Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt alá kell irnom. Én például a jászságban lakom, akárhol jártam még, (ahol nem kábelen jött a jel), az mtv1 és az rtl-nek tüéles a képe a tv2-õ meg szemcsés akármennyire is finomhangolást csinálok. Egyszerüen látszik a különbség a két adó képe között.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Atisz
"A filmeket tekintve szintén az RTL ad igényesebbet...."

Te vagy más rtl-t nézel, vagy pedig egy nap adatairól vetíted ki a véleményed. Olvass vissza, abban egyet lehet érteni hogy a tv2 jóval több minõségi filmet sugároz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az adás sugárzásához nincs köze egyik adónak sem, magának az Antenna Hungáriának lehet, mivel övék az összes földi mûsorszóró antena.
Kábel tv esetén hatványozottan igaz.
Egyedül a mûsorok szinvonalán múlik, hogy kinek mi a jobb.

Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy az RTL-nek jobb a képminõsége. Alapból a tv2 színvilága kicsit bántó, az RTL színvilága sokkal kellmesebb. A tv2-nek szerintem egyetlen jó saját keszítésû programja van, a reklámok elõtti kis bjátszások. Azok rendben vannak. De a saját mûsorok készítésénél alkalmazott technika szar.
Továbbá az amúgy is rosszabb minõségû képhez valahogyan a sugárzott jel is gyengébb, és sok vidéki házban képtelenség egy sima antennával megfogni a tv2-t élesen, míg az RTL olyan, mintha a házból sugároznák a jelet...
Sztem ez az oka, hogy ugyanazt a mûsort többen nézik az egyik adón a másik helyett.

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

"Emberek egy dolgot elfelejtetek, az RTL-KLub a 18-49-es korosztályt célozza meg, míg a tv2 a család tv-jeként hírdeti magát."

a múltban ragadtál😊 kábé 3-4-5 éve volt a tv2 a család tévéje. a tv2 nyilván a gigasok scifi sorozattal a családokat célozza meg😊 (mindkét tévének a 18-49 a fontos. sőt, csak az. a többiekre magasról tesznek.
Hát igen a sok reklám mindkét tv-n megy ezerrel és a gatyi utálatos sorozatok Balázs és Mónika show sora csodás "emberekkel" 😄
Lol én a tartós fõbb fõ szereplõkre gondoltam lásd pl Colombo stb amik a Barátok közbe megváltoznak vagy a HP-ben pl Dumbledore változott volna 5 szor eddig egyszer változott mert meghalt a szinész sajnos az érthetõ is a BK ban nem igy vna ott cserélgetik a szereplõket 2 hetente ugyanarra szerepre és semelyik sose volt szinész pl modell max. 😄 😄
Ház a teljes lakosság körében enem volt benne az 1. 30 ban a gyûrû szövetsége és a két torony azért az nem nagy teljesitmény annyira sajna mikor régebben 1.4-1.5 millió. volt. 18-50 ig is csak a 14. helyet szerete ma meg a két torony nem ayszerepelt szerintem tehát olyan jól mint ahogy mondtad.

REmélem ma nagyobb lesz a nézettsége.
titanic vs pofa be... A pofa be nagyon jó film, de pont azért mert h egy ilyen alapmû meg is vettem dvdn, ezért néztem én is a titanicot (meg mer a kiállítás miatt épp aktuális) ettõl független az egy minõségi adás volt a tv2n, ellentétben sok másikkal. Igazából tvt se sûrûn nézek, csak ami télleg nagyon jó, mer idegesít a sok értelmetlen reklám rajta, ami persze minden csatornán van, szal marad a dvd...

