Fellebbez a fájlcsere miatt elitélt családanya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig örülj, míg csak olvasol ilyenekrõl.
http://w3.bsa.org/hungary/report/
Amiért én fel vagyok háborodva az ez a mondat mellette:
"Illegális szoftverhasználatról van tudomása? Amennyiben arra gyanakszik, hogy valamelyik munkatársa, kollégája vagy korábbi munkahelye olyan szoftvert használ, amelyre nincs licence, hívja a helyi BSA irodát a megadott telefonszámon vagy jelentse be az interneten keresztül. A bejelentés csak pár pillanatig tart, és az Ön adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, sõt akár névtelen bejelentést is tehet."
Csak nincs odaírva hogy + barátod, családtagod stb stb... egy besúgó rendszert akarnak kialakítani. A magyar mentalitásból kiindulva sikerülni is fog nekik.
Nah felforrt az agyvizem megint tõle!
Site Temporarily Unavailable
We apologize for the inconvenience. Please contact the webmaster/ tech support immediately to have them rectify this.
error id: "bad_httpd_conf"
Szerintem a bíró kölcsönkérte a kisfia MP3 lejátszóját, és alaposan megnézte hogy hogy is néz ki egy ilyen újkori szörnyû szerszám, amivel a RIAA munkatársait lehet sanyarú sorsra juttatni. Elõfizetett internetre otthon, mert a bíróság netjét nyilván nem használhatja illegálisan, mert mégiscsak hogy nézne ki. Aztán elkezdett zenéket vásárolni valamelyik netes áruházból. Aztán egyre kisebb lett a lelkesedése, mert azt tapasztalta hogy bizony az amúgy tisztességes bírói keresete nem lég zenei CD-k vásárlására. Ellenben örömmel töltötte el hogy megtalálta végre a 30 éve elfeledett kedvenc zenekarának új albumát, amit 7 lakat alatt örzött számítógépére gyorsan letöltött.
"A sztori röviden: magánlakásba rendõrök, házkutatás, letöltés/feltöltés gyanuja, semmi kereskedelem vagy anyagi haszonszerzés"
Szal az elsõ fok után az ügyész fellebbezett súlyosbításért, hogy mivel én letöltöttem azzal meg is osztottam. Bár tudom nevetséges, de ott a bírótól kezdve mindenki nem ért hozzá és elég nehéz nekik megmagyarázni hogy mi hogy van.
Szal most a szakértõ 23ik meghallgatása után várom hogy mi lesz az ítélet másodfokon. Teljesen a 3 bíró úgymond jóhiszemûségére vagyok bízva, mivel fingjuk nincs az egészrõl és így eléggé érdekes ítéletet hozni.
Meg kell mondjam ez nem csak amcsiban folyik.
Nekem okt16-án lesz a már több mint két éve folyó tárgyalásom remélhetõleg utolsó bevetése. Pontosan ugyanilyen okból kifolyólag.
Majd jelentkezem mi volt az ítélet! ( bár bent nem tudom van -e net :S )
Üdv
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Be kellene látniuk már, hogy a fájlmegosztás a legnagyobb marketing piackutatási lehetõségét hordozza, amivel a valós értékek szûrhetõk ki!Erre kellene már csak ráépíteni egy 'emberközeli' értékesítési technikát, és az emberek nem veszõdnének a letõltéssel, kiírással....vinnék, mint a cukrot!
24 szám esetén 24x9250 = 222000$
1702 szám esetén 1702x9250 = 15743500$ <#confused>#confused>
Hogy a büdös életbe jött ki nekik hogy 1db zeneszám az 9250USD? Mert ha azt vesszük hogy az iTunes-ról legálisan is kevesebb mint 1 dolláros áron lehet letölteni.. De ha úgy számolták hogy megosztotta és tõle is töltöttek le, akkor sem létezik hogy több mint 9000ren töltötték volna le tõle mindegyik számot.. Nem tudok rájönni hogy ez hogyan jött ki, mi alapján..???
" az ülést vezetõ bíró egyoldalúan, a RIAA-nak kedvezõen"
egy vastag boríték sok mindenre megoldás.. És valahonnan vissza kell hozni a boríték tartalmát...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Én azért a nõ helyébe kérnék egy tételes számlát arról, hogy hogyan is jön össze az a 9250 dollár.
Most azt hiszik, ettõl bárki is meg fog riadni?
Ugyan, nincs olyan ember a Földön, akinek ha van számítógépe, akkor azon incs egyetlenegy illegális anyag.
Ha a kiadóknak nem tetszik, akkor nem rinyálni kell, hanem menjen el utcát söprögetni, asszem egybõl befogná az összes a pofáját.
Mert csak ennek birtokában lehet himnuszt játszani jogdíj nélkül.
H kié volt a kotta?
Nagyszakállú, kampósorrú bácsikáé..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Más területeken ha melléfognak akkor abbahagyják gyors a dolgot, mert csak bukás. Ezeknél az elsõ gondolat hogy akkor biztos letöltötték, és nem megveszik??? Retard noob az összes.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
1 vádlott!
24 szám megosztása!
222 ezer dollár büntetés!
Én speciel, megveszem normális webshopból azt az 1-2 számot a mûvésztõl (1.5dollártól 2.5 dollárig terjed 1 szám), ami nagyon tetszik és ezzel támogatom is.És, sztem ez jelzés értékû is, probálom sugallni ezzel, h az a stílus az jó, és ha lehet folytassa.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Jó, rendben, legyen jogos a pénzbírság megosztásért, de én max 3-5dollárig mennék el / szám.
Szóval csak egyet tudok mondani, LINCSBE A RIÁÁt és társait... <#violent>#violent>
Forza.
Persze csak vicceltem, még ha "igazságos" vagy "jogszerû" is az ítélet mindenképpen méltánytalan.
iSS!