104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A 2. helyért pedig grat! -
NAAAAAAA, még lehet fokozni, hogy szarabbak legyünk :D Ennek is örülni kell :D -
tomzoo #99681 Nálam Grimaldo van kolcsonbe a Barcaból es egesz jól tolja, igaz nalam wink backként. Vagy ha még Dambrosio nálad van ő se rossz, 1. evben 7.40 koruli atlagot hozott es meg olasz valogatott is lett. -
korbin555 #99680 Azért a klasszis túlzás.Inkább azt mondanám,mindkettőből klasszis lehet.Főleg Icardi az,akiben nagy lehetőség van.
Gabbiadini tavaly nem sok lehetőséget kapott.Icardi játszott,34 meccs,18 gól.De 6,7-es átlagot hozott,és csak 1 gólpasszt adott.Ez utóbbi nagyon nem tetszik,de nálam úgysem azt játssza,amit tavaly Mazzarival.
A tartalék balhátvédem pedig még mindig egy Pick Player nevű ember.
-
korbin555 #99679 Még el sem kezdtem a szezont.Barátságos meccseket játszom,lekötöttem hetet.Eddig lassan ment,mert vagy 130 játékost néztem át egyenként.Nem akartam,hogy valami csiszolatlan gyémánt is listára kerüljön a nagy tisztogatásban.A segédemnek nem hiszek,minden jobb ifiről megkérdeztem 3 külön edzőt.
Az biztos,hogy Hernanes és Kovacic az a két ember,akiben van némi kreativitás.Kovacic advanced playmaker edzésen van(nem is tetszik neki),és azt is játszik.Majd 10 forduló után okosabb leszek.Vagy 20.Vagy nem tudom... -
oké, nem 200s potenciáljuk van de két klasszisod van az Icardi+Gabbiadini kettőssel. akik top csapatba is simán megállják a helyüket a játékban. és akkor még ott van Bonazzoli aki meg klasszis lesz.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.22. 14:26:21 -
korbin555 #99677 10 fölé nem megyek.Minél több van belőle,annál könnyebben ütközik egyik-másik egyéni utasítással.Abból meg káosz lesz.Még változtatni fogok,de nem akarom őket sem korlátok közé szorítani,sem túl sok szabadságot adni.A fegyelem lesz az alap,a csapatjátékban lehetünk erősek.Egyéni képességekben nem állunk jól.Itt nincsenek cselgépek,meg világklasszis csatárok.De bátor,eltökélt,és mentálisan erős a csapat.A média az 5.helyre vár bennünket,de az csalódás lenne.A dobogót várják el tőlem,és szerintem ezzel a kerettel az reális elvárás.A Juve messze van tőlünk,de utánuk nincs kiemelkedő csapat.A két tavalyi dobogós(Torino,Sampdoria)egyáltalán nem lóg ki a mezőnyből. -
fordjee #99676 De sok az Interes karrier:) Lucas Romerot megvettem én is, rögtön az év elején. Balanta már a tavalyiba is jó volt, talán az előtte levőbe is, az ideiben ránézésre nem fejlődött semmit tavalyhoz képest, de még mindig jó:)
Korbin, Kovacic és Hernanes mennyire kreatívak? Mintha úgy rémlene, hogy ők azért tudnak variálni. Nekem volt egy meccsem, ahol Kovacic 10 kulcspasszt adott:) -
tomzoo #99675 Hát igaz, de azert egy Belenenses szintű csapat csak meggondolna egy 25 millás ajánlatot. Azt rám se hederítenek. Előbbi fmekben azert sokkal konnyebben ment a fiatalok felvasarlasa. Egyebkent en is az Interrel játszok, 1. evben juvét esély se volt megelőzni így 2. lettem. El-ből kiejtett a BVB, egyedül az olasz kupat nyertem meg. Jelenleg a 2. év felénél 1 ponttal megyek a Juve előtt, blben a Monaco jön,úgyhogy jól állok. Balantát, Lucas Romerot ajánlom mindenkinek, habár szerintem biztos ismeritek. -
Kíváncsi vagyok, hogy megy majd ezzel és a csak 5 utasítással. Én még csak fluid-control taktikát tudtam működőt csinálni, 11-13 utasítással. Bár elvileg minél inkább egyvonalban vannak elrendezve a játékosok a mágnestáblán, annál inkább fluid-very fluid kellene és minél többdimenziós a taktika, annál inkább jó elmenni rigid irányba. De ez csak elmélet. Úgy, mint a tighter marking és az offside: papíron két, egymástól távol eső fogás, mégis működnek együtt. -
korbin555 #99673 Nagatomo már nem volt itt,Nápolyban játszik.Vidic nálam nem fog labdába rúgni egy percet sem,Palacio is csak akkor,ha megsérül valaki.Még nem dobom ki őket a keretből,úgyis hamar feltűnik nekik,hogy nem kerülnek pályára.Mikor elkezdenek reklamálni,akkor mennek a tartalékba.Szidom azt az átokfajzatot,aki 32 éves játékosoknak 4 éves csillagászati fizetést ad.Bár anyagilag rend van,kaptunk 88M TV pénzt.De visszatódult ide 70-80 használhatatlan kölcsönjátékos,és a bérek egyből a plafonig ugrottak.
