6682
Önbizalomhiány
  • salsoul
    mer' el talál durrani az agyad mint a múltkor?
  • raulreal
    "de ha leszarod, akkor miert "menekultél" el a sulibol?:o
    kis homár"

Ne húzz fel. Tényleg ne.
  • salsoul
    #4115 + én csak azt mondom, hogy mindenkinek kivétel nélkül lehetősége van a gazdag bőséges (nem csak anyagi értelemben!!!) életre, HA él vele
  • salsoul
    Ismét csak kifogásokat keresel.

Mikor táncra mentem nekem is azon túrázott az agyam, hogy mások mit szólnának, meg hogy kirohögnének, a csajok meg undorodnának tőlem...
    De aztán leszartam az egészet és elmentem, és voálá rengeteg jó baráttal és barátnővel lettem gazdagabb. Megérte.
    A tánc eleinte nem ment, össze vissza bénáztam de nem adtam fel.
    Letorrenteztem egy rakás oktató videót aztán esténként volt szórakozásom. A csajok ott panaszkodtak, hogy milyen befásult tugyi-mutyi barátjuk van, hogy nem bírnak elmenni velük táncolni tanulni. Rengeteget gazdagodtam emberileg.

A könyveket elolvastam, kijegyzeteltem, majd(!) gyakorlatokat készítettem hozzájuk, hogy átneveljem magamat lúzerból winner-be. A tanuló és a vizsgáztató is én voltam. Ha megbuktam elgondolkodtam, hogy miért buktam meg, aztán mentem leckét ismételni.
    Itt tényleg mindent magadtól magadért teszel.
    Nincs semmi külső dolog, nyomás ami miatt ezt kéne tenned...

A 180°-os fordulat nem máról holnapra következik be.
    Van amikor sikerül egy nap 2-3°-ot vagy többet fordulni, de van úgyis, hogy egy héten csak 1°-ot fordul az ember, vagy felet.
    Látszólag ez kevés, de ebből a sok kevésből áll össze aztán a 180°.
    Ha csak egy keveset is elhagysz - - mert hisz pár fok az semmi - mondhatod - már nem lesz 180°.
  • Hydroceph
    de ha leszarod, akkor miert "menekultél" el a sulibol?:o
    kis homár
  • Hydroceph
    ja, amugy meg ne rimankodjatok, en ugy vagyok vele, hogy mennyivel jobb lenne egyedul. semmi kötöttség, semmi durci ha nem megyek, nem kell idiota csaladi szarságokon résztvennem. nem kell foglalkozni apuci/anyuci/hugi lelki vilagaval, nem kell megértenem senkit muszajbol, nincs feltekenykedes egyik oldalrol sem, nem kell magyarazkodni, nyugodtan elmehetek haverokkal berugni/nőzni.
    na nekem ezek hianyoznak, bár kicsit tuloztam
  • salsoul
    látom a korlátolt, konvencionális pesszimista tömeggondolkodáson túlra még nem jutottál

amit írtam, azt úgy értettem, hogy KIMOZDUL a jelenlegi eddig csak poshadást hozó világból, hogy egy kicsit kitáguljon és mást is lásson.

A cél nem az, hogy szarul fizető állása legyen, s ezzel kínozza magát, hanem legyen valami amiből fenn tudja tartani magát kezdetben, aztán idővel ahogy beérik, hogy pontosan mit is szertne tud előre lépkedni, célokat kitűzni.
    Tehát cél nem az hogy egész életében minimálbéren tengődjön egy piszkos albérletben.
    Ez csak az első lépcsőfok... ami után jöhet majd a második és így tovább.
    Persze ha megáll az elsőn akkor megállt.

A lényeg, hogy elkezdjen önmagáról gondoskodni, tanuljon meg felnőtt ember lenni.
    Hisz különben hogy gondoskodna majd esetleg a családjáról? Hát persze, hogy sehogy...

