156
Túra, baleset, érdekes történetek
-
kattanjtaok a képre :) -
jeneci #155 akos milyen mocid van? :) hát sajnos 2 fokot mondanak nemtom én se hogy megyek holnap:S -
#154 én a mostani hétvégére terveztem,csak az idő egyenlőre nem úgy néz ki hogy mehessek... -
#153 szépek,tetszik mind a két gép -
jeneci #152 heLLO!
hétvégén szép idő volt:D 100 km et motroztam:D:D: -
#151 Nézzétek, kommenteljétek élvezzetek:D -
#150 pontosan:) -
#149 Semmi gond....majd lélekben:) -
#148 Sajnos most nekem nem jó:( pedig mennénk páran:S de majd jövőre:)
szerelőnél a gépes...... Hátsó fékbetét fémig le volt kopva már.. -
#147 elég halott a topik,de hátha....szóval aki úgy érzi hogy szívesen eljönne most vasárnap,5-én Esztergomba,szentmisére...akkor jelezzen...a mise a balesetben megsérült ill. az égi utakon motorozókért lesz... -
#146 "Mindenkit sok szeretettel invitálok egy könnyed,szép kis útra.
Mindenképp olyanokat várunk akik szeretik a műemlékeket,ódon épületeket,erdős-hegyes vidékeket.legyetek kicsit vagy nagyon fotóbolondok. És ne riadjon meg senki ha egy pár lépést gyalogszerrel kell megtenni. fotómasina legyen betőltve!
a várható útvonal:Vác-Ipolyság-(garamszentbenedek)-selmecbánya-és vissza.
gyönyörű,erdős-hegyes tájak kanyarokkal tűzdelt útvonalak.álltalában csekély forgalom.
étkezésre esetleg helyben van lehetőség ill.hozott anyagból ki-ki a maga módján.selmecbányán hosszabb időzés,városnézés,fagyizás stb.kötetlen programm.(fotóséta)Aki nem szeretne nézelődni,fáj a lába,stb.az olyan elfoglaltságot keres amit szeret.
mindenkit sok szeretettel látunk. "
-ha valaki szivesen jönne,kérem szóljon -
#145 jó volt a mai gurulás...2x tankoltam,nem bírtam leállni:) -
zoolee #144 Láttam már:D nagyon komoly:D -
#143 ehhez mit szóltok?
http://auto.indavideo.hu/video/Gsxr -
#142 ha eső lesz én sem,szal remélem ott tudok lenni... -
zoolee #141 -
#140 jön valaki holnap a tököli reptérre? -
#139 az nem jó...olyan 21-23 fok körül mondogatják mostanában...aztán kilő szinte mindenki,ismét:)
jó buli lesz:) -
zoolee #138 Fenébe.:( Sajna mi garázst bontunk, szal nem took motorozni.:( -
#137 jaham...jól kijött neki...robi kicsit tört,pár idom...szal semmi komoly
-u.i. vasárnap jó idő :) -
zoolee #136 Akkor szerencséje volt.
-
#135 egyik kanyarban (persze ittas állapotban) nagyon bedőlt a robogóval olyan 60-70-nél aztán elcsúszott az első kerék ő meg repült egy szépet,persze sisak sem volt rajta...de semmi kül. zúzódások,szép nagy heg az alkaron...meg egy púp a fejen -
zoolee #134 Hogy történt? -
#133 jaham:)
nekem haverom egy 125-ös yamaha robival tört össze magát,szal csak óvatosan:) -
zoolee #132 Ehh..Meg az aki miatt összetörték magukat, annak reggel aznap mentem a scarabeojával, és egymás mgött mentünk, és egy balf@sz kihajtott elénk egy
taliával, haver ki tudta kerülni, én meg már épp nem fértem volna el.60 kmh környékén..Blokkoltam azt vagy 7-10 métert zsúsztam.Sajna a parkoló betonon nagyonhamar megcsúszott.:C:C Kockásra fékeztem a gumit.De megállta:D (Tag meg rémülve nézett ki a fostalicskájából.)Mivel azon meg a fék volt szar... Volt rajta 3 fokozat, a nemfékezős, a nagyon kicsit fékezős, meg a blokkolós. -
zoolee #131 A haver egy legelső szériás honda dioval, megy mint a rakéta.:o Én emg egy suzuki af50zzm el...
