Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Te vagy más rtl-t nézel, vagy pedig egy nap adatairól vetíted ki a véleményed. Olvass vissza, abban egyet lehet érteni hogy a tv2 jóval több minõségi filmet sugároz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kábel tv esetén hatványozottan igaz.
Egyedül a mûsorok szinvonalán múlik, hogy kinek mi a jobb.
Továbbá az amúgy is rosszabb minõségû képhez valahogyan a sugárzott jel is gyengébb, és sok vidéki házban képtelenség egy sima antennával megfogni a tv2-t élesen, míg az RTL olyan, mintha a házból sugároznák a jelet...
Sztem ez az oka, hogy ugyanazt a mûsort többen nézik az egyik adón a másik helyett.
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
a múltban ragadtál😊 kábé 3-4-5 éve volt a tv2 a család tévéje. a tv2 nyilván a gigasok scifi sorozattal a családokat célozza meg😊 (mindkét tévének a 18-49 a fontos. sőt, csak az. a többiekre magasról tesznek.
REmélem ma nagyobb lesz a nézettsége.
Hát nem tudom Automániára mindent mondanék csak hogy profi nem.Rtl-esek saját szórakozására "kocsikáznak" benne Szinte minden autóról vmi sablonszöveget elmond a müs.vezetõ szánalmas az a mûsör. Akkor inkább Totalcar bár már az is eléggé "elbulvárosodott".
"Amugy mind a 2 adó, elõtérbe helyezi mostanság az etnikumot. Mondjuk ki: cigányok, zsidók, négerek."
Ezzel a mondattal el is árultad a szélsõjobbos szimpátiádat.... Azért érdekes hogy a kereskedelmi tv-ket mindig a szélsõségesek szidják a legjobban... pedig a kossuth téri csõcseléknél nem létezik primitívebb ember a földön, hozzájuk képest még Gyõzike is IQ zseni
RTL vagy TV2? RTL.
Már amikor éppen oda keveredek. De a család néz mindent. Híradó terén Ha netán nézem akkor RTL vagy még inkább királyitv.
Lentebb elhangzott az Autómánia. Nos az sehol nincs a Totalcarhoz képest.
TV2-t egy dolog miatt nagyon nem csípem. Minél jobb és sikeresebb mozi filmet vetít azzal pár (5-10) éves késéssel annál több a reklám.
De inkább meg nézem a sorozatokat gépen. 😄
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
De alapvetõen azért nézik többen az RTL-t mert sokkal profibb/igényesebb csatorna.
Meg kell nézni a saját készítésû mûsorait a hiradótól kezdve, Fókusz, Barátok Közt, Autómánia vagy a telefonos nyerõjátékok ...stb Színvonalban alaposan rávernek a tv2 hasonló mûsoraira. Egyedüli kivétel talán a Napló ami nagyon ottvan a szeren.
A filmeket tekintve szintén az RTL ad igényesebbet....
Minden egybevetve az RTL fiatalos, modern, profi... míg a tv2-rõl inkább az igénytelenség jut eszembe pláne ha meglátom sváby urat 😊
aki elolvassa fasz
Napló = Naplopó (Szintén balos, nem objektív, régen jobb volt, mostanában már nem)
Ami engem illet én em húzok egyikhez sem.
Ami azt illeti, a 10-12 perces reklámok azért már túlzás, az esti filmek sorra megvágva, némelyik átszinkronizálva. Példa: a Die Hard 3 ment régebben, és az eredeti obszcén szinkron helyett, egy oda nem illõ nyálas szinkron került.
Mert oda irtam "Hihi." gondoltam igy egyértelmü.
De bocs ha tévedek.
Már bocs, de a tv2 ennél 100ezerszer jobb!!!!
Még mielõtt lehurrognátok, tisztában vagyok a dolog hátterével, ez inkább indok volt a lemondásra, nem valódi ok, de elegem lett a rengeteg ismétlésbõl is.
