244
Keress pénzt tudásoddal!
  • Japep
    Köszi! :D
  • DoctorJohnson
    korrekt munkák, gratulálok
  • Japep
    Az összeset PS-sel, a vektort Illustratorral.
  • DoctorJohnson
    Amiket elfogadtak, azokat mivel (milyen szoftverrel) készítetted?
  • DoctorJohnson
    "Az első kép (szürke-vörös): azonnal arra gondoltam, mit szól ehhez a Coca-Cola..."

?????????????????????
    Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
    Vannak törvényesen bevédett védjegyek, de a szürke és vörös színek és pár nonfiguratív elem együttes használata k*rvára nem az.
  • Japep
    Lehet... :D

Csak azt gondoltam, olyat írtak hibának, amit esetleg javítani tudnák...de akkor nem hiszem.
  • ZilogR
    amit elfogadtak: nincs vörös szín, amit nem, ott van. Senki nem akarja a második nem elfogadott képet egy szülő nővel asszociálni... A fülhallgatós csávesz mögötti hullámok is elég aggresszívak...

Ha ez egy USA oldal, még lehet, hogy igazam is van...

Az első kép (szürke-vörös): azonnal arra gondoltam, mit szól ehhez a Coca-Cola...
  • Japep
    A képeket 3072*2304-es méretben készítettem :

Ezeket elfogadták, ezeket meg nem!

+ Még csináltam egy vektorképet, amin a franciakártya (pókerkártya) lapjai vannak - ezt fogadták még el.
  • DoctorJohnson
    :)
    amit elfogadtak
  • Japep
    A 3 rossz, vagy a 7 jó ? :D
  • DoctorJohnson
    Megtennéd, hogy megmutatod mik voltak azok a képek?
  • Japep
    10 képemből 7-et elfogadtak, a 3-ra ez a válasz jött : "Not Approved: Editing--Your illustration has rough edges."

Valaki esetleg le tudná fordítani ? (A szótár túl sok választ ad egy-egy szóra... :D )

Mivel jár az, hogy "bevettek" ??? Van valami kötelezettségem? (Pl. naponta, hetente tölteni egy képet...stb)
  • DoctorJohnson
  • The Garrett
    bescanneltem fenykepezogeppel ^^

közben rájöttem hogy 4 részes cikk és a csak 2. 4. része van meg ( nem veszem havonta az ujsagot, csak neha-neha.

Az egyikben arról van szó, melyek azok a képek, amik nemjók, a másikban pedig "eladható" képötletek, tippek vannak.

• cenobite
    10 db-ot KELL az első körben. Tehát se' többet se' kevesebbet nem tudsz. Ezt elbírálják és ha 10-ből 7 megfelelt, akkor rakhatod a többit.

Ha meg már bent vagy, akkor a legjobb a folytonosság. Tehát ne egyszerre 100 képet, hanem inkább naponta 5-10 kép és akkor szép, folyamatos letöltéseid lesznek.

• Japep
    Mennyi képet érdemes legelőször feltölteni ???
  • cenobite
    Én is lefotóztam anno az enyémet. :)
  • DoctorJohnson
    le is fotózhatod az oldalakat ;)
  • The Garrett
    jo csak nincs itthon scanner ugyhogy maszkalni kell miatta :DDDDD

amugy mar reg feltette volna mert jokisfiju
  • cenobite
    szerintem lesz rá igény. :)
  • The Garrett
    jah meg egy régebbi digit foto magazinban is volt stockphotos oldalakról egy 3-4 oldalas cikk, ha lesz rá igény bescannelhetem.
  • cenobite
    Nem kérnek, de célszerű egy zajszűrést megejteni a képeken. Illetve van aki jócskán belenyúl ps-ben, és úgy pakolja fel. Szóval változó a dolog.

Fotósoknak érdemes ezt elolvasni, sok mindenről szó van benne.
  • Japep
    #136 - #137 ???

:D
  • CattiBrie
    PS utómunkát kérnének fényképekre?
  • cenobite
    Mostanában nagyon gyorsak az SS-nél a review-erek, ezért is jött gyorsan a válasz.
  • cenobite
    Ja és természetesen nem gép válogatja. :D
  • cenobite
    Fényképeknél NAGYON kényesek a legapróbb hibákra is. Tehát Te tökéletesnek látod, de ők máshogy gondolják. Ezért is írtam asszem az elején, hogy fotókkal nehezebb bekerülni. Sok fórumon feljön ez a téma SS-el kapcsolatban, sajnos ez van.

Próbálkozni-próbálkozni, amíg csak lehet.

Sok kitartást, remélem sikerülni fog előbb utóbb!
  • Japep
    Ja, és hány képet töltöttél fel elsőre?
  • Japep
    Regeltél, aztán kérték a jogsit/útlevelet igaz?
    Mennyi idő után töltötted fel a képeket?

Én még csak ma regeltem.
  • davos80
    Erre tippelek én is,mert szerintem jó képek.
    CattiBrie:igen,fényképek
  • The Garrett
    elképzelhető hogy "automata" nézte végig a képeidet és pl a hisztogramból / noise patternből állapította meg hogy felhasználhatósági szempontokból jók -e a képeid.

De az is lehet hogy több embert alkalmaznak erre és azért gyors. 15 perc bőven elég :)
  • CattiBrie
    de fényképek, nem?
  • davos80
    Vicces ez a shutterstock:
    Vagy 2 napot elbasztam,mire kiválogattam a legjobb képeim.Rá kb 15 percre jött a válasz:az összes képem rossz.
    Kicsit gyanús,mintha automata döntötte volna el,jó-e vagy nem.

Az indokok:
    Poor Lighting--Poor or uneven lighting, or shadows
    Noise--Noise, film grain, over-sharpening, or artifacts at full size.
    Poor Lighting--Poor or uneven lighting, or shadows. White balance may be incorrect.
    Noise--Noise, film grain, over-sharpening, or artifacts at full size.

Nagyjából ugyan azt írta az összesre.
    Nem az zavar,hogy nem nyert.Viszont,szerintem ennyi idő alatt nem lehet eldönteni a kérdést.
  • Japep
    Gondoltam rá, de túl hosszú a szöveg...reméltem hátha segít valaki itt, és segített is...köszi! :D
  • DoctorJohnson
    ha nem tudsz angolul használd a neten található online szótárak egyikét, sokat segítenek ám!

amúgy az útleveled/jogosítványod beszkennelt képét kérik tőled, de az útlevelet preferálják jobban.
  • Japep
    Regeltem ide (shutterstock.com), aztán pedig ide (submit.shutterstock.com).
    Gondolom az utóbbira kell feltöltenem a képeimet...de ahogy regeltem magam , kéri, hogy töltsek fel valamilyen képet...az mi, mert nem alkotást kérnek szerintem!? (sajnos nem tudok angolul)
  • bazs1
    okok, thx:)
  • Taylorka
    shutterstock nem foglalkozik vele, istockphotonál kell egy ilyen oldalt kinyomtatni, aláíratni szülőddel aztán visszaküldeni
  • bazs1
    ezekre az oldalakra csak 18. évet betöltöttek regisztrálhatnak?
  • cenobite
    Vektoros képeket .eps-ben, fotókat .jpg, vagy .tiff.
    Vektorosnál azonban kell egy .jpg-t is küldened, aminek ugyanaz a neve mint az .eps-nek. Pl.: kutya.eps és kutya.jpg
    jpg exportnál elég ha 150 dpi-s képet csinálsz. Lényeg az, hogy ne legyen nagyon pici.
    Ezt a két file-t kell feltöltened az SS szerverére.