Stock fotók/illusztrációk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shutterstock-ra és Stockxpert-re szeretnék bejutni, vektoros képeket készítenék.
A kérdés, hogy azokat a képeket amiket az elbírálásra küldenék be, azokat mindjárt EPS formátumban kell beküldeni vagy elég a Jpg?
REAL MADRID
Szvsz pedig a fotókból akkor vesznek sokat, ha különleges, nem mindennapi... ez most ellentmond annak a fogalomnak h stock, mert ugye az az, hogy tömegesen mindenbõl..., pl beírod hogy eper a keresõbe, tuti hogy kidob több 1000 ugyan olyan képet.
Én ha fotókkal próbálkoznék, biztos h keresnék vmi egyedi dolgot, pl stockoldalakon nem sok HDR-képet láttam még, pedig sztem lenne rájuk kereslet.
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
itt vannak az eddigi képeim, szívesen várok bármiféle tanácsot, segítséget: ezittenni
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nekem elég hamar beindult, kezdetben 10-20 képpel is volt napi 20-30 letöltés nátlagba...
Mondjuk grafikákra jobban buknak...
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
kicsit forgalmasabb mint a stockxpert, bár ott vannak többet érõ letöltések, nem csak 25 centeket adnak...
a képek nézettségét meg lehet valahogy nézni, hogy hányan nézték eddig meg?
gamertag: kenobita
Fontos, hogy jó kulcsszavakat használj - és ha lehet minél többet -, és akkor ráakadnak a képeidre.
Nekem paypal-ra fizetnek, úgyhogy a csekkesrõl nem tudok nyilatkozni.
Naszóval, harmadszorra csak elfogadták a képeim shutterstockon...nagyon örülök ennek 😄 Most több képet feltölteni újra a "submit photos"-szal kell?
Valamint van valaki aki a csekkes kifizetést választotta? tapasztalatok?
Elkészült egy interaktív STOCK oldal, ahol lehetõség van ügynöksögékenként megvitatni a dolgokat...illetve folyamatosan bõvülõ hasznos infók..szóval minden ami stock😊
http://stockphoto.freeblog.hu/
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Elõre is kösszi!
Üdv.
VAlaki tudna nekem felvilágosodást adni a stock grafikák jogi hátterérõl?
Nagyon megköszönném!
Üdv.
Miért van az, hogy a Shutterstock-on nincs portfólióm, de a képeim fennt vannak...a nevemre sem tudok rákeresni, de a képeimet meg veszik (ezt látom a submit.shutterstock.com oldalon. Nekem kellene csinálni egy portfóliót, vagy hogy van ez? :S
Ja, és a címnél van az, hogy "Address Line 2:" ...ez mi? Meg az "Address"-nél is ír valami problémát (This is where we will send checks. Please make sure it's accurate), de oda így írtam, hogy pl.: Petõfi Sándor 1.
Ez nem jó formátum?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"The ID you uploaded for the ShutterStock Submission program was rejected because:
Please upload a passport which is valid for international travel. We only accept international passports. We do not accept national identity cards."
Hát akkor remélen nem fogja õket zavarni az, h 2006 júniusában lejárt az érvényessége az útlavelemnek ^^
eom$
(pl keyword-okat írni...stb)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Coca Cola Light színei levédhetõek (pl.: a Westel900, amikor még volt, meghatározott színeket és csak azt használt a logoiban - volt egy színmérés elõadás arról, hogyan lehet ezt visszaadni bármely hordozón (nyomtatva, képernyõn, pólóra nyomva, mittomén hogyan még)), tekergõzõ nonfiguratív elemei valszeg nem egészében védhetõek le és nehéz bizonyítani a szándékos másolást (a szplájn függvények együtthatóit védik le?!?!?!?!?!?! 😉 ) ezért is nem akarnak bajt maguknak... Persze az is lehet, h egyszerûen nincs igény erre a grafikára most.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
?????????????????????
Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Vannak törvényesen bevédett védjegyek, de a szürke és vörös színek és pár nonfiguratív elem együttes használata k*rvára nem az.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Csak azt gondoltam, olyat írtak hibának, amit esetleg javítani tudnák...de akkor nem hiszem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha ez egy USA oldal, még lehet, hogy igazam is van...
Az elsõ kép (szürke-vörös): azonnal arra gondoltam, mit szól ehhez a Coca-Cola...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Valaki esetleg le tudná fordítani ? (A szótár túl sok választ ad egy-egy szóra... 😄 )
Mivel jár az, hogy "bevettek" ??? Van valami kötelezettségem? (Pl. naponta, hetente tölteni egy képet...stb)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
közben rájöttem hogy 4 részes cikk és a csak 2. 4. része van meg ( nem veszem havonta az ujsagot, csak neha-neha.
Az egyikben arról van szó, melyek azok a képek, amik nemjók, a másikban pedig "eladható" képötletek, tippek vannak.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha meg már bent vagy, akkor a legjobb a folytonosság. Tehát ne egyszerre 100 képet, hanem inkább naponta 5-10 kép és akkor szép, folyamatos letöltéseid lesznek.
amugy mar reg feltette volna mert jokisfiju
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.