6682
Önbizalomhiány
-
#4081 És mi lesz, miután mindenki megtudja, hogy hetero vagy? -
#4080 Az egész iskola azt hiszi, hogy homokos vagy, vagy csak a lányok? -
raulreal #4079 Mindig....éreztem h volt vmi, ami miatt betartottak nekem...csak nem tudtam,h mi :D
Bár most se tudnám...ez most egy újabb gond :S -
raulreal #4078 Nem is ismernek, és valszeg beképzelték maguknak... Én is aszittem, h eldobom az agyam :D :D B.sszák meg... -
raulreal #4077 Azt hiszed ez vicces? ...
Na mit gondolsz....gyorsan agyvérzést kaptam, majd fogtam magam, és eljöttem a suliból...majd leigazoltatom...
Itt az ideje bedurvulnom. De nagyon. Összeállítok magamban egy listát és bosszút állok. Kegyetlenül. Tanárokon, diákokon egyaránt.
Holnap meg veszek egy vadászkést. -
campy #4076 nem mondod hogy azt hitték meleg vagy?:D:D végig ez volt a gondjuk? na de akkor viszont ez azt jelenti hogy rohattul untoleránsok az osztálytársaid...nekem ha lenne buzi vagy meleg osztálytársam tutira nem dobálnám meg, nem rúgnék belé...na látod ezért baj hogy 0 információt mondasz magadról...minimális beszélgetés kell az emberrel -
campy #4075 senkit nem zavar ez csak szomorú...te neked rendesen felvágták a nyelved ilyenért engem kitiltanának:S -
campy #4074 az baromság...:S perverz vagy:D -
campy #4073 vkinek semmi se fáj...nem érzek semmit... engem az se érdekelne ha jelenleg 81 éves lennék az élet úgyis elmúlik:) úgy alakul ahogy alakul de már mondtam...cselekedjen mindenki az esze szerint a szív csak bajt hoz -
campy #4072 az a baj hogy azt hiszed mindenkinek ugyanolyan élete lesz mint neked pedig nem... vki nem fog elköltözni sosem és miért lenne szégyen??? sztem ez pont a nem normális élet hogy szenvedjünk albérletben amíg nincs munka pff...addig nem elég otthon maradni az embernek legalább addig amíg nincs elvégezve egy egyetem? esetleg egy kis türelem hmm??? -
#4071 Azt kellett volna válaszolnod "Te én olyan szivesen megkúrnálak".
Persze én is csak szájhősködök
-
campy #4070 a nyár az jó...de én inkább lehetőleg próbálom a családdal tölteni...vagy pedig elteniszezgetek ennyi:) -
#4069 ez az osszad őket lefele =) méghogy PLB -
#4068 És mit válaszoltál?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy mióta vagy meleg? -
raulreal #4067 Ja, bocs a muszáj azt hiszem pontos j hehehe :D -
raulreal #4066 Ami ma történt velem....basszus az már több mint sok, és azt ne merjétek mondani, h innen van visszaút...alig merem leírni...de muszály, mert különben megőrülök :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a f....sz???? Azt hiszem kezdek már bekattanni...Ez lehet a válasz arra, h miért kerülnek el, és miért nincs nőm...és mindezt kikövetkeztették, abból, h állandóan egyedül vagyok...Ma odajött hozzám egy csaj - elég attraktív - és megkérdezte, h minek a hatására lettem b*zi, és h most van- e barátom...
Megyek, iszok vmit, mert ez nekem már SOK... -
#4065 Örülök, hogy sikerült megint összefutnom valakivel, aki ítélkezik felettem anélkül, hogy bármit tudna rólam.
A párkapcsolati szint jelen esetben hologram35 témájára vonatkozott. Én köszönöm, remekül elvagyok párral, vagy anélkül. Az én kapcsolataimban iszonymód nincs jelentősége nagyon sok dolognak. Volt, ahol leírtam ennek egy részét. Életellenestől szokatlanig mindent kaptam érte. Pedig csak egyetlen kis lépés volt a birtoklás szintje után.
