919
bannerkep
  • Csabesz6
    jah csak nekem a 7.gen annyira nem jön be.Mondhatni a civicek közül az a "feketebárány" nálam:)
  • Szabi1991
    a piros sem vészes :DD
  • broman191
    Ohh hát kifelejtettem-.-';-)
  • Csabesz6
    a sárga 5.gen civic se rossz azé':)
  • broman191
    NSX és rx7 szép, a többi kevésbé:)
  • Szabi1991
    eseleg egy videó ? :)

link
  • broman191
    Hmmm nyakkendő, öltöny, sötét crown victoria mi jöhet még:D
  • Szabi1991
    forgatásról 2 kép..

• broman191
    Musztáng zsiár de ez...szégyen ff filmbe ilyet tenni, főleg brájennek
  • zoolee
    Nehogy má ebbe nyomuljon!
  • Szabi1991
    ez meg állitolag Dom' gépe...
  • Szabi1991
    Brályen verdája ?!

• Csabesz6
    je
  • N o N a m e
    TÉK!!
  • Bullitt
    Asszociációról hallottatok már?
  • zoolee
    LOL?!

Mi a halál van aláírva? Még ha nem magyarul is? Enerdzsí drink..Az mióta games?
  • Csabesz6
    mert azis:D
  • karajjj
    az nekem inkább energiaitalnak tűnik...
  • gabo91
    A #72-ben látható képet nem azért tettem be mert olyan marhára tetszik a kocsi, hanem a matrica végett...
    Rock Star (games) :D
  • broman191
    Hmmm milyen komolyan néz mindig:D De az a másik srác nem éppen dízel...
  • Csabesz6
    a zúristenitamugy szvsz sokat változott.először majdnem beírtam hogy nem is ő.vagy tényleg nem ő?:)
  • Bullitt
    Meglátták Paul Walkert a forgatáson! XD
  • Met
    Szerintem nem lehet összehasonlítani a két kategórát, nincs értelme, teljesen más világ. Nincs olyan, hogy ez vagy az jobb. Van akinek a japó rakéták tetszenek és van akinek az ami nagy vasak.
    Az utobbiakhoz tartozom én is, sokkal nagyobb esztétikai élmény nekem megnézni egy izomautót mint egy nissan mittomén mit.
    Kivéve az Impréza, az más dolog
    A FF1 baromira tetszik, a 2 már nem annyira, a 3 végképp nem.
  • Csabesz6
    a viper egy silány konstrukcio szerintem.és itt jön a képbe hogy mi a baj az amerikai autókkal.Nem tudnak jó váltót csinálni,japánok ebben szinte verhetetlenek.Ez ugyebár elengedhetetlen az ÉLMÉNYAUTÓZÁSHOZ.Az amerikaiak sok esetben ragaszkodnak a korszerütlen dolgokhoz.(lásd sokáig az egyszerü régivágádu automaták, LAPRUGÓ A corvettben...könyörgöm:) )És még lehetne mondani egy két dolgot.Ezeket csak azért mondtam, hogy a japánok véleményem szerint ÖSSZESSÉGÉBEN összeszedettebbek,kiforrottabbak,megbízhatóbbak.DE!
    Hangsúlyoznom kell ,hogy amerikában teljesen más az autók iránti igény.Nem hiába olyanok amilyenek.És én is imádom őket.Nem lehet őket nem szeretni.Amellett hogy japanautobuzi vagyok.Csak tizstában kell lenni vele, hogy egyáltalán nem ALÁZÓK.De szívtiprók bőven lehetnek:) Ezek az autók szívhez szólnak...a v8 mormogó klattyogása...gyönyörű kupéforma mondjuk a 70es évekből,challenger odavissza b@sz(sztem szebb mint a charger).Szóval két külön világ.De azt el kell ismerni hogy japan mindent egybevetve jobb.De kinek a pap kinek a papné.
    Jah és nem akartam megbántani senkit:)

• Bullitt
    Lejjbb láttam, hogy mindenki szijdja amásodik részt, pedig az volt a legjobb. Gondoljunk csak bele. Sztorija toppon (egynek tulképp az se volt), volt bene sok száguldozás (egyben volt 2-3 kb), és mégiscsak Miami-ba volt, ami azért adott egyfajta cool feelinget is :)
  • zoolee
    Najó..Akkor hasonlítsuk össze egy 70 essel..amiben egy 426 os Hemi van..Az is 425 lo minden szir-szar nélkül...
    Na ha ez meg 70 es, akkor 99 es vasat ne hasonlítsunk 70 essell..

Legyen egy viper...Mindenben odaveri..:)
  • Szabi1991
    a Silvia S15 1999-es, szal nem a 2009-es Chargerel kéne összehasonlitani....
  • zoolee
    Miben alázza?
    Gyorsulásban?Mondjuk egy új challenger dragverzioja, a 392 es hamivel ledarálja ezt a kis nying-nying vazkot a 402 méteres csíkról...
    Driftben esetleg? CSak beállítás, és sofőr kérdése...
    Vagy netán végsebességben? Egy iylen simán akasztja a 250 et, sőt, még talán a 300 at is...
    Lóerőben?
    Kérlekszépen ne nevettess már ki...Az alap challenger a 2009 es srt8 cirke 430 ló 6.1 literers v8 asával mindenféle turbó nélkül..98 as lével..
    Esetleg hengban veri le? Hát, inkább egy szépen bugyboékoló v8 ast veszek, mint egy összevissza a lefúvószelepektől sípolo sor4 est...
  • Szabi1991
    sztem csak az idegesít, hogy alázza a v8-as amcsi gépeket ;)
  • zoolee
    Nem, hanem mert nem vényóc.És nem amcsi.
  • broman191
    Azért jó^^
  • Szabi1991
    és azért gagyi ? :O
  • zoolee
    Meg benne is volt 1-1,5 éve az egyik T&S ben.
  • Szabi1991
    amúgy a f&f 3 ban volt kb 2 mp-re látható :DD

és a gép is nagyon jó, nemhiába nyert meg rengeteg D1GP verseny..
  • broman191
    Azért azt elismerhetjük hogy ami a képen van elég csúnyácska...de hogy szar...:)
  • Csabesz6
    Mit vársz egy musclecar fantól?:)
  • Szabi1991
    a Silvia gagyi és ronda ?
  • zoolee
    LOl...Nem hogy jó autó lenne..De még csúnya is.:S

Ugye elméletileg lesz nemme 2008 as challenger?
  • broman191
    Hááááát mit ne mondjak...sokkal szebb Silvia-k is vannak:)
  • broman191
    Zsiráf lesz:P