Vízjellel korlátozná a másolást a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Náluk a "szabadság itt kezdõdik"
Karesz
http://kareszka.extra.hu
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ez szerintem inkább arról szól, hogy az internetre csatlakozott winfos felhasználók lesznek visszanyomozhatóak akik megpróbálják rippelni a zenéket.
Und ezzel megoldhatóvá válik az MS termékek másolásvédelme.
Telepíted, megadod a serialt, a serial alapján a patch-el kapsz észrevehetetlenül egy vízjelet a gépedre oszt' csá.(Esetleg a boot szektorba építve. Most frankón hányan szokták 0-ra vágni a vinyójukat? Format és annyi kevesen particionálják újra) IP cím adott. Utánna már necces minden fajta crack, hiszen ahogy használod megkaphatja az MS, és már tud is lépni ellene, elméletben. A looser user pedig azt hiszi milyen fincsi törést ill serialt talált...
Mivel valszeg' van néhány US kormányzati szerzõdésük majd ráfogják a használatát a "hazafias-törvény"-re és máris legális/perelhetetlen.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ez megdönthetetlen.
Talán az extra mély és extra magas tartományban helyezik el a jeleket? Vagy csak simán különbözõ frekvenciákban, különböõ amplitúdóval? Mert ha igen, akkor a mikrofonnal-átveveõs dolognál sérülne a jel... szvsz
-------------------
Alapítsunk már mi is egy ilyen vízjel szervezetet, vagy valamit. Kitalálunk valami hûdebiztos másolásvédelmet, jól megszedjük magunkat, és ha feltörik, akkor majd azért is követelünk némi pénzt... ki van benne? 😄D
Nem kell hozza mas, mint egy program, amely a kovetkezoket tudja:
2 (lehet talan 3-4, de sztem 2 tokeletesen elegseges) kulonbozo kodu ilyen digitalis vizjeles faljt osszehasonlit (akar hanganalizis reven), s ami jel nincs az egyikben, de a masikban igen, azt kihagyja, es forditva.
Ha szerencsetlen az eset, akkor kellhet tobb digitalis vizjeles cucc.
Na szval csumi, csicska problema az egesz
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
De tételezzük fel, hogy igazad van. Csak akkor tudnának vele célt érni, ha ezeket olyan országokban forgalmaznák csak, ahol a vevõt be tudják azonosítani. Mivel a világ nagy részében ez kivitelezhetetlen, így sokra nem mennének vele, így inkább a nagyobb piac miatt ezt nem fogják alkalmazni, vagy ha mégis, azt fel is dughatják maguknak, mert olyan vízjel azonosítókat fognak tudni csak beazonosítani, amihez nem tudnak vevõt hozzárendelni 😊
A lemezkiadók egyébként nem DVD-ben gondolkodnak (azok ugyanis a filmforgalmazók), hanem CD-ben. Zenei DVD nem sok van.
Szerintem a microsoft és a lemezkiadók inkább rászánnak 20 milliárd dollárt egy egyedi vízjelezõ DVD gyártósorra, hogy sikerüljön éves szinten több millió dollárral csökkenteni a kárt, ami nem is kár, hanem valójában bevételkiesés. 😊
De még csak nem is bevételkiesés, mert aki most warezol, az a büdös életben nem fog fizetni a sok danubius rádió szintû szarért.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ez is a warezt segíti, mert eredeti helyett inkább letöltöd a másét, akkor tuti nem téged zaklatnak. 😊
És akkor ez mégse lesz olyan hûde nagy áttörés a piacon 😊 Megy minden tovább legroszabb esetben kicsit késõbb nézzük meg a filmet mint ahogy levetítik a mozik 😊
Egyes bemutató DVDknél, ahol mindegyik példány egyedi azonosítót kapott, és az ott díszelget a képernyõn, a warezelõk egyszerûen kitakarták. Vízjel esetén ez nem fog menni, mert ha valóban eltávolíthatatlan, akkor könnyen le lehet bukni, de akkor legfeljebb majd várni kell egy kicsit, míg a termék kereskedelembe kerül, és úgy megy fel warezként.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ha én elmegyek a Tescoba és veszek majd egy HD-DVD-t ami persze már vízjeles lesz, berippelem, aztán felrakom a netre. Azt letöltik majd vagy 1-2ezren (mondjuk) azokból minden 5. kölcsönadja valamelyik haverjának, azokból minden 2. újra felteszi a netre stb stb stb ... De mindezek után mégha rá is jönnek hogy a 1512. másolatnál hogy az "hamis", nem eredeti, akkor hogy fognak visszajönni hozzám ? Honnan fogják megtudni hogy fél évvel azelõtt én voltam az aki megvette ezt a példányt és galád módon megosztottam?