A jobb munkahely nem alakul ki magától, és nem postás dobja be a postaládába.
    Hanem az ember megkeresi.
    Elmegy valahova és idővel, ha szorgalmasan jó munkát végez ergó sikeres, akkor feljebb és feljebb lépkedhet a vállalati ranglétrán.
    Ismerőseim között van arra példa, hogy egy targoncásból egy cég fontos részlegének vezetője lett... vállalati autó, kisebb villa.... Folyamatosan tanult és kepezte magát, aminek aztán le is arathatta az eredményeit.

Nyilván – s ebben igazad van maximálisan – ha csak teng leng, meg dedós módjára GÉMEL a gép előtt anyuka-apuka villany és net számlájára az ember akkor semmi sem lesz belőle. Ha nem vet, nem lesz mit learatni...
    A cégvezetők nem a diplomásokból lesznek, nem is a nyolc általánososokból, hanem a talpraesettekből. A talpraesettséget pedig el lehet sajátítani. Az ember amolyan MacGyvert-t csinál magából, s aztán akkor is feltalálja magát amikor nyakig ül a szarban, s aztán sikeresen ki is mászik belőle.
    Mondom, ez tanulható, elsajátítható: gyakorlással. A kezdeti kudarcok megmutatják, hogyan nem fog menni valami, így minden egyes kudarccal közelebb kerülünk ahhoz, hogy hogyan fog menni.

Ha valaki belemegy abba amit írtam, akkor megtanul felelősséget vállalni magárt, megtanulja kezébe venni az élete irányítását, és jól megedződik.

A #4063 kapcsán pedig:
    a nagy pofa nem egyenlő önbizalom

az viszont igaz, hogy a párkapcsolat nem orvosság a magányra, akár milyen jó is legyen

és Nő alatt nem kéjhölgyekről beszélünk...
  • berlinboy6329
    "Nekem nem kell senki. El leszek így magamban"

É is igy voltam vele.Sőt vagyok is.De mégis jó lenne vki....De ha rajtam múlik nem lesz :S
  • raulreal
    Mindenki azt gondol, amit akar. Ha azt mondják, h buzi vok...én azt mondom LESZAROM. Nekem nem kell senki. El leszek így magamban. Ha valaki ezentúl rámnéz, kiszúrom a szemét, hozzámszól: kitépem a nyelvét.
    Bár...eddig is így volt.
    Max kockabuzi, filmbuzi, kocsibuzi, meg sorozatbuzi lehetek. XD
  • Hydroceph
    képt a pofarol amit vágtál xD
    meg a mozgasodrol is
    amugymeg mi van ha buzi vagy cask még magadnak sem mered bevallani?:)
    sztem az vagy!
    egészbiztos, elmesélted mint egy jo storyt, kicsit ferditettél rajta, tök poén etc, most mindenki a Te gondotad probalja "megoldani"..
    de nehogy azt hidd ám h valaki beveszi ezt a nem vagy buzi dumát
  • Hydroceph
    Mennyi idős vagy?
  • NEOreg3
    még mindig nem értem, hülye vagyok, de ez van. Rágd szájba légyszi, bár mindketten tudjuk, hogyha ki is fejtenéd az totál felesleges lenne, de azért hátha:)
  • NEOreg3
    Mindig oda lyukadtok ki, hogy nekem ez így kurvajó, hát legyen, végül is hogyan várhatnám el, hogy az én fejemmel gondolkodjatok. Nem ragaszkodom én a szarhoz, egyszerűen én maga vagyok már a szar és szar is maradok örök életemben. Ámen.

"eszeveszetten írtasz mindent ami változást hozhatna."

