11074
-
Trantorius #9353 Hello
Feltudnátok sorolni a főbb DLC-ket amelyeket érdemes leszedni mielött az ember elkezdene játszani a játtékkal.
+mire érdemes odafigyelni játék közben?(tanácsok) -
#9352 Magyar patchek
Bár neked akkor már csak a 1.02 kell, ha telepítetted a Bring Down the ky-t, mert abban már benne van az 1.01. -
59th LeFty #9351 Sziasztok!
Megvettem a játékot, és patchelni szeretném, mert a dual-core gépemen fagy a config. Cserébe nem találok olyan patchet, ami a megyar feliratos játékra felmegy. Csak azt ne mondjátok, hogy nincs ilyen, mert expressz utalom vissza az ÍJÉ gémsznek egy csatolt "k@bbe kcsg, ezé játszok krekkeltel" c. üzenettel... -
#9350 Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.
Játékok:
Grand Theft Auto IV
Medieval 2: Total War
Mass Effect
Guild Wars GOTY
Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)
Dobj egy privit. -
#9349 Régen én is voltam így, de sok játékot... amit én szeretek még budget kiadásban is 'hard to find'. Szóval lemondtam róla. Bár tény, vannak szép, sok bónuszt adó first release játékok, mint a TRON 2.0, Quake Wars vagy Witcher. -
#9348 Rendeld meg a januári pc gurut ahhoz adták normál dobozban+rá egy karton kézikönyvvel, mindennel. Nem biztos, hogy a januári, ez nem tuti...
A DLC meg benne van a magyar patch-ben, a cdprojekt oldaláról letudod szedni hozzá. -
#9347 Teljesen egyetértek veled a témában -
#9346 Valahogy soha nem kedveltem ezeket, különösebben megfogalmazható oka nincs, talán kicsit utángyártott szaga van. Persze tudom, hogy végülis ugyanaz van benne, de nekem megér egy kis utánnajárást, körbekérdezést, annyira nem nagy erőfeszítés, és nem sűrgős vétel. Egy próbát megér ez is, ha nem jön össze, még mindig ott a budget. :) -
#9345 nézd meg a hardveraprot.hatha elcsipsz egyet. -
#9344 Konkrétan mi a bajod a budget verzióval? Ugyanaz a lemez + Bring Down the Sky DLC van hozzá CD-n. Így nem kell keresni, bíbelődni vele hogy jó legyen. Azt mondjuk nem tudom van hozzá olyan user manual meg minden, mint a Gyémánt Kiadáshoz. -
#9343 Arra nem is lenne szükségem mondjuk. Körbenézek akkor hátha lehet rendelni -
#9342 Hát nem tudom... Vaterán nézz körül esetleg, újan lehet, hogy nem lehet már kapni eredeti dobozzal... külföldről lehet, hogy lehet rendelni, de abban meg akkor nincs magyar felirat... -
#9341 Hali! Érdeklődnék, hogy meg lehet-e vásárolni a játékot még eredeti dobozban? Láttam pár helyen a 'legjobb választás' féle változatot, de soha nem csíptem ezeket a kiadásokat... Nem mintha az nem ugyanaz lenne, csak valahogy nem szívlelem. A HWSW oldalán is megtaláltam, de lehet, hogy csak képnek van az eredeti doboz kirakva, ezért érdeklődnek van-e erről valami információtok? -
#9340 Tobbmagos procikat patch nelkul nem szereti. Nalam ezzel volt gond meg anno. -
#9339 Nekem is integrált van, de egyedül a Fluxos részeknél akad a hang. Celeronnal máshol is akadt, de azóta van dual-core-om. :D -
#9338 Xp!
A patcheket felraktam és ment! Néha a hang pattog de gondolom az integrált hangkártyától ne is várjak többet!
Mondjuk én csak azért vettem meg mert mondták hogy sokat változtat majd a második játékmenetén!
Azért köszönöm a segítséget! -
#9337 Gondolom Win7, vagy Vista. Futtasd rendszergazdaként. -
#9336 Patch-eket felraktad? -
#9335 Directx-et probalj frissiteni. -
zsotesz #9334 Hát ennyi info-ból nem sokra megyünk, config, op.rendszer milyen? Driverek frissek? Egyébként nálam ment símán, legalábbis xp-vel. -
#9333 HAIL!
Most hozta a játékot a posta! Feltelepítettem és olyan gondom adódott hogy amikor indítanám villan egyet az ablak majd semmi!
Előfordult ez valakinél?