Max Ip cím alapján lehetne visszanyomozni, de az is röhejes ha nem fix Ip-címes a dolog.Ugyebár...Mert nem hinném hogy DvD vagy bármi vásárlásakkor személyes adatokat fognak elklérni 😊
Ezt most tényleg nemértem =/
Ha valaki ezután vesz egy gyári HD-DVD-t, akkor kétszer is meggondolja, hogy le merje-e rippelni és megosztani a neten, mert ha ráverik, akkor akár milliós kártérítési pert is a nyakába akaszthatnak.
Persze csak úgy mûködik, ha csak azonosított vásárlók vehetik meg.
A kijátszása lehet pl. hogy "ellopták". De ezt csak 1-szer lehet megjátszani, másodszor már elítélik a delikvenst.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
link
<#eljen>#eljen> Pont ez a lényeg. Amíg nem lesz olcsóbb, nem is fognak nõni a kiadások. A probléma mindig is az ireálisan magas ár volt, nem a fájlformátum.
Te se vagy egy figyelmes olvasó: A digitális vízjel még azután is megmarad, hogyha valaki egy albumot egy analóg mikrofon segítségével átmásol.
hanem boltban megvásárolható példányokról
PS: persze sok esetben már a megjelenés elõtt is ott figyel a warez, mert stúdiókból lopják ki, abban meg bõven nincs vízjel 😊
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
2. általában a warezpéldányok nem letöltött forrásokból készülnek
Valameik nap a TV ben egy baromarcu azt nyilatkozta hogyha 3ft ba kerülne egy CD akkor sem vennék meg mert az ingyen jobb olcsóbb vagy hasonló indokot mondott. de nem veszik észre hogy legtöbben már nem rendelkeznek Audió cd lejátszóval a számítógép meg ugye mé menyen ha zenét akarok halgatni.
van egy 1G MP3 lejátszom meg egy jó minöségü 2.1 10Wat -os hangfalam és ennyi a zenelejátszóm. Havonta egyszer lecserélem a zenéket az MP3 lejátszón aztán hadszoljon. Akkor mért kellene vennem CDt ha lesem tudom jácani. Még régen vettem lemezeket gyárit 4000 6000ft volt darabja nem tom hogy most menyibe kerül de nem adnék 1000ft nál többet semien új albumért. Pláne nem egy vagy két számért ami érdekel belöle.
b, Inkább az online vásrolt zenébe teszik bele.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
de ha én megveszek egy game/zene cd/dvd-t a boltban, ott nem kérik el a személyes adataimat, sõtt nem is naon kérheti el! akkor? hogy vezetik vissza hozzám a warez példányból, hogy én vettem? mert esetleg a boltot tudják majd megmondani! nemde? én nem értek annyira ehhez! szóval bocsesz ha baromságot kérdek!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Szóval attól még, hogy csak most szabadalmaztatták a dolgot, már régóta használják, nem kell annyira megijedni. Persze most hogy bevédték, nem lophatja el más az erre épülõ technológiákat, biztosan nekiállnak terjeszteni is.