Pl? Nem megyek el táncolni, mert hülyeségnek és cikinek tartom, meg hogy a fél város rajtam röhögne ha eljárnék, ráadásul kedvem sincs hozzá? Olvassak el többszáz oldalas könyveket feleslegesen? Mivel olyan ez mint a jogosítvány, hiába van meg az elmélet, ha a gyakorlaton meghúznak, na az meg a másik, hogy 10 oldal után bealudnék rajta. A csajozási tanácsok pedig inkább azoknak valók, akik meg is merik próbálni, nem az olyan nyusziknak mint én. Na ezeken kívül tanácsoltál még valamit, amitől 180 fokot fordulna az életem? Akkor ezt megbeszéltük.
  • raulreal
    Csak az a kérdés, h kibírom-e addig...mert úgy érzem, h valami nagy balhét kéne összhoznom...
  • raulreal
    Fél év múlva tiszta lappal kezdhetek majd... akkor kiderül :D
    Hogy élet, vagy halál XD
    Addig meg megy az adok-kapok...ezekkel a s.háziakkal XD
  • Rundstedt17
    Tulajdonképpen a próblémáid xerinted megoldódnának más közösséggel?vagy nem?:d
  • raulreal
    Hidd el, te se tudnád visszatartani :D
  • Rundstedt17
    Nagy hiba hogy tudják:D
  • raulreal
    Én már nagyon régen gyűlölöm az egész bagázst, de ne szólj senkinek :D
    Ezt ők is tudják. :D
  • Rundstedt17
    Majd szólj ha valóban gyűlölöd őket:D...
  • raulreal
    Ismerem ezeket az embereket...ők engem nem ismernek, de én alaposan megfigyeltem őket...ha elkezdenék erőlködni,h én nem is...meg ilyenek...még inkább rámsütnék :(
    Ördögi kör.
  • raulreal
    Fr@ncért velem cs3sz3xik mindenki ...
  • raulreal
    Veszett fejsze nyele...majd csináltatok akkor magamnak egy pólót
    heterOO felirattal... mondom...egész egyszerűen...hihetetlen... :S
  • ba32107
    És mi lenne, ha egyszerűen megmondanád mindenkinek, hogy nem vagy meleg?
  • raulreal
    Most per pillanat full tehetetlen vok :D
    Egyébként az osztály jelentős része ma ment kirándulni az atomerőműbe...jó feltöltődést nekik! XD
  • Rundstedt17
    Hoxú távú megoldás deh jóh boxú:D...majd megbexéljük:D
  • raulreal
    Na..kíváncsian hallgatom :D
  • Rundstedt17
    Van ötletem hogy állhatsz boxút:D...
  • raulreal
    Úgyhogy bajok vannak...nem baj legalább most van okom szétrúgni néhány segget...a háború kitört :D És sok lesz az áldozat XD
  • raulreal
    Mostanában egyre többször MP3-at hallgatok... így legalább ki tudom zárni az engem érő káros hatásokat....de amint látjátok, a legdurvábbakat még így se tudom...
    Ja, és felvettem egy olyan arckifejezést, h elkezdtek tőlem félni...attól tartanak, h vkit ki fogok nyírni :D És joggal... Ha nem csaj lett vna az illető, aki így elémállt...agyoncsaptam volna...
  • raulreal
    Előbb, utóbb be fogok kattanni, és akkor vér fog folyni...nem is kevés ...
  • raulreal
    BOSSZÚÚÚÚ!!!! XD
  • raulreal
    Semmi különös nincs rajtam, sztem azért, mert nem volt még nőm. :S
  • sz4bolcs
    Félnek a vadászkéstől. Én sem szívesen járnék veled egy osztályba. :D
  • raulreal
    Passz. :D (((off: Juande Ramos a Real új edzője!!!!!!!!!!!!)))
  • sz4bolcs
    Sokszor figyeltem már, hogy a melegeknek másképp áll a szemük, ilyen vágottabb (huncut nézés), van egy jellegzetes karaktere az arcuknak.
  • raulreal
    Fogalmam sincs...ez nekem még nagyon új :O
    Van egy haverom az osztályban, és ha nagyon elterjedt lenne, akkor már rég a pofámba vágta volna...úgyhogy nem tudom...lehet h nem is akarom tudni :D
  • campy
    szerencse hogy nem odajárok ahova te:D mondjuk akármilyen bunkok némi infot közölnék magamról hogy nehogy máá azt higgyék
  • campy
    ez jó kérdés hallod akkor viszont a külső jegyeid érdekesek lehetnek Raul... nem lehet hogy van egy furcsa járásod?
  • sz4bolcs
    Dögleni fognak a vadászkés után.