Letöröltem újratelepítettem de így sem megy... -
storm2000 #9332 Sziasztok! A problémám az, hogy miután legyőztem Benezia mátriarchát, és elindulnék a "függővillamoson", a következő képernyő betöltődésekor a játék elszáll, és kidob a Windowsba. Tudna valaki segíteni? -
C7 #9331 én semmit nem vásároltam, 48as szintig jutottam, mindent omnigéleztem végig, boltban egyszer sem voltam, de végig tudtam játszani. mondjuk a legutolsó csata is csak annyi hogy immunity+overkill... meg a játék nagy részében stukival rohangáltam, és nemigen tudtak sebezni:D de egyébként jó játék, mondjuk én a küldikre koncentráltam, harmincas szintű voltam amikor elindultam spectre-létem első főküldijére:D meg a romantika részét se nagyon vittem a játéknak... -
#9330 Mindig a szintedhez igazodnak az ellenfelek, sprint meg tényleg csak harc közben van. -
Akranor #9329 No ez jó kérdés engem is érdekelne :)
Én most kezdtem lvl 11 vagyok és találtam egy Tuntan nevű bolygót ahol egy építményben kalózok vannak. Képtelen vagyok megölni őket bazi erősek és alig sérülnek :S ott is hagytam őket. Majd 10 szintel később visszamegyek hátha akkor oks lesz :)
Sprint csak fight közben működik én úgy vettem észre. Viszont pénzem alig van pedig semmit sem vettem inkább eladtam :) -
tenthrodil #9328 Sziasztok, pár kérdésem lenne, a válaszokat előre is köszönöm!
1. Mitől van az, hogy a sprintem csak nagyon ritka (esetek 2%-ban) esetekben tudom használni? Nem kifáradásról van szó, egyszerűen a gomb megnyomására csak a kameranézet változik meg, de sprint nem lesz belőle.
2. Élsimítást valahogy lehet varázsolni a játékra?
3. Hogyan működik a nehézségi fokozata a játéknak? Arra vagyok kíváncsi, hogy például Oblivionhoz hasonlóan bárhova mehetünk, az adott ellenfél ereje mindig a saját szintünkhöz lesz mérve, vagy "szintek" vannak? Tehát pl akárhova megyek mindenhol képes leszek a győzelemre és az ellenfél erősségének fokozata ehhez mérhető lesz-e. Remélem érthető.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Akranor #9327 Láma vagyok, megoldottam -
Akranor #9326 No,hogy kell 1680x1050 felbontásba belőni a csodabogarat? -
#9325 a kettőbe úgy nézett ki ott a hóban-fagyban, mintha semmi baja nem lenne, mégse lehet vele menni :( remélem a háromba beletesznek vmi hasonlót -
#9324 A Mako egyetlen baja a fizikája... vagyis annak a hiánya. Mintha egy műanyag játékautó a homokozóban, kb. arra hajaz a fizikája. Meg irányítás fura, bár lehet mert Halo rendszerűre vágyok. -
#9323 Nem tom, én a bolygóscannelést is szerettem, nem volt sokkal unalmassabb, mint a mekoval járkálni. -
#9322 Hat igen, bolygo scanneles helyett inkabb szaguldoznek en is a Mako-val.
Bar annyira nem voltam oda azert, hogy egy szinte tok kietlen bolygofelszinen a nagy semmiben "poroszkaljak".
Maga az alapolet nagyon jo, csak hat a kivitelezes, ill. annak hianyossagai...
Viszont meg mindig fenyevekkel jobb, mint a bolygo scannelese, amit sokszor azert nem mertem elkezdeni, ha faradtabb voltam estenkent, mert feltem hogy bealszom mellette. ^_^' -
#9321 jaja, én rohadtul bírom a Makózást :D kaptunk Hammerheadet helyette, de elég sovány lett.. -
Bhalage #9320 aki utálta az még most is utálja, mert még soha nem quadoztak, vagy nem szeretik a crosst... zzzzz -
#9319 Ez vicces, mert amikor még nem volt második rész, mindenki sírt, hogy milyen szar a mako, meg milyen irányíthatatlan:D Most kivették a 2-ből, most meg azért sír mindenki, hogy milyen jó lenne ha lenne mako... Nekem mondjuk semmi bajom nem volt vele az 1ben sem, nem értem, miért utálták olyan sokan. -
#9318 nekem az egyből nagyon hiányzik az a homokfutó :( ami a dlcbe van benne a kettőbe. Nekem az 1 jobban bejött, de a kettő is szuper! -
Bhalage #9317 "MAKO"
-
Bhalage #9316 megallja a helyet egyedul is a 2ik resz, de ha vegignyomod az elsot, utana vegignyomod a 2ikat, sztem mar mashogy fogsz par dologhoz hozzaallni es lehet +elmenyt kapsz
ui- ami jo az 1 reszben, hogy shuttle helyett van MAKE nevu apc egy kurva jo uteggel :D -
#9315 De igazából a sztori miatt kellett volna az első résszel kezdeni. Most gyakorlatilag azt csináltad, mintha egy könyv olvasását a közepétől kezdted volna, majd miután befejezted, nekiállsz elölről is elolvasni. -
#9314 Nézőpont kérdése. Nekem speciel egy csomó minden jobban tetszik az első részben.