Tv-ben valóban a kifejezetten TV sorozatokat érdemes nézni, mást nem. Ismeretterjesztõ csatornák is félmegoldás, ott a rengeteg reklámblokk az ami elveszi a kedvemet.
A hazai kertvkbõl kb egyformán nézek, TV2 a sci-fi sorozatokkal lopta be a szívembe magát, bár amit a BSG-vel mûveltek, az túlmegy minden határon. Jó még (szerintem) az NCIS is, ennek ellenére a CSI sorozatok nem fogtak meg a másik adón. Elismerem, jó a Dr House is, de nem nézem, inkább a Prison Break az RTL-en. Fábry, Heti hetes nekem egyre inkább nem jön be, Gálvölgyi meg aztán végképp. Igaz, hogy az újjáélesztett Szeszélyes (évszakok) is förmedelem volt, legalábbis nekem.
A mostani új befutõ nálam a Viasat3, a Firefly miatt több figyelmet fordítok ezentúl a csatornára.
Érdekes, így ahogy összeszedtem, az derül ki, TV2-t kicsivel többet nézek. A fene gondolta volna...
hmm. 12 perc reklám, 44 perc film. szerintem fordítva akartad írni.
Hihi
Ráaádásul a tv2-nél értenek hozzá hogy valami olyasmit tegyenek be ami pont gyengébb mint az rtl-es. Példaként ha az rtl beteszi az armageddont, akkor a tv2 a deep impactot, én láttam mind2õt és az armageddon klasszisukkal jobb. Na most ez csak egy példa volt de pl a király visszatérre nem lehet válasz egy állj vagy lõ a mamám.
Hétköznap pedig megy a gagyiság ezerrel, ilyenkor nagyjából kiegyenlitett a harc.
Ez alól csak a szerda és a csütörtök kivétel, ilyenkor szerda a tv2 a nyerõ, csütörtök pedig az rtl.
Persze ez csak az én véleményem, de ebbõl nekem is az jön le hogy : szombat-vasárnap-csütörtök=rtl, szerda=tv2...
A többi napokon általában fel sem kapcsolom a tévét annyire nézhetetlen.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
gyanítom pl. a Cinema olvasók mozilátogatási szokásai is mások, mint mondjuk az Új Ember olvasóké
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egy válogatott törpe kisebbség által, politikailag kézivezérelt, hazug híradókkal megtömött, ócska filmeket játszó, törvénytelenül meghosszabbított sugárzású, idegen érdekeket képviselõ szart minek nézzek? Nézi a halál. A csigatévé és az rtl gagyiadó évi összbevétele 60 milliárd forint! Amit persze visznek ki külföldre! Rajtunk, belõlünk élõsködnek ezek a szennycsatornák! Undorodom tõlük!
Az SZDSZ egy náci párt.
ja meg a másik hogy senki nem néz tv-t de azért a kedvenc csatornája mindenkinek az amelyiken a természetfilmek vannak...
ez most ilyen random, hasracsapós dolog. az rtl elégedett lehet a GYU-val, hiszen a fontos korosztályban, 18-49-ben simán lenyomta a tv2-t. nem a magyarokra jellemzõ, hogy mit néznek, hanem az idõsebbeknek vannak körülírható preferenciáik.
(nem mellesleg ebben a mûsor "sz*rozásban" van valami vicces, hogy valaki csuklóból sz*rozik, mert ugye mindenkinek az a sz*r, amit õ nem néz, de ha kiderül, hogy a sz*rozó mit néz, ott vagyunk, ahol a part szakad, hisz õ is sz*rokat néz.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Sport1 (póker)
Rtl: egyedül a Forma1-et
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
Rtl: egyedül Fábryt.
Tv2: egyedül a Smallvillet, amit leszedni lusta vagyok, de vasárnap délutánonként elnézegetek.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
<#mf1>#mf1>
valaki írta lentebb, hogy hírek tekintetében a tv2 a jobb, ház szerintem meg a hírtv a legjobb hírek tekintetében 😊
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21