140239
Euro Truck Simulator
  • ricsa008
    thx
  • dodo60
    Remélem publikus lesz ha nem is az összes, legalább a TESCO
  • Bacsa11
    csak benzinkútnál és szervíznél tudsz
  • tuzfal3
    benzin kuton és a szervizben a "Zzzzzzzzzzzzzz" re álj rá álisdle a motrot és enter
  • greg benz
    Sziasztok!

Most frissítettem a videokártya driver-jét,és továbbra is nagy feketeség az egész...most ilyenkor mi van??
  • Bacsa11
    Gumikacsa pótjait betettem és betöltésnél kilép? Mi a gixi a pótokkal?
  • ricsa008
    hogy kell ebben pihenni? bocs a hülye kérdésért
  • Contrecast
    jóóó. nájszos!
  • Shortstop
    ha Portugáliában kezdtem a carriert akkor kb mikor válik majd elérhetővé Franciao., Svájc meg társai?

meg ezek a pótok nagyon bejönnek ki tudna küldeni nekem ilyet?
  • robos
    Nah, rászántam egy délutánt a skinezésre...

Íme a csodálatos pótjaim: Auchan, Tesco, Profi, UPS, Volán Tefu, Hungarocamion

Screenshot-ok a pótjaimról...
  • Shortstop
    megfogom venni tutkó
  • tenkenorman
    Vajas, segícc nekem! nem tudom miért nem működik egy pót sem amit modellezek! gyere lécci msnre
  • Contrecast
    biztos! amik a haulinba működtek azok itt nem mennek! csak a csít máni!
  • T0NI
    cheat money-n kívül van egyébként más is?
  • Contrecast
    majd talán 2008 vége felé vagy 2009 elején egy PATCH formájában! skandinávia , nagy britannia és kelet európa is benne lesz!! mindez attól függ mennyien veszik meg a játékot!!
    Szóval húzni a boltokba !!
  • Shortstop
    hello. azt szeretném kérdezni hogy Európában Skandinávia és pl. Mo. mikor lesznek elérhetőek majd ha egyáltalán lesz ilyen.?
  • T0NI
    "uset g console-t 0ról 1-re, ugyanezt az user g developernél"

Közben rendbejött, kezdtem egy új játékot, eddig a mentésemet babráltam, talán ez volt a baj, nem tudom.
    Működik tehát!
    Köszönöm a segítséget! Jó utat mindenkinek!
  • nyuny01 #7985
    Regisztrálj újra,nekem csak ez segített...
  • Bacsa11
    el tudná nekem valaki magyarázni a mappingolás folyamatát?
  • Contrecast
    Mit írtál át a config-ba???
  • T0NI
    tudom, megpróbáltam így is úgy is!
    lámázzál...egyik sem működik
  • Contrecast
    tudod nem azt kéne beírni hogy Chaet Monez hanem "cheat monez" mivel az angol Billentyűn a Z = Y''
  • Tockos
    Nem és nemtudok letolteni a román fórumról semmit mindig csak azt írja ki hogy Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below.Már próbáltam mindent és úgyse olvastam hogy másoknak is van ilyen probléma,Valaki tud rá valami megoldást?Pedig a regisztráció sikeres volt megkaptama mailt is.
  • T0NI
    bizony ez a helyzet, nem tudom, esetleg nem megoldható-e, hogy valaki küldjön egy mentést nekem?
  • Contrecast
    menny a TREE céghez és viheted is!!
  • TherÖcsy
    kb mikor lesz benne magyarország ?
  • fdavid91
    Tehát átírtál mindent, a 0-val be is tudod hozni a konzolt, majd entert nyomsz és semmi. Akkor ez jó kérdés... Viszont az nem befolyásol, hogy milyen nyelvű a játék. Nekem a német verzió van meg, angolos moddal, ez nem lényeges
  • T0NI
    Bocsi, előző kommentbe elírtam, tehát hiába írom, hogy "cheat money", semmi változás. Nekem angolul van meg a játék, nem tudom ez befolyásol-e most.
    köszi!
  • dodo60
    MEgkeresed a Tree-ET céget ott lehet vinni farönköket meg épületfát
  • tenkenorman
    Hali, mit tegyek hogy ha fa-szállíttó /rossz az aki rosszra gondol/ pótot akarok vinni? megnéztem németül de oant nem tudok! segítsetek plz!
  • aerolive
    gondolom a lamer kérdezőknek.
  • RS
    Kinek ment?
  • Mersant
    azert az tenyleg vicces hogy 1 nagyvaros 2 utcabol all...vagy is az osszes ugyanabbol a 2 utcabol :)
  • Szabi84
    fogyatékosok nyülekezete
  • LTomi

ETS Új Utakon Térkép

Ma RS-sel eldöntöttük, hogy készítünk egy térképet az Euro Truck Simulator-hoz, amiben új közutakat rakunk a már meglévő területre és új országokat is teszünk a játékba. Az első kiadásokban még csak a kis közutak fognak szerepelni, később viszont majd jönnek az új országok.

Bővebb infó a hamarosan elkészülő honlapon: www.etsnewmap.extra.hu
  • mnorbert0308
    hello!

a 345mb-s reloadedet szedted le? ez a teljes game?
  • aerolive
    bemásolod az scs fájlt a mod mappába (dokumentumok)
  • aerolive
    benne van a cdbe ... nem igaz, hogy áhh
  • Szabi84
    benne van a crack
  • Swy
    áhh a kamionberakásnál ezt az átírást nem vágom..:S pedig egyszer már megmutatta vki a haulinnál:S