Érdekes. Én pl kifejezetten rühellem az rtl klubot. Ordít róla a nézõket hülyének nézõ tulajok pöffeszkedése. Ez egy szennyadó. A TV2 ezzel szemben egy végtelenül kultúrált cég, ami kifejezetten jó filmeket ad. Egy idõ után már nem is azt mondtam hogy ha jó filmet láttam hogy jó film, hanem hogy tv2-õs film. Az rtl klub számára további negatívum az erkölcsileg és agyilag nulla heti hetes címû mszp propaganda mûsor hetenkénti sugárzása.
"Autómánia vagy a telefonos nyerõjátékok ...stb Színvonalban alaposan rávernek a tv2 hasonló mûsoraira."
Hát nem tudom Automániára mindent mondanék csak hogy profi nem.Rtl-esek saját szórakozására "kocsikáznak" benne Szinte minden autóról vmi sablonszöveget elmond a müs.vezetõ szánalmas az a mûsör. Akkor inkább Totalcar bár már az is eléggé "elbulvárosodott".
Félre érted. Személy szerint engem egyik szar sem érdekel. Poltika sem. Számomra mind a 2 "irányzat" ugyan olyan unszimpatikus. Akár balos, akár jobbos. Ennyit a személyeskedésbõl. Ha már elkezdted. Régebben úgy tünt a hír tv hiteles(ebb), de mostanában az sem jobb, mint a többi. Talán a tematikus adók...

DjDano
Akkor nézd a Hír tv-t az tutira nem húz balra 😄

"Amugy mind a 2 adó, elõtérbe helyezi mostanság az etnikumot. Mondjuk ki: cigányok, zsidók, négerek."

Ezzel a mondattal el is árultad a szélsõjobbos szimpátiádat.... Azért érdekes hogy a kereskedelmi tv-ket mindig a szélsõségesek szidják a legjobban... pedig a kossuth téri csõcseléknél nem létezik primitívebb ember a földön, hozzájuk képest még Gyõzike is IQ zseni

Napló meg a balosokhoz húz, a sváb(i)bogárral együtt. <#vigyor3>

Annyit tennék hozzá, hogy sokan írják, hogy nem néznek tv-t csak... Akkor most nézel vagy nem?

RTL vagy TV2? RTL.
Már amikor éppen oda keveredek. De a család néz mindent. Híradó terén Ha netán nézem akkor RTL vagy még inkább királyitv.

Lentebb elhangzott az Autómánia. Nos az sehol nincs a Totalcarhoz képest.
TV2-t egy dolog miatt nagyon nem csípem. Minél jobb és sikeresebb mozi filmet vetít azzal pár (5-10) éves késéssel annál több a reklám.

De inkább meg nézem a sorozatokat gépen. 😄

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Ugyan, ezt Te sem gondolhatod komolyan. Egyik sem tekinthetõ igényesnek, fõleg nem az RTL, nézd meg a mónika és balázs "show"-t. Csupa primó, faragatlan, cigányok, stb. Amugy mind a 2 adó, elõtérbe helyezi mostanság az etnikumot. Mondjuk ki: cigányok, zsidók, négerek. A fókusz nevü borzadályban, meg szinte mindig amikor kapcsolgatok és látom, akkor mindig nagycsõcsû kurvák vannak, nem tudom érdekel-e egyáltalán, hogy egy lotyó nagyra mütette a csõcsét.

Hát tudod a Columbóban és a Derrickben minden részben változnak a fõbb szereplõk. Csak a Rendõrök maradnak. Elég ciki lenne minden részben ugyan az ölné meg ugyan azt ugyan úgy. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

DjDano
Emberek egy dolgot elfelejtetek, az RTL-KLub a 18-49-es korosztályt célozza meg, míg a tv2 a család tv-jeként hírdeti magát.
De alapvetõen azért nézik többen az RTL-t mert sokkal profibb/igényesebb csatorna.
Meg kell nézni a saját készítésû mûsorait a hiradótól kezdve, Fókusz, Barátok Közt, Autómánia vagy a telefonos nyerõjátékok ...stb Színvonalban alaposan rávernek a tv2 hasonló mûsoraira. Egyedüli kivétel talán a Napló ami nagyon ottvan a szeren.
A filmeket tekintve szintén az RTL ad igényesebbet....

