Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg csak nézek nagyokat...
egyébként akár abból is származhat némi elõnyük, hogy földi sugárzásban tényleg erõsebb az rtl mint a tv2, ahogy temes69 is írta
Suzuki... a TE autód. Érted...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
túl sokat nem tvzek, a dr. houset szoktam rajta nézni de a szemem kifolyik mire vége.
a 2. évadot még nem láttam, de a 3.at már igen😊
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Atisz: akkor nem voltál primitív... nekem mindegy 😊
aztán még a tv2-n megy mindig a jobb film meg sorozat, tele vannak sci-fi sorozatokkal is. az rtl kínálatából a dr.csonton kívül nem érdekel semmi, de semmi...
Teny hogy olyan 4-5 eve lathattam az utoljara heti hetest,de mar akkor is gusztustalan volt.Es azert azota is halok ezt azt,vagy olvasok rola.Nem lattam de meseltek,hogy amikor kettos nepszavazas elbukott a kovetkezo musorban a galvolgyi egy oran at szidalmazta gunyolta a kulfoldon elo magyarokat.Ilyenek utan azert eltudom kepzelni mi folyhat ott mostansag.Gondolom a kilot szemu felholtra vert a rendorsegen megkinzott aldozatokon gunyolodnak musorrol musorra.
MÉG 10X ENNYI REKLÁMOT!!!"
hát, igen. vanmég, aki visszasírja a vörös csillagot és a kvázi reklámmentes (cipõt a cipõboltból) tévét. inkább ez a 12 perc per óra és a 45 percenkénti egy reklám, mint egyes kábeltévék (discovery,spektrum) óránkénti 5 reklámszünete és a viasat 45 percre jutó 2 rekláma.
a reklám nyilván kell a tévében - aki nem akar, fizet az hbo-ért. de még mindig sokkal jobb nekünk, mint nyugatra vagy amerikában, ahol ugye 18 oerc a reklám és egy 20 perces szitkomban is 3 reklám van.
de itthon... itthon mindig akad, aki visszasírja az egy tévét, jános bácsit és tsait. haladni kell a korral, a tévé nem jótékonysági intézmény. csak móricka gondolhatja, hogy a reklámmentes ingyentévé életképes modell. és persze, még legyen jó mûsora.
az ilyesmit egyébként sosem értettem. ezt honnan lehet tudni? megnéztél egy adást és azt mondtad, hogy ha egyszer olyan, akkor mindig olyan? vagy mindig nézed és bosszankodsz, hogy "ejj, megint olyan"
az igazat megvallva, amig új volt néztem 2-3 évig (mint a fábryt is vagy a LÖIM-et), de idõvel ezek a mûsorok elfáradtak és csak a rajongókat viszik tovább. viszont õszintén mondom, hogy fogalmam sincs, hogy most milyen a heti hetes. lehet, hogy gyenge, lehet, hogy übersziporkázó, nem tudom, hidegen hagy. (de fura módon mindig pár utáló írja be, hogy "de rossz, anyu!". ez hogy megy? miért mindig õk vannak képben? mazochisták?)
MÉG 10X ENNYI REKLÁMOT!!!
Mert az agymosást is szeretem ám!<#falbav>#falbav>
Ja, meg a sorozatok. Na azokat is imádom. Éjjel-nappal azt nézem. Mindegyiket.
Ha nem vagyok otthon még videóra is veszem, nehogy 1 mikroszekundumnyit is elmulasszak!!
Meg az ismétlést is megnézem.
Mindíg.<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ami mûsorokat felsoroltál tényleg elég szánalmasak. Kétségkívül néha lehet rajtuk nevetni, de ettõl még sorolható a humor kategória alá...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Na de ezen, hogy a Doktor Házat többen nézték mint a Szökést.. Kicsit meglepõdtem. Nálam RTL van fölénybe, kb kéthavonta egyszer nézek TV2-t, leszámítva az okosabb vagy mint egy ötödikest.. RTL-en nem csak a Fábry show van ami úgymond humoros, ottvan még a Gálvölgyi, és a Kész átverés is, illetve a Mónika show, és Balázs show, amit inkább szánalmasnak neveznék...
