59
  • Chappy
    ezen a sok cikken rengeteget tud röhögni az ember de a poén az h lehet, h 20 év múlva majd magunkon röhögünk de általában az esetek kicsi százaléka az igaz, a több imeg úgyis feledésbe merül
  • neoG
    nincs kanál
  • Zro
    A valóság mindig túltesz az emberi fantázián :) Már csak az a kérdés, látjuk-e a körülöttünk lévő világot vagy a saját fantáziavilágunkban élünk :)
  • wanek
    "Egy új szimuláció szerint az elektromos töltéssel rendelkező por DNS-szerű kettős spirálba tudja rendezni önmagát, ami több tekintetben is viselkedhet úgy, mint egy élő organizmus, képes a reprodukcióra és az információátadásra." - ebben az a lényeg, hogy szimuláció szerint. Ha rossz az input, vagy az algoritmus, akkor a végeredmény sem lehet jó. Fantáziálni persze lehet.
  • HUmanEmber41st
    Olvastam, de az gázból volt :D ( nagyrészt)
  • Vamp17
    jo kis konyv. en is olvastam.
  • Dunkey
    Az amcsik lehet, hogy nem is az olajért mentek Irakba...
  • lee56
    De azért vigyázz majd porszivózás közben, lehet egész civilizációkat pusztítasz majd el
  • lerboy
    Le kell cserélnem a porszívót egy erősebbre :)))
  • NEXUS6
    Fred Hoyle: Fekete felhő
  • jeec
    A valóság gyakran túltesz az emberi fantázián. :)
  • aRoma
    wazze, az idegen civilizáció már az ágyam alatt van! Még szerencse, hogy "A plazmakristály folyamat százezerszer lassabban zajlik, mint a földi biokémia".
  • Csaba42
    És ez egyszer sem jutott eszébe semmilyen sci-fi írónak!
  • Frosty01
    mencsük meg :|
  • Sanyix
    Igen van otthon, néha amikor a fekete macskám szürkén rohan be az ajtón. Na az porcica :)
  • Cocogány
    Mi az hogy él, már meg is hívtam teára.
  • Blekk Síp
    Porból lettünk?
  • Jobrog
    porcica
  • bvalek2
    A Szattturnusz gyűrűje ÉL!