I want that girl.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dotkom
ez csak szimpla murphy. nincs benne semmi meglepo :)

http://atwwebmaker.tx.hu/

hát srácok.. .egy másik probléma! nem tom, h ismerõs-e vagy, csak velem babrál így ki a sors, de több ízben volt olyan, h single-ként elmentem full önbizalomtól telve buliba, meg ilyen olyan beülõs dumálós helyekre, és senki... de tényleg senki nem volt rámhangolódva... viszont, ha van vkim, és vele sétálok, akkor tuti olyan szempárokat kapok el, hogy huhh... /meg olyan visszafordulásokat! :D de ezt senkinek nem kell tudni/ szóval... ha senkim nincs, akkor a szerencse is elpártol... ha vkivel együtt vagyok, akkor meg tobzódok -nék... tényleg nem egyedi eset, h 3 csaj akart komoly kapcsolatot 1 idõben! na bazz... ezzel mit kezdjek? /bár az eset nem lehet egyedi, mert haverjaimmal már ezt többször megfigyeltük..../

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Jó csaj. Azt sikerült kinyomoznom h Diának hívják és nem elsõs (tavaly ugyanis Amerikába volt) - De mit ad isten? Velem egy csoportba osztották angolon :) Csak az a baj, hogy a körülmények kicsit problémásak, szal lehet felejtõs lesz a dolog... :|

Aki átbasz, az basszon bét is!

Xreactor
Lol ilyen fasza gólya tábor kelelt volna nekünk is :(

o_O -,-\'

Xreactor
Hát kitudja, szerintem forditva :D

o_O -,-\'

Xreactor
Jah én is, mien csaj is? :D

o_O -,-\'

Sas6
Most milyen csajrol beszélsz amugy?:) Teneked is sulis dolog vagy mi ez ? :D Bocsi lemaradtam kicsit :D

Sas6
Ez tökre igaz :) Mostmár ha találkozom azzal a csajjal akkor már télleg lekéne szolitani xD Csak ha odamegyek és nem kiáncsi rám :D akkor máskor milyen lesz már ha talalkozunk :D Jo tudom nem szégyen de akkor is xD

Sas6
Te aztán kitartó vagy xD

nearo
még jó, hogy nem törted be az ablakot XD
egyébként tegnap nálunk is volt a fürdõben egy szúnyog, de én csak másodszorra tudtam leütni :) persze én nem tettem semmiféle fogadalmat :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

TothLaci
Amit elõbb ajánlottam oldalt, az az "A szõke királynõ"-s résznél>> Csak Iwiw-en találtam rá.
myVIP-en meg már csináltam olyat is, hogy 20 000 nõi arcot megnéztem. :D
Te viccelsz, egész délután a myvipre tapadtam, pedig nekem elhiheted h nem tartotik a kedvenc oldalaim közé...

dotkom
na ahogy igy olvasom a commenteket mindenkinek csak azt tom mondani hogy sztem sokkal jobb ha azt banod meg amit megtettel, mintha azt bannad meg amit nem tettel. (pl.: jobb banni hogy leszolitottal egy csajt mintha azt bannad hogy meg csak sem probaltad)

http://atwwebmaker.tx.hu/

TothLaci
Csináld azt, mint én. Megtetszett egy csaj?
Nézd át a közösségi site-kat! Én megtettem. És bizony eddig mindig megtaláltam azt a nõcit, akire sokszor nagyon kíváncsi voltam. Persze legtöbbször nem csak a csaj neve érdekelt, hanem kíváncsi voltam, hogy már kapcsolatban van-e. Különben itt van egy "kötelezõ olvasmány", csajos rész szerintem érdekes lesz számotokra.
Elõbb fürödtem és találtam egy szúnyogot az ablakon (amire köztudodtan "allergiás" vagyok). Mondom ha le tudom ütni elsõre ököllel, akkor holnap beszélek a csajjal :D Hát csak sikerült, így nincs mese :) Az egyetlen probléma az, hogy még csak a nevét se tudom a csajnak. :S

vegicsek
Naja, zenés buli elsõsorban szórakozásra való.
Beszélgetés, az kábé így zajlik: -Szia hogy hívnak?-Aha, én is szeretek moziba járni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Xreactor
Menj oda ne csak próbáld, :D

o_O -,-\'