Minden egybevetve az RTL fiatalos, modern, profi... míg a tv2-rõl inkább az igénytelenség jut eszembe pláne ha meglátom sváby urat 😊

Uhh... Ezexerint van aki még néz tévét. <#vigyor5>

Az RTL klub, a 90'-es években a legjobb volt, délután egy csomó fasza Anime-t (jappán rajzfilm) nyomtak, utána meg sliders és A farm ahol élünk, nem ilyen buzi balázs showt

aki elolvassa fasz

Heti Hetes = Heti Balos
Napló = Naplopó (Szintén balos, nem objektív, régen jobb volt, mostanában már nem)

Ami engem illet én em húzok egyikhez sem.

Ami azt illeti, a 10-12 perces reklámok azért már túlzás, az esti filmek sorra megvágva, némelyik átszinkronizálva. Példa: a Die Hard 3 ment régebben, és az eredeti obszcén szinkron helyett, egy oda nem illõ nyálas szinkron került.

én sem nézek tévét, csak esetleg Cool-on az Egy Rém Rendes Családot. Meg South Parkot ha van.. nálam ennyi a TV-zés. Inkább úgy gondolom hogy élek egy kicsit. Délelõtt meló, utána pedig a haverokkal bandázás. Többet ér bárminél. Ez a kikapcsolódás, nem a sok szutyok bambulása.
csak gondoltam végre egy csavar, mivel ezt a közhelyet, amit beírtál, kábé a ker. tévék megjelenése óta hajtogatja a nép és nem hittem volna, hogy 10 évvel utána is valaki viccesnek hiszi.
Winnie ugye amit válaszoltál az is egy poén?
Mert oda irtam "Hihi." gondoltam igy egyértelmü.
De bocs ha tévedek.
Én speciel jobban szeretem a tv2-õt, az Rtl klubot gyûlölöm, mert folyton levágják a filmek végét amikor a stáblistát írják és kiírják, hogy milyen zenék mentek a film alatt. Ja és a sorozatok végeit is egyfolytában levágják. Jó, nem mintha a tv2-õn nem csinálnák ugyanezt, de vannak olyan egyestés filmek, ahol leadják a végeit is. Amúgy meg útálom a focit, Forma1-et, a Mónika + a Balázsshow-t. Ki a fenét érdekel, hogy a Mari most összefeküd a víz-vezeték szerelõvel miközben a férje Feri meg a sarki k***vát dugja és született egy gyerekük. Szerintem az ilyet csak a bolondok nézik. Bocs az illetõktõl....
Már bocs, de a tv2 ennél 100ezerszer jobb!!!!
Tényleg, nem úgy volt, hogy már nem kell kirakni ezeket a baromnagy karikákat? Egyébként a FIlmPluszon már csak egy tényleg apró fehér köröcske jelzi a korosztályt.
Úgy néz ki tényleg nem.PEdig elõtte milyen okosakat mondott..😄
Én az HBO-t akkor mondtam le, amikor a nemkevés elõfizetési díj ellenére nem tudták elérni, hogy a nyomorult sárga karikát ne kelljen kitenniük a képernyõre.

Még mielõtt lehurrognátok, tisztában vagyok a dolog hátterével, ez inkább indok volt a lemondásra, nem valódi ok, de elegem lett a rengeteg ismétlésbõl is.

Tv-ben valóban a kifejezetten TV sorozatokat érdemes nézni, mást nem. Ismeretterjesztõ csatornák is félmegoldás, ott a rengeteg reklámblokk az ami elveszi a kedvemet.

A hazai kertvkbõl kb egyformán nézek, TV2 a sci-fi sorozatokkal lopta be a szívembe magát, bár amit a BSG-vel mûveltek, az túlmegy minden határon. Jó még (szerintem) az NCIS is, ennek ellenére a CSI sorozatok nem fogtak meg a másik adón. Elismerem, jó a Dr House is, de nem nézem, inkább a Prison Break az RTL-en. Fábry, Heti hetes nekem egyre inkább nem jön be, Gálvölgyi meg aztán végképp. Igaz, hogy az újjáélesztett Szeszélyes (évszakok) is förmedelem volt, legalábbis nekem.

