748
I want that girl.
-
#348 jah értem. de ha lesz fejlemény irj nyugodtam :P -
#347 jó majd. de én nem vagyok ilyen nyomulós típus. -
#346 most ha egy suliba járok akkor nem nehéz :) -
#345 végülis semmi nem volt, láttam hogy ő is menzás aztán ott kajánál láttam anyád az a csaj:D...és tök nem olyan mint a soriban, tiszta konzervatív legalábbis az általa eljátszott csajhoz képest. mondom először közös ismerős kéne:( -
#344 :D na mesélj :P -
#343 hú skacok. utolsó mondatom tekintve úgy tűnik hogy tévedtem:) -
bugócsigabiga #342 Hay,én is jég és körkorizom.Nah egyes barátommal koripályán ismerkedtem meg.Ő úgy ismerkedett velem ,hogy jégkorizás közben nekem ütközött,s azt mondta,hogy megjött a folyása.Nah,én meg erre azt válaszoltam neki,hogy ő meg mindjárt benedvesít,mármint,ha annyit ellök.Egy emlékem maradt tőle,porcleválásom lett,s elmondhatom életreszóló. -
#341 hát mondjuk rosszul is elsulhet ha tul gyrsan utköztök :P :D Az elsülhet naon rosszul is :) -
#340 hmm,ez is milyen régi,de mennyire jó...koripályán télen :) vagy nem muszáj télen,csak jégkoripályán. -
#339 Hát én is :) Majd vigyázunk :P -
#338 Remélem nem fogtok nagyot esni mikor összefuttok. :) -
#337 na mingyart hétfő ujjabb lehetőség a találkozásra :D:D Remélem már összefutok vele eccer :P -
#336 semmi extra sajna :( nem talalkoztam vele de hétfőn megprobalok akkor menni amikor láttam Őt :) -
#335 :D semmi gond /Lemongrass röhög :D/ -
#334 oh,bocsánat ^^ -
#333 lemongrass nem járatos az ultragagyi popularizálódott, Tijesztő féle divat trenszben! :D de kösz, h rám gondoltál! :D maradok inkább a Desyn Masiello + az USA house vonalnál, minthogy holland 'pop'-ot hallgassak, meg rakjak fel!
más! fejlemények csajügyben? :D
buszos, sulis lánykák? -
Kly9 #332 Mindketten másikról (legalábbis remélem :D) -
#331 Ti melyikcsajrol beszéletek? vmi képet má tugyuk kiröl van szó :D -
#330 Hehe na de nem sulit topic ez :P (nekem 7 volt ma :D )
Ma sem talalkoztam a csajjal :D Hétfőm nár megprobálok ugy menni hogy jólegyen :) -
Kly9 #329 Nekem meg ma 5 vót :P -
#328 Hehe. Nekem csüt.kön nem lesz első orám soha xDDD Jeee -
Kly9 #327 Az előző jobb volt :D
Amugy ma nem is volt angolunk, pedig én abba voltam -
#326 nekem a haja nem tetszik annyira :) -
Kly9 #325 Lehet h a sorozatbeli szerepének köszönhetően - nem tudom - de nekem se -
#324 Nem egy rossz csaj de nem pont az esetem :) -
#323 Köszikee :D:D
-
#322 Xántus János kéttannyelvű idegenforgalmi pesten nyugatinál:D
de sztem úgyse lesz sokat suliban, "forgat".. mondjuk először egy közös ismerőst kéne szerezni:D ja és nem szeretem a szőkéket annyira:) -
pitta86 #321 Hello!!!Itt ebben a topicban is most járok előszor!!!..na de első TIesto - Lethal industry & a másik
TIesto - Adagio for strings...régi(1998 asszem) William ORbitos szám feldolgozva:)az kemény videoklippes volt még anno de ez a tiesztost láthattuk 2004os just be album:)
Kimerítő választ adtam remélem,megfelel! TRANCE for evö! -
#320 xDD én is rá gondoltam :P
#319 igeen :DDD -
#319 névtelszámmsnplzhtx-.- -
#318 majd lemongrass megmondja ^^ -
#317 és télleg bocsi az offért :o
Talaltam tiestorol ezt a klippet vagy mit ennek a számnak mi a cime nem tudja valaki ? :))
Na ez az a szám amirol beszéltem :)) Valaki ennek tudja ez lenne inkább a fontosabb :)
On és már befejeztem eskü :) -
#316 lol :D És meliyk suliba jársz ha lehet tudni?:D -
#315 na mivan núbz?:D bk sorozat kockák vannak? csak mert hozzánk jár abból az a szőke picsa nemtom hogy hívjá, kardos eszter asszem. :) -
#314 Asszem megtaláltam :) köszike de a cimét még mindig nem tudom a számnak :P -
#313 off
youtube-on olyat találtam, hogy Tiesto tibibácsitól a lemezlovast jácca
on -
#312 Bocsi az offért de van egy Tiestos szám aminek a klippje megya viván és a klipp az ahogyan tiesto egy koncerten van és mutátsják a koncit meg a sok embert :D Nem tudom mi a szám cime pedig jonak tunik valaki nem tudja véletlen? :)
on -
#311 Akkor olyan vagy mint én xDD Én sem irok sose :DD most is matekot kellet volna irnom de nem volt kedvem majd vmeik haverrol lemasolom :D
Eltudom képzelni mikor mész a csajhoz s eszedbe jut egy SG-s arc aki adta az ötletet xDD Na sok sikert akkor :PP -
Kly9 #310 Soha nem csinálok házit, esetleg a suliba szoktam megírni ha megírom. Az 5let amúgy zseniális, feltétlen kipróbálom :) -
#309 Figyi majd másold le róla a házit vagy mittomén xD Kérdezd meg hogy készvan e a házija és ha kész akkor meg kérdezd meg h lemásolhatod e :P és ha nincs kész neki akkor meg engedd meg h lemásolja rólad :D Lássa kivel van dolga XD