A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99646 Egy napig voltam csak munka nélkül,máris volt két érdeklődő.Végül őket választottam - FC.Internazionale Milano.(vagy ők engem,nézőpont kérdése) 
Gyorsan megnéztem,mik a lehetőségeim.Pénzügyileg rend van,bár horribilis adósságot nyög a klub.Nehezen igazodok ki rajta,de több 100 millióról van szó.Igazolásra mégis kaptam 24M-t,és 228k a még elérhető fizetés(Indonéz a tulajdonos).A keret még Real Madrid szemmel nézve sem mondható gyengének.Nagyon még nem mélyedtem bele,de van itt egy csomó ígéretes tehetség is.Néhány már több is,mint ígéret.
A bajnokságban a 7.helyen végeztek,így nemzetközi kupa nincs.Nem baj.Tőlem a BL hely az elvárás,ami minimum a dobogót jelenti.Az edzés itt sem lenne rossz,csak valami sarlatán állította össze.Van 3 fitness trainer,viszont nincs kapusedző.Azt hozok egyet(kettőt),és máris máshogy néz majd ki.A taktika itt más megoldást kíván,lévén nincsenek szélsők.Viszont nagyon jó középpályások vannak.(Kuzmanovic,Hernanes,Guarín,Kovacic)Elöl pedig két,egész jónak tűnő fiatal csatár(Icardi,Gabbiadini).Remek alkalom lesz,hogy elővegyem a megszokott 4-1-3-2-t.
Nagytakarítást is kell eszközölnöm,van itt pár kivénhedt csataló.Bár a horribilis fizetésük miatt valószínűleg a nyakamon maradnak.Campagnaro,Vidic(bér-115k),Palacio(bér-szintén 115K)nekem nem kell,de még Carrizo sem.
Érzem,jó helyre kerültem.Van itt potenciál bőven.Majd reggel frissen nekiülök.
Ja,igen.A másik ajánlatom a Rómától érkezett.De sokat szívózott velem a tulaj az interjún.Halálosan aggódott,hogy mi lesz,ha egy ilyen tapasztalatlan menedzsert hoz a klubhoz.Ilyen beszari emberrel nem lehet majd együtt dolgozni,tehát nem is foglalkoztam vele tovább.Ha a Gigantikus Real Madrid megtisztelt egy hosszabbítással,velem ne beszéljen lekezelően egy macskaevő maffiózó.