140239
Euro Truck Simulator
-
#7842 a tobj-ot nem támogatja semmi!!! csak egy sima szövegdokumentum! de szükséges a skinekhez! a modellek pedig a models mappában vannak! -
#7841 most töltöttem le én is és így elsőre annyi hibát találtam csak h menet közben nem lehet aludni. De ez lehet h az én hülyeségem... Am szerintem eddig ez a legjobb szimulátor! -
#7840 Számomra most jelent meg a teljes játék: Euro.Truck.Simulator-RELOADED,
354 Mb, 5 perc és lent van :) -
#7839 Hogy lehet a modellekhez hozzáférni? -
#7838 ez privi ez a wabis mód?
-
#7837 leho, vagy ki.
Azért tök mind1 hogy rar-al nyitod meg vagy átnevezed. ugyan az. átnevezem szerkeztem visszanevezem. a dds konverterrel én nem konvertálgatok mert reborn xp-be alapból benne van hogy jobb klikk -> convert to jpg;bmp;gif;tga...
-
#7836 emberek, meik a object-et tartalmazo file. a .tobj? se ZModeler Se MAX nem támogatja. valaki elárulná mit tegyek? -
#7835 Mondtam!!!#7834: Igazad van Bence!!! -
#7834 hát elég hülyén oldod meg .. Minek a base.scs-t átnevezgetni? Fogod megnyitod rarral azt csumi.. a DDS-t is minek konvertálngatni? Megnyitod Dxtbmpvel és lefested :D -
#7833 monnyuk nekem program sem kell csak jobb klikk és konvertálás, és csak egy nevet kell beírnom mert a reborn xp-ben vannak ien fasza cuccok -
#7832 Hát remélem igen mer nekem nagyon kéne egy wabis pót -
#7831 Végre elkészültél Gumikacsa a Schwarz-ival! eztet á a pillánátot vártám már ézér íve!!! kössszi! Le is tölthető az oldaladról? -
#7830 széép. -
-
#7828 használj Válasz erre gombot! nmemtom kinek írtad! -
#7827 jó csak én azt furcsáltam hogy te úgymondtad: megyünk faterral franciában a KÉTSÁVOS AUTÓPÁLYÁN... ez így télleg furi nem? 4 sávosnak szokták mondani. nálunk tatabányán is úgymondja mindenki de hát lehet parasztok vagyunk... -
#7826 pedig azért vannak 2x2-esek! majd menny genova és Marseilles között egy kicsit! Nice-t ne nézzük! végig 2 sávos! -
#7825 akartam is mondani hogy újabban már inkább a 2x3asokat látom, de van oan is hogy a bejövő sávot kibőítik és 1x2;1x3as lessz vagy mi -
#7824 na ebbe télleg ne mennyünk bele! viszont a pttm-hez KOCKA vagyok! arról mindent tudok de ez részletkérdés! ez ETS topik és nem pttm! valaki tudja hogy a kamiontis megkell nyitni zmodban ha átakarom konvertálni? -
#7823 nem akarok közbeszólni de am részbe nmindkettőtöknek igaza van
mivel igaz az is hogy négy meg 2-es igaz és Magyarországon 2x2 sávos autópályák vannak! Franciaországban már nem engednek ilyet építettni ott minimum a 2x3-omsávos de már jobban örülnek a 2x4 sávosnak mert olyan nagy ott a forgalom vagy mivan velük -
#7822 igaza van aero nak, másik meg hogy már akkor pttmeztem amikor te neked még géped sem volt -
#7821 jó ízlések és pofonok, ne veszekedjünk azon ki mien programot használ, vagy miet nem! és azt mond meg hogy lehet elérni hogy a forgalom sokkal-sokal nagyobb legyen
1.-németül nem tudok
2.-nem látom a cfg ben hol lehet (18wos pttm ben a traffic des. nél volt -
#7820 itt okoskodik amikor egy noob az ETS_hez! -
#7819 nem akarjátok befejezni? :) -
#7818 én nem ezt mondtam te lámer, ugyan az te hogy társítasz valamit vagy átírod a kiterjesztését! ne akarjá kioktatni teeee -
#7817 akkor is össze-vissza beszélsz itt minden féle zagyvaságot!!! nemkell semmilyen dds converter ide meg nem kell átnevezni .rar.ra!! társítod a WinRar-al és azzal nyitod meg! -
#7816 te meg mien cg-s vagy? -
#7815 dds. converterrel egyszerübb mert ott egyszerre többet is kilehet konvertálni és a tömörítés mennyiségét is ami nem árt. dxtbmp egy szar! -
#7814 MIVAN TE VAAAAJAAAAAASSS.
két nap azt tali suliban:D:D:D
alig várom... -
#7813 Hogy te mekkora egy láma vagy! a DDS. fájlokat nemkell konvertálni!!!! megkell nyitni dxtbmp-vel!! és azon belül paintal átsinezed vissza és kész a skin!! mekkora láma! ez nem LFS!!! -
#7812 dds-t ---> jpg be és bármien képszerkeztővel.
nem, magyarország még nincs! mivel csak demo van még és abban egy két ország van.
többek között: svájc, német, spanyol, francia, horvát ,holland, portugál hogy cask párat említsek és a városok is csak szimbólikusak, nem hasonlítanak az eredetire. de a grafika, nekem maxon fut stabil 60fps-el nayon szép. -
#7811 Garabolóztál máár? nem ártana meg..xD -
#7810 figy. csak az base.scs -t kell átnevezned base.rar ra majd ha megvagy simán megnyitod és kimásolgacc filokat vagy az egészet kitömöríted, a .dds fileokat kikell konvertálni dds converterrel -
#7809 "az autópálya a kétsávos nem??? hányas vagy fogalmazásból??"
ne szórakozz már suliban is ezzel jöttél, azt mindenki négysávosnak hívja csak ti nem, a kétsávos az az autóút, különbenis ki beszél itt jegyekről... hányból is buktál? -
Neoncsoves #7808 Srácok röviden tömören: Milyen progival lehet szerkeszteni skineket
2. Honnan lehet leszedni kamionokat, pótokat.
3. Magyarország rendesen kivan-e dolgozva, vagy valami mod kell hozzá ami csak "felületes"? -
#7805 valaki be tudná linkelni a Real Drive modot,láttam hogy itt van csak rotruckers-en van és engem az nem akar be engedni!
Előre is köszi! -
liszike #7800 Igen és bocs! de én ezzel tényleg csak jót akartam!
Ha BAN-t adsz most mit tudok csinálni sajna már utolag nemtudom jová tenni.
Tényleg Sajnálom... -
#7799 Elolvastad fent a piros betűs szöveget? -
#7787 nekem nincs problémám ac97el -
Laci82 #7786 Akkor nekem mér recseg egy Sb Audigyval?