919
bannerkep
  • gabo91
    könycsördul a szememből ha ránézek az alsó képre...

amugy ez is kicsit odavág....
  • roncs
    Némi új info a negyedik résszel kapcsolatban. http://www.fastandfurious4.co.uk :)
  • ZsirosKenyer
    FF4 takes place five years after the events of FF1.

Dom is hiding out in the Dominican Republic after having been let go by Brian at the end of FF1. It’s here that he meets Han.

Meanwhile, Brian is in prison in Arizona. But wait, there’s a twist — Brian is undercover for the feds, and after completing his assignment, he’s back out on the streets.

So what’s happened to Letty, Dom’s girlfriend? She’s been trying to keep the crew from going under in his absence. This includes running drugs via their soup up cars for notorious South American drug dealer Antonio Braga, a man no one has ever seen. After one of her runs for Braga, Letty is killed, presumably by Braga enforcer Fenix.

Dom is told about Letty’s death from Mia (his sister) via a phone call. He returns to America to attend her funeral. Brian is also there, and fills him in. Brian tells Dom he’s going after Braga. That makes two of them.

And that is your set up for FF4. The Latino Review reviewer calls it the best FF story he’s read in the whole franchise.
  • gabo91
    Ez sokat változtat a dolgokon, így már minden érthető.
  • karajjj
    jaaaa akkor értem...
    belinkeled angolul?
  • ZsirosKenyer
    igaza van, a magyar forrást írt butaságot.

Az eredeti szöveg úgy szól hogy Brian-t tényleg lecsukják de felajánlják hogy ha együtt működik egy belsős börtön-ügyben akkor kiengedik.
  • karajjj
    ezt honnan veszed?
  • Magoo
    Brian beépítve van a börtönben...nem olvastátok figyelmesen a leírást?
    tehát zsaruként dolgozik...
  • karajjj
    na de arra ottvan az átvezető 1 meg a 2 között... ez eleve hülyeség és mivel a kettő később volt mint az egy, szerintem a kettő és a három között fog játszodni, mivel az 1 után Brian pont a zsaruk elől menekült és nem pedig börtönben csücsült
  • gabo91
    #54 -ben az van hogy ff1 után játszódik...

Nyultak le a pénzből de az minimális a teljes összeghez képest, igy nemhisem hogy feltünt volna valakinek is az a pár 10k $ :)
    De ha ki is derült volna nagy szemétség lenne hogy bedobják a sittere azok után hogy segitett nekik.
  • gabo91
    "A cselekmény a FF1-ben történtek után fog játszódni pár évvel" #54
  • zoolee
    Hát, lehet hogy kitalálják, hogy azé lett lecsukva brian mert ugye ff2 végén eltett egy csomó kesst rob -bal.
  • karajjj
    nem a 2 meg a 3 között játszódna?????
  • gabo91
    jol megkavarták a dolgokat...
    csupán azt nem vágom, hogy brian ff1 végén elengedi toretto-t ezért kivágják a rendőrségtől, ekkor elkezd versenyezgetni (meg aszem kocsikat lop) majd az ff2 elején jön a megbizás...

Ha a cselekményeket időrendbe tesszük akkor az ff4 ugyebár az 1 és a 2 között van.
    Az ff4 elején állítólag sitten ül brian holott nem is üt sitten... (ha jól emlékszem)
    (kettőben az aktát amit a csávó megnézett róla azt ugyebár csak a zsaruk kreálták)

Vélemény?
    (Persze lehet, hogy rosszul emlékszem a dolgokra, vagy tévedek)
  • zoolee
    :O Eddíg én állok nyerésre! XD minden úgy van ahogy montam, vissza amcsiba XDDDDD.
    Deszeretem azt a csajt :P XD.(Jordana Brewster)...:D
    Hant is szereccsük jó tag volt az FF3 ban..Kár, hogy kimúlt.:S
    És nagyon ajánlom annak a atagnak aki eztírta, hogy igaz legyen!!!!
  • karajjj
    ha tényleg ez lesz, akkor minden elismerésem!
  • N o N a m e
    az jó lesz :) már várom!
  • broman191
    :O
  • ZsirosKenyer
    pár info:

-A filmben Paul Walkeren és Vin Dieselen kívűl visszatér a Mia-t alakító Jordana Brewster és Michelle Rodrigez is

-A cselekmény a FF1-ben történtek után fog játszódni pár évvel, itt ismeri meg Dom (Vin Diesel) a Tokyo Drift végén elhunyt Han-t

-Brian mindezalatt börtönben csücsül, de a szövetségiek megbízzák egy üggyel így újra az utcára kerül

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - Letty eközben drogkereskedelemmel foglalkozik mikor az egyik riválisa megöleti. Mikor Dom megtudja a hírt visszautazik Amerikába ahol Brian-nel úgy döntenek hogy Letty gyilkosa nyomába erednek

Nagyjából így kezdődik a film. Egy lap szerint -akik látták a forgatókönyvet- ez lesz idáig a legjobb, legizgalmasabb sztori a FF franchise-ban.
  • Szabi1991
    mindenesetre kiváncsi vagyok, hogy kerül a kezeik közé 2 concept autó :D
    (szal pól vóker honann vesz R35-ös Skylinet ? :O )
  • gabo91
    A két gyönyörűség...
  • zoolee
    Készülnek azok az amcsi vasak.:D
  • zoolee
    Montam, hogy vissza dzsalunk amcsiba.:D
    Dejó...:P:P:P:P:P:P:P KKKEEELLL!
  • Szabi1991
    sztem átlehet nevezni a topikot : "Fast And Furious 4: The Voyage Home"-ra :)
  • Szabi1991

(aztán ha fake akkor sry -.-)
  • Szabi1991

• Szabi1991
    Az első három rész elsöprő sikere után zöld utat kapott az Universal Pictures Fast and Furious sorozatának negyedik epizódja, mely várhatóan 2009-re kerül a mozikba. Az előkészületek már javában folynak, néhány kémfotó pedig már a filmben szereplő autókról is kiszivárgott a világhálóra!

