51
  • aaaaa
    Az itéletben az a legaljasbb, hogy azt sugallja ne vitakozz a multikkal, meg a jogvédőkkel, mert ha ellentmondasz nekik, halálra perelnek. Inkább engedj a zsarolásuknak és egyezz ki velük peren kívül, pár millióért. Ez az elrettentés fő célja, nem pedig a fájlcserélés beszüntetése . Az a 10-20 ezer "kis" pár milliós peren kívüli egyezséggel összelopott pénz igen jól jön ezeknek a mocskos hiénáknak, ha más amúgy sem megy jól a bolt...
  • feamatar
    itt nem azt büntették. hogy letöltötte hanem hogy terjesztette, és ebben az esetben viszont azt a pár nótát lehet több ezren töltötték le tőle... ugyanakkor a számok megosztásából semmilyen anyagi haszna nem származott, illetve nem tudom ez az eset-e az, amikor azzal próbáltak védekezni, hogy a wireless hálózatát más használhatta hasonló célokra... elég egy elcseszett ügy ez, a büntetés pedig pofátlan, és elképesztő, akárhogy is nézünk rá... bezzeg ha valaki pénzért terjeszt lopott tartalmat azt nem tudják büntetni, csak az ilyen kishalakat tudják, akinek valszeg fogalma sem volt arról hogy ez milyen következményekkel járhat...
  • kadar1
    Sajnos pénz beszél,kutya ugat.Szerintem a birot is megvesztegeték.
  • who am I 7
    mármint...nem a börtönbe, hanem lincseljék meg

Jó, rendben, legyen jogos a pénzbírság megosztásért, de én max 3-5dollárig mennék el / szám.
  • who am I 7
    Mondjuk azt, hogy a művésznek zeneszámonként 2-3 dollárral lógjon a nőci.Ennyi, nem több.A megosztással csak növelte a hírnevét, lehet, h valaki emiatt megy el koncertre?
    Szóval csak egyet tudok mondani, LINCSBE A RIÁÁt és társait...
  • Riddick
    Mocsokság az egész. Ilyen itélet,a **** biró vagy le volt pénzelve,vagy sik *** volt! Irreállis az egész.
  • dez
    Lehet, hogy jogszerű (sokminden belefér), de semmiképpen sem igazságos. Középkori példastatuálás.
  • arty
    zeneszámok megosztásáért vége az életednek : ez amerika (222k dollárt soha az életben nem tudsz ott sem kifizetni...)
  • Amergin
    A társadolmra veszélyes gonosztevőket le kell ültetni. A rossz embereket el kell ítélni. Akik bűnösök szenvedjenek!

Persze csak vicceltem, még ha "igazságos" vagy "jogszerű" is az ítélet mindenképpen méltánytalan.
  • endrúdí
    Ja, most vágtam le mi a lényeg :D Világméretű hír a bulvárinformatikai webszájtokon, emberek adakoznak ... és mint a jackpotnál 100 dollár adományból 1-el nő a számláló :D Ha összejön a 220000 dodóó akkor tudjuk, hogy 20 millát kaszált a perrel :D Vagy nem ?
  • endrúdí
    Öcsém, de suttyó ez az amerika...