I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Aki átbasz, az basszon bét is!
egyébként tegnap nálunk is volt a fürdõben egy szúnyog, de én csak másodszorra tudtam leütni :) persze én nem tettem semmiféle fogadalmat :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
myVIP-en meg már csináltam olyat is, hogy 20 000 nõi arcot megnéztem. :D
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nézd át a közösségi site-kat! Én megtettem. És bizony eddig mindig megtaláltam azt a nõcit, akire sokszor nagyon kíváncsi voltam. Persze legtöbbször nem csak a csaj neve érdekelt, hanem kíváncsi voltam, hogy már kapcsolatban van-e. Különben itt van egy "kötelezõ olvasmány", csajos rész szerintem érdekes lesz számotokra.
Beszélgetés, az kábé így zajlik: -Szia hogy hívnak?-Aha, én is szeretek moziba járni.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nem találkoztam ma azzal a csajjal akirol beszéltem :(( Talán kicsit korán jöttem nem tudom. De ha most lett 9.-es feltételezem hogy mindig arra fog járni :P Hát remélesz összefutunk még :) De lehet hogy azt az egy megállót gyalog fogja megtenni mindig :(
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
o_O -,-\'