140239
Euro Truck Simulator
  • cumfu
    Heló! van már valamilyen patch hozzá?
  • nyuny01 #7921
    Mert neki is úgy mondta el egyszer valaki,de hogy segítsen valakinek is az már fáj,vagy "azt hogy is kell???"

Tisztelet a kivételnek!
  • dodo60
    Azért mer csak egy kis logika kellene, mert ugyanazok a beállítások érvényesek rá mint a 18WOS sorozatra, kezdve az alapbeállításoktól, keztdve a csalásokig ugyanaz.
  • slavutic
    Miért kell mindenkit leugatni, aki nem ért a játékhoz annyira mint ti?
  • fdavid91
    Nagyon szivesen örülök hogy segíthettem!
  • Hungi2
    Köszönöm, így már működik, nincs hibaüzenet, megjelent a játékban (az, hogy hogyan, egy másik kérdés...). Köszönöm a választ :)
  • fdavid91
    Talán tudok segíteni a skinezésben (remélem).
    Ha itt mindent úgy csináltál amit látok akkor esetleg a Total Commanderedben a tömörítési aránnyal lehet gond.

Total Commander->Beállítások->Általános beállítások->Zip-Tömörítő és közép tájban van olyan hogy Tömörítési arány (0-9) ennél a menüpontnál alul van olyan hogy "egyéb: 0 (0=semmi)" így nézzen ki és ha tömöríted elvileg jónak kell lennie ha ez a baja van...
  • baly94
    oké
  • aerolive
    ezt majd a skinesek megmondják, T0NI, írd be a cheat kódot aztán annyi pénzed lesz, amennyit csak akaarsz
  • baly94
    Nektek egyébként megy a skinezés DTXbmp-vel? Mert nekem nem. Mindent úgy csinálok, mint a hogy le van írva(a leírást ebben a fórumban találtam, igaz, hogy az a leírás pttm-hez van). Szóval társítom az SKIN_ShockWafe15_BLACK.scs(ez egy skin 3 dds fájlból) fájlt total commanderrel , kimásolom a három DDS fájlt, berakom dtx-be átszerkesztem paintel, visszakonvertálom dtx-el, visszarakom a SKIN_ShockWafe15_BLACK.scs-be és amikor belépek, nem megy a skin. Kipróbáltam paint shop pro-val, azzal se megy. Rosszul csinálok valamit(ezek szerint igen, csak nem tom, hogy mit). Kérlek segítsetek.
    Köszönöm
  • Hungi2
    Tetszik a válaszok stílusa, a színvonal :)
    Nos, akkor valaki mondja meg, miért vagyok olyan 'láma', hogy nem tudom betenni a Wabereres pótot. Tegnap megírtam, mi a hibaüzenet:
    Nem tudom másnál is előfordult -e már, de a Wabereres pót nem megy. Se az, amit Scania Driver honlapjáról szedtem le, se az, amit Ákos linkelt be (eagle.dds) A letöltött fájlokat átneveztem eurogoodies.dds -re, majd betettem a pótos csomagba. A log fájl ezt írja:
    15:37:25 : [zipfs] Unsupported compression method used: 8 for record #3 - vehicle/trailer_eu/reefer/eurogoodies.dds from 'C:/Documents and Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod/reefer.scs'
    Az világos, hogy mit jelent, de mivel és hogy lehetne javítani? Mint írtam, a dxtbmp-ben van vagy 8-10 mentési lehetőség, zModeler-em meg csak regisztrálatlan van. A válaszokat előre is kösz (már ha lesz).

Hát, nem volt válasz. Gondolom másoknál is ez lehet a hiba. Remélem lesz válasz :)
  • T0NI
    Másképp fogalmazok: olyan mentést szeretnék kérni, amiben van elég pénz ahhoz, hogy bármelyik járművet vezethessem, bármilyen országban

Köszönöm!
  • aerolive
    nem létezik, savegame nincs, 4 kamion van, mind elérhető egyből.
    anti-aliasing csak opengl módba van.
  • T0NI
    Hali emberek!

