A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Kösz.
    Egyébként balhátvéd sincs a keretben.Lenne éppen,csak nincsenek itt.Ellenben itt van kölcsönben egy Dodó nevű brazil srác,aki mindent tud,csak éppen szerelni nem.Viszont Pereyra,aki klasszis balbekk,meg Brazíliába van kölcsönadva.Ezért mondom,hogy idióták a gépi menedzserek.Annál a Dodónál sokkal jobb Ibrahima Mbaye is,aki érthetetlen módon szintén kölcsönben van az Empoli-nál.

Az U20-ban pedig van 115 játékos.Nem,nem tévedés.Bár lehet hogy elszámoltam egy-kettőt.Az ifiben még plusz 39.Te jó ég,mi van itt.Van a klubnál sacc per kábé 120 ember,akinek semmi köze a futballhoz.Max nézőként,mert egy labdaszedőnek már kell néhány skill.Azt még nem tudom,mennyi wonderkid bujkál itt,mert az is van közöttük,az hétszentség.Eddig egyet találtam,egy Bonazzoli nevű csatár srácot.De van itt egy Taider,Crisetig,Bardi,akikből mind klasszis játékos lehetne,csak le sem sz@rták őket,mert az öregfiúk klubja nem fogadta be őket.Na,majd tőlem megkapják a lehetőséget.
    Akiben meg nincs potenciál,az megy listára.Sok nem lesz,talán 100 ember.Ez a rengeteg tehetségtelen ember felzabálja a büdzsét.Már értem,miért van ekkora adósságban a klub.Legutóbb Brazíliában láttam ilyet,ahol egy egész favela tartozott a klub kötelékébe.