Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én soha nem ölném meg wrexet.. õ a kedvencem a csapatból 😛
még akkor se öltem meg, amikor egy ízig-vérig gonosz karaktert csináltam...
Piszkos  Fred
Most mi ebben a különleges?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Rage47
szeretjük Asht... xD
ollie
Már miért ne lenne értelme? Én is crackelem minden játékom, hogy ne kelljen CD/DVD-t használni. Így sem az adathordozó, sem az olvasó nem degradálódik. Szerencsére manapság már egyre ritkábban van rá szükség, mert a legtöbb játéknál már nincs CD/DVD check.

jah az nekemis feltûnt.. és tetszik 😊
Csak az nem tetszik, hogy a BDtS-t nem tudom felrakni, illetve fel tudom, csak tiszta hanghibás lesz a gamma, és az tökreszar 😞 Nincs vmi ötlet?
megvenni aztán crackelni.. hát ennek így sokértelme van 😛
am nemtom.. rakd újra, hátha megjavul...
Terminátor14
Ez így van rendjén, mert általában ha már van fent egy driver, akkor az újabb telepítõje elõbb letörlni a régi drivert, aztán újra kell indítani, hogy feltegye az újat...

CSAK a Fradi

Hali!
Van egy olyan gondom a játékkal, hogy nem adja meg a képességekért járó eredmény medálokat. elvileg minden képességet 75X kéne elsütni és megvan.. de én akár hányszor használom nincs semmi. a szabotázst példáúl már vagy 300X elnyomtam harc közben.
volt valakinek ilyen gondja már? esetleg megoldás?
köszi
Optimus Prime
Igen. De azt hittem ez csak nálam jelentkezik. Hogy elõször a modellek, majd effektek végül a textúrák töltõdnek be. Ez nála igaz a BioShock, Frontlines: Fuel of War, Mass Effect, Unreal Torunament 3 játékokra. Egyedül a Mirror's Edge nem ilyen és ott a töltés is csak 5 mp.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

wedge31
Az Infiltrator a másodikban is elég ütösnek igérkezik a cloak miatt de mint eddig a többi kasztot ezt is teljesen átalakitoták ,majd meglátjuk milyen irányba sül el a dolog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Most hogy jön a kettõ, gondoltam felfrissítem magam az egybõl és elkezdtem megint játszani vele.
Hogy legyen benne egy kis kihívás insanityn mentem neki.
Csináltam egy Infiltrator/Commando karaktert Lift extra skillel.
Valami irgalmatlan brutális.
A techbombákkal gyönyörûen lehet távolságból sebezni (akár fedezékbõl és célozni se kell), lebénítani, lelõni a pajzsokat vagy túlmelegíteni a fegyvereket. Aki szívózik annak meg lift és csak pislog.<#eplus2>
Az már csak hab a tortán, hogy ennek a karakternek van a legtöbb bónusz pontja pisztolyra (ki is maxoltam és a kaszt skill is pisztoly bónuszt ad)és állítom, hogy jobban irt mint a soldierem kimaxolt assaut rifleval.
Gyakorlatilag a Marksman és az Immunity skillek folyamatosan fel vannak lõve, mert olyan gyorsan töltõdnek, hogy mire lejár, fellõhetem újra.

Doom 4
Ok köszi de már megtaláltam 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

robotnyk
unreal engine 3.0...
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Mass_Effect_102_patch_magyar <- 1.02-es patch
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Mass_Effect_Bring_Down_the_Sky_bonusz_csomag_magyar_verzio <-BDTS + 1.01-es patch
Mindkettõ magyar
Doom 4
Ok akkor tovább keresem! Lehet csak elsiklottam felette.

Atkamon
Öh, pedig CD Project oldalán ott van a magyar BDTS is.

Doom 4
Hali! Most újra elõvettem. Ugye magyar nyelvû a játék de láttam hogy a Brind down the Sky kieg. angol nyelven érhetõ el. Elkukkantottam a CD Projekt oldalára de csak az 1.2-es frissítést találtam. Ha felrakom a kieg.-et akkor az angol lesz a többi magyar és ha utána frissítem akkor az egész magyar lesz vagy mit csináljak?

Ryder62
Még a Citadellában mászkáló turiánok feje is részletesebben van kidolgozva mint Garrussé. Egyébként a játékban a legundorítóbb hiba az a betöltés utáni low poly állapot. Pár másodpercig minden textúra mosottas és csak utána rajzolódik ki a környezet.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

koschwarz
hmmm, érdekes, eddig ez nekem fel sem tûnt.<#nemtudom>azt hittem garrusnak ilyen a feje 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

pedig sajnos garrus arca textura hibas mindenkinel pc-n. ha felrakod magasfelbontasu texturara a jatekot garrus arca marad low textura. bioware is irta hogy tudnak rola, de nem tudjak megcsinalni.

Köszönöm a segítségeteket így most már sokkal jobb.

koschwarz
szerzel elhullajtott ellentõl vagy ládákból. venni csak úgy nem lehet.

koschwarz
nekem pc-n sem volt garrus arcával semmi baj.

Terminátor14
Filmszemcsésséget kapcsold ki a grafikai beállíátsoknál. (Film grain angolul asszem)

CSAK a Fradi

JethroHUN
nem, van a menüben egy "filmszerû hatás" vagy hasonló piálható négyzet. Az szemcsésíti.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok.
Most vettem meg a játékot, teljesen felhúztam a grafikát és mégis olyan szemcsés és szürke a kép és az a kérdésem hogy a hiba az én készülékemben van vagy esetleg van valami trükk erre a hibára?

