156
Túra, baleset, érdekes történetek
-
amdopteron #116 Hello hát nem bánám tudna nekem vki segíteni suzuki gsxr k4 es hez kellne nekem matricázás vagyis csak a csikok
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1190118607.jpg
ami a tankanak követi az ívjét
jah és még egy van egy sisak aminek a plexi lefogatója elvan törve na mármost ahoz szeretnék rendelni vagy venni lefogatót másikat ha vki tudja hogy hol lehet akkor megköszöném Agv Gp1
erre kellene konktrétan
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1190118830.jpg
köhi -
Vlala #115 Ezt a képet nézve, örülök, hogy még beszélgetünk... -
#114 Hátfájásom előtti utolsó pillanatok!Szabadesés.
[IMG][/IMG] -
zoolee #113 Szegény..-.-XD -
#112 lehet már meséltem, én egy csirkét vágtam ketté, a csirketollakat a láncrol szedtük le:) -
csoola #111 XD haver nyulat gázoltXD én egyszer egy békát:P de nem akartam, a gyökér meg kiugrott... ma sem tettem tul magam rajta:S:D -
#110 nem mentem vissza érte..de bánom is:P -
csoola #109 pörköltet csináltál belöleXD -
#108 én ma voltam egy szokásos körön..egy falu után jön egy kemény part,jobb kanyarral,megyek olyan 90-et és látom hogy az ut szélén áll egy fácán,hát gondoltam nem lehet olyan hulye hogy kijojjon elém...már szinte mellette voltam erre felrepul,neki a keréknek,szépen bedaráltam a kerék és a sárhányó között aztán kiesett....monjduk lehet szerencsém volt hogy felrepult és ugy kapta el a kerék,mert lehet hogy ha rámegyek akkor elnyalok ott a parton... -
csoola #107 háhh nekem meg olyan élményem van amit nem fogok elfelejteni XD de motoroznom sem kell mostanságXD echte barom voltam, az utcán kiprobáltam egy Honda Dominatort (650-est) és egy nem tul szimpatikus egyén olyannyira szová tette h most várom h küldene majd a rendörségröl papirt... a motor nagyon király, életemben nem ültem ekkora/ilyen/ennyire nyomatékos gépen! csak gyöztem nyomni az elejét h ne ágaskodjon... de ha kapok két év eltiltást akkor valszeg tudom h a korlátozott jogsimhoz mit fogok venni!XD -
#106 Köszi.
Egy kőbánya falán kellett felmenni,ki meddig jut 3 próbálkozásból..Akik felérnek azok küzdhetnek tovább,úgy hogy csökkentik a nekifutást,és aki nem jut fel az kiesik.Kb 25 méter magas a fal,ebből az utolsó 5 méter szinte teljesen függőleges,gyalog sem lehet felmenni.Bármivel lehetett nevezni,de a quadosok előre szóltak hogy ők neki sem mennek.Csak triálosok mentek neki,320-as sherco nyert az enyém 290 /272 ccm/,a harmadik egy beta 270-es lett./ide lóerő kell/
Úgy értem a kilövést,hogy mikor megdob valami,és a repülés után talajt fog a hátsó /mivel a gázt nem szabad elengedni/-ilyenkor egyből hanyattvágja az embert.Nálam szerencsére ez csak az utolsó métereken volt,a motor 3-szor felért nélkülem is,csak én zuhantam vissza,de legalább nem kellett menekülni előle,és kevésbé tört össze.
-
zoolee #105 Grat.:)
Kilőtted?wtf? -
#104 2. lettem egy hegyi felfutón!3-szor lőttem ki magam alól a shercóm,olyan szarul néz ki hogy alig lehet felismerni.De örülök hogy én egyben vagyok. -
zoolee #103 Te olyan h.lye vagy. -
#102 CM-es mérést kérsz? -
zoolee #101 DE bammeg!!!
AZ NEM RÉSZLETES!!!!!
Jajj, de láma vagy már..
-
#100 Azt is írta... -.- -
zoolee #99 LÁL...
motornak mi baja lett? -
#98 egy csavaron nyaltam el, de h az a csavar h került az utra, azt nem tudom... -
zoolee #97 Hát de embööör!!!!
Részletesen...mert nem hiszem, hogy 1 békán nyaltál el.. -
#96 olvasd el még1x és megtudod:) -
zoolee #95 Monnyad-monnyad!!Mi volt? -
#94 Képek mikor lesznek? -
#93 ma megfektettem a motort, nem tudom milyen hiba lehetett, vmi a kerék alá kerülhetett a vizes uton...
karcolások a motoron -
#92 ma ünnepeltünk, holnap teszek fel képet h miért:) -
Vlala #91 Igazad van. a "Temetkezési vállalkozó vagyok, öcsémnek motorbontója van, hajrá, csak így tovább!" sokkal jobb. -
#90 azért lehet nem halt volna meg,de pár csontja eltörött volna -
Seten #89
És úgy gondolod, hogy a kórházban halt volna meg?
-
#88 és másik csávóé az xt,ő csak próbálta,aztán elmérte a féktávot.. -
#87 Ezt, hogy érted? "600-as xt-vel majdnem nekiment a saját gépének" -
#86 hát tegnap haver majdnem donor lett,600-as xt-vel majdnem nekiment a saját gépének,de elrántotta a kórmányt és a napraforgó földön csúszott vagy 25 métert -
Seten #85
Rossz duma ez a "donor"-ozás!
Ugyanis nagyon kevés motorosból lesz az. Általában a motorosok egy balesetet vagy túlélnek vagy a helyszínen meghalnak. Csak aki a kórházban exitál, annak tudják a szerveit hasznosítani.
Az autósok az igazi donorok.
-
#84 velem az az érdekes dolog történt h nem akart beindulni tüzérkém -
#83 ma semmi érdekes nem történt, barátnét megnéztük egy innen 20kmes farmon lovazni, vmi verseny volt ^^ -
Vlala #82 Pontosan! -
#81 irjam a végére hogy stb?-.- -
AC2 #80 "Túra, baleset, érdekes történetek"
Ez most meik? -
#79 Te meg túl okos vagy! -
#78 te sem vagy egy okos ember -
#77 De az, akár a Majesty.
Ráülsz és húzod neki 180-ig, az elektronika majd vált helyetted.
És ami a legszimpibb benne, hogyha akarod egy kapcsolóval máris manuálisan válthatsz és húz a dög rendesen.
100-ról a 170-et olyan gyorsan elérte, hogy fel sem fogtam.