Valószínűleg pont ezért van, hogy szerintem kapcsolati szinten ami 1-2 éves, az csak elkezdődött. Ma a leghosszabb ideje tartó választott kapcsolatom több, mint 40 éves. Sok dolog változott belső struktúrájában, de a legfontosabb dolgok ma is változatlanok. -
savior #4064 csak az utolso par hozzaszolast olvastam el, de egybol lejott, hogy tulajdonkeppen arrol szol ez az egesz, hogy sajnaltatjatok magatokat amiert nincs notok. es zavar benneteket, hogy masoknak meg van.
2 dolog:
- sokan csak azert mennek bele egy kapcsolatba, hogy a tobbiek szemeben kaposabbak legyenek. gyakorlatilag egy kiindulasi pontnak tekintik a kapcsolatot, ahonnan tudnak dobbantani.
- ne gondoljatok, hogy akinek baratnoje van az jobb helyzetben van nalatok. allandoan gyotrik egymast a hulyesegeikkel, a gondjaikkal. szivesen elbasszak egymas szabadidejet. egy csomo penzt meggondolatlanul elszornak ertelmetlen dolgokra. olyan dolgokba belerangatjak egymast, amitol kesobb sok kellemetlen helyzetben lesz reszuk.
ez jelenti nektek az onbizalmat? ettol feltek annyira hogy kimaradtok belole? -
savior #4063 tudod miert nem lesz soha onbizalmatok? azert mert szamotokra az onbizalmat a parkapcsolat jelenti. igy egy folyamatos nagy pofaraeses lesz az eletetek.
a nok meg nem azt fogjak hulyere venni, akik ribanckent gondolnak rajuk, hanem azokat akik(akarcsak te) kiegyensulyozott, rendes, megerto no kent. aztan csak pislogtok, amikor a fel eves kapcsolatbol siman kilep, mert talalt maganak valakit, akinek vastagabb a farka. -
#4062 Miből gondolod, hogy ribanc volt? Vannak szép nők, lányok, akiknek ez meg se fordul a fejében. Ha hiszed, ha nem, nők között is van, aki kiegyensúlyozott életre vágyik. Pláne 30 körül.
És igen. Siker, ha meg merem szólítani, akit nem mertem. Siker, ha egy visszautasítástól nem alázom magam porig. Ezért nem érted, miről beszél.
Te ribancokban és dugásokban gondolkodsz a kapcsolatokról. El lehet kezdeni kinőni az oviból. -
savior #4061 ne vicceljunk mar. eljutott oda, hogy valami szep not(gyk: hulye ribancot) elhivott randira. addig nem jutott el eleteben, hogy valami kurva leszopja, de itt papol a sikerekrol -
savior #4060 mar begbocsajs de total faszsagokat irsz. koltozzon el alberletbe es keressen egy szarul fizeto allast? mondd, te hulye vagy? soha nem lesz szerencsetlennek egy fillerje sem, mert a megelhetes elviszi az osszeset.
ez a "majd kialakul egy jobb munkahely" is szar szoveg. evekig tengjen-vengjen szerencsetlen bizakodva? meg aztan a cegvezetok nem is a takaritokbol meg a futarokbol lesznek.
ha valaki belemegy abba amit te mondol az az eletben nem fog anyagilag talprallani. -
#4059 Neki lesznek. Te viszont nem érted, miről beszél. -
savior #4058 nem is nagyon lesznek sikered. ne is nagyob kepzeld bele magad egy alomvilagba -
savior #4057 elkezdte a faszat mutogatni a neten aztan megjott az onbizalma -
#4056 elhatórozás = elhatározás -
#4055 elhatórozás kérdése
valószínű - veletek ellentétben - nála betelt a pohár, és azt mondta ez így semmiképp sem mehet tovább -
#4054 s mitől lettél ilyen pozitív lelki beállítottságú? mi volt az az élmény, történet, stb mitől másnap felkeltél és 180 fokos fordulatot vettél? -
hologram35 #4053 PLB=Pozitiv Lelki Beállítottság
Magamra pozitiv emberként gondolok.
