140239
Euro Truck Simulator
-
#7962 Leszedtem a reloaded-et és kéne crack.
Tud valaki adni linket vagy elküldeni?
köszi -
Daza500 #7961 Na igen, de mostmár hazai kontinensünkön unatkozunk, és nem a tengerentúlon, mint eddig. -
#7960 dankesün:) -
#7959 http://rotruckers.forumfree.net/?f=5941593
http://home.deds.nl/~equality/downloads.html
http://htst.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=13
JA és persze EZ -
#7958 persze lehetne ezerszer jobb, is de a pénzből ennyire futotta nekik -
#7957 Hát szerintem ha igazán szereted a kamion simulátorokat, akkor ennyivel is megelégszel, de ha nem akkor van ott 1 törlés gomb is... (nyugi ez csak 1 vélemény volt, ne vedd sértésnek) -
#7956 Aki nem szereti a szimulátorokat nem kell neki feltétlen játszani vele -
#7955 na valaki lökjön már be egy modos oldalt légyszíves ^^ -
#7954 leszedtem a játékot felraktam, de hát ebbe csak tényleg ez az izgalom, hogy A pontból elmész B pontba egy rém unalmas hosszú úton és közbe tankolsz meg alszól, néha néha a legizgalamasabb pillanatokban pedig be lehet kapcsolni az ablaktörlőt??? :D nevetséges ... tényleg csak ennyiből áll a játék?? :D hát ez még unaloműzésre is unalmas :D -
#7953 Neked is küldök PÜ-ben -
#7952 HA LESZEDEM A 30 PERCES 115MEGÁS DEMÓT ÉS TALÁLOK HOZZÁ KREKKET AKKOR MÜXIK NORMÁLBA?KÖSZI! -
dmtuning #7951 szia énis szeretnék kérni pár linket. köszönöm -
#7950 van már mod, ami az eredeti jeleket rakja rá -
#7949 a reloaded 354 megás, és csak ez az egy fajta van belőle. -
#7948 Am most találtam egy torrentoldalon egy 547 megás Reloaded fájlt, sajna elég lassan jön, de kivárom -
#7947 Igen, vannak már készülőben néhány oldalon, küldök PÜ-ben, viszont ha az enyémre írtad hogy szép annak örülök, de ez biztos hogy Merci! Nézd meg, ott van a gyári embléma! -
#7946 Tradeaux -
#7945 helló valaki tudja h a gumikacsa által feltöltött pótnál meik cégnél van wabis skin? -
#7944 köszi beállítom mindjárt:D
Látom nagyon sok itt a kérdés. Nekem is lenne még egy: vontatót lehet már leszedni vhonnan vagy csak készülgetnek még? Egy magnumnak nagyon örülnék mert ez a ,,no name" -es dolog nem tetszik a kamionokon. Szép a merci csak nem merci és stb... -
#7943 cheat money -
#7942 Úgy írtad be, hogy: cheat money vagy cheat monez
Mert most: money cheatnak írtad :) -
T0NI #7941 hali!
configban átírtam, konzolba beírtam "money cheat", de nem kapok pénzt :-(
(y-z cserére figyeltem!) -
#7940 Sziasztok!
Letöltöttem én is a játékot és kéne a crack!
Pls valaki küldje el!
köszi -
#7939 Gondoltam már én is felrakok 1 képet a hűtés szerelvényemről
-
#7938 Na, ez a skin jól mutatna készülő pótomon. -
#7937 dokumentumokba a config.cfg fájlba át kell írni az uset g console-t 0ról 1-re, ugyanezt az user g developernél, aztána játékban a 0-val(nem numerikus) lehet előhozni a konzolt, ahova ezt írod: cheat money ( a z betű az y ) és lesz 500.000$, de szerintem játszál a játékkal, így nem sok értelme van. -
T0NI #7936 Akár PÜben kérlek írd le a cheatet (angol verziom van), mert nem találok sehol sry!! -
#7935 hát pl. nem úgy kell kérdezi, hogy:
"cső mongyátokmár hogy tudok ebbe pénzt szerezni kéne kamion is honnan tudok letölteni kérlek segítsetek pls köszi csá"
-
#7934 Sziasztok! Érdeklne hogy honnan tudnék crack et találn hozzá? mert google ba keresetm de semmi :( KÖSZI! -
ateszr #7933 Hali! nincs valakinek egy eladó "Euro truck" játéka vagy nem tudja v.ki hogy honnan lehet letölteni?? -
#7932 crack kell hozzá és ott is van a crack... -
#7931 mivel reloaded csinalta van crack is -
#7930 Valakinek megvan a Reloaded?? Én most szedtem le de crack kell hozzá?
Segitsetek pls.köszi -
bacow #7929 sziasztok nem tudja valaki esetleg hogy a rádiot hogy lehet elöcsalni ha van benne egyáltalán mert a játék mappájában benn vanhogy music és azt is tudom hogy ogg formátumban kell zenét berakni de a játékban sehol nem találom hogy hol lehet bekapcsolni köszi -
slavutic #7928 Na igen aki nem 18 kerekezett, az mit kezdjen magával? -
#7927 Szivesen! Gondoltam hogy már csak ez lehet a probléma, mert a játék csak ezt a tömörítést engedi -
#7926 Nah, én is csináltam 1 skint, nagy nehezen, mert ezt a tömörítési dolgot én is benyaltam, h nem tettem 0-ra a szintet...
-
#7925 Ezer kösz!!! Tökéletes működik!!! Nagyon köszönöm:D -
#7924 És aki nem játszott 18WOS-el? :) -
#7923 Köszönöm kipróbálom. Remélem jó lesz! Köszönöm nagyon!