Idegen élet porból és plazmából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Blackmail the Universe
Csak a semmi lehet tökéletes!
Csak a semmi lehet tökéletes!
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Aztán persze nem küldtek semmit és még az oldal is megszûnt...
Nekem ez jutott eszembe ha már összeesküvés elméleteket gyártunk hogy akkor mit találhattak a plazmában ha ennyire el kellett kussolni. Vagy biztos útközben szétesett a mûholdjuk. :o
Most meg arról beszélnek hirtelen, hogy lehetséges az élet ilyen módon. >=)
Ha ennyi UFO lenne odakint csak azt látnád az égen hogy ide-oda cikázik az összes. Amúgy ha nem városba vagytok keressetek néha mûholdat, kamerázzátok le mobillal aztán rakjátok föl a youtubera mint bizonyíték az UFO-k létezésére és ugyanígy fogják õket linkelgetni. -.-
A magamat cáfolom dolgot világítsd meg pls, mert nem vágom. Ha a magam hamsítottam mondatra gondolsz, akkor töredelmesen bevallom, azt biza Churchill-töl loptam. Nincs új a nap alatt...
Egyébként magadat cáfolod a #36-tal.
Elég dolgom volt már modellekkel ahhoz, hogy csak annak higgyek, amit személyesen hamisítottam.
És hogy a téma nálam szakavatottabb ismeröjét idézzem:
ELTE TTK statisztikus muksó a sztochasztikus pénzügyi folyamatok tantárgy elsö elöadásán a Wiener folyamatról mesélt:
"Én szívesen elmondom maguknak, amit a témáról tudok és amit a szakkönyvek írnak, de a japók építettek egy részecskegyorsítót, és a tesztek azt mutatják, hogy a világ kurvára nem így müködik."
Viszont az élet keletkezését, gyakorlatilag mindennemü input nélkül modellezni elég nagy parasztvakítás. Vagy rosszul tudom, és erre a témára nézve man már statisztikai adatbázisunk, pl. megfigyeltük a Tau-Ceti-n az élet kialakását?
Ha jó az input és az algoritmus is, akkor lehet jó egy szimuláció, de ahhoz aztán minden szükséges ismeretre szükség van. Ha bármi kimarad az egészbõl, akkor mehet kukába az eredmény. A dollár milliárdok nem az eredményesség és a helyes megközelítés mérõszámai.
L3zl13 "Ez a videó semmit nem bizonyít. " Hm...de, azt bizoyítja, hogy olyan dologgal állnak szembe amirõl fogalmuk sincs és gyártják hozzá az okosságot... Elég valószínû, hogy vagy valamiféle reflexekkel vagy intelligenciával rendelkeznek ezek a dolgok, és valamivel meg kell magyarázni, mert hát ha a Nasa nem tudja az égés...van videó fent a neten ahol jól láttszik, hogy le akarják lõni valamivel az egyiket, de hamarabb észreveszi és elég gyorsan elhúz.
Nem furcsa neked, hogy ezek a videók nyilvánosságra kerültek, és most magyarázkodik a Nasa mindenféle plazmáról meg porokról meg DNS-rõl? Nekem az. Bármibe lefogadnám, hogy fogalmuk sincs az egészrõl, csak találgatnak.
"A felfedezés menete, hogy a megfigyelések alapján hipotéziseket állítunk fel amelyeket UTÓLAGOSAN megpróbálunk kisérletileg bizonyítani. Ehhez azonban elõbb elméletek kellenek." - nem lenne azzal semmi baj, ha a saját agymenéseit mindenki megtartaná magának. De a sok baromságot még nyilvánosságra is hozni nagy butaság. Egy igazolt elméletet publikálni viszont valóban dicsõség. Egy szimuláció viszont a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõ igazolásnak.
Ezért aztán kár adagolni a rizsát.
Ez a videó semmit nem bizonyít. (Azon kívül, hogy NASA-éknál láthatólag mobil telkóval videóznak.) Még ha utólag kiderül, hogy tényleg idegen ûrhajó, akkor sem bizonyítja, hogy a kormányok kapcsolatban álltak velük, vagy hogy egyátalán õk tudták mivel állnak szemben.
A felfedezés menete, hogy a megfigyelések alapján hipotéziseket állítunk fel amelyeket UTÓLAGOSAN megpróbálunk kisérletileg bizonyítani. Ehhez azonban elõbb elméletek kellenek.
Ha az elõbbi akkor egyátalán minek az elméletet nyilvánosságra hozni?
Ha meg az utóbbi, akkor miért nem mutatják be magát a "mintát"?
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Akkor ez olyasmi, mint a világ legnagyobb törpéje?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT