11074
  • ollie
    Rossz a törés.
  • Trantorius
    Hello
    Mitől lehet hogy a fegyvereim túlmelegedtek de nem hajlandóak visszahűlni.
  • Fenrir
    Először is:

Van saját topikja az ME2-nek:
    Katt

Másodszor: biztos, hogy nem a win7 a hibás mert az alatt tökéletesen fut, nekem is ilyen operációs rendszerem van és gond nélkül ment.
  • hdavid97
    sziasztok az lenne a problémám hogy a mass effect 2 uj játék kezdésekor betöltésnél lefagy pedig a gépigény megfelel csak annyi hogy win 7 van a gépen. Valaki tudna segíteni?
  • Trantorius
    Tali pontjait eléggé elszúrtam, nincs rá valami megoldás hogy újra osszam?
  • Atkamon
    Te állítod be, hogy mit vigyenek a kísérőid a fegyverektől a páncélokig. Hát ha te katona vagy, akkor tech-et mindenképp vigyél magaddal, és tegyél a decryption képességére sok pontot, hogy fel tudj törni mindent. Meg még egy biotikust vigyél, és akkor lesz mindenből...
  • Trantorius
    Csak azért idegesít mert a jeklenlegi legjobb vértem amit hordok elég szarul néz ki:)
  • Trantorius
    Tényleg minden csapattársnak saját cuccai vannak vagy azokat kapják meg ami bevan állitva a 2 kisérőnek?

Melyik két kisérőt a legjobb vinni?(én katona vagyok)
  • Atkamon
    Ne aggódj, lesz majd pénzed bőven... Csináld a mellékküldiket, amúgy még az elején vagy eléggé a játéknak:) Én is most kezdtem újra, és pont ott tartok én is, ahol te.
  • Trantorius
    Nálam lévő tárfgyak nagyrészéért pár 100-at kapok ösz-visz. A cuccok meg több ezerbe kerülnek.
  • MerlinW
    A mellékküldetések adnak sokat. Illeve az összeszedett tárgyak, fegyverek eladása.
  • Trantorius
    Hello
    A játék elején vagyok, most szedtem fel az utolsó csapat tagot, Liará(ha minden igaz), vizsont pénzem alig van, miből tudom megszedni magam mert én azt hallottam hogy azért elég rendesen megszokták szedni maguka a játékosok a játék közepe felé, vizsont én még nem érzek javulást a bevételeimben.
  • Optimus Prime
    Azonfelül a magyar verzióval csak "kis" trükközés után működik, ha igaz.
  • Prof William
    Értem. Kösz a gyors választ. Úgy tűnik az első rész még nem volt úgy ellátva DLC-el mint a 2.
  • Atkamon
    összesen 2 van... A másikért fizetni kell, EA store oldalán tudod megvenni, de szerintem nem érdemes.
  • Prof William
    Thx már megy. ÉS a többi DLC-t honnan lehet leszedni?
  • Atkamon
    www.cdproject.hu-ról szedd le a patcheket, amik tartalmazzák az egyik DLC-t is, akkor menni fog.
  • Prof William
    Ma vettem meg az 1-et és a 2-t együtt. A Problémám az hogy a Mass Effect 1 nem akar elindulni. Felelepül megm inden de amikor indítanám egy kcsit dolgozik a gép majd nem történik semmi. Win 7 -em van. Ez okozhat problémát?

Valamint honnan lehet leszedni a kiegészítőit meg az új patchokat? Mert a letölthető tartalmakra kattintva csak egy "page not exist" felirat fogad.
  • Atkamon
    Tudom, köszi xD Először írtam le a kérdést, és utána gondolkodtam xD

Bocsi:D
  • Trantorius
    Kösz a válaszokat, a hibát kijavítottam, ingyen...tényleg egy rossz crack volt az oka.

Egyszer már végigvittem a játékot Adaptusként, szerintetek milyennel érdemes a következőt?
  • Optimus Prime