Ha elutasit egy csaj akkor nem zuhanok össze ugy mint eddig (te jó ég ennek sem kellettem egy senki vagyok hasonló negativ gondolataim voltak most ha elutasit akkor azt gondolom hát ez nem tudja miről marad le).
Merek kezdeményezni olyan nőknél akiknél eddig nem mert nem hittem magam elég jónak hozzájuk.
Sikereim még nincs olyan sok de már randiztam egy olyan nővel akit mondjuk 4 hónappal ezelőtt meg sem mertem volna szólitani sőt tovább megyek ha ő jött volna oda hozzám hogy tetszem neki akkor el sem mertem volna hinni.
Meg lehet változni higyjétek el.
És én már kezdem érteni hogy salsoul miről is beszél és miért röhög ki.
Én is kiröhögöm magam hogy eddig mekkora egy PÖCS voltam kár hogy nem most vagyok 17 éves teljesen mássképp alakulhatna az életem. -
#4052 ezt most nemértem! :-( -
hologram35 #4051 PLB -
#4050 s hogy változtattál ezen a helyzeten? -
hologram35 #4049 Salsoul-nak igaza van elég sok dologban.
Sajnos életem első 35 évét elbasztam mert én nem másokat hibáztattam hanem magamat mindig azt gondoltam ha láttam egy csinős nőt akkor annak sosem lehetek elég jó.
K.rva sokszor ébrettem már egyedül és amikor nem egyedül ébrettem akkor is egy olyan nővel akivel nem igazán voltam boldog de ugy gondoltam hogy jobb ugy se jut nekem.
Lehet változtatni még nekem se késő ti pedig sokkal de sokkal fiatalabbak vagytok nálam ne baszátok el az értékes éveket K.RVÁRA fog FÁJNI.
Nekem elhihetitek. -
#4048 18 éven keresztül egy dallamot hallgatni...
hogy lehetne már izgalmas...
sehogy -
Rundstedt17 #4047 Hogy lehet ennyire unalmas nap mint nap? -
#4046 Akkor fel kéne tenni egy másik lemezt
vagy? -
Rundstedt17 #4045 A másik hogy szerintem is nagyon unalmas minden egyes nap,céltalanul unalmas ugyanaz megy mindig.... -
#4044 Pedig mindkettő a fejétől. Nem rébuszokban szoktam beszélni. Tényekről, csak a szájbarágás unalmas. -
#4043 És tapasztalat hogy a téli napfordulótól nem változik meg az ember.
Továbbá hiába tiszta a lap ha kéz csak ákombákomot ír ráadásul folyató tollal. -
#4042 Majd ha jobban keresed, és jobban vágyakozol a megoldásra rá fogsz találni. Addig nem.
Azt pedig sosem értettem hogy miért tanulnak az emberek olyan szakmákat amiket szarnak tekintenek.
Ki van zárva, hogy így bármiféle eredményeik legyenek.
Tudod, hogy eddig mit csináltál, s tudod, hogy azok eddig milyen eredményt hoztak, így mást kell csinálnod.
Pl fogod magad fölcsapod a térképet, választasz egy nagyobb várost és elvonulsz oda, albérletbe.
Keresel vmi melót, bármit, csak a lényeg hogy vmi legyen. Segédmunka, takarítás, futárkodás egy cégnél... akármi. Aztán közben majd beérnek a dolgok, de addig sem jelnelegi poshadásban poshadsz tovább.
Ötletvolt.
Jöhetnek a kifogások, hogy miért nem...
Minimálbér, mire elég... szar a világ sat.
El kell kezdeni valahol.
Ha nem kezded el semmi sem lesz.
Aztán könyvesboltokba, könyvtárba is járhatsz un. motivációs és hogyan legyünk sikeresek, önmenedzselés jellegű könyveket keresni.
Ki lehet vázlatolni, ötleteket lehet meríteni, terveket lehet készíteni.
Senki sem születik úgy hogy ezeket mind tudja. Ezt is tanulni kell.
És a tapasztalás a legjobb tanár.