A „The Voyage Home” azaz „A hazatérés” kiegészítő címet viselő alkotás forgatókönyvét a Tokyo Driftet is elkövető Chris Morgan írja. A sztoriról sok mindent még nem lehet tudni, az előzetes híresztelések szerint az előző részhez hasonlóan a drift-őrület köré épül majd fel, sokkal jobban kiélezve az amerikai izomautók vs. JDM (értsd: Japan Domestic Market) driftgépek párharcára. Mindezek után talán az sem meglepő, hogy a két főszereplő négykerekű a legújabb Nissan Skyline R35 GTR, valamint az új Chevrolet Camaro lesz, amely egyébként a Transformers c. filmben már debütált a nagyközönség előtt.

A kiszivárgott fotókon három további autó látható: egy karbon elemekkel kiszélesített S197-es Mustang, egy új Dodge Charger, valamint egy Volkswagen Beetle, mely minden bizonnyal az egyik női főszereplő gépjárműve lesz. Mindhárom autó jelenleg egy kaliforniai műhelyben parkol, és mint látható, optikailag és motorikusan is igen erős módosításokon esnek keresztül.

További érdekesség, hogy a híresztelések szerint a filmben főszereplőként tér vissza az első rész legendás párosa, Dominic Toretto és Brian O' Connor is. Míg a Brian-t játszó Paul Walker az első és második részben is szerepelt, Vin Diesel Toretto szerepében csak az első részben kapott főszerepet. Bár már sok, mozifilmekre specializálódott lap hozza a két nevet a filmmel együtt, biztos minden csak akkor lesz, mikor már a moziban ülünk: ne feledjük, a harmadik részt még néhány hónappal a megjelenése előtt is Diesel nevével hirdették, végül mindössze harminc másodpercre jelent meg a film végén.

Kíváncsian várjuk, még hány bőrt lehet lehúzni az F&F filmek témaköréről, mindenesetre a gyenge második rész után igazi felüdülés volt a Tokyo Drift, remélhetőleg az új epizódban sem fogunk csalódni. „The Voyage Home” címmel egyébként már készült mozifilm, mégpedig az 1986-os Star Trek – szintén – negyedik epizódja. Hogy véletlen-e az egyezés, kérdéses, bár kétes, hogy bármilyen párhuzamot lehetne vonni az Enterprise űrhajó és ez R35 GTR között.

KÉPEK
  • zoolee
    A 70 es challenger (narancs) és a 69 es chevy camaro yenco (kék) az a 2 kedvenc autóm.<3
  • zoolee
    Sztem a 2. rész volt a leg jobb aztán az 1 és hát a 3. mit is monnyal, elég gyenge volt...Tele szir-szar kis nying-nying verdákkal.:S
  • zoolee
    Fenét..
    Vissza amcsiba, vissza brian hoz.:)Nagy amcsi vasakat akarok:)
    Mikor már meg van rob-bal a garázs.:D
  • zoolee
    Az egy 70 es plymouth road runner - "hammer" nevezteű verkli..
    Még a dyscoveryn is volt a rides ben az építése...
  • Z406
    Mondja az apja a filmben, hogy így talált rá azon a támaszponton, ahol dolgozik és elhozta, hogy "bütykölgesse". Viszont az is igaz, hogy ez csak egy kihagyott jelenetben derül ki... :)
  • ZsirosKenyer
    végülis nem annyira logikátlan.. Szerelemből elvitte magával japánba kompon, aztán alkatrészt már nem tudott hozzá szerezni így bedobta a garázsba. Nekem sem lenne szívem bontóba vinni :)
  • gabo91
    Hát igen... főleg, hogy nem használták csak garaszban pihent... azért elvitette volna japánba, hogy garázsban álljon?
  • Bucser
    Én csak azt nem értettem, hogy honnan volt apunak japán közepén egy 67-es Fastbackje....
  • gabo91
    Én is igy vagyok. Egyben, és a kettőben voltak a háromban a mustang nem ilett a japán gépek közé :(
  • ZsirosKenyer
    én nem szeretem ha unatkozni kell a beszélgetős részek alatt és alig várni hogy legyen egy kis akció - mert annyira nem érdekel hogy mi lesz a sztori vége. Igenis legyen a sztori is izgalmas, attól teljes a film.
  • Cucmey
    Én sosem a sztori miatt szerettem ezeket a filmeket. legyen benne rengeteg fullos japán gép meg látványos akciók aztán ámen!
  • ZsirosKenyer
    én inkább japánt szeretnék, de a lényeg hogy a sztori jó legyen végre.
  • GTheo
    Jaja, a 2dik részben is az a 2 autó amit elnyernek :PPP