156
Túra, baleset, érdekes történetek
  • GhostR1der

kattanjtaok a képre :)
  • jeneci
    akos milyen mocid van? :) hát sajnos 2 fokot mondanak nemtom én se hogy megyek holnap:S
  • Akos 001
    én a mostani hétvégére terveztem,csak az idő egyenlőre nem úgy néz ki hogy mehessek...
  • Akos 001
    szépek,tetszik mind a két gép
  • jeneci
    heLLO!

hétvégén szép idő volt:D 100 km et motroztam:D:D:
  • ChuckyHUN
    Nézzétek, kommenteljétek élvezzetek:D
  • ChuckyHUN
    pontosan:)
  • Akos 001
    Semmi gond....majd lélekben:)
  • ChuckyHUN
    Sajnos most nekem nem jó:( pedig mennénk páran:S de majd jövőre:)
    szerelőnél a gépes...... Hátsó fékbetét fémig le volt kopva már..
  • Akos 001
    elég halott a topik,de hátha....szóval aki úgy érzi hogy szívesen eljönne most vasárnap,5-én Esztergomba,szentmisére...akkor jelezzen...a mise a balesetben megsérült ill. az égi utakon motorozókért lesz...
  • Akos 001
    "Mindenkit sok szeretettel invitálok egy könnyed,szép kis útra.
    Mindenképp olyanokat várunk akik szeretik a műemlékeket,ódon épületeket,erdős-hegyes vidékeket.legyetek kicsit vagy nagyon fotóbolondok. És ne riadjon meg senki ha egy pár lépést gyalogszerrel kell megtenni. fotómasina legyen betőltve!
    a várható útvonal:Vác-Ipolyság-(garamszentbenedek)-selmecbánya-és vissza.

gyönyörű,erdős-hegyes tájak kanyarokkal tűzdelt útvonalak.álltalában csekély forgalom.
    étkezésre esetleg helyben van lehetőség ill.hozott anyagból ki-ki a maga módján.selmecbányán hosszabb időzés,városnézés,fagyizás stb.kötetlen programm.(fotóséta)Aki nem szeretne nézelődni,fáj a lába,stb.az olyan elfoglaltságot keres amit szeret.
    mindenkit sok szeretettel látunk. "

-ha valaki szivesen jönne,kérem szóljon
  • Akos 001
    jó volt a mai gurulás...2x tankoltam,nem bírtam leállni:)
  • zoolee
    Láttam már:D nagyon komoly:D
  • MaSzKa
    ehhez mit szóltok?

http://auto.indavideo.hu/video/Gsxr
  • Akos 001
    ha eső lesz én sem,szal remélem ott tudok lenni...
  • zoolee
  • Akos 001
    jön valaki holnap a tököli reptérre?
  • Akos 001
    az nem jó...olyan 21-23 fok körül mondogatják mostanában...aztán kilő szinte mindenki,ismét:)
    jó buli lesz:)
  • zoolee
    Fenébe.:( Sajna mi garázst bontunk, szal nem took motorozni.:(
  • Akos 001
    jaham...jól kijött neki...robi kicsit tört,pár idom...szal semmi komoly

-u.i. vasárnap jó idő :)
  • zoolee
    Akkor szerencséje volt.
  • Akos 001
    egyik kanyarban (persze ittas állapotban) nagyon bedőlt a robogóval olyan 60-70-nél aztán elcsúszott az első kerék ő meg repült egy szépet,persze sisak sem volt rajta...de semmi kül. zúzódások,szép nagy heg az alkaron...meg egy púp a fejen
  • zoolee
    Hogy történt?
  • Akos 001
    jaham:)