A mostani új befutõ nálam a Viasat3, a Firefly miatt több figyelmet fordítok ezentúl a csatornára.

Érdekes, így ahogy összeszedtem, az derül ki, TV2-t kicsivel többet nézek. A fene gondolta volna...
Én maradok az HBO-nál a Viva-nál és a discoverynél😄
rotator
Szerintem nem esett le neked. 😊

"Én csak azért szoktam haragudni, mert a jó reklámok közé beraknak 1-1 filmet."

hmm. 12 perc reklám, 44 perc film. szerintem fordítva akartad írni.
mellélõsz, ha tévében akarsz filmeket nézni. vagy csak dvd-s, csak tévés gayikat látsz, vagy 3-4 éves mozifilmeket. a tévét másra találták ki.
Én csak azért szoktam haragudni, mert a jó reklámok közé beraknak 1-1 filmet.
Hihi
Se az rtl klubot se a tv2-t nem nézzem.Nagy fos mind a kettö.Megvagdalt filmekre nem vagyok kiváncsi..
Szerintem az rlt hétvégén filmekben nagyon erõs.
Ráaádásul a tv2-nél értenek hozzá hogy valami olyasmit tegyenek be ami pont gyengébb mint az rtl-es. Példaként ha az rtl beteszi az armageddont, akkor a tv2 a deep impactot, én láttam mind2õt és az armageddon klasszisukkal jobb. Na most ez csak egy példa volt de pl a király visszatérre nem lehet válasz egy állj vagy lõ a mamám.

Hétköznap pedig megy a gagyiság ezerrel, ilyenkor nagyjából kiegyenlitett a harc.
Ez alól csak a szerda és a csütörtök kivétel, ilyenkor szerda a tv2 a nyerõ, csütörtök pedig az rtl.
Persze ez csak az én véleményem, de ebbõl nekem is az jön le hogy : szombat-vasárnap-csütörtök=rtl, szerda=tv2...
A többi napokon általában fel sem kapcsolom a tévét annyire nézhetetlen.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Hát szarnak tudod mit értek pl az RTL és TV 2 mûsor politikáját szereplõit "sztárjait" és a szappanoperákat fõleg az Anyátokat közt és a szerelj most meg szarban vajbant. Ezek nem is nevezhetök sorozatnak vagy filmnek szerintem. Szinészek ne mjátszanak bennük ahogy renfezõje se van igazán 6000000 részük van és 2-3 hetente váltanak szerepeket ugyanahhoz a szerephez. Ez kb olyan mintha Harry Potterekben Colombokban Derrikben változnának a fõbb szereplõk 2 hetente. 😄
valamit
ebbõl az derül ki, hogy az sg.hu-t nem az átlag tévénézõ olvassa 😉

gyanítom pl. a Cinema olvasók mozilátogatási szokásai is mások, mint mondjuk az Új Ember olvasóké

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Nem szeretjük jobban, legalább annyira nem szeretjük, mint a TV2-t. Komolyan mondom, amikor valamelyik adót nézem, hülyének érzem magam, már csak a programajánlóban feltûnõ bugyutábbnál bugyutább mûsorok reklámjai miatt is.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Sanyix
Mostmár lassan semmilyen tv-t nemnézek. tv2 legtöbbször fos mûsor, rtl detto, ngc, discovery jó lenne ha az állandó reklámfolyamot hosszabb idõre szakítanák meg mûsorral (most 5 percenként 5 perc reklám), spektrumon meg az idõ nagyrészében kertészkednek, vagy gyereket nevelnek, ami meg nem érdekel.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szereti az RTL-t jobban az, akinek hat anyja van.
Egy válogatott törpe kisebbség által, politikailag kézivezérelt, hazug híradókkal megtömött, ócska filmeket játszó, törvénytelenül meghosszabbított sugárzású, idegen érdekeket képviselõ szart minek nézzek? Nézi a halál. A csigatévé és az rtl gagyiadó évi összbevétele 60 milliárd forint! Amit persze visznek ki külföldre! Rajtunk, belõlünk élõsködnek ezek a szennycsatornák! Undorodom tõlük!

