Fast and Furious

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
"A cselekmény a FF1-ben történtek után fog játszódni pár évvel" #54

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Hát, lehet hogy kitalálják, hogy azé lett lecsukva brian mert ugye ff2 végén eltett egy csomó kesst rob -bal.

nem a 2 meg a 3 között játszódna?????
gabo91
jol megkavarták a dolgokat...
csupán azt nem vágom, hogy brian ff1 végén elengedi toretto-t ezért kivágják a rendõrségtõl, ekkor elkezd versenyezgetni (meg aszem kocsikat lop) majd az ff2 elején jön a megbizás...

Ha a cselekményeket idõrendbe tesszük akkor az ff4 ugyebár az 1 és a 2 között van.
Az ff4 elején állítólag sitten ül brian holott nem is üt sitten... (ha jól emlékszem)
(kettõben az aktát amit a csávó megnézett róla azt ugyebár csak a zsaruk kreálták)

Vélemény?
(Persze lehet, hogy rosszul emlékszem a dolgokra, vagy tévedek)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

😮 Eddíg én állok nyerésre! XD minden úgy van ahogy montam, vissza amcsiba XDDDDD.
Deszeretem azt a csajt 😛 XD.(Jordana Brewster)...😄
Hant is szereccsük jó tag volt az FF3 ban..Kár, hogy kimúlt.:S
És nagyon ajánlom annak a atagnak aki eztírta, hogy igaz legyen!!!!

ha tényleg ez lesz, akkor minden elismerésem!
N o N a m e
az jó lesz 😊 már várom!
broman191
😮

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

pár info:

-A filmben Paul Walkeren és Vin Dieselen kívûl visszatér a Mia-t alakító Jordana Brewster és Michelle Rodrigez is

-A cselekmény a FF1-ben történtek után fog játszódni pár évvel, itt ismeri meg Dom (Vin Diesel) a Tokyo Drift végén elhunyt Han-t

-Brian mindezalatt börtönben csücsül, de a szövetségiek megbízzák egy üggyel így újra az utcára kerül

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Letty eközben drogkereskedelemmel foglalkozik mikor az egyik riválisa megöleti. Mikor Dom megtudja a hírt visszautazik Amerikába ahol Brian-nel úgy döntenek hogy Letty gyilkosa nyomába erednek

Nagyjából így kezdõdik a film. Egy lap szerint -akik látták a forgatókönyvet- ez lesz idáig a legjobb, legizgalmasabb sztori a FF franchise-ban.

mindenesetre kiváncsi vagyok, hogy kerül a kezeik közé 2 concept autó 😄
(szal pól vóker honann vesz R35-ös Skylinet ? 😮 )

gabo91
A két gyönyörûség...<#wow1><#wow1>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Készülnek azok az amcsi vasak.😄

Montam, hogy vissza dzsalunk amcsiba.😄
Dejó...😛😛😛😛😛😛😛 KKKEEELLL!

sztem átlehet nevezni a topikot : "Fast And Furious 4: The Voyage Home"-ra 😊

(aztán ha fake akkor sry -.-)

Az elsõ három rész elsöprõ sikere után zöld utat kapott az Universal Pictures Fast and Furious sorozatának negyedik epizódja, mely várhatóan 2009-re kerül a mozikba. Az elõkészületek már javában folynak, néhány kémfotó pedig már a filmben szereplõ autókról is kiszivárgott a világhálóra!

A „The Voyage Home” azaz „A hazatérés” kiegészítõ címet viselõ alkotás forgatókönyvét a Tokyo Driftet is elkövetõ Chris Morgan írja. A sztoriról sok mindent még nem lehet tudni, az elõzetes híresztelések szerint az elõzõ részhez hasonlóan a drift-õrület köré épül majd fel, sokkal jobban kiélezve az amerikai izomautók vs. JDM (értsd: Japan Domestic Market) driftgépek párharcára. Mindezek után talán az sem meglepõ, hogy a két fõszereplõ négykerekû a legújabb Nissan Skyline R35 GTR, valamint az új Chevrolet Camaro lesz, amely egyébként a Transformers c. filmben már debütált a nagyközönség elõtt.

A kiszivárgott fotókon három további autó látható: egy karbon elemekkel kiszélesített S197-es Mustang, egy új Dodge Charger, valamint egy Volkswagen Beetle, mely minden bizonnyal az egyik nõi fõszereplõ gépjármûve lesz. Mindhárom autó jelenleg egy kaliforniai mûhelyben parkol, és mint látható, optikailag és motorikusan is igen erõs módosításokon esnek keresztül.

További érdekesség, hogy a híresztelések szerint a filmben fõszereplõként tér vissza az elsõ rész legendás párosa, Dominic Toretto és Brian O' Connor is. Míg a Brian-t játszó Paul Walker az elsõ és második részben is szerepelt, Vin Diesel Toretto szerepében csak az elsõ részben kapott fõszerepet. Bár már sok, mozifilmekre specializálódott lap hozza a két nevet a filmmel együtt, biztos minden csak akkor lesz, mikor már a moziban ülünk: ne feledjük, a harmadik részt még néhány hónappal a megjelenése elõtt is Diesel nevével hirdették, végül mindössze harminc másodpercre jelent meg a film végén.