Létezik a játékhoz trainer? Mert google nem segített :-(
    Savegamet sem találtam. Nincs kedvem sem időm végigjátszani a játékot, csak kíváncsi lennék, milyen gépek vannak benne. Ha valaki feltöltene egy mentést, hálás lennék!
    A másik dolog, ami számomra nem tiszta, hogy miért nem tudom az antialiasing -t bekapcsolni? csak off beállítás van.
    Köszönöm a válaszokat!
  • aerolive
    talán ha használnád a kibaszott válasz gombot még tudnám is mire akarsz választ kapni.
  • aerolive
    ...

tök mindegy, hogy win98, vagy server, vagy vista, vagy xp ...

dokumentumok / euro truck simulator / mod ...

előbb meg talán el kéne indítania játékot, hogy létrehozza a fájlokat.
  • ChuckyHUN
    Az, hogy egy kicseszett nagy láma vagy.
  • baly94
    Kipróbáltam a skinezést paint shop pro-val, de azzal se megy:( Akkor mi a baj?
  • koj
    MI A KÉRDÉSEMRE A VÁLASZ ?????
  • baly94
    oks, kösz
  • leho94
    próbáld meg más böngészővel
  • baly94
    De még át is szerkesztem paint-el egy kicsit mielőtt vissza teszem dds-re.
  • szijartomark
    Hali valaki tudja h hogy kell gumikacsa oldaláról ets-hez pótot tölteni?
    Mert nekem valami betűk meg számok jönnek elő.
  • baly94
    pontosan így
  • leho94
    Attól függ.. Elmented a képet , megnyitod dxtbmpben és lemented DDS-re .. utána visszateszed oda ahonnan kiszedted. Így csináltad?
  • Doog
    Csak gyakorlat teszi a mestert.
  • baly94
    Én nem csinálok skint csak rártam a nevem, egy két helyre(szélvédőre, meg ilyenekre nem) de aztán meg nem jeleníti meg. A paint-el van a baj?
  • leho94
    Jó de ezek faszkockák :DD
  • Doog
    Hát nemtudom te hogy vagy vele de szerintem a paint-eseket sem kellene leszólni.
  • leho94
    Próbálgassad.. Ha 3 hónap mulva sem megy akkor írhatol megin ^^
  • baly94
    Nem megy a skinezés:(
    Azt a shock wafe skint akarom megcsinálni, be is rakom DTX-be, át is rajzolom paint-en, vissza is cserélem az .scs fájlba, de akkor meg egyszerűen nem mutatta a skint a játékban. Szóval nem értem. Légyszíves segítsetek. THX
  • csaba90
    egyébként annak ikertengelye van és ha mondják ohgy milyen iveco starlis? akkor azt mondják ohgy duplahúzós iveco starlis :D és 6x4-es hajtásképlet
    az ETS-hez én csak Scaniaba láttam olyat de az nekem nem működik :S:S
  • tenkenorman
    Hali, csáltam egy pótot és ha exportálom pmg be de valamiért szar mert nem akar betölteni mert valami memóriacímre hivatkozik és kilép vagy mi
  • Daniel928
    ott irja az üzenet sarkában: "Válasz 'greg benz' üzenetére (#7865)"
  • dobaky
    elnézést nem igazán tudtam kinek írtad hogy ne diretxen futtasd?
  • koj
    A városokban miért nem enged be sok helyre? Ilyen fehér táblák vannak és oda nem enged miért?
  • LTomi
    Paint rulez? xD
  • kcst
    bocs, kicsit nagy lett
  • kcst

Hát senki sem modol Vista alatt?

Please! Vistában hol találom a config fájlokat? A base.scs-n belül? Ezen kívül nincs ETS könyvtáram

• RS
    Király lett!