Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha ennyire érdekel, az elbûvölés/félemlítés válaszra.
DE utána mindenképp meg kell küzdened vele, mint a Fejedelem.
DarkSector
Nekedis thx meik válaszra lövi magát fejbe?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX ...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fõboss elõttivel nem muszáj. (rá lehet beszélni, h lõje magát fõbe 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kmarha
szóismétlés rulezz

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
spoiler

igazából tényleg nincs nagy különbség a végek között. Vagy hagyod megdögleni a tanácsot, vagy nem. Ha hagyod, akkor az emberek veszik át az irányítást, és választhatsz hogy Anderson kapitány vagy az ellenszenves szenátor legyen a vezetõje az embereknek, akik kihasználva a többi faj félelmét, átveszik az irányítást.

Ha meg megmarad a tanács, akkor közéjük nevezheted vagy Andersont vagy a szenátort, 4. tagnak.

Teljesen mindegy, Shepard ugyis szarik az egészre, és elindul megkeresni a Reaper-eket.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DarkSector
aszonták hogy nem kell megküzdeni a fõbosszal, a megfelelõ variáns mellett, illetve wrex se hal meg. csak annak mien küldetése van? meik bolygón?

nos.. ha a végsõ fightra gondolsz, van több alternatíva is.. de a legvége sztem ua... kb 5x végigtoltam, és mindig ua volt-
DarkSector
hallottam hogy több vége is van a játéknak...pontossan hol is vannak ezek a részek?
vagyis meik válaszoktól függ?

aaaah! egyre gyakrabban fagy le a játék! nem értem miért, de rohadt idegesítõ (fõleg, hogy bezárni se egyszerû dolog)
Nem tudtok vmit, amit tehetnék vele? :S
nálam se adja meg ezeket a medálokat... naésaztán? 😛
Amúgy valaki nem tud segíteni a lentebb leírt problémában? még mindíg ezen kattogok! 😊
Az xbox-os nem biztos de ha szerzel egy pc-s gamepadot az biztosan jó lesz hozzá!
Atkamon
Van még egy... Pinnacle Station a címe.

Rip
Az XBox gamepadról volt szó, azt pedig sok program támogatja.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

dlc-KET? én csak a BDtS-rõl tudok, azt ki is toltam...
Rage47
ilyenkor jó az XP cheat!
Pretorian
Hogyne lenne. Rengeteg van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

sztem nincs olyan progi ami támogatja az xbox-ot pc-re
csa
Pretorian
Hi. Szerintem nincsen. A 2 sem támogatja a gémpadot, kicsi az esély rá, hogy lesz még olyan peccs, ami magával hozza ezt a funkciót is.

Pretorian
DLC-ket is lenyomtad?

hát lefosom a tarkómat 😛
2. végigjátszásra el akartam érni a 60-at. minden mellékküldit megcsináltam (sztem) és a játék végén voltam lvl 59 és 21k xp kellett a 60-hoz (59-60-ra 180k kell összesen szal...)
még1x nem viszem ki, az 1x biztos.
sziasztok.
Van valami megoldás pc-re amivel játszható a játék x360 gamepaddal?

Megoldva.

Sziasztok!

Ma újra felraktam a mass effect-et és szerettem volna folytatni a régi mentéseimmel (1.01 patch + bring down the sky dlc). Ma feltelepítettem a játékot, ráraktam a bdts dlc-t az 1.01-es patchal és még ráraktam az 1.02-es patchot. Bemásolom a mentéseimet, de valamiért a menüben nem látszik a dlc (config ablakban igen!) és nem tudom elindítani semelyik mentésemet sem. valaki tudna segíteni?

Hi!
Már a 3. végigjátszásnál tartok a legnehezebb szinten és megvan az összes medálom is a képességmedálokon kívül.. nagyon szeretném megszerezni de nem adja be akárhányszor használom õket. 75X kéne mindet de egyiket sem értem el pedig J
JÓVAL többször elsütöttem már õket.. mi lehet a probléma? ja és az pl az MI-hekkelést gépeken használom, az idegsokkot szerves ellenfeleken stb.. szóval ez sem lehet a probléma. lehet hogy bug van a játékban? valaki eljutott már idáig hogy ilyen problémái legyenek?
Atkamon
Ja tényleg olyat lehet, hogy egy-egy képességet kin használjanak, de utána vajon csak azt az egy ellent támadják, amíg meg nem hal?

Értem, akkor ezt még meg kell szoknom.
Köszönöm segítségeteket.

amikor taktikai módba vagy (space) akkor a jobb egérgombot lenyomva tudod "becélozni" hogy hova támadjanak.
Atkamon
Szerintem itt nem lehet azt, hogy ki kit támadjon, de mondjuk ebben a játékban nincs is szükség annyi stratégiai tervezésre, mint a Dragon Age-ben. (nem játszottam DA-el, csak vidókat láttam) Ez inkább ilyen gyors tempójú akciódúsabb lövöldözés csak.

Akkor a dragon age után ez egy röpke játék lesz😊
Tényleg még egy kérdés, már kipróbáltam és nem tudtam úgy irányítani a csapatot mint a dragon age-ben,csak annyit tudtam állítani hogy ki milyen módon támadjon de hogy ki kit támadjon azt már nem, most én nem veszek észre valamit vagy csak ennyit lehet állítani?

Atkamon
Nekem átlagos sebességgel 25 óra volt, aki nagyon részletesen vitte végig annak volt 35-40 is.

Sziasztok.

Kb hány órás a játék idõ?

Szolnokboy1
köszi

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Szolnokboy1
ha valakinek van eredeti Mass Effect 1 eladó, az írjon PM-et, érdekelne. köszi.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

... a helyi csillaghalmaz az a Holdas mellékküldi...
a DLC az Exodus csillaghalmazba van.
koschwarz
"helyi csillag", úgy keresd.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gubberx
köszi szépen

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Rage47
a csillagtérképen lévö új bolygó a dlc
Gubberx
Üdv, a Bring down the Sky dlc feltelepítés után a játékon belül hol érhetõ el? elõre is köszi 😊

MassEffect.exe 1.02
MassEffectLauncher.exe 1.01
MassEffectConfig.exe 1.02
UninstallMassEffect.exe 1.03

Kicsit kusza 😄

Én meg még akkor sem öltem meg, mikkor a renegát-ot akartam kimaxolni. Lehet bennem van a hiba, mert túl jószívû vagyok?!<#love11>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Rage47
launcherben kiirja a verziót a beállitásoknál a Game fülön
Hali srácok
A játékban hol mutatja a verziószámot?
Mert elvileg feltettem az 1.01, és utána az 1.02-es javítást, de sosem lehet tudni. :]
Most kezdem a játékot mert elég sok jót hallottam róla, és nem akarom bugosan játszani, mert ugye a javítások elég sok dolgot változtatnak benne.

Piszkos  Fred
😄😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

wedge31
Én állandoan lelöttem a ragyást egy csapatba elég egy kemény gyerek és az nálam mindig shepard.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Piszkos  Fred
Azért ahogy Wrexet ismerem, még egyszer felkelt volna és 100km-es körzetben szétlõ mindent ami mozog 😄
Biztosra ment 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Rage47
még halála után is belelõ párat, a mocsok😄