Kisebb takarításba már belefogtam.Transfers.A Ventre srác a nyakamon maradt a kettős szerződéséből kifolyólag,de már listán van.Benassi még lehet nagyon jó,kap egy esélyt.Eddig 21 ember távozott,további 60-70 listán van.Ranocchia mellett Jonathan és Kuzmanovic is nyöszörgött,de meggyőztem őket,hogy a világon ennél jobb helyen nem is lehetnének.
Mondjuk egyik sem nagy szám,még Ranocchia sem.Ahogy én látom,három igazán jó játékos van a keretben.Handanovic,Hernanes és Kovacic.Néhány srácban nagy potenciál van,a többi ember csak megfelelő,de csapatként talán ki tudok hozni belőlük valamit.(remélem)
A taktika ez lesz,majd az edzőmeccsek alatt,után finomítok az egyéni beállításokon.Kontrát nem játszok,nincsenek meg hozzá a gyors embereim.A Dodó gyereket meg elnéztem,mert csak jövőre jön ide.Szóval egy balhátvédre szükségem lesz.Akad lyuk bőven,de ezzel a csapattal is oda kell érnem a dobogóra.Annyira gyengék azért nem vagyunk.Egy kreatív CM azért hiányzik.Figyelek mindenfelé,de elfelejtettem +ligákat hozzáadni,és alig találok játékosokat.Télen lesz aktív Argentína(ott sok az olasz-argentin),jövő nyáron pedig a horvát,orosz,török,ukrán,belga,portugál liga.Muszáj lépnem,mert gyér a választék.Jövőre ennél erősebb keretre lesz szükségem.Mert gondolom idén a Juve szerez majd 90+ pontot,aztán jönnek távcsővel a többiek,beleértve minket is.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.22. 13:33:23 -
fordjee #99672 Én Interrel megvettem annyiért, mint a Madrid, csak nem kért szerencsére heti 105ezret:) -
Volt már olyan, hogy bejelentkeztek egy ifidért és sorra jöttek az egyre magasabb ajánlatokkal, te pedig nyomtad a visszautasítást? Vagy olyan, hogy bemondtál ezután nekik egy irreális árat? Mert igazából nem akarod eladni, csak úgy vagy vele, hogy ennyiért vihetik. Egyébként mindenhol (vételár, fizu, stb) alkudozni kell, 3-4 kör után látszik, hogy mi az alja :) -
korbin555 #99670 Tőlem is kért már az Arsenal egy 2M értékű gyerekért 115M-t.Van ilyen,nem akarják eladni.De azt nem mondják,hogy nem eladó,mert van az a pénz,amin már elgondolkodnak. -
tomzoo #99669 Az miért van, hogyha találok egy jó ifit egy másik csapatban, aki ér párszaz ezer eurót, állandóan horribilis összegeket kérnek érte? Előbb is próbáltam egy 16 évesportugált a Belenensesből és 69 milliót kértek , pedig max 1 milliót ér :D Kiváncsiságból próbáltam alkudozni és már csak 39 millát kértek :D Az oké, hogy már irl is elvannak szállva az árak de azért na...Most pl Odegaardert se fizettek olyan sokat. -
és megvan a második 4. év alatt -
fordjee #99667 Nagatomot nem látom, gondolom eladták az első évben.
Én még nem foglalkoztam a tartalékokkal, majdnem mindenki kölcsön van adva. Majd az első év végén, akkor fogok egy nagytakarítást csinálni.