A CDPojekt oldalán ott a patch, az is, mint a hazai kiadás 3 nyelvű: angol, magyar cseh. Értelemszerűen válasz ki a telepített nyelvhez.
  • Atkamon
    Ha angolul tettem fel a játékot, akkor is a magyar patch-et szedjem le?
  • macleody
    Te meg gondolom csak simán pöcs vagy.
  • Kindred Blades
    Hiba oka: A felhasználó egy sóher pöcs.
    Javítás módja: http://cdgalaxis.hu/PC/17547/mass-effect.html
    (a második részt meg négyért kapod meg, ha az is kell)
  • Optimus Prime
    Valószínű, mert quicksave-et mindig enged. Kivétel akció közben.
  • Chipii
    van egy tippem, hogy egy rosszul tört verzióról lesz szó...
  • Trantorius
    Hello, nekem nem engedi sehol a fellegvárba hogy mentsek, ami elég idegesítő, mert pár párbeszédet elszúrtam és nem tudok már igy semmit se tenni ellene, erre van valami megoldás(ott tartok ahol Fantom leszek)
    Pl: Valami frissités ami engeélyezi az ilyen helyeken a mentést vagy valami csalás, bármi...
  • Optimus Prime
    Ezzel az angol-magyar telepítéssel nekem is gond volt. Először is én hülye nem kérdeztem rá fórumon "hogy is kell?". Ezért autorun telepítő indult és magyarul ment. Jobban bosszantott, hogy a játékot nem lehet a Progam Files mappába telepíteni, így mehet a gyökérkönyvtárba vagy máshova.
    De a játék elvileg nyelvválasztóval települ, ha a Setup.exe indítjuk. Magyar-angol-cseh nyelve közül választhatunk, a DLC+patch dettó ugyanígy működik, az új patch eleve magyar és a forgalmazó oldaláról letölthető. A FAQ-be többek között ezek az infók is felkerülhetnének.
  • Tomcom
    Kösz a választ, de már annyira elöl vagyok a játékban, hogy már megszoktam az angol neveket és kifejezéseket, szóval a magyar nyelv lehet, hogy csak rontana a helyzeten. :)
  • Bhalage
    nekem nem kellett hackelni, de én is angolul toltam ( úgy isinstalláltam fel sé működött)
  • 59th LeFty
    Szia!

Én itthon megvetem magyarul, nm igazán tetszett a magyar nyelvű fordítás, ezért vissza kellet hackelnem angolra. Nem volt kis menet, főleg a magyarhoz patchet találni és aztán visszaangolosítani, de szerintem minden irányba működik a dolog. Amire figyelni kell, hogy ha magyar verziót vettél, magyar patch -et is rakj fel hozzá! Én leghamarabb a PC Guru-n találtam, link alant.

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Mass_Effect_102_patch_magyar

u.i.: lehet én vagyok béna, de vagy egy óráig kerestem a magyar (magyar/cseh/lengyel) patchet...

Ja, és ez a telepítő elején nyelvkiválasztásos történet nekem baromira nem működött, hiába választottam angolt, magyarul tette fel... De a konfig fájl átírásával gond nélkül megy angolul, holott több helyen is azt olvastam (cikkekben!) hogy a lemezen nincs is rajta az angol nyelvű fájl...
  • MerlinW
    Mindkettő megy a magyar verzióval, csak a második angol nyelvű marad. Telepítési útmutató a cdgalaxis oldalán.
  • Tomcom
    Hát valószínűleg azért, mert nem Magyarországon lakom. :)
    De most már mindegy, végignyomom angolul, úgy is megértem. Csak hát, ha már megvettem eredetiben, és még a magyar nyelvet is tartalmazza, akkor inkább úgy játszanám. :)
  • Optimus Prime
    Hát igen. De miért nem magyar? :D Nekem elsőre az volt a baj, hogy magyarul telepítette. Az Autorun telepítéssel alapból magyar lesz. Csak ha manuálisan indítod a Setup.exe-t akkor tudsz választani angol/magyar/cseh nyelvek közül.
  • Tomcom
    Nem... gondolom újra kell telepítenem, hogy magyar legyen... :(
  • ollie
    Windows területi beállítás magyar?
  • Tomcom
    Sziasztok! Ma kaptam meg az első részt eredetiben, a CDProjekt boltjából. Telepítem a játékot, telepítem a DLC-t és vele együtt az első javítást, majd a másodikat is. Egyetlen gondom az, hogy a játék egyáltalán nem magyar. Biztos én vagyok a béna, de egyszerűen nem találom a gombot, ami átváltaná a nyelvet. :(
    Már még a warez oldalakon lévő segítséget is próbáltam, és átírtam az INT szavakat HU-ra. A játék viszont így hibaüzenettel leáll még a menü előtt... :(
  • Optimus Prime
    Két DLC van, ebből csak az egyik elérhető/működik a magyar verzióval. Ez a Bring Down the Sky. A játékban meg szinte mindenre és mindenkire figyelj. Sok cseprő küldetés akad ha csak sétálgatsz a Citedellán. :)
  • Atkamon
    Annyira figyelj oda játék közben, hogy mindenhova próbálj elmenni/bemenni, mindenkivel beszélj, és olvasgsd jó sokat a kódexet.
  • MerlinW
    Csak kettő van, egyik sem kapcsolódik a főszálhoz.