nekem haverom egy 125-ös yamaha robival tört össze magát,szal csak óvatosan:)
  • zoolee
    Ehh..Meg az aki miatt összetörték magukat, annak reggel aznap mentem a scarabeojával, és egymás mgött mentünk, és egy balf@sz kihajtott elénk egy
    taliával, haver ki tudta kerülni, én meg már épp nem fértem volna el.60 kmh környékén..Blokkoltam azt vagy 7-10 métert zsúsztam.Sajna a parkoló betonon nagyonhamar megcsúszott.:C:C Kockásra fékeztem a gumit.De megállta:D (Tag meg rémülve nézett ki a fostalicskájából.)Mivel azon meg a fék volt szar... Volt rajta 3 fokozat, a nemfékezős, a nagyon kicsit fékezős, meg a blokkolós.
  • zoolee
    A haver egy legelső szériás honda dioval, megy mint a rakéta.:o Én emg egy suzuki af50zzm el...
    Szal még nem 1300 mas gixerrel, de már haladunk affelé is.:P
  • Akos 001
    milyen motorral voltatok?
  • Akos 001
    adrenalin :P
  • zoolee
    Naja..:D
    Meeg olyan volt 60-70 el akasztottunk a parkolóba, 2 külön részen, mert ugye vannak az oszlopok, és külön sávban..Mind a ketten eldöntöttük, hogy átmenyünk a másikba..Csak sajna ez egyszerre jutott eszünkbe..xD
    Mikor észrevettük , hogy mind a 2 en egymás felé megyünk akkor a haver már nem tudott visszamenni az övébe az oszloptól, én meg pont mellette voltam, ő tekert egy csutkát, én meg fékeztem egy jónagyot, épp 1-2 centi volt az első-hátsó kerék közt.
  • Akos 001
    előfordul az ilyen,szerencsések voltak...
  • zoolee
    Camponánál fenn motoroztunk...A gokartpályán...
    Én, meg 2 haver.. Az egyik a legjobb haverom volt, a másik meg egy csicska.:C
    A lényeg, hgoy amig én a legjobb haverommal eddíg versenyeztem semmi nem volt.Ma jött a csicska, a lényeg, hogy mentünk 5-10 kört, eygszercsak csatt.

A lényeg, hogy a legjobb haverom bebújt a csicska mellé jobboldalt.Bőven volt hely.., az meg csak az utatnézte, és ő is így akart előzni engem, hogy jobboldalt bebújik..Cask a gyökér nem nézett jobra, és összeakadtak, elnyaltak és 20 méteren átt a tenyerükön csúsztak:C..
    Azt a hülye csicska elkezdi, hogy közös hiba...Pff..Nemhogy elismerné.
    MInd ez volt 40-50 kmh -val.
    Szerencsére semmi negyobb baj nem lett.csicskának semmi baja, csak pár horzsolás.A másiknak pedíg zúzódott a jobb csuklója...
  • Grenzjager
    Széles utat!! Vigyázzatok magatokra! Itt a tavasz és sehol egy jó hír...
  • Grenzjager
    Esélyt sem kapott, hogy legyen esélye. Felháborító és döbbenetes, hogy egy súlyos közlekedési balesethez 40, azaz negyven perc elteltével ért ki a mentő. Egy motoros szarvassal ütközött Pilisszentkereszt közelében. A motoros meghalt.
  • pszihopata
    Hát ki!Ezt írtam a 106'-ban.

Legalább megérte megvenni a gerincvédőt!
  • pszihopata
    Nem,de jó csapatnak tűnik!
    A triálmotor szerintem jobb ilyenre.

Hill climb
  • zoolee
    szépek voltak...
    Azérmár, kormányt táblarúddal visszahajlítani.
    De ez nemhinném, hogy psziho, mert ha jól látom, akkor a képen alatta valami trial bike virít, nem cross, a gumi alapján.
  • zoolee
    Az álltaja.:)
    Mitörtént? csak úgy kiugrott alóllad?
  • Sland
    Itt biztos meg tudod beszélni vpdiesel-lel
  • Sland
    Csak nem? :P
  • csoola
    van nálunk is egy srác, ilyen dekoros "szakember", csinál bármilyen matricát, nézz körül a neten, sztem a lakhelyed közelében találsz vkit, elmész, megméri megnézi milyen kell és megcsinálja, ráadásul nem is drága, én a motorra 1000-esböl csináltattam oylan szmokat amik stilusban is tetszenek meg a szinük is olyan mint amilyen nekem kellett:P
    Psziho: hallod, sztem hasonlitaszu egy békára, mondta ezt más is?:D amugy jah, örülhetsz h nem vagy gipszben:D