Vidicet én szeretem, nálam jól is játszik, volt már 2 gólos meccse is, ellenben Palacio nem kell senkinek, kölcsönbe sem, sehogy sem. Nem tudom, ki volt az az elmebeteg, aki ilyen hosszú szerződést adott neki ennyi fizuval. -
simán elfut vele, max lentebb veszed a grafikát a 3d nézetnél. én mondjuk mai napig 2d-be nézem ott meg aztán végképp nincs szerepe :D -
Matyko92 #99665 A videókártyának van szerepe a játékban az élő meccseken kívül? Sajnos a laptopomban, amin kipróbálnám, csak egy Mobile Intel(R) 965 Express csipszet van.
(Új laptopot meg csak ezért a gépért nem akarok venni.)
-
korbin555 #99664 Itt az előzetes keret.Akik nincsenek a 21-ben,azokra nincs szükségem.Hogy mi lesz erről a véleményük,az majd kiderül.Hamarosan pedig a kölcsönjátékosok is visszaérkeznek.
Akik itt voltak kölcsönben,azokat már hazaküldtem.Dodó a kivétel,mert ő hivatalosan csatlakozni fog.
8,5M€-t adott érte a hülye elődöm.Szerelés-12,koncentráció-11,helyezkedés-11.Így néz ki egy balhátvéd Mazzari szerint.Olyan edzést rakok a nyakába,hogy beledöglik.De már 23 éves,sokat nem tudok faragni rajta.
-
Jó formában a csapat. bár a B csapat elég csúnya verésbe szaladt bele az FA kupába, de a bajnokságban jobb gólkülönbségnek hála vezetjük a tabellát. -
korbin555 #99662 Itt az első fecske,pedig még alig néztem itt körül.Állítólag érdeklődik utána az Everton,bár én nyomát sem látom sehol.Szerencsére nem problémázott,azt mondja,ha megígérem,hogy elérjük a nemzetközi kupaindulást,akkor szívesen marad.Megígértem,mit tehettem volna.Csak ne kezdje nekem újra 2 hónap múlva.
Eddig annyit ténykedtem,hogy kirúgtam 1,és hoztam 3 edzőt.Most mindenhol 4 csillag az edzés. -
korbin555 #99661 Áttanulmányoztam az előző szezon statisztikáit.Medel,Juan Jesus,Handanovic,Icardi,és Hernanes hozott jó átlagokat.Megfelelő teljesítményt nyújtott Ranocchia,Jonathan és Kovacic.A többi szégyen,bár nem csak az ő hibájuk.Vidic öreg,lassú,és vészesen sérülékeny.Az előző szezonban 4 sérülése volt,és 5 hónapot volt pályán kívül.16 meccsen játszott,6,6-os átlaggal,és ebbe a kevés meccsbe is belefért neki 2 piros,és 6 sárga.Mégis ő a klub legjobban fizetett játékosa,key player,és 36 éves koráig van szerződése.Palacio szintén 33 éves,5 sérülés,5 hónap kihagyás.Jelenleg is sérült,csípőproblémák.21 meccse volt és 7 gólja,6,5-ös átlaggal.És ő is itt marad 36 éves koráig.Mert arról nem is álmodhatok,hogy bármelyiket elviszik.
Pozitívum,hogy jó néhány mentálisan erős ember van a csapatban.Hátrány,hogy a középhátvédek lassúak,a szélső védők pedig nem tudnak szerelni.A középpályán van pár harapós player,de egyetlen kreatív ember sincs közöttük.Általánosságban ez egy szörnyen lassú csapat.
De ezeket megoldom,más lesz a felállás,a mentalitás,és az öregeket taccsra teszem.Ennél jobban aggaszt viszont a rengeteg játékos.Vagy 80 ember jön vissza kölcsönből,mi a francot csinálok velük?A felét sem fogják úja elvinni,és balhézni fog az összes.Abból is nehéz lesz jól kijönnöm,hogy jó néhány kezdőt,rotációst listára teszek,vagy kivágok a tarcsiba.Mert a tartalékban nem egy jobb játékos van,mint a kezdőben.Kezdem azt gondolni,hogy komoly problémáim lesznek.Hiába vagyok világhírű menedzser,ezek előtt a játékosok előtt még nincs tekintélyem.Mégis ha itt lesz minden ember,július elején muszáj lesz valamit csinálnom.Van 6 key player is,ami nem normális.A fiatalok között egy rakás hot prospect,akik megint nem lesznek boldogok a mellőzés miatt.Tarthatatlan állapot,ami itt van.Nagy fába vágtam a fejszémet.Nem is nagyon haladok,egyfolytában azon agyalok mi lenne a legkevésbé rossz megoldás.