Szal még nem 1300 mas gixerrel, de már haladunk affelé is.:P -
#130 milyen motorral voltatok? -
#129 adrenalin :P -
zoolee #128 Naja..:D
Meeg olyan volt 60-70 el akasztottunk a parkolóba, 2 külön részen, mert ugye vannak az oszlopok, és külön sávban..Mind a ketten eldöntöttük, hogy átmenyünk a másikba..Csak sajna ez egyszerre jutott eszünkbe..xD
Mikor észrevettük , hogy mind a 2 en egymás felé megyünk akkor a haver már nem tudott visszamenni az övébe az oszloptól, én meg pont mellette voltam, ő tekert egy csutkát, én meg fékeztem egy jónagyot, épp 1-2 centi volt az első-hátsó kerék közt. -
#127 előfordul az ilyen,szerencsések voltak... -
zoolee #126 Camponánál fenn motoroztunk...A gokartpályán...
Én, meg 2 haver.. Az egyik a legjobb haverom volt, a másik meg egy csicska.:C
A lényeg, hgoy amig én a legjobb haverommal eddíg versenyeztem semmi nem volt.Ma jött a csicska, a lényeg, hogy mentünk 5-10 kört, eygszercsak csatt.
A lényeg, hogy a legjobb haverom bebújt a csicska mellé jobboldalt.Bőven volt hely.., az meg csak az utatnézte, és ő is így akart előzni engem, hogy jobboldalt bebújik..Cask a gyökér nem nézett jobra, és összeakadtak, elnyaltak és 20 méteren átt a tenyerükön csúsztak:C..
Azt a hülye csicska elkezdi, hogy közös hiba...Pff..Nemhogy elismerné.
MInd ez volt 40-50 kmh -val.
Szerencsére semmi negyobb baj nem lett.csicskának semmi baja, csak pár horzsolás.A másiknak pedíg zúzódott a jobb csuklója... -
Grenzjager #125 Széles utat!! Vigyázzatok magatokra! Itt a tavasz és sehol egy jó hír... -
Grenzjager #124 Esélyt sem kapott, hogy legyen esélye. Felháborító és döbbenetes, hogy egy súlyos közlekedési balesethez 40, azaz negyven perc elteltével ért ki a mentő. Egy motoros szarvassal ütközött Pilisszentkereszt közelében. A motoros meghalt. -
#123 Hát ki!Ezt írtam a 106'-ban.
Legalább megérte megvenni a gerincvédőt! -
#122 Nem,de jó csapatnak tűnik!
A triálmotor szerintem jobb ilyenre.
Hill climb -
zoolee #121 szépek voltak...
Azérmár, kormányt táblarúddal visszahajlítani.
De ez nemhinném, hogy psziho, mert ha jól látom, akkor a képen alatta valami trial bike virít, nem cross, a gumi alapján. -
zoolee #120 Az álltaja.:)
Mitörtént? csak úgy kiugrott alóllad? -
#119 Itt biztos meg tudod beszélni vpdiesel-lel -
#118 Csak nem? :P -
csoola #117 van nálunk is egy srác, ilyen dekoros "szakember", csinál bármilyen matricát, nézz körül a neten, sztem a lakhelyed közelében találsz vkit, elmész, megméri megnézi milyen kell és megcsinálja, ráadásul nem is drága, én a motorra 1000-esböl csináltattam oylan szmokat amik stilusban is tetszenek meg a szinük is olyan mint amilyen nekem kellett:P
Psziho: hallod, sztem hasonlitaszu egy békára, mondta ezt más is?:D amugy jah, örülhetsz h nem vagy gipszben:D