6682
Önbizalomhiány
-
#4161 azért vagyok itt, mert más témába nem fér bele. -
#4160 üveggyár mögött hol lehet összetörni mondmámeg? -
#4159 ha nincs meg a remény, minek vagy itt? sztem benned is ott pislákol... nem is akárhogy, csak te visszaszorítod, vagy egyszerűen nem mered felvállalni. -
raulreal #4158 Kár. (holland-belga tákolmány. nagyon jó)
Általában, én az ilyen helyzeteket nem tom lekezelni...vagy elrohanok, vagy pofán csapom, vagy mindkettő (pofán csapom és elrohanok)
Ez tűnt a legjobb alternatívának. :D -
#4157 vezetni tudó haverom nincs, apám meg nem ér rá ilyesmikkel foglalkozni, meg drága a benzin. Az autó meg főleg, hogy összetörjem XD -
#4156 miért? olyan siralmasan nézel ki? eddig úgyhittem, hogy azért nem vagy egy csúnya vagy nyurgagyerek -
#4155 "Ami pedig az első részt illeti, szerinted azokat a könyveket amikből ötleteket merítettem (segítettek) én írtam magamnak a saját helyzetemre??? Hát persze hogy nem!!! Én kapaszkodót kerestem, bármilyet bármi áron, mert nem voltam abban a szituban, hogy válogassak, finnyázzak (mint te)."
Azok a könyvek pont olyanoknak szóltak, mint te, akik képesek a változásra, akikben megvan a remény, de én különbözök tőled. -
Ben C #4154 sosem hallottam erről a BenX filmről.
Lehet csak nekem tűnik így, de eszembe se jutott volna hasonló helyzetben más alternatíva, mint őszinte nyugalommal megkérdezni hogy már miért lennék buzi. -
raulreal #4153 Már vártam. XD -
#4152 -
#4151 én úgy értettem, hogy megkéred faterod, vagy egy vezetni tudó haverod, hogy menjen ki veled az üveggyár mögé és tanuld meg az alapokat legalább. :D -
#4150 Egyébként most is csak azt keresed, hogy miért NEM. -
raulreal #4149 Tanulj meg vezetni, az tényleg naon-naon jó dolog! Egyetlen, amit szeretek, és tudok :D -
raulreal #4148 Nem akarom megint leköpetni magam :D
Sztem elég ha rám néz...már röhöghetnékje is lesz... -
#4147 jelenleg csak az egyetem az egyetlen dolog, amivel a gépen kívül is foglalkozom. A vezetés nem rossz ötlet, tervezem is hogy a nyáron elkezdem, csak fizessék a szüleim...:P -
#4146 Képzeld el én táncpartner nélkül jelentkeztem a tánc tanfolyamra, és mivel tánc téren balfaszok az urak, a hölgyek pedig imádnak táncolni (tanulni) elég bő választékból válogathattam.
Ami pedig az első részt illeti, szerinted azokat a könyveket amikből ötleteket merítettem (segítettek) én írtam magamnak a saját helyzetemre??? Hát persze hogy nem!!! Én kapaszkodót kerestem, bármilyet bármi áron, mert nem voltam abban a szituban, hogy válogassak, finnyázzak (mint te).
Azzal kellett megoldanom a feladatot ami(m) akkor volt.
Sajnos a hegy nem ment Mohamedhez, úgyhogy Mohamed kelt útra a hegyhez. -
#4145 de csak akkor nevettes, ha meg is bocsájt. ;D -
#4144 XD. akkor kérj tőle bocsánatot. nevettesd meg... :D -
raulreal #4143 A neved a BenX film alapján van?
Én csak ehhez értek...mégis mit mondtam volna? ... :( -
#4142 hát az elég szomorú. menj el bicajozni. vagy horgászni. vagy tanulj meg vezetni. bármit csak kösd le magad... és ne a géppel -.- -
Ben C #4141 Szerintem sem segítettél sokat magadon azon hogy elfutottál a suliból válasz helyett. -
raulreal #4140 Elment az eszed? Úgy megsértődött rám, h a haverjaival megdobáltatott (kövekkel!) Maradandó élmény volt... -
#4139 lehet épp ezért néznek buzinak mert szerencsétlenkedtél vele. próbáld meg helyre hozni. holnap mikor egyedül van egy kicsit menj oda hozzá és dumáljatok valamiről :D. Csak ne arról hogy buzinak néznek a többiek :D:D:D -
raulreal #4138 B@szki. (jaj már megint kezdődik)
Lehet h én vagyok Kétarc? Szóval kedves neo, fej vagy írás? -
#4137 Az ilyesfajta tanácsokon már csak mosolygok:) -
raulreal #4136 Hogy miért...ugyan már . . . ki állna velem szóba? :D
Az az igazság, h a suli legjobb csaja próbálkozott be nálam...nem tudtam kezelni a helyzetet...elbasztam...és ő indította el a hullámot... -
#4135 én már elsőben észrevettem volna, hogy meleg vagy, az osztálytársaidnak elég lassú a felfogása -
#4134 hát ha nincs egy kurva célod sem, amiért kiállhatnál, vagy valami, akkor ne is várdd el magadtól, hogy legyen akaraterőd, önbizalmad. egy kis határozottságot! -
#4133 ööö aha! -
#4132 mostmér. -
#4131 Te magadról beszélsz, de most rólam van szó. Én nem te vagyok, nem tudok úgy gondolkodni és cselekedni, mint te. Nem olyan az életfelfogásom, nem olyanok a körülményeink és bár nem ismerlek egyáltalán azt rögtön leszűrtem, hogy te még az önbizalmatlan korszakodban se voltál soha olyan mélyen, mint én.
(Mellesleg ha lenne barátnőm, akkor szívesen elmennék vele táncolni, ha akarná, mivel így legalább lenne valami közös programunk, mert perpillanat tapasztalat híján még azt se nagyon tudom, mihez kezdenék vele a találkozgatások mellett:) ) -
raulreal #4130 Valószínű... :D -
raulreal #4129 Ott a pont. That's me. -
#4128 na akkor fűzdd be a legjobb nőt az évfolyamon. -
raulreal #4127 Jajj...venni kéne már egy AK47-est -
#4126 raul őszintén: kinek kellene egy kis szarházi tugyi-mutyi mindennél szeszélyesebb instabil nyápic manus értelmes párkapcsolatra?
Te sem a lúzer tutyi-mutyi semmilyen nőket válogatod ki, úgyhogy ne csodálkozz ha ők sem a lúzer tutyi-mutyi semmilyen férfiakat válogatják ki. -
raulreal #4125 Azóta buzi lettem
Legalábbis azt hiszik...ezért kerültek eddig. Szánalom. -
#4124 "és cikinek tartom, meg hogy a fél város rajtam röhögne ha eljárnék" azthittem te már régesrég leszarod ezeket a dolgokat. Ha nem, akkor az elég para :D -
#4123 Na, írok megint. Látom raulreal megint te vagy a téma. Jutottál valamire azóta? :) -
raulreal #4122 Jaja :D
Már késő...eldurrant XD