Az SZDSZ egy náci párt.

érdekes hogy a felmérés szerint a többség az RTL-t nézi, aztán itt meg mindenki azt mondja hogy õ a tv2-õt nézi...
ja meg a másik hogy senki nem néz tv-t de azért a kedvenc csatornája mindenkinek az amelyiken a természetfilmek vannak...
"a GYu 3 db része alig nézett mivel berakták a 10 éves a tv2 programot mellé és inkébb azt a szar nézik jellemzõ magyarokra hogy"

ez most ilyen random, hasracsapós dolog. az rtl elégedett lehet a GYU-val, hiszen a fontos korosztályban, 18-49-ben simán lenyomta a tv2-t. nem a magyarokra jellemzõ, hogy mit néznek, hanem az idõsebbeknek vannak körülírható preferenciáik.

(nem mellesleg ebben a mûsor "sz*rozásban" van valami vicces, hogy valaki csuklóból sz*rozik, mert ugye mindenkinek az a sz*r, amit õ nem néz, de ha kiderül, hogy a sz*rozó mit néz, ott vagyunk, ahol a part szakad, hisz õ is sz*rokat néz.)
Hát a Titanic csak azért volt annyira nézett mert pont összehozták a Kiállitással az RTl-en egész nap Titanic ment és a RV-2n pedig egy 4000 szer már mûsorra tûzött átlag vigjáték Sajnos a számomra sokkkal jobb film (mellesleg össz. 17 oscaros 8.9 es idmb átlagos) a GYu 3 db része alig nézett mivel berakták a 10 éves a tv2 programot mellé és inkébb azt a szar nézik jellemzõ magyarokra hogy a " magyar sztárokat" hajkurászák és csak arra csöpög a nyáluk elnézést a kivételnek.
Tinman
Hír TV? Lázító, propaganda tv akik véletlenül sem képesek pártatlanok lenni, elég szánalom ami ott megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Help17
Ja végülis a tv2 mögött a Pro7 és bandája áll. Nem kell a hüyle elfogult duma, hoyg egyik miylen kreatív másik meg mindent lop. Kb azonos a két adó, bukásokkal sikerekkel. Talán a tv2 többet híbázik, de hogy melyiken mennek jobb filmek sorozatok mûsorok kb döntetlen.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Hírtv, Echotv, Spektrum, Discovery
Sport1 (póker)
Rtl: egyedül a Forma1-et

1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.

nothes
Hírtv, Spekt, Disco, NGO, általában ezek.
Rtl: egyedül Fábryt.
Tv2: egyedül a Smallvillet, amit leszedni lusta vagyok, de vasárnap délutánonként elnézegetek.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Nagyon egyszerû szerintem a megoldás.Az RTL-nek ottvan az anyaország beli RTL-e meg a többi ami mint 1 nagy cég, ergo hihetetlenül nagy a kölcségvetése, míg a TV2 ennek a felét ha eléri jóesetben.Nem tud versenyezni vele, ha a TV2 x forintért akarja a forma 1et közvetíteni, erre az RTL 2xel egyszerûen túllicitálja.Az a táncolós sztáros izét leszámítva volt valami ötlete az RTL klubbnak?A TV2 kénytelen megélni az ötletekbõl, mint a Megasztár meg stb.(Nekem a kedvencem az volt, amikor elõadókat hívtak meg és mindg más mûfajban kellett elõadniuk és versenyezniük, nemtom mivolt már a neve)
nekem az is elég lenne ha csak a Mezzot meg a Vh1-et hagynák meg a kábelszolgáltatók😊

nem nézek tv-t, vagy csak nagyon ritkán, akkor is inkább discoveryt, nem pedig az rtl-es, tv2-es szutykot
<#mf1>
valaki írta lentebb, hogy hírek tekintetében a tv2 a jobb, ház szerintem meg a hírtv a legjobb hírek tekintetében 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21