Motoros élmények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
Köszi.

Egy kõbánya falán kellett felmenni,ki meddig jut 3 próbálkozásból..Akik felérnek azok küzdhetnek tovább,úgy hogy csökkentik a nekifutást,és aki nem jut fel az kiesik.Kb 25 méter magas a fal,ebbõl az utolsó 5 méter szinte teljesen függõleges,gyalog sem lehet felmenni.Bármivel lehetett nevezni,de a quadosok elõre szóltak hogy õk neki sem mennek.Csak triálosok mentek neki,320-as sherco nyert az enyém 290 /272 ccm/,a harmadik egy beta 270-es lett./ide lóerõ kell/

Úgy értem a kilövést,hogy mikor megdob valami,és a repülés után talajt fog a hátsó /mivel a gázt nem szabad elengedni/-ilyenkor egybõl hanyattvágja az embert.Nálam szerencsére ez csak az utolsó métereken volt,a motor 3-szor felért nélkülem is,csak én zuhantam vissza,de legalább nem kellett menekülni elõle,és kevésbé tört össze.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Grat.😊
Kilõtted?wtf?

pszihopata
2. lettem egy hegyi felfutón!3-szor lõttem ki magam alól a shercóm,olyan szarul néz ki hogy alig lehet felismerni.De örülök hogy én egyben vagyok.<#vigyor>

Te olyan h.lye vagy.<#szomoru1>

torque12
<#mf2> CM-es mérést kérsz?

DE bammeg!!!
AZ NEM RÉSZLETES!!!!!
Jajj, de láma vagy már..

torque12
Azt is írta... -.-

LÁL...
motornak mi baja lett?

ColdFire
egy csavaron nyaltam el, de h az a csavar h került az utra, azt nem tudom...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hát de embööör!!!!
Részletesen...mert nem hiszem, hogy 1 békán nyaltál el..<#idiota>

ColdFire
olvasd el még1x és megtudod😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Monnyad-monnyad!!Mi volt?

torque12
Képek mikor lesznek?<#vigyor0>

ColdFire
ma megfektettem a motort, nem tudom milyen hiba lehetett, vmi a kerék alá kerülhetett a vizes uton...
karcolások a motoron

ColdFire
ma ünnepeltünk, holnap teszek fel képet h miért😊

Igazad van. a "Temetkezési vállalkozó vagyok, öcsémnek motorbontója van, hajrá, csak így tovább!" sokkal jobb.

Akos 001
azért lehet nem halt volna meg,de pár csontja eltörött volna

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

És úgy gondolod, hogy a kórházban halt volna meg?

Akos 001
és másik csávóé az xt,õ csak próbálta,aztán elmérte a féktávot..

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

torque12
Ezt, hogy érted? "600-as xt-vel majdnem nekiment a saját gépének"

Akos 001
hát tegnap haver majdnem donor lett,600-as xt-vel majdnem nekiment a saját gépének,de elrántotta a kórmányt és a napraforgó földön csúszott vagy 25 métert

Rossz duma ez a "donor"-ozás!
Ugyanis nagyon kevés motorosból lesz az. Általában a motorosok egy balesetet vagy túlélnek vagy a helyszínen meghalnak. Csak aki a kórházban exitál, annak tudják a szerveit hasznosítani.
Az autósok az igazi donorok.

BECKHAM7
velem az az érdekes dolog történt h nem akart beindulni tüzérkém<#shakehead>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

ColdFire
ma semmi érdekes nem történt, barátnét megnéztük egy innen 20kmes farmon lovazni, vmi verseny volt ^^

Pontosan!

ColdFire
irjam a végére hogy stb?-.-

"Túra, baleset, érdekes történetek"

Ez most meik? <#idiota>

pszihopata
Te meg túl okos vagy!

Akos 001
te sem vagy egy okos ember

Tinman
De az, akár a Majesty.
Ráülsz és húzod neki 180-ig, az elektronika majd vált helyetted.
És ami a legszimpibb benne, hogyha akarod egy kapcsolóval máris manuálisan válthatsz és húz a dög rendesen.
100-ról a 170-et olyan gyorsan elérte, hogy fel sem fogtam. <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pszihopata
najó,akkor "aranyszabálynak":

Szerintünk motoros a:

<#wow2>

- robogós is, aki "igazi" motorra vágyik..."