Boxon rendben van Garrus.

A problémát megoldotta, hogy felraktam a két patch-et.
Csak most a játékban nincs hang.
Pontosabban a menüben és a játékban.
Az indító videón és a betöltésnél meg van.
Tehetek valamit,hogy a játékban is legyen?
Atkamon
Nem tudom, hogy milyen az Xbox verzióban, de a PC-sben baki.

Optimus Prime
A rendszer config bigyóban próbáld meg üríteni a textúra casht vagy frissítsd a VGA drivert.

Garrus arca ilyen. De direkt? Úgy értem nem kis baki és az Xbox verzióban is ilyen? 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Gránátot hol lehet szerezni?
Hellósztok!
Kérnék egy kis segítséget.Amikor felmentem a normandiára meg akarom nyitni a csillagtérképet,akko csak azt látom hogy tejút,kígyó csillagköd ..stb a többi meg fekete képernyõ.(A játék eredeti)
Remélem tudtok segíteni.
Atkamon
Garrus arcát kicsit elcseszték, ez egy ismert hiba a játékban...

Ja egy kérdésem is volna. Mindkét patch-et feltettem. Valamiért néha az az érzésem, hogy Garrus arcának textúráival valami nem stimmel. Ezt arra alapozom, hogy a többi turián karakter sokkal kidolgozottabb arcot, festést kapott. Garrus arca gyárilag ilyen hományos, vagy valami még mindig nem teljes? Nem zavaró, csak azért mégis.
Hát pont hogy nem, tökéletes a játék gamepaddal. Kb annyi probléma van vele amit leírtam. Egyébként baromira nem XBOX kontrollerrõl van szó, ahogy valaki említette. Egy Logi Rumblepad2-vel tolom, királyság, nekem így a legkényelmesebb. Amúgy a game nem támogat semmilyen kontrollert ahogy én figyeltem, azonban a Logitech Profiler ezt a gond nélkül áthidalja.
koschwarz
mondjuk én ezt a történet-továbbvitelt úgy képzeltem eddig, hogy tökmindegy, megmented-e a tanácsot vagy sem, vagy kit javasolsz ember-képviselõnek, úgyis meg lehet oldani "íróilag", hogy ne kelljen azokkal a karakterekkel dolgozni. asszem eleve 2 évvel késõbb játszódik majd a 2. rész, tehát lehetnek új tanácstagok, a javasolt képviselõ meghalhat, stb. vagy, ha pl. nem mentetted meg a tanácsot, akkor legfeljebb új skineket és hangokat is raknak a tanácstagoknak a programba, de a lényeg és az események úgyis ugyanazok maradnak.

JethroHUN
Ja ez jó ötlet, de pont emiatt már az ME2 történet vonala is teljesen más lesz, legalábbis az elején. Mert ugye megint meg kell menteni a galaxist és az mindegy hogy kik adják a questeket hozzá 😊

Atkamon
A skillek szerintem kb nullázódni fognak, a szinted meg a képességek a legkissebb ok arra, hogy használd a mentéseket az 1bõl...

koschwarz
na ez már más. akkor mégiscsak jó, hogy megõriztem!<#taps>

azert emiatt megeri majd atvinni imo:

"At this point we have revealed that the save game import system will carryover all your decisions and plot decisions from ME1 into ME2. Did you save the Council? Who survived Virmire? And how did you handle your most ardent fan? We don’t want to list everything out and spoil the surprises we have in store for you, but rest assured you will be pleased when you see just how much carries over into Mass Effect 2."

vagyis par story szalat atviszel a folytatasba.

koschwarz
ezen én is csodálkoztam. a most végigjátszott katonámmal pl. gyakorlatilag csak a mesterlövészpuskás, a pisztolyos és a heal skilleket nem "sikerült" kifejleszteni maxra.

miután megvolt a gépkarabélyos skill maxon, onnantól kezdve csak passzióból fejlesztettem a shotit is.

koschwarz
nekem ugyan megvan a mentésem, de szerintem nem fogom importálni. oké, az elején valamivel könnyebb lesz a játék, de ennyi. pár óra játék után szerintem már nem lesz jelentõsége. és én nem is akarom, hogy könnyû legyen a játék, inkább nehezebb.

koschwarz
lesz még alkalmad alakítani a sorsukat...

Simán fel lehet menni 50-rõl 60-ra egy végigjátszás alatt. Persze mindent meg kell csinálni (DLC-t is), de nekem így már a Virmire végére meglett insanity-n. De semmivel nem ad kevesebb XP-t normalon se amúgy, csak úgy meg kihívás nem lett volna benne. 😊

Why so serious?

Atkamon
Próbáld ki...

Optimus Prime
Igen is, meg nem is. 😊

nem

Positive Mental Attitude

totyak
A játék vége felé, amikor Kaidan és Ashley között kell választani, ott csak annyi a lényeg, hogy akit választok, az marad életben, vagy van más dolog is?
Választás után Saren-nal küzdhetek majd meg?

wedge31
Ez pénzt ,omnigélt meg a megnyitott bonusz talenteket jelent tehát annyi a különbség 50 és 60 között amenyivel ezekböl többet nyitsz meg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
a 60. szintet elérte már vki? veteránnál nehezebb szinten lehetséges annyi xp-t ösze szedni nem? Az olvastam hogy ha lv50en fejezed be akkor a ME2 ben bonuszokat kapsz, ha importálod a mentésed. És ha 60. akk mi jár 😄