244
Keress pénzt tudásoddal!
-
#164 Köszi! :D -
#163 korrekt munkák, gratulálok -
#162 Az összeset PS-sel, a vektort Illustratorral. -
#161 Amiket elfogadtak, azokat mivel (milyen szoftverrel) készítetted? -
#160 "Az első kép (szürke-vörös): azonnal arra gondoltam, mit szól ehhez a Coca-Cola..."
?????????????????????
Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Vannak törvényesen bevédett védjegyek, de a szürke és vörös színek és pár nonfiguratív elem együttes használata k*rvára nem az. -
#159 Lehet... :D
Csak azt gondoltam, olyat írtak hibának, amit esetleg javítani tudnák...de akkor nem hiszem. -
#158 amit elfogadtak: nincs vörös szín, amit nem, ott van. Senki nem akarja a második nem elfogadott képet egy szülő nővel asszociálni... A fülhallgatós csávesz mögötti hullámok is elég aggresszívak...
Ha ez egy USA oldal, még lehet, hogy igazam is van...
Az első kép (szürke-vörös): azonnal arra gondoltam, mit szól ehhez a Coca-Cola... -
#157 A képeket 3072*2304-es méretben készítettem :
Ezeket elfogadták, ezeket meg nem!
+ Még csináltam egy vektorképet, amin a franciakártya (pókerkártya) lapjai vannak - ezt fogadták még el. -
#156 :)
amit elfogadtak -
#155 A 3 rossz, vagy a 7 jó ? :D -
#154 Megtennéd, hogy megmutatod mik voltak azok a képek? -
#153 10 képemből 7-et elfogadtak, a 3-ra ez a válasz jött : "Not Approved: Editing--Your illustration has rough edges."
Valaki esetleg le tudná fordítani ? (A szótár túl sok választ ad egy-egy szóra... :D )
Mivel jár az, hogy "bevettek" ??? Van valami kötelezettségem? (Pl. naponta, hetente tölteni egy képet...stb) -
#152 -
#151 bescanneltem fenykepezogeppel ^^
közben rájöttem hogy 4 részes cikk és a csak 2. 4. része van meg ( nem veszem havonta az ujsagot, csak neha-neha.
Az egyikben arról van szó, melyek azok a képek, amik nemjók, a másikban pedig "eladható" képötletek, tippek vannak.
-
#150 10 db-ot KELL az első körben. Tehát se' többet se' kevesebbet nem tudsz. Ezt elbírálják és ha 10-ből 7 megfelelt, akkor rakhatod a többit.
Ha meg már bent vagy, akkor a legjobb a folytonosság. Tehát ne egyszerre 100 képet, hanem inkább naponta 5-10 kép és akkor szép, folyamatos letöltéseid lesznek.
-
#149 Mennyi képet érdemes legelőször feltölteni ??? -
#148 Én is lefotóztam anno az enyémet. :) -
#147 le is fotózhatod az oldalakat ;) -
#146 jo csak nincs itthon scanner ugyhogy maszkalni kell miatta :DDDDD
amugy mar reg feltette volna mert jokisfiju -
#145 szerintem lesz rá igény. :) -
#144 jah meg egy régebbi digit foto magazinban is volt stockphotos oldalakról egy 3-4 oldalas cikk, ha lesz rá igény bescannelhetem. -
#143 Nem kérnek, de célszerű egy zajszűrést megejteni a képeken. Illetve van aki jócskán belenyúl ps-ben, és úgy pakolja fel. Szóval változó a dolog.
Fotósoknak érdemes ezt elolvasni, sok mindenről szó van benne. -
#142 #136 - #137 ???
:D -
#141 PS utómunkát kérnének fényképekre? -
#140 Mostanában nagyon gyorsak az SS-nél a review-erek, ezért is jött gyorsan a válasz. -
#139 Ja és természetesen nem gép válogatja. :D -
#138 Fényképeknél NAGYON kényesek a legapróbb hibákra is. Tehát Te tökéletesnek látod, de ők máshogy gondolják. Ezért is írtam asszem az elején, hogy fotókkal nehezebb bekerülni. Sok fórumon feljön ez a téma SS-el kapcsolatban, sajnos ez van.
Próbálkozni-próbálkozni, amíg csak lehet.
Sok kitartást, remélem sikerülni fog előbb utóbb! -
#137 Ja, és hány képet töltöttél fel elsőre? -
#136 Regeltél, aztán kérték a jogsit/útlevelet igaz?
Mennyi idő után töltötted fel a képeket?
Én még csak ma regeltem. -
davos80 #135 Erre tippelek én is,mert szerintem jó képek.
CattiBrie:igen,fényképek -
#134 elképzelhető hogy "automata" nézte végig a képeidet és pl a hisztogramból / noise patternből állapította meg hogy felhasználhatósági szempontokból jók -e a képeid.
De az is lehet hogy több embert alkalmaznak erre és azért gyors. 15 perc bőven elég :) -
#133 de fényképek, nem? -
davos80 #132 Vicces ez a shutterstock:
Vagy 2 napot elbasztam,mire kiválogattam a legjobb képeim.Rá kb 15 percre jött a válasz:az összes képem rossz.
Kicsit gyanús,mintha automata döntötte volna el,jó-e vagy nem.
Az indokok:
Poor Lighting--Poor or uneven lighting, or shadows
Noise--Noise, film grain, over-sharpening, or artifacts at full size.
Poor Lighting--Poor or uneven lighting, or shadows. White balance may be incorrect.
Noise--Noise, film grain, over-sharpening, or artifacts at full size.
Nagyjából ugyan azt írta az összesre.
Nem az zavar,hogy nem nyert.Viszont,szerintem ennyi idő alatt nem lehet eldönteni a kérdést. -
#131 Gondoltam rá, de túl hosszú a szöveg...reméltem hátha segít valaki itt, és segített is...köszi! :D -
#130 ha nem tudsz angolul használd a neten található online szótárak egyikét, sokat segítenek ám!
amúgy az útleveled/jogosítványod beszkennelt képét kérik tőled, de az útlevelet preferálják jobban. -
#129 Regeltem ide (shutterstock.com), aztán pedig ide (submit.shutterstock.com).
Gondolom az utóbbira kell feltöltenem a képeimet...de ahogy regeltem magam , kéri, hogy töltsek fel valamilyen képet...az mi, mert nem alkotást kérnek szerintem!? (sajnos nem tudok angolul) -
#128 okok, thx:) -
#127 shutterstock nem foglalkozik vele, istockphotonál kell egy ilyen oldalt kinyomtatni, aláíratni szülőddel aztán visszaküldeni -
#126 ezekre az oldalakra csak 18. évet betöltöttek regisztrálhatnak? -
#125 Vektoros képeket .eps-ben, fotókat .jpg, vagy .tiff.
Vektorosnál azonban kell egy .jpg-t is küldened, aminek ugyanaz a neve mint az .eps-nek. Pl.: kutya.eps és kutya.jpg
jpg exportnál elég ha 150 dpi-s képet csinálsz. Lényeg az, hogy ne legyen nagyon pici.
Ezt a két file-t kell feltöltened az SS szerverére.