A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99673 Nagatomo már nem volt itt,Nápolyban játszik.Vidic nálam nem fog labdába rúgni egy percet sem,Palacio is csak akkor,ha megsérül valaki.Még nem dobom ki őket a keretből,úgyis hamar feltűnik nekik,hogy nem kerülnek pályára.Mikor elkezdenek reklamálni,akkor mennek a tartalékba.Szidom azt az átokfajzatot,aki 32 éves játékosoknak 4 éves csillagászati fizetést ad.Bár anyagilag rend van,kaptunk 88M TV pénzt.De visszatódult ide 70-80 használhatatlan kölcsönjátékos,és a bérek egyből a plafonig ugrottak.
Kisebb takarításba már belefogtam.Transfers.A Ventre srác a nyakamon maradt a kettős szerződéséből kifolyólag,de már listán van.Benassi még lehet nagyon jó,kap egy esélyt.Eddig 21 ember távozott,további 60-70 listán van.Ranocchia mellett Jonathan és Kuzmanovic is nyöszörgött,de meggyőztem őket,hogy a világon ennél jobb helyen nem is lehetnének.
Mondjuk egyik sem nagy szám,még Ranocchia sem.Ahogy én látom,három igazán jó játékos van a keretben.Handanovic,Hernanes és Kovacic.Néhány srácban nagy potenciál van,a többi ember csak megfelelő,de csapatként talán ki tudok hozni belőlük valamit.(remélem)
A taktika ez lesz,majd az edzőmeccsek alatt,után finomítok az egyéni beállításokon.Kontrát nem játszok,nincsenek meg hozzá a gyors embereim.A Dodó gyereket meg elnéztem,mert csak jövőre jön ide.Szóval egy balhátvédre szükségem lesz.Akad lyuk bőven,de ezzel a csapattal is oda kell érnem a dobogóra.Annyira gyengék azért nem vagyunk.Egy kreatív CM azért hiányzik.Figyelek mindenfelé,de elfelejtettem +ligákat hozzáadni,és alig találok játékosokat.Télen lesz aktív Argentína(ott sok az olasz-argentin),jövő nyáron pedig a horvát,orosz,török,ukrán,belga,portugál liga.Muszáj lépnem,mert gyér a választék.Jövőre ennél erősebb keretre lesz szükségem.Mert gondolom idén a Juve szerez majd 90+ pontot,aztán jönnek távcsővel a többiek,beleértve minket is.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.22. 13:33:23