Xreactor
Há ja, nekem sincs tul jó táncos lábam :D

o_O -,-\'

Sas6
Köszi rendes vagy :) Hát majd megprobálok odamenni hozzá :)

Amúgy elkövetkezendõ idõkben elég sokat megyek bulizni, de nekem ott vhogy még nehezebben megy ez a leszólítás mint így utcán :S Vhogy kevés is ott a normális csaj meg olyan hangos a zene, hogy beszélgetni nem nagyon lehet a letáncoltatás meg az én botlábammal nehezen megy :)

Nem én itt vagyok mint állandó megfigyelõ :D Ha látod következõleg a csajt akkor csapj majd le rá nehogy utána az legyen h többet sose látod :) én hajrázok sok sikert :)

Sas6
Hát a többiek meg naon eltüntek XD

Xreactor
Ok. :-)

o_O -,-\'

Sas6
XD Majd telóval mi? :D hehe :P ha megszerzem am yvip, iwiw.-jét majd megmutatom miyen csaj :D:D

Xreactor
Majd fényképezd le ha megin látod :-DD

o_O -,-\'

Sas6
Hát akit a buszon láttam nincs :D

Xreactor
Gondolom kép nincs? :-S

o_O -,-\'

Sas6
Hát merem lemélni :D olyan ari volt :P Érted amikor ránézel és látom milyen ari arca van és most totál elolvadsz tõle xD

Xreactor
Jaja, sajnos :( gyerünk írjatok! :-)

o_O -,-\'

Xreactor
Biztos össze futsz majd vele :-)

o_O -,-\'

Sas6
Na mivan veletek de csönd lett :(

Sas6
Szasztok!

Nem találkoztam ma azzal a csajjal akirol beszéltem :(( Talán kicsit korán jöttem nem tudom. De ha most lett 9.-es feltételezem hogy mindig arra fog járni :P Hát remélesz összefutunk még :) De lehet hogy azt az egy megállót gyalog fogja megtenni mindig :(

Xreactor
Valami helyzet nõ ügyileg? :D

o_O -,-\'

jah hazavisznek hehe :D eza teleportos dolog errefele is üzemel csak nemmind1 milyen a teleport.. :D

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

jó én személy szerint félreklikkeltem, 14 alatt vok :'-(

Danman
nagyon kemények vagytok már így 14-18 között -.-

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Egyszerû, ha bebaszok, nem megyek haza.

Picizöldfül
am bocs az offért:)

Picizöldfül
ismerõs:DDD

hunbasser
:DDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

én mindig teleportal megyek haza, tudom hogy full részeg vagyok és semmi esélyem hazajutni, szal bedobok még egy felest és tuttko otthon ébredek

Xreactor
Hát ne is! csak ésszel.. :-D

o_O -,-\'

Sas6
hát azért ott még nem tartok hogy annyit igyak hogy belegyek baszva és ugymenjek haza xDD

Sas6
<#eljen>

Xreactor
Izlések és pofonok. Ha neki teccik akkor teljesen rendben van.

o_O -,-\'

Ilyen csaj után ne futkorásszál! csunya.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sas6
Én modnok mindent hogy ennek semmi köze nincs a rendõröknek de neki mondhatom :@Ne mvok mama kedvence :D De ecerüen nem tudok rá hatni :@

Xreactor
nah, ne offoljunk, mer az nem jó dolog :P

o_O -,-\'

Csirke4
Csak ne legyen nálad 8 centiméternél nagyobb pengéjú kés mert az a társadalomra különösen veszélyes eszköznek számít. :D
Xreactor
lol, manapság már 14 évesek is járnak partyzni...és ha megálit akkor mi van? legyen nálad a személyi azt anyi, és ne legyél bebaszva :D

o_O -,-\'