Kíváncsian várjuk, még hány bõrt lehet lehúzni az F&F filmek témakörérõl, mindenesetre a gyenge második rész után igazi felüdülés volt a Tokyo Drift, remélhetõleg az új epizódban sem fogunk csalódni. „The Voyage Home” címmel egyébként már készült mozifilm, mégpedig az 1986-os Star Trek – szintén – negyedik epizódja. Hogy véletlen-e az egyezés, kérdéses, bár kétes, hogy bármilyen párhuzamot lehetne vonni az Enterprise ûrhajó és ez R35 GTR között.

KÉPEK

A 70 es challenger (narancs) és a 69 es chevy camaro yenco (kék) az a 2 kedvenc autóm.<3

Sztem a 2. rész volt a leg jobb aztán az 1 és hát a 3. mit is monnyal, elég gyenge volt...Tele szir-szar kis nying-nying verdákkal.:S

Fenét..
Vissza amcsiba, vissza brian hoz.😊Nagy amcsi vasakat akarok😊
Mikor már meg van rob-bal a garázs.😄

Az egy 70 es plymouth road runner - "hammer" nevezteû verkli..
Még a dyscoveryn is volt a rides ben az építése...

Mondja az apja a filmben, hogy így talált rá azon a támaszponton, ahol dolgozik és elhozta, hogy "bütykölgesse". Viszont az is igaz, hogy ez csak egy kihagyott jelenetben derül ki... 😊

:)

végülis nem annyira logikátlan.. Szerelembõl elvitte magával japánba kompon, aztán alkatrészt már nem tudott hozzá szerezni így bedobta a garázsba. Nekem sem lenne szívem bontóba vinni 😊

gabo91
Hát igen... fõleg, hogy nem használták csak garaszban pihent... azért elvitette volna japánba, hogy garázsban álljon?<#circling>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Bucser
Én csak azt nem értettem, hogy honnan volt apunak japán közepén egy 67-es Fastbackje....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gabo91
Én is igy vagyok. Egyben, és a kettõben voltak a háromban a mustang nem ilett a japán gépek közé 😞

én nem szeretem ha unatkozni kell a beszélgetõs részek alatt és alig várni hogy legyen egy kis akció - mert annyira nem érdekel hogy mi lesz a sztori vége. Igenis legyen a sztori is izgalmas, attól teljes a film.

Cucmey
Én sosem a sztori miatt szerettem ezeket a filmeket. legyen benne rengeteg fullos japán gép meg látványos akciók aztán ámen!

én inkább japánt szeretnék, de a lényeg hogy a sztori jó legyen végre.

GTheo
Jaja, a 2dik részben is az a 2 autó amit elnyernek 😛PP

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nem tudom mi bajotok van a 3. résszel nekem ez a"rajok vagyunk " tökre bejött😄

Beast Machine
több amcsi vasat a filmbe, és talán megérdemli a "hmmm"-jelzõt.

...vágod?

ezektõl függetlenül még mindig élet-szagúbb volt mint a többi.

GanXstaZoleeWrk
Az elsõn sírva röhögtem amikor 3 percig mennek 10 secet 😄

Na meg turbós motort széttiporja mind aztán simán leállítják stbstb de látványban jó mind a 3.

GanXstaZolee#2709

Gerbill
Az elsõ rész nagyon jó volt, a második iszonyat gyenge, a harmadikat meg meg se néztem már. Ez viszont érdekel, mert itt visszatér Vin Diesel, hátha a hangulatot is hozza😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Pipör
várom..

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

RelakS
A hármat sem láttam :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

úúú akkor mingyárt itt van,2 év és jön is<#idiota>

Web mester
Jó lesz biztos. Várom!

Tatz
Jah ha ilyesmit akarsz látni akkor Redline, bár sztem enyhén el vannak túlozva a dolgok...

www.autosapro.atw.hu

Az elsõ rendben volt. Ha hasonló lesz ok. Viszont azt már megalapozták a 2. ill. 3. résszel, hogy moziban véletlen se nézném meg.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Csabesz6
denagy ezt még nem is láttam😊
thx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Cucmey
Remélem tele lesz japó verdákkal pl belerkahatnák az új GTRt! 😊)

nézd meg a Redline-t
az a legnagyobb mikor megveszi a koszos, poros skyline-t 😄DDD
atomboy
En meg orulnek egy Ferrari vs Lambo parharcnak. :]

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Miért?

Atti12
imádtam mind 3 részt, remélem ez is jó lesz 😊. Várjuk nagyon 😄

Pepsi Twist
Fine.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bucser
Nekem a 2 nem tetszett. a 3 jó volt. Meg persze az elsõ rész is jó volt szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF