140239
Euro Truck Simulator
  • dodo60
    Hát csak úgy, mert én még egyikkel se.
  • CB DARK WARRIOR
    üdv : eső, köd volt de hó nem !
  • Mersant
    esovel igen...miert?
  • dodo60
    Valaki találkozott már az eredeti gameben esővel, hóval, vagy köddel?
  • perico
    Hello segitsen valaki!Nem tudom belőni a kormányomat!Minden jó,gáz,fék,stb,csak a balra,és a jobbra kanyarodáshoz,nem lehet hozzárendelni,semilyen parancsot.Más játékban tökéletesen működik.
  • nono 26
    Sziasztok!Feltettem azt a v2.60 de a lezárt utakra továbbra se tudok behajtani.Valakinek esetleg van tippje milehet a gond?
  • Tankeres
    Sziasztok valaki segiteni mert berakok dolgokat jók meg minden de ha sokat rakok akkor akad valaki help!meg nekem nem dds fájlba van és nem tok potot csinálni valaki segitsen h tom visszaálitani !meg valaki aki ért a játékhoz és tud potot csinálni az adja meg pls az msn cimét !és olyan progi is kéne amivel mapo tok csinálni!!!!!!!!!
  • Vlala #8035
    Eiffel 65 - Blue. Ezt a zenét hallgattam, amikor megláttam a képet.
    Az Élet a legnagyobb rendező...
  • Szabi84
    huhh ezen épp elég lesz felmászni:d
  • gyemant04
    akkor balfasz vagy...nekem is megdupláz mindent és érdekes hogy megtudom csinálni egy egyszerű törléssel...
  • csaba90
    va negy Volvo szóló duplahúzós ahhoz ad rendes pótot de csak ha Tejport szállítasz XD
  • Kranko
    Hello!

Felraktam a játékot, és elég érdekesen néz ki a játék. Szerintem gyenge hozzá a gépem...szóval fújhatom ezt a játékot? képek:

• max100
    hali.Kérdezném hogy tandemmal hogy lehet pótot szerezni mert amikor megveszem csak a szoló van és ha vinni akarok cuccot akkor rendes nagy felépítményt ad!
    Segítsetek légyszi.
  • nVidia1
    császtok
    nagyon király ez a simulátor tetszik :DD
    el lehet vele lenni...
  • RS
    Király lesz, de az emelkedő elejétől a végéig rakj szalagkorlátot szerintem.
  • baly94
    hát éppen azt is csináltam nincs értelme
  • Crash90
    Hullámvasút?
  • Toby0501
    Végre valami igényesebb térkép hozzá! :)
  • Bacsa11
    amennyi eredetileg benne van.
  • chrysler300c
    És azt szeretném még megkérdezni mennyi kamiont lehet berakni a játékba?
  • daf xf
    Haljátok én felraktam a real company módot és amikor lerakom a pótot wienbe a tesconál akkor kifagy a gamma.
    Miért?
  • LTomi
    "Kiszivárogtatom" az első képet az új térképről. Két Prága környéki utat építek, éppen itt találkoznak.

• greg benz
    Megvan,műkszik faszán..köszi szépen!
  • gyemant04
    gondolkozzatok már néha....talán töröld ki az eredetit :C és utána másold be a tied és akkor nincs mit megdupláznia...
  • baly94
    Amúgy a base.scs fájlba, hogy tudom beraknia skint amit csináltam? Ha visszatenném amit kimásoltam, nem írja felül , hanem mindent megdupláz. Tudtok segíteni?
  • Puhos
    Olvass vissza!!!!
    Egyébként a Doc and Sett\sajátnév\Dokumentumok\Euro T.S.\mod mappába.
  • Falkon
    Hova kell berakni a letöltött kamionokat?
    köszi
  • ateszr
    Helló! Most töltöttem le a demo verziót és nem indul el mikor el akarom indítani kijön a Konfiguration ablak rámegyek hogy start és utánna sekép se hang Open gl-be indítom mi lehet az oka??
  • Bacsa11
    légyszíves valaki
  • gyemant04
    amikor indítod a játékot kijön a Konfiguration-beállítások és legfelül lesz hogy OpenGl meg Directx és ott az OpenGl-t válaszd.
  • leho94
  • greg benz
    Az mit jelent?:D
  • gyemant04
    openGl-be indítsd
  • greg benz
    Most frissítettem a videokártya driver-jét,és továbbra is nagy feketeség az egész...most ilyenkor mi van??
  • Yoda001
    ték
  • gyemant04
    nem
  • Swy
    de még vhova be is kell írni nem?
  • Contrecast
    Valaki nemtudja hogyan kell simán terepet(terrain) lerakni?? a benzinkúthz jól jönne:

A többivel boldogulok! a hát térben ezek a Thadzs Mahal szerűségek nem lesznek! csak próbálgattam azér van ott!
  • gyemant04
    nézd meg a log file-t..
  • tenkenorman
    hogy is kell használni zmodeler ben a chamfer toolt? én maxozok én nagyon új nekem