Spalletti,a rivális Milan menedzsere már megtalált a sajtóban.Szerinte a vezetőknek elment az esze,hogy engem hoztak ide,a szurkolók pedig sírni fognak. -
Zenszkij #99660 jó szenvedést az Interrel, ezekkel nehezen leszel bajnok, kiváncsian várom a folytatást -
korbin555 #99659 Segítenek megelőzni a sérüléséket,és gyorsítják a sérültek felépülését.Részletesebben ITT. -
jobb meg több physio:
-pontosabb időt kapsz h arról h ki meddig sérült
-a játékosok fitness szintje nő
utóbbi elég fontos és sok mindent befolyásoló. -
Üdv ifjúság! A segítségeteket szeretném kérni egy kis böngészős játékhoz. Csak egyetlen kattintás a linkre,aztán ahogy belép,lehet is hagyni a francba az egészet. Nekem ez nagy segítség lenne így az elején. :) Előre is köszönöm azoknak akik rászánnak egy percet! Spárta -
Szuperkupa győzelemmel kezdtük a szezont. Az ilyen apróságok meg feldobják az egészet. Zivkovicot már többször akartam megszerezni, most kényszerből jött, motiváltnak tűnik. Végül 78 millió folyt be játékos eladásból és csak 4.8-at költöttem el. Így az anyagi helyzetünk stabil, már csak igazolásra nincs pénz meg fizetésekre :D
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.21. 21:43:03 -
Üdv ifjúság! A segítségeteket szeretném kérni egy kis böngészős játékhoz. Csak egyetlen kattintás a linkre,aztán ahogy belép,lehet is hagyni a francba az egészet. Nekem ez nagy segítség lenne így az elején. :) Előre is köszönöm azoknak akik rászánnak egy percet! Spárta -
00mate #99654 És az mitől lesz jobb, ha több physio-m lesz? Hamarabb felépülnek a játékosok? -
attól függ mekkora a stábom, ha kicsi akkor csak 1-2 de ha már nagyobb és minden edzésre van külön személy akkor már többet. -
Általában hány physio-t alkalmaztok? -
korbin555 #99651 Ezek közül egyedül Bardi-t ismerem,volt már játékosom.Nagyon jó kapus lesz belőle.Legalábbis a 14-ben az lett.
De közben átgondoltam,miért is jöttem én ide egyáltalán.Nem azért,hogy rendbe tegyem a klubot,hanem azért,hogy bajnok legyek,és továbbálljak.Szóval nem kell nekem itt az ifiket pátyolgatni,meg a nem idevalókat kiebrudalni.Ami szükséges azt megteszem,de fontosabb dolgom is van/lesz. -
Bonazzoli az egyik legjobb csatár lesz a játékban :D Criseitg, Benassi kettős meg nekem egyre gyengébbek tűnik pedig 2 éve hihetetlen állatokat lehetett belőlük nevelni. Bardi-Duncan kettős se rossz de mondjuk utóbbi egy igazán nagy klubba tartalék lenne. A Taider-Icardi kettősből meg ahogy láttam mindenki kaszálni szokott anyagilag. -
korbin555 #99649 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha esetleg érdekelne valakit,letölthető 4 könyv itt..Torghelle és Ibrahimovic önéletrajza,valamint két másik a bundákról,és fogadási csalásokról.Utóbbi kettőt csak erős idegzetűeknek.Mert ezután a maradék illúziója is elveszik annak,akinek még volt egyáltalán.Ezt garantálhatom. -
korbin555 #99648 Kösz.
Egyébként balhátvéd sincs a keretben.Lenne éppen,csak nincsenek itt.Ellenben itt van kölcsönben egy Dodó nevű brazil srác,aki mindent tud,csak éppen szerelni nem.Viszont Pereyra,aki klasszis balbekk,meg Brazíliába van kölcsönadva.Ezért mondom,hogy idióták a gépi menedzserek.Annál a Dodónál sokkal jobb Ibrahima Mbaye is,aki érthetetlen módon szintén kölcsönben van az Empoli-nál.
