I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy én is szoktam menni bulizni ha hivnak ne mmaradok otthon :) Most meg hogy elkezdõdött a suli télleg elkéne menni kondiba mert ott van rá lehetõség :D
Én mondjuk viszonylag sokat kockulok :D De szivesebben mennék bulizni stb. csak muter azon van amig nem vagyok 18 addig nem mehetek el mittudom én meddig bulizni mert a rendõr megállit az utcan mert 16 évesen éjfélkor mit keresek ott.. pff lol
A csajozásban tapasztalatokat kell szereznem még bulizni kell sokat és akkor biztos én is bátrabb lennék :))
Bocs az offért, csak megpróbálom megvédeni a HKK-sok becsületét :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A kockulást amugy még mindig nem értem h mérnem lehet, csak mer bulizni is járok, meg (néha) sportolni. :)
Aki átbasz, az basszon bét is!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
o_O -,-\'
"el se hinnéd a mai 15-16 éves csajok mikre nem képesek!!"
pff,14 évesen már csak úgy ugranak a dákóra,hihetetlen,mivé lett ez a világ
ReaL MaDRid x siempre
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8596736
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
És szerintem is ha bejövök neki akkor "szinte" midnegy hogy mit mondok. A semezés utan majd elkezdke vele beszélni, mert ha nem akar velem szemezni akor feltételezem beszélgetni sem akar..
o_O -,-\'
Amugy azz hogy érteh hogy kérdezzem meg meik suliba jár? Odamegyek, Hello, meik suliba jársz? :P
mondták,hogy az idõkérdezõs dolog nem jó,akkor csak egyszerûen,ahogy egyik haverom apja szokta pl strandon vagy akárhol:"Oh,baby!" ha mosolyog,akkor dícsérd meg a haját,a szemét,az arcát,stb :) nem baj az,ha kicsit rámenõs vagy.ha bejössz neki,úgysem bánja
ReaL MaDRid x siempre
Nem tudom majd valamit elõhozok ott :) Nagylevegõ és hajrá :D Csak a szemezés menjen :D ha látom hogy õ is szemez velem szivesen akkor az olyan jó érzés :DD Na majd meglátjuk :) Köszike szépen az infókat, majd ha lesz fejlemény irom :)
o_O -,-\'
o_O -,-\'
o_O -,-\'
csak akkor van szopóka,ha a közelben van vmi nagy óra ^^ (nagyobb buszmegállókban meg ugye hol nincs?)
ReaL MaDRid x siempre
o_O -,-\'
MA reggel is megyek a trolin :D Látok egy szép csajt a megálloban. Felszált és ott nem tudom nézett oldalra de nem voltam biztos benne hogy engem néz :) De suliba ment szoval gondolom meg remélem hogy fog arra többet is járni. Mert én egy csajhoz addig tuti hogy oda nem megyek amig nem látom hogy bejövök e neki.. pl ha nem akar velem szemezni akor tui hogy nem megyek hozzá oda de ha szmez velem akor már odamerek menni :) Amugy meg most is szemeztunk én ugy láttam vagyis hát nem voltam benne viztos h engem néz de a szemgolyólya igen oldalt volt xDDD És csak egy megállót ment és ne mvolt sok idõm :( Meg aztán egy b.nõjevel is talalkozott a trolin meg a megalobban is egyel szal ez most 3 :D Most nem tudom mit mondjak ott hirtelen mert ha ilyen ekvés idõ lesz akkor nem tudom milegyen :) Ötlet? P
o_O -,-\'
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
o_O -,-\'
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
o_O -,-\'
Amugy meg igen.. izlések és pofonok.
no chance!!!