Fast and Furious
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd te megkeresed magadnak szépen azt a videot.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pls valaki linkeljen már egy elözetes-t a filmröl ( már ha van.. )
köszi
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
Welcome to a World without rules!!!!
készül az új F&F játék mobilra...
Ez mondjuk egy régi (márciusi) interjú, de érdekes hallani, hogy Paul Walker Tyrese-t (2-ben Rome) is visszahozná...
Bár elég hasonlóan szól most a Zsiga, átmenõdob nélkül<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Fõszereplõk/szereplõkrõl/helyszínrõl ki mit tud?
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
és a Tokyo Drift a 4. :))
én már rég vártam egy ilyen részt ahol visszatérnek a régiek...bár én úgy álmodtam meg hogy a 3 rész összes fõhõse egy 4.részben lesz benn...de hát ez csak álom volt:D
amugy a TD-bõl Han is benne lesz, kiváncsi leszek, hogyan úzsta meg a kis balesetét....
Welcome to a World without rules!!!!
Annyira néztem a képet hogy nem láttam a linket.......
nem is tudtam hogy lessz 4. rész
úgy látom jó verdák lesznek benne
mikorra várható,?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Óriási nagy dög<#szeret>#szeret>
nem láttál még kamiont tolatni ? <#idiota>#idiota>
amúgy sztem Dom tolat :D
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az elsõ részben.