Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még akkor se öltem meg, amikor egy ízig-vérig gonosz karaktert csináltam...
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Csak az nem tetszik, hogy a BDtS-t nem tudom felrakni, illetve fel tudom, csak tiszta hanghibás lesz a gamma, és az tökreszar 😞 Nincs vmi ötlet?
am nemtom.. rakd újra, hátha megjavul...
CSAK a Fradi
Van egy olyan gondom a játékkal, hogy nem adja meg a képességekért járó eredmény medálokat. elvileg minden képességet 75X kéne elsütni és megvan.. de én akár hányszor használom nincs semmi. a szabotázst példáúl már vagy 300X elnyomtam harc közben.
volt valakinek ilyen gondja már? esetleg megoldás?
köszi
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hogy legyen benne egy kis kihívás insanityn mentem neki.
Csináltam egy Infiltrator/Commando karaktert Lift extra skillel.
Valami irgalmatlan brutális.
A techbombákkal gyönyörûen lehet távolságból sebezni (akár fedezékbõl és célozni se kell), lebénítani, lelõni a pajzsokat vagy túlmelegíteni a fegyvereket. Aki szívózik annak meg lift és csak pislog.<#eplus2>#eplus2>
Az már csak hab a tortán, hogy ennek a karakternek van a legtöbb bónusz pontja pisztolyra (ki is maxoltam és a kaszt skill is pisztoly bónuszt ad)és állítom, hogy jobban irt mint a soldierem kimaxolt assaut rifleval.
Gyakorlatilag a Marksman és az Immunity skillek folyamatosan fel vannak lõve, mert olyan gyorsan töltõdnek, hogy mire lejár, fellõhetem újra.
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Mass_Effect_Bring_Down_the_Sky_bonusz_csomag_magyar_verzio <-BDTS + 1.01-es patch
Mindkettõ magyar
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
CSAK a Fradi
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Most vettem meg a játékot, teljesen felhúztam a grafikát és mégis olyan szemcsés és szürke a kép és az a kérdésem hogy a hiba az én készülékemben van vagy esetleg van valami trükk erre a hibára?
Csak most a játékban nincs hang.
Pontosabban a menüben és a játékban.
Az indító videón és a betöltésnél meg van.
Tehetek valamit,hogy a játékban is legyen?
Garrus arca ilyen. De direkt? Úgy értem nem kis baki és az Xbox verzióban is ilyen? 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kérnék egy kis segítséget.Amikor felmentem a normandiára meg akarom nyitni a csillagtérképet,akko csak azt látom hogy tejút,kígyó csillagköd ..stb a többi meg fekete képernyõ.(A játék eredeti)
Remélem tudtok segíteni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"At this point we have revealed that the save game import system will carryover all your decisions and plot decisions from ME1 into ME2. Did you save the Council? Who survived Virmire? And how did you handle your most ardent fan? We don’t want to list everything out and spoil the surprises we have in store for you, but rest assured you will be pleased when you see just how much carries over into Mass Effect 2."
vagyis par story szalat atviszel a folytatasba.
miután megvolt a gépkarabélyos skill maxon, onnantól kezdve csak passzióból fejlesztettem a shotit is.
Why so serious?
Positive Mental Attitude
Választás után Saren-nal küzdhetek majd meg?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.