Mikor robogózom nem vágyakozom IGAZI motorra.

Remélem csak úgy futunk össze,ha az afrikámon ülök,mert akkor egyenrangúként kezelnél,robogón meg ugye esélyem sincs.

Örülök hogy végre v.ki ismertette az ARANYSZABÁLYOKAT!

/ha befér dugd a seggedbe!/

Boconadi
kocsival?<#idiota><#hehe>
ColdFire
de arra meg nincs idõm,kezdõdik a suli...
ezt profi szerelõ mondta, bizok benne.

Akos 001
szentem azért 800-1000km-t adhatnál neki...nekem is azt tanácsolták sokan...

ColdFire
menni kéne járatni a motort, még 350km :\

Akos 001
az nem😛

ColdFire
semmi gond... 😛

azért nem baj, hogy továbbra is "donor"-nak hívunk benneteket, akárhány ccm-en ültök?😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Akos 001
ja,a Keleti Motoros Egyesülettõl van.

Akos 001
najó,akkor "aranyszabálynak":

Szerintünk motoros a:

"- postás is, aki egész évben hõségben, hóban jár,
- dragversenyzõ is, aki minden pénzét lõerõnövelésre költi,
- veterános biker is, aki éjszakákban nyúló munka után három kört megy a háza körül,
- futár is, aki cégmotorral járja a várost egész héten, de hétvégén a sajátján megy a haverokkal bulizni,
- Harleys is, aki állandóan építi a gépét, és ígéri, hogy a következõ szezonra kész lesz,
- streetfighteres is, aki hosszában két évre nem ment többet kétszáz méternél, viszont hetente elhasznál két hátsógumit,
- coloros klubtag is, aki a klubját és a colort mindennél fontosabbnak tartja,
- "hétvégi motoros" is, aki dolgozik és a szabadidejében nyeregbe száll, de nem szeret ázni-fázni, "csak" motorozni és társaságban lenni,
- robogós is, aki "igazi" motorra vágyik..."

ColdFire
dehogynem robogó, csak nagyrobogó, nagyrészük nem is köszön

ColdFire
a legjobb mindenkinek a sajátja ^^

Akos 001
és az melyik???<#gonosz1>

ColdFire
van aki komolyan veszi, van aki nem...
sportmotort is olcsón be lehet már szerezni 50esbe.
én 80as vagyok, mindig beöltözök, köszönnek is a nagyok, én is köszönök, ha vki elé besorolok, egy kézkitétellel megköszönöm, stb.

Szerintem most hirtelen vesszetek össze azon, hogy melyik a második legjobb motor. A legjobbat úgyis mindenki tudja 😊

ColdFire
hmm, ilyen nekem is volt, Honda Hornet 600, még piros lámpánál is 2 sávoson 80al autosok közt elõre a lámpához😊

ColdFire
jahm😊

Akos 001
nem nézem le a robogóst,csak olvasd el ezt:#44 és #51-ezt.....a robogósok (egy részével) van itt a gond...

pszihopata
'most mondhatnám hogy a robogós nem motoros"-ettõl a dumától megy fel a vércukrom!

Kezdõdik a ki az igazi motoros vita?

Egy harley-s semmibe nézi az intrúdert,egy gsxr 1000-es a cagiva mitó-st,a mítós a robogóst.Mért kell ezt csinálni?

200-as valamije van,de már lenézi a robogósokat!

A burgman meg nem robogó?Na húzd meg okoska hol a határ,hátha v.mi újat hallok!

Robogón ülhet anyám is csodálkozol hogy nem int vissza?

RaST
Ebbe most mi a nagy szám ? <#idiota>

Multkor haza fele jövet, szlovákiában a határon leszakadt az ég .. Onnan 150 km-t hazáig szakadó esõbe mentünk ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;