140239
Euro Truck Simulator
-
ricsa008 #8002 thx -
#8001 Remélem publikus lesz ha nem is az összes, legalább a TESCO -
#8000 csak benzinkútnál és szervíznél tudsz -
#7999 benzin kuton és a szervizben a "Zzzzzzzzzzzzzz" re álj rá álisdle a motrot és enter
-
#7998 Sziasztok!
Most frissítettem a videokártya driver-jét,és továbbra is nagy feketeség az egész...most ilyenkor mi van?? -
#7997 Gumikacsa pótjait betettem és betöltésnél kilép? Mi a gixi a pótokkal? -
ricsa008 #7996 hogy kell ebben pihenni? bocs a hülye kérdésért -
#7995 jóóó. nájszos! -
#7994 ha Portugáliában kezdtem a carriert akkor kb mikor válik majd elérhetővé Franciao., Svájc meg társai?
meg ezek a pótok nagyon bejönnek ki tudna küldeni nekem ilyet? -
#7993 Nah, rászántam egy délutánt a skinezésre...
Íme a csodálatos pótjaim: Auchan, Tesco, Profi, UPS, Volán Tefu, Hungarocamion
Screenshot-ok a pótjaimról...
-
#7992 megfogom venni tutkó -
#7991 Vajas, segícc nekem! nem tudom miért nem működik egy pót sem amit modellezek! gyere lécci msnre -
#7990 biztos! amik a haulinba működtek azok itt nem mennek! csak a csít máni! -
T0NI #7989 cheat money-n kívül van egyébként más is? -
#7988 majd talán 2008 vége felé vagy 2009 elején egy PATCH formájában! skandinávia , nagy britannia és kelet európa is benne lesz!! mindez attól függ mennyien veszik meg a játékot!!
Szóval húzni a boltokba !! -
#7987 hello. azt szeretném kérdezni hogy Európában Skandinávia és pl. Mo. mikor lesznek elérhetőek majd ha egyáltalán lesz ilyen.? -
T0NI #7986 "uset g console-t 0ról 1-re, ugyanezt az user g developernél"
Közben rendbejött, kezdtem egy új játékot, eddig a mentésemet babráltam, talán ez volt a baj, nem tudom.
Működik tehát!
Köszönöm a segítséget! Jó utat mindenkinek! -
#7985 Regisztrálj újra,nekem csak ez segített... -
#7984 el tudná nekem valaki magyarázni a mappingolás folyamatát? -
#7983 Mit írtál át a config-ba??? -
T0NI #7982 tudom, megpróbáltam így is úgy is!
lámázzál...egyik sem működik -
#7981 tudod nem azt kéne beírni hogy Chaet Monez hanem "cheat monez" mivel az angol Billentyűn a Z = Y'' -
Tockos #7980 Nem és nemtudok letolteni a román fórumról semmit mindig csak azt írja ki hogy Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below.Már próbáltam mindent és úgyse olvastam hogy másoknak is van ilyen probléma,Valaki tud rá valami megoldást?Pedig a regisztráció sikeres volt megkaptama mailt is. -
T0NI #7979 bizony ez a helyzet, nem tudom, esetleg nem megoldható-e, hogy valaki küldjön egy mentést nekem? -
#7978 menny a TREE céghez és viheted is!! -
TherÖcsy #7977 kb mikor lesz benne magyarország ? -
#7976 Tehát átírtál mindent, a 0-val be is tudod hozni a konzolt, majd entert nyomsz és semmi. Akkor ez jó kérdés... Viszont az nem befolyásol, hogy milyen nyelvű a játék. Nekem a német verzió van meg, angolos moddal, ez nem lényeges -
T0NI #7975 Bocsi, előző kommentbe elírtam, tehát hiába írom, hogy "cheat money", semmi változás. Nekem angolul van meg a játék, nem tudom ez befolyásol-e most.
köszi! -
#7974 MEgkeresed a Tree-ET céget ott lehet vinni farönköket meg épületfát -
#7973 Hali, mit tegyek hogy ha fa-szállíttó /rossz az aki rosszra gondol/ pótot akarok vinni? megnéztem németül de oant nem tudok! segítsetek plz! -
#7972 gondolom a lamer kérdezőknek. -
#7971 Kinek ment? -
#7970 azert az tenyleg vicces hogy 1 nagyvaros 2 utcabol all...vagy is az osszes ugyanabbol a 2 utcabol :) -
#7969 fogyatékosok nyülekezete -
ETS Új Utakon Térkép
Ma RS-sel eldöntöttük, hogy készítünk egy térképet az Euro Truck Simulator-hoz, amiben új közutakat rakunk a már meglévő területre és új országokat is teszünk a játékba. Az első kiadásokban még csak a kis közutak fognak szerepelni, később viszont majd jönnek az új országok.
Bővebb infó a hamarosan elkészülő honlapon: www.etsnewmap.extra.hu -
mnorbert0308 #7967 hello!
a 345mb-s reloadedet szedted le? ez a teljes game? -
#7966 bemásolod az scs fájlt a mod mappába (dokumentumok) -
#7965 benne van a cdbe ... nem igaz, hogy áhh -
#7964 benne van a crack -
#7963 áhh a kamionberakásnál ezt az átírást nem vágom..:S pedig egyszer már megmutatta vki a haulinnál:S