156
Túra, baleset, érdekes történetek
  • amdopteron
    Hello hát nem bánám tudna nekem vki segíteni suzuki gsxr k4 es hez kellne nekem matricázás vagyis csak a csikok
    http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1190118607.jpg
    ami a tankanak követi az ívjét
    jah és még egy van egy sisak aminek a plexi lefogatója elvan törve na mármost ahoz szeretnék rendelni vagy venni lefogatót másikat ha vki tudja hogy hol lehet akkor megköszöném Agv Gp1
    erre kellene konktrétan
    http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1190118830.jpg
    köhi
  • Vlala #115
    Ezt a képet nézve, örülök, hogy még beszélgetünk...
  • pszihopata
    Hátfájásom előtti utolsó pillanatok!Szabadesés.
    [IMG][/IMG]
  • zoolee
    Szegény..-.-XD
  • ColdFire
    lehet már meséltem, én egy csirkét vágtam ketté, a csirketollakat a láncrol szedtük le:)
  • csoola
    XD haver nyulat gázoltXD én egyszer egy békát:P de nem akartam, a gyökér meg kiugrott... ma sem tettem tul magam rajta:S:D
  • Akos 001
    nem mentem vissza érte..de bánom is:P
  • csoola
    pörköltet csináltál belöleXD
  • Akos 001
    én ma voltam egy szokásos körön..egy falu után jön egy kemény part,jobb kanyarral,megyek olyan 90-et és látom hogy az ut szélén áll egy fácán,hát gondoltam nem lehet olyan hulye hogy kijojjon elém...már szinte mellette voltam erre felrepul,neki a keréknek,szépen bedaráltam a kerék és a sárhányó között aztán kiesett....monjduk lehet szerencsém volt hogy felrepult és ugy kapta el a kerék,mert lehet hogy ha rámegyek akkor elnyalok ott a parton...
  • csoola
    háhh nekem meg olyan élményem van amit nem fogok elfelejteni XD de motoroznom sem kell mostanságXD echte barom voltam, az utcán kiprobáltam egy Honda Dominatort (650-est) és egy nem tul szimpatikus egyén olyannyira szová tette h most várom h küldene majd a rendörségröl papirt... a motor nagyon király, életemben nem ültem ekkora/ilyen/ennyire nyomatékos gépen! csak gyöztem nyomni az elejét h ne ágaskodjon... de ha kapok két év eltiltást akkor valszeg tudom h a korlátozott jogsimhoz mit fogok venni!XD
  • pszihopata
    Köszi.

Egy kőbánya falán kellett felmenni,ki meddig jut 3 próbálkozásból..Akik felérnek azok küzdhetnek tovább,úgy hogy csökkentik a nekifutást,és aki nem jut fel az kiesik.Kb 25 méter magas a fal,ebből az utolsó 5 méter szinte teljesen függőleges,gyalog sem lehet felmenni.Bármivel lehetett nevezni,de a quadosok előre szóltak hogy ők neki sem mennek.Csak triálosok mentek neki,320-as sherco nyert az enyém 290 /272 ccm/,a harmadik egy beta 270-es lett./ide lóerő kell/

Úgy értem a kilövést,hogy mikor megdob valami,és a repülés után talajt fog a hátsó /mivel a gázt nem szabad elengedni/-ilyenkor egyből hanyattvágja az embert.Nálam szerencsére ez csak az utolsó métereken volt,a motor 3-szor felért nélkülem is,csak én zuhantam vissza,de legalább nem kellett menekülni előle,és kevésbé tört össze.

• zoolee
    Grat.:)
    Kilőtted?wtf?
  • pszihopata
    2. lettem egy hegyi felfutón!3-szor lőttem ki magam alól a shercóm,olyan szarul néz ki hogy alig lehet felismerni.De örülök hogy én egyben vagyok.
  • zoolee
    Te olyan h.lye vagy.
  • torque12
    CM-es mérést kérsz?
  • zoolee
    DE bammeg!!!
    AZ NEM RÉSZLETES!!!!!
    Jajj, de láma vagy már..
  • torque12
    Azt is írta... -.-
  • zoolee
    LÁL...
    motornak mi baja lett?
  • ColdFire
    egy csavaron nyaltam el, de h az a csavar h került az utra, azt nem tudom...
  • zoolee
    Hát de embööör!!!!
    Részletesen...mert nem hiszem, hogy 1 békán nyaltál el..
  • ColdFire
    olvasd el még1x és megtudod:)
  • zoolee
    Monnyad-monnyad!!Mi volt?
  • torque12
    Képek mikor lesznek?
  • ColdFire
    ma megfektettem a motort, nem tudom milyen hiba lehetett, vmi a kerék alá kerülhetett a vizes uton...
    karcolások a motoron
  • ColdFire
    ma ünnepeltünk, holnap teszek fel képet h miért:)
  • Vlala #91
    Igazad van. a "Temetkezési vállalkozó vagyok, öcsémnek motorbontója van, hajrá, csak így tovább!" sokkal jobb.
  • Akos 001
    azért lehet nem halt volna meg,de pár csontja eltörött volna
  • Seten

És úgy gondolod, hogy a kórházban halt volna meg?

• Akos 001
    és másik csávóé az xt,ő csak próbálta,aztán elmérte a féktávot..
  • torque12
    Ezt, hogy érted? "600-as xt-vel majdnem nekiment a saját gépének"
  • Akos 001
    hát tegnap haver majdnem donor lett,600-as xt-vel majdnem nekiment a saját gépének,de elrántotta a kórmányt és a napraforgó földön csúszott vagy 25 métert
  • Seten

Rossz duma ez a "donor"-ozás!
    Ugyanis nagyon kevés motorosból lesz az. Általában a motorosok egy balesetet vagy túlélnek vagy a helyszínen meghalnak. Csak aki a kórházban exitál, annak tudják a szerveit hasznosítani.
    Az autósok az igazi donorok.

• BECKHAM7
    velem az az érdekes dolog történt h nem akart beindulni tüzérkém
  • ColdFire
    ma semmi érdekes nem történt, barátnét megnéztük egy innen 20kmes farmon lovazni, vmi verseny volt ^^
  • Vlala #82
    Pontosan!
  • ColdFire
    irjam a végére hogy stb?-.-
  • AC2
    "Túra, baleset, érdekes történetek"

Ez most meik?
  • pszihopata
    Te meg túl okos vagy!
  • Akos 001
    te sem vagy egy okos ember
  • Tinman #77
    De az, akár a Majesty.
    Ráülsz és húzod neki 180-ig, az elektronika majd vált helyetted.
    És ami a legszimpibb benne, hogyha akarod egy kapcsolóval máris manuálisan válthatsz és húz a dög rendesen.
    100-ról a 170-et olyan gyorsan elérte, hogy fel sem fogtam.