Na egy szó mint száz, számomra a TV2 a Csillagkapun kívül (amit nem szoktam nézni mert megvan itthon) semmi érdekeset nem tud nyújtani.
Ráadásul valahogy azt vettem észre, hogy az RTL Klub nem újít szinte sose. Barátok közt, Fábry meg nem tudom mi- ezek már pár éve minden varászukat elvesztették. (már ha volt)
Az ami biztos, hogy reggel 8 és déélután 1 között egyik csatorna sem képes normális mûsört adni. Aztán mind2-õn jön egy-egy film, amiket vagy megnézek vagy nem, után talk-showk meg szerelmes sorozatok, aztán híradó.
Numb3rs TV2, Gyilkos elmék RTL, Jericho TV2, Dr House TV2 stb
UTÁLOM A REKLÁMOKAT!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
de elég meg nézni meik csatorna mit ad pl reggel:mokka közélettel foglalkozik; reggelt (vgy mi)meg h hogyan legyünk fittek!
Hírmûsorok tekintetében a tv2 híradója mind tartalmilag, mind felkészültségében jobb (az elfogultságról most ne beszéljünk, mert mind2-rõl lehet tudni hogy "merre húz"), elég ha csak a tavaly õszi zavargásokat említjük (ahol a tv2 szinte azonnal felvette a kapcsolatot a Hírtv-vel és mozgó képanyagot tudtak sugározni, lol), illetve a politikusokat sokkal többször megszólaltató mûsorait nézzük (bár a Sváby szívása óta ez egy picit csökkent).
A háttérmûsoroknál az rtl klub viszi a prímet, a sokszor egész nézhetõ Házon kívül-lel és a XXI. századdal, míg a tv2-nél ilyen szempontból a Napló van csak jelen.
Humor és beszélgetõmûsor kategóriában szinte csak a Fábry show értékelhetõ (bár az is eléggé látható módon fárad) ami ugye az rtl klubon megy.
Sorozatok szempontjából a 2 csatorna között lehetetlen dönteni, mivel különbözõek az ízlések. Azt elmondhatjuk, hogy mind2 csatorna elég friss (a Hõsök pl. kis túlzással "alig" lemaradva futott az amerikai vetítési idõpontoktól) és érdekes sorozatokat vetít (tény hogy van pár amit kéne, hogy adjanak és van pár a jelenleg futók kötül amit nem 😛).
A mérleg nyelve a filmek miatt egyértelmûen a tv2 irányába billen (illetve kéne hogy billenjen 😛). Pozitív még az is hogy próbál sztárokat csinálni a csatorna bemondóiból és a mûsorvezetõkbõl (a'la rtl klub), nyugaton ez nem túl bevett szokás, egy tízmilliós országban pedig fõleg nem kéne hogy az legyen, persze ez igény kérdése...
Amikre néha oda kapcsolok: MTV(MusicTV), CoolTV, MotorsTV, Eurosport.
A többit lesz@rom...
2. a TV2 a különbözõ mûsorait még véletlen se jó mûsorsávba szokta rakni
3. az RTL jelent meg elõször hazai sorozattal, õk kezdték elõbb a celebekt nyomni magazinokba így piaci elõnyre tett szert. a TV2nek az a híre, hogy csak másol illetve, hogy csak második, ami már a nevében is benne van.
Alap lenne, hogy új nevet adnék, megnézném a mûsorstuktúrát és kreatív ötleket vennék fel, hogy miként lehetne a csatorna arcait és mûsorait ismertebbé tenni olyan módokon, amiket az RTL még nem alkalmaz.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Megyjegyzem mar vagy 5-6 eve nincs beallitva tevemen sem az rtl sem a tv2.
What can change the nature of a man?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy régebben tényleg az RTL-t néztem, mostanában viszont a TV2-t. De szerintem az RTL valahogy kevésbé nyers, olyan mint a királyi tévé volt az átkosban. Úgy tûnik sokan nosztalgiáznak😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs