139
  • kanduhr
    Hát én nem vagyok törzsnéző Heti hetesben,de amiket láttam eddig, mindegyiken szakadtam.
  • Atisz #18
    Még valami, de őszintén: ki az az állat aki még nézi a Heti Hetest?
  • kanduhr
    Én is a TV2 mellé tenném a voksom. Az esti filmek általában jobbak. Ott a Napló is vasárnaponként, meg a Képírók. Sci-fi sorozatok. NAcsáék is a ezé a csatornáé(simán odavágják a megfáradt Fábryt)
    Ráadásul valahogy azt vettem észre, hogy az RTL Klub nem újít szinte sose. Barátok közt, Fábry meg nem tudom mi- ezek már pár éve minden varászukat elvesztették. (már ha volt)

Az ami biztos, hogy reggel 8 és déélután 1 között egyik csatorna sem képes normális műsört adni. Aztán mind2-őn jön egy-egy film, amiket vagy megnézek vagy nem, után talk-showk meg szerelmes sorozatok, aztán híradó.
    Numb3rs TV2, Gyilkos elmék RTL, Jericho TV2, Dr House TV2 stb
  • Atisz #16
    Löál, tényleg a reggeli műsorok összehaonlítását kihagytam (pedig mostmár a Havas sem rontja ott a levegőt, igaz Azurák nem kevésbé elfogult "alákérdező")
  • HUmanEmber41st
    A cikkben említett TV adók (????) a legutolsóak, amit néznék, ha egyáltalán néznék TV-t.
    UTÁLOM A REKLÁMOKAT!
  • djukel
    szereti a faszom az rtl klubot
  • matt taylor
    Sokat fizedhetett a retek club mer a hozá szolásokban még senki se írta h rtlt nézneÉn is inkább tv2, monnyuk 1 név változtatás nem lenne rossz...
    de elég meg nézni meik csatorna mit ad pl reggel:mokka közélettel foglalkozik; reggelt (vgy mi)meg h hogyan legyünk fittek!
  • Atisz #12
    Ezzel kapcsolatban már kifejtettem a véleményem: míg a tv2 főleg mozifilmekkel, addig az rtl klub többségében buta B-filmekkel operál. Tehát aki filmek tekintetében az rtl klubra teszi a voksát, az az igénytelenebb filmek mellé teszi a voksát. Ennyi.

Hírműsorok tekintetében a tv2 híradója mind tartalmilag, mind felkészültségében jobb (az elfogultságról most ne beszéljünk, mert mind2-ről lehet tudni hogy "merre húz"), elég ha csak a tavaly őszi zavargásokat említjük (ahol a tv2 szinte azonnal felvette a kapcsolatot a Hírtv-vel és mozgó képanyagot tudtak sugározni, lol), illetve a politikusokat sokkal többször megszólaltató műsorait nézzük (bár a Sváby szívása óta ez egy picit csökkent).

A háttérműsoroknál az rtl klub viszi a prímet, a sokszor egész nézhető Házon kívül-lel és a XXI. századdal, míg a tv2-nél ilyen szempontból a Napló van csak jelen.

Humor és beszélgetőműsor kategóriában szinte csak a Fábry show értékelhető (bár az is eléggé látható módon fárad) ami ugye az rtl klubon megy.

Sorozatok szempontjából a 2 csatorna között lehetetlen dönteni, mivel különbözőek az ízlések. Azt elmondhatjuk, hogy mind2 csatorna elég friss (a Hősök pl. kis túlzással "alig" lemaradva futott az amerikai vetítési időpontoktól) és érdekes sorozatokat vetít (tény hogy van pár amit kéne, hogy adjanak és van pár a jelenleg futók kötül amit nem :P).

A mérleg nyelve a filmek miatt egyértelműen a tv2 irányába billen (illetve kéne hogy billenjen :P). Pozitív még az is hogy próbál sztárokat csinálni a csatorna bemondóiból és a műsorvezetőkből (a'la rtl klub), nyugaton ez nem túl bevett szokás, egy tízmilliós országban pedig főleg nem kéne hogy az legyen, persze ez igény kérdése...
  • danneee
    hehe! Nem szerejük jobban az RTL Klubot. Én legalábbis biztosan nem. TV2, mert szerdánként vannak jó sorozatok. Amúgy délután nézhetetlen adások mennek, 80-as évekbeli filmek. A mónika/balázs sóra meg nem vagyok kíváncsi. És rengetegszer kapcsolom ki a fenébe az egészet a rengeteg reklám miatt.
  • Reyes
    Mit nézek? National Geographic, Discovery Channel, Animal Planet, Spektrum, meg néha egy kis Spice Platinum:DD

Amikre néha oda kapcsolok: MTV(MusicTV), CoolTV, MotorsTV, Eurosport.

A többit lesz@rom...
  • valamit
    1. az RTL márkanév a nyugatot idézi a TV2 a régi rendszert
    2. a TV2 a különböző műsorait még véletlen se jó műsorsávba szokta rakni
    3. az RTL jelent meg először hazai sorozattal, ők kezdték előbb a celebekt nyomni magazinokba így piaci előnyre tett szert. a TV2nek az a híre, hogy csak másol illetve, hogy csak második, ami már a nevében is benne van.

Alap lenne, hogy új nevet adnék, megnézném a műsorstuktúrát és kreatív ötleket vennék fel, hogy miként lehetne a csatorna arcait és műsorait ismertebbé tenni olyan módokon, amiket az RTL még nem alkalmaz.
  • duke
    "Hosszas évek során alakult ki az a szokás, hogy az emberek inkább az RTL-t hangolják a tévéjük egyes számú csatornahelyére, "

Megyjegyzem mar vagy 5-6 eve nincs beallitva tevemen sem az rtl sem a tv2.
  • winnie
    nagyon helyes, de azért ne feledd, hogy a tematikus csatornák is tele vannak moslékkal, a dvd-kről nem is beszélve.
  • immovable
    Még jó hogy egyik kultúrszenny moslékot sem nézem, ha TV elé ülök, akkor vagy tematikus csatornákat(DisC,NG,AP,S) vagy DVD-t nézek.
  • dBLOOD
    Nem nézek TV-t. Ha néznék RTL Klub + TV2 kalap szart nem ér, ViaSat3 viszi a pálmát nálam...
  • kBagyula #4
    Csillagkapu a Tv2-n csakis szombaton. A többi mehet a levesbe a részemről. Ezért bírom jobban a retekkel szemben, mert itt legalább van némi sci-fi is néha. (csak kevés)
  • Shep
    A tv2-n nincs BK, viszont van NCIS tehát csak jobb lehet mint a retek.
  • NEXUS6
    Höhöhö, ez most egy fizetett hirdetés lenne?

Amúgy régebben tényleg az RTL-t néztem, mostanában viszont a TV2-t. De szerintem az RTL valahogy kevésbé nyers, olyan mint a királyi tévé volt az átkosban. Úgy tűnik sokan nosztalgiáznak;)
  • smv
    Nem szeretem a TV-t, nem nézek túl sok TV-t, de ha választanom kell a két csatorna közül, akkor bizony nem az RTL Klub lesz az amit esténként nézek. Az átlagnéző pedig süsse csak az agyát a retekklubbal, annyira nem tud érdekelni...