59
-
Chappy #19 ezen a sok cikken rengeteget tud röhögni az ember de a poén az h lehet, h 20 év múlva majd magunkon röhögünk de általában az esetek kicsi százaléka az igaz, a több imeg úgyis feledésbe merül -
neoG #18 nincs kanál -
Zro #17 A valóság mindig túltesz az emberi fantázián :) Már csak az a kérdés, látjuk-e a körülöttünk lévő világot vagy a saját fantáziavilágunkban élünk :) -
wanek #16 "Egy új szimuláció szerint az elektromos töltéssel rendelkező por DNS-szerű kettős spirálba tudja rendezni önmagát, ami több tekintetben is viselkedhet úgy, mint egy élő organizmus, képes a reprodukcióra és az információátadásra." - ebben az a lényeg, hogy szimuláció szerint. Ha rossz az input, vagy az algoritmus, akkor a végeredmény sem lehet jó. Fantáziálni persze lehet. -
HUmanEmber41st #15 Olvastam, de az gázból volt :D ( nagyrészt) -
#14 jo kis konyv. en is olvastam. -
Dunkey #13 Az amcsik lehet, hogy nem is az olajért mentek Irakba... -
lee56 #12 De azért vigyázz majd porszivózás közben, lehet egész civilizációkat pusztítasz majd el -
lerboy #11 Le kell cserélnem a porszívót egy erősebbre :))) -
#10 Fred Hoyle: Fekete felhő -
jeec #9 A valóság gyakran túltesz az emberi fantázián. :) -
aRoma #8 wazze, az idegen civilizáció már az ágyam alatt van! Még szerencse, hogy "A plazmakristály folyamat százezerszer lassabban zajlik, mint a földi biokémia". -
Csaba42 #7 És ez egyszer sem jutott eszébe semmilyen sci-fi írónak! -
#6 mencsük meg :| -
#5 Igen van otthon, néha amikor a fekete macskám szürkén rohan be az ajtón. Na az porcica :) -
Cocogány #4 Mi az hogy él, már meg is hívtam teára. -
#3 Porból lettünk? -
Jobrog #2 porcica -
bvalek2 #1 A Szattturnusz gyűrűje ÉL!