140239
Euro Truck Simulator
  • Falkon
    Leszedtem a reloaded-et és kéne crack.
    Tud valaki adni linket vagy elküldeni?
    köszi
  • Daza500
    Na igen, de mostmár hazai kontinensünkön unatkozunk, és nem a tengerentúlon, mint eddig.
  • BiG G
    dankesün:)
  • dodo60
    http://rotruckers.forumfree.net/?f=5941593
    http://home.deds.nl/~equality/downloads.html
    http://htst.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=13
    JA és persze EZ
  • Szabi84
    persze lehetne ezerszer jobb, is de a pénzből ennyire futotta nekik
  • fdavid91
    Hát szerintem ha igazán szereted a kamion simulátorokat, akkor ennyivel is megelégszel, de ha nem akkor van ott 1 törlés gomb is... (nyugi ez csak 1 vélemény volt, ne vedd sértésnek)
  • dodo60
    Aki nem szereti a szimulátorokat nem kell neki feltétlen játszani vele
  • BiG G
    na valaki lökjön már be egy modos oldalt légyszíves ^^
  • zeus89
    leszedtem a játékot felraktam, de hát ebbe csak tényleg ez az izgalom, hogy A pontból elmész B pontba egy rém unalmas hosszú úton és közbe tankolsz meg alszól, néha néha a legizgalamasabb pillanatokban pedig be lehet kapcsolni az ablaktörlőt??? :D nevetséges ... tényleg csak ennyiből áll a játék?? :D hát ez még unaloműzésre is unalmas :D
  • fdavid91
    Neked is küldök PÜ-ben
  • MatyiG94
    HA LESZEDEM A 30 PERCES 115MEGÁS DEMÓT ÉS TALÁLOK HOZZÁ KREKKET AKKOR MÜXIK NORMÁLBA?KÖSZI!
  • dmtuning
    szia énis szeretnék kérni pár linket. köszönöm
  • aerolive
    van már mod, ami az eredeti jeleket rakja rá
  • aerolive
    a reloaded 354 megás, és csak ez az egy fajta van belőle.
  • dodo60
    Am most találtam egy torrentoldalon egy 547 megás Reloaded fájlt, sajna elég lassan jön, de kivárom
  • fdavid91
    Igen, vannak már készülőben néhány oldalon, küldök PÜ-ben, viszont ha az enyémre írtad hogy szép annak örülök, de ez biztos hogy Merci! Nézd meg, ott van a gyári embléma!
  • dodo60
    Tradeaux
  • szijartomark
    helló valaki tudja h a gumikacsa által feltöltött pótnál meik cégnél van wabis skin?
  • Swy
    köszi beállítom mindjárt:D

Látom nagyon sok itt a kérdés. Nekem is lenne még egy: vontatót lehet már leszedni vhonnan vagy csak készülgetnek még? Egy magnumnak nagyon örülnék mert ez a ,,no name" -es dolog nem tetszik a kamionokon. Szép a merci csak nem merci és stb...
  • aerolive
    cheat money
  • fdavid91
    Úgy írtad be, hogy: cheat money vagy cheat monez
    Mert most: money cheatnak írtad :)
  • T0NI
    hali!

configban átírtam, konzolba beírtam "money cheat", de nem kapok pénzt :-(
    (y-z cserére figyeltem!)
  • Falkon
    Sziasztok!
    Letöltöttem én is a játékot és kéne a crack!
    Pls valaki küldje el!
    köszi
  • fdavid91
    Gondoltam már én is felrakok 1 képet a hűtés szerelvényemről
  • gumikacsa
    Na, ez a skin jól mutatna készülő pótomon.
  • aerolive
    dokumentumokba a config.cfg fájlba át kell írni az uset g console-t 0ról 1-re, ugyanezt az user g developernél, aztána játékban a 0-val(nem numerikus) lehet előhozni a konzolt, ahova ezt írod: cheat money ( a z betű az y ) és lesz 500.000$, de szerintem játszál a játékkal, így nem sok értelme van.
  • T0NI
    Akár PÜben kérlek írd le a cheatet (angol verziom van), mert nem találok sehol sry!!
  • aerolive
    hát pl. nem úgy kell kérdezi, hogy:

"cső mongyátokmár hogy tudok ebbe pénzt szerezni kéne kamion is honnan tudok letölteni kérlek segítsetek pls köszi csá"

• MatyiG94
    Sziasztok! Érdeklne hogy honnan tudnék crack et találn hozzá? mert google ba keresetm de semmi :( KÖSZI!
  • ateszr
    Hali! nincs valakinek egy eladó "Euro truck" játéka vagy nem tudja v.ki hogy honnan lehet letölteni??
  • csaba90
    crack kell hozzá és ott is van a crack...
  • Szabi84
    mivel reloaded csinalta van crack is
  • Peti 1990
    Valakinek megvan a Reloaded?? Én most szedtem le de crack kell hozzá?
    Segitsetek pls.köszi
  • bacow
    sziasztok nem tudja valaki esetleg hogy a rádiot hogy lehet elöcsalni ha van benne egyáltalán mert a játék mappájában benn vanhogy music és azt is tudom hogy ogg formátumban kell zenét berakni de a játékban sehol nem találom hogy hol lehet bekapcsolni köszi
  • slavutic
    Na igen aki nem 18 kerekezett, az mit kezdjen magával?
  • fdavid91
    Szivesen! Gondoltam hogy már csak ez lehet a probléma, mert a játék csak ezt a tömörítést engedi
  • robos
    Nah, én is csináltam 1 skint, nagy nehezen, mert ezt a tömörítési dolgot én is benyaltam, h nem tettem 0-ra a szintet...

• baly94
    Ezer kösz!!! Tökéletes működik!!! Nagyon köszönöm:D
  • nyuny01 #7924
    És aki nem játszott 18WOS-el? :)
  • baly94
    Köszönöm kipróbálom. Remélem jó lesz! Köszönöm nagyon!