919
-
#434 Pl. Innen
Nekem elég gyorsan lejött, és a minőség is jó. -
alex789351 #433 sziasztok nem tudjátok hogy hol lehetne letölteni a halálos iramban 4 et
légyszi válaszoljatok -
Szabi1991 #432 word-be kereséses csere ? :) -
#431 a cseh feliratot egész jól lefordítja a google , kicsit kell rajta javítani, de sajna a dupla vonalú nyilakból szimplát csinál így már nem minősül feliratnak a szöveg...valaki tud valami egyszerűbb megoldást annál , hogy egyenként újra irogassam a vonalakat? -
tom235 #430 Inkább teherautó -
#429 Fel a terepgumikat, irány szántani... -
#428 Ez autó -
#427 "7.0-liter" paszmekezmimá' -
#426 -
#425 Year One '78 Trans Am-F&F4 -
-
#423 grat a szuper cam-os élményedhez -
#422 Film végén arról a Pontiac Trans Am-ről van kép valahol? Az nagyon bejön:D -
korinho641 #421 azért gondolom mert ő ezért kap money-t:) minnél többen letöltik mert ugye az van kiirva hogy magyar,és hát mit csinál a magyar lakosság 2/3mada? DOWNLOAD:D -
#420 Visszavonom, kis szarfej lefordította az első 10 percet,ráadásul azt is félre... a többi már más nyelven van, mi a tökömnek rakja fel? -
korinho641 #419 na te pöcs,én meg már láttam:)
torrent download:) -
#418 ja mostmá' fenn is van magyarszkíul is azon az oldalon amit előbb írtam
http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-all/idmovie-39167
lehet hogy szarakszik az oldal, próbálgassátok -
#417 opensubtitles.org -> itt több nyelven is van már felirat -
#416 nézz már kettőspontdédédédédédédé-re. -
#415 románia powaa:P
asszem megnézem román felirattal aztán megmondom a romántanárnőmnek, hogy tanulok románul, úgyis mindig mondja, hogy nem olvasunk semmit románul. -
csaba4444 #414 hülye
itt nem arról a filmről van szó
olvass picit vissza
-
nyisztorobi #413 koszi...leszedem a devise félét...feliratot vagy ha valami ujat tudtok a szinkronrol irjátok meg...ja és ha valaki elmagyarázza a turbo charged és ez kozti hasonloságot-kulombséget akkor koszi mert ha minden igaz akkor 1 és ugyan az kell legyen a leirtak szerint :)) és nem talál az fix -
Szabi1991 #412 én a románt ráküldtem googletranszlétre, elég fura mondatok jöttek ki.. :DD -
#411 a devise féle nem rossz, sajna a hang naon visszhangzik ezért egyszerűen néhol érthetetlen miről pofáznak, de ha valaki tud angol feliratot szerválni egy óra alatt lefordítom -
Szabi1991 #410 román felírat már van -
Szabi1991 #409 -
Szabi1991 #408 -
#407 kösz:DD -
nyisztorobi #406 valaki adjon egy linket hogy hol lehet leszedni azt a verziot is ameiken megvan a film eleje...koszi
-
Szabi1991 #405 van az új kiadás, a 3 fim 4000-ért, ahhoz van egy + 1 dvd és azon is rajta van.. :D
(elméletileg) -
#404 Valaki tud adni linket arról az átvezető sztorinak a videójáról, ami az 1. és a 2. rész között történik?Egyszer láttam valahol, de youtubon csak s a szarabb minőségűt találtam meg.
Köszi!
-
#403 -
#402 Na pöcsösök, holnap megyek premier előtti vetítésre jííííhhhhhááááá -
#401 Ma csurrant le, délután csekkolom. -
Szabi1991 #400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!devise félét nézte már vki ? -
Szabi1991 #399 "Mivel megy el Dom az első rész végén? Inkább Supra nem?
Ha esetleg nem ismernétek ezt az oldalt..."
pont hogy ott van az oldalon a film utáni kis részletből pár kép amikor a chevellel megy :DD
2001-es F&F vége:
-
Szabi1991 #398 Star Wars ? :DDDDDDD -
#397 gondolom az még a legeljén van és te azt láttad, ami spanyol feliratos, élvezhetetlen. Am már van minőségi kamerás, csakhát a hang... -
nyisztorobi #396 itt sokan velem egyutt nem értsuk hogy hogy van ez is most???...1 és 2 kozti átmenet lenne ez...ide beilik de mégsem mert ottvan a turbo charged rész is amit a 2ik rész dvdjén találhatunk meg...ott másképp van feltuntetve...és még lenne egy utolso kérdésem hogy az egyik videoban lopnak soksok benzint de a filmet most láttam és nem volt benne???elsuhantam volna az a rész mellet vagy tényleg nincs benne???elore is koszi a választ... -
csaba4444 #395 úgynézki lessz a kedvenc filmünknek 7. része is