Az U20-ban pedig van 115 játékos.Nem,nem tévedés.Bár lehet hogy elszámoltam egy-kettőt.Az ifiben még plusz 39.Te jó ég,mi van itt.Van a klubnál sacc per kábé 120 ember,akinek semmi köze a futballhoz.Max nézőként,mert egy labdaszedőnek már kell néhány skill.Azt még nem tudom,mennyi wonderkid bujkál itt,mert az is van közöttük,az hétszentség.Eddig egyet találtam,egy Bonazzoli nevű csatár srácot.De van itt egy Taider,Crisetig,Bardi,akikből mind klasszis játékos lehetne,csak le sem sz@rták őket,mert az öregfiúk klubja nem fogadta be őket.Na,majd tőlem megkapják a lehetőséget.
Akiben meg nincs potenciál,az megy listára.Sok nem lesz,talán 100 ember.Ez a rengeteg tehetségtelen ember felzabálja a büdzsét.Már értem,miért van ekkora adósságban a klub.Legutóbb Brazíliában láttam ilyet,ahol egy egész favela tartozott a klub kötelékébe. -
fordjee #99647 Grat az eddigiekhez.
Én az Interrel kezdtem, de még nagyon az elején járok, lassan haladok. Valóban nincsenek szélsők és valóban nem lehet eladni Palaciot, ráadásul 2018-ig van szerződése.
Lucas Romerot igazoltam le, 3-1-4-1-1-et játszom, vagy ugyanez, de két csatárral (3-1-4-2). Kellett egy jó regista, a keretben csak BWM-ek vannak.
Na mindegy, kíváncsi vagyok, neked hogy fog menni a második évben.
Jah, még annyi, hogy szélsők nincsenek, de sima szélső középpályások vannak, nem is kevesen (Nagatomo, Jonathan, stb), ráadásul van 3 jó középső védő (Vidics, Ranocchia, Juan Jesus), emiatt tolom ezzel a felállással.
Utoljára szerkesztette: fordjee, 2015.01.21. 17:12:38 -
korbin555 #99646 Egy napig voltam csak munka nélkül,máris volt két érdeklődő.Végül őket választottam - FC.Internazionale Milano.(vagy ők engem,nézőpont kérdése) 
Gyorsan megnéztem,mik a lehetőségeim.Pénzügyileg rend van,bár horribilis adósságot nyög a klub.Nehezen igazodok ki rajta,de több 100 millióról van szó.Igazolásra mégis kaptam 24M-t,és 228k a még elérhető fizetés(Indonéz a tulajdonos).A keret még Real Madrid szemmel nézve sem mondható gyengének.Nagyon még nem mélyedtem bele,de van itt egy csomó ígéretes tehetség is.Néhány már több is,mint ígéret.
A bajnokságban a 7.helyen végeztek,így nemzetközi kupa nincs.Nem baj.Tőlem a BL hely az elvárás,ami minimum a dobogót jelenti.Az edzés itt sem lenne rossz,csak valami sarlatán állította össze.Van 3 fitness trainer,viszont nincs kapusedző.Azt hozok egyet(kettőt),és máris máshogy néz majd ki.A taktika itt más megoldást kíván,lévén nincsenek szélsők.Viszont nagyon jó középpályások vannak.(Kuzmanovic,Hernanes,Guarín,Kovacic)Elöl pedig két,egész jónak tűnő fiatal csatár(Icardi,Gabbiadini).Remek alkalom lesz,hogy elővegyem a megszokott 4-1-3-2-t.
Nagytakarítást is kell eszközölnöm,van itt pár kivénhedt csataló.Bár a horribilis fizetésük miatt valószínűleg a nyakamon maradnak.Campagnaro,Vidic(bér-115k),Palacio(bér-szintén 115K)nekem nem kell,de még Carrizo sem.
Érzem,jó helyre kerültem.Van itt potenciál bőven.Majd reggel frissen nekiülök.
Ja,igen.A másik ajánlatom a Rómától érkezett.De sokat szívózott velem a tulaj az interjún.Halálosan aggódott,hogy mi lesz,ha egy ilyen tapasztalatlan menedzsert hoz a klubhoz.Ilyen beszari emberrel nem lehet majd együtt dolgozni,tehát nem is foglalkoztam vele tovább.Ha a Gigantikus Real Madrid megtisztelt egy hosszabbítással,velem ne beszéljen lekezelően egy macskaevő maffiózó. -
tudom ismerem milyen :D tavaly inkább csak csere volt most kulcsfigura erre hamar vége a szezonjának. -
Csodagyerek. Nálam gólkirály volt Szerbiában, majd Belgiumban, onnan már a Schalke vette meg, ott is gólkirály lett :)
@korbin: na fejezd be a komolytalankodást és nyomás rendesen dolgozni! :)