A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99661 Áttanulmányoztam az előző szezon statisztikáit.Medel,Juan Jesus,Handanovic,Icardi,és Hernanes hozott jó átlagokat.Megfelelő teljesítményt nyújtott Ranocchia,Jonathan és Kovacic.A többi szégyen,bár nem csak az ő hibájuk.Vidic öreg,lassú,és vészesen sérülékeny.Az előző szezonban 4 sérülése volt,és 5 hónapot volt pályán kívül.16 meccsen játszott,6,6-os átlaggal,és ebbe a kevés meccsbe is belefért neki 2 piros,és 6 sárga.Mégis ő a klub legjobban fizetett játékosa,key player,és 36 éves koráig van szerződése.Palacio szintén 33 éves,5 sérülés,5 hónap kihagyás.Jelenleg is sérült,csípőproblémák.21 meccse volt és 7 gólja,6,5-ös átlaggal.És ő is itt marad 36 éves koráig.Mert arról nem is álmodhatok,hogy bármelyiket elviszik.
Pozitívum,hogy jó néhány mentálisan erős ember van a csapatban.Hátrány,hogy a középhátvédek lassúak,a szélső védők pedig nem tudnak szerelni.A középpályán van pár harapós player,de egyetlen kreatív ember sincs közöttük.Általánosságban ez egy szörnyen lassú csapat.
De ezeket megoldom,más lesz a felállás,a mentalitás,és az öregeket taccsra teszem.Ennél jobban aggaszt viszont a rengeteg játékos.Vagy 80 ember jön vissza kölcsönből,mi a francot csinálok velük?A felét sem fogják úja elvinni,és balhézni fog az összes.Abból is nehéz lesz jól kijönnöm,hogy jó néhány kezdőt,rotációst listára teszek,vagy kivágok a tarcsiba.Mert a tartalékban nem egy jobb játékos van,mint a kezdőben.Kezdem azt gondolni,hogy komoly problémáim lesznek.Hiába vagyok világhírű menedzser,ezek előtt a játékosok előtt még nincs tekintélyem.Mégis ha itt lesz minden ember,július elején muszáj lesz valamit csinálnom.Van 6 key player is,ami nem normális.A fiatalok között egy rakás hot prospect,akik megint nem lesznek boldogok a mellőzés miatt.Tarthatatlan állapot,ami itt van.Nagy fába vágtam a fejszémet.Nem is nagyon haladok,egyfolytában azon agyalok mi lenne a legkevésbé rossz megoldás.
Spalletti,a rivális Milan menedzsere már megtalált a sajtóban.Szerinte a vezetőknek elment az esze,hogy engem hoztak ide,a szurkolók pedig sírni fognak.