Stock fotók/illusztrációk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jel kódolásakor az eredeti jelhez adódó "szennyezõdés", amely rontja a jel minõségét. Fényképek estén ez a jelenség a pixelek színének módosulását okozza.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
a shutterstock-on témakörön belül lehet kérni sikerességi listát, ott darabszám nincs, de cenobite írta, hogy kb. mennyi letöltése van naponta.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
vagy itt a "nagy" kép is csak illusztráció?
és éppen a nagyíthatóság miatt vannak oda a vektorosért?
[/spam]™
Nem lehet megnézni az oldalon h melyik képért mennyi zsét kapott az illetõ?
Csak mert úgy lehet ugye látni, hogy mi ér sokat, milyet akarnak sokat (mi a menõ kép).
[/spam]™
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Feltételezem meg lehet adni kulcsszavakat?
Csak valódi névvel lehet regisztálni?
Meg van szabva a kép mérete, vagy aránya?
Ez tök jól néz ki:
[/spam]™
u dont have to listen anybody else but me
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
DFTBA ಠ_ಠ
Hiszen ha nekem most kell valami és találok egy jót, akkor egyszerûen elveszem.
Nem?
[/spam]™
Az ötletek honnan jönnek ? 😄
Mert nekem azzal van a bajom, hogy tudok dolgokat, de nincs ötlet... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=6168stock1.jpg
gamertag: kenobita

Ha ilyesmi képre gondoltál, hogy valami algoritmus "megrajzolja"...
...akkor el kell hogy keserítselek. Ezt bizony jómunkásemberek kézzel rajzolják. Vagy úgy ahogy Passatgt is írja, hogy artpad-on és utána vektorizálják, vagy egybõl Corel/Illustrator-al rajzolják. Pl. így, ez az egyik képem és annak körvonalas változata:

Milyen szoftverrel érdemes próbálkozni?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
oks köszi az infot
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Szóval én elsõsorban az SS-t ajánlom. Nagyon korrektek! Érdemes a fórumot is olvasgatni, rengeteg inspirációt kaphat az ember, vagy szimplán csak jókat mulathat. 😊
off:
neked van valami közöd Turi Tomihoz ,ceno?😛
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
én megpróbálok pár eladható képet keresni a fotóim közt 😊
Meg az ilyen "grungy", dolgok. Tudod, kicsit ilyen foltos, ködös dolgok.
Hajrá!
Én a múltkor egy halom nápolyit, rágcsálnivalót, sütit vettem, hogy majd jól lefotózom õket. 😊
De aztán a felét megettem, a másik feléhez meg nem volt türelmem, úgyhogy inkább rajzoltam egy szívet szárnyakkal Corel-ben és feltöltöttem azt.
Viszik mint a cukrot! 😄
Nekem még az is hátrány, hogy nincs megfelelõ fotó-apparátom. 😊 Szóval egy sátor mindenképpen kell, ha tárgyfotóra adod a fejed.
Ami még nagyon megy:
business
http://9gag.com/gag/5135249
"Hmmm... Kellene egy kép, amin egy lazacos szendvics van, keressünk egyet!", vagy "Kellene egy kép, amin egy számológép van, mert az új kiadványunkhoz ez passzolna"
Mit töltenek le? A fehér hátteres lazacos szendvicset és a számológépet.
A stock fotózás teljsen más beállítottságot kíván mint a kicsit mûvészi, beállított képekkel való operálás. Persze ha minden okés, akkor a szép tájképekkel is lehet keresni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy inkább nem.
Soha nem tudhatod, hogy hány ember gondolja, hogy "hé! ez egy nagyszerû kép!"
Én mindenkit csak bíztatni tudok a Stock fotózásra-illusztrációra, mert hatalmas lehetõséget látok benne. Több magyar emberkével beszéltem, akik már elég régóta benne vannak ebben a témában, és bizony szépen megélnek belõle. Viszont ehhez is az kell, mint a legtöbb komolyan vett dologhoz: kitartás, elhivatottság, folytonosság, stb... Szóval nem leállni!!! 😉