Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DE utána mindenképp meg kell küzdened vele, mint a Fejedelem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
igazából tényleg nincs nagy különbség a végek között. Vagy hagyod megdögleni a tanácsot, vagy nem. Ha hagyod, akkor az emberek veszik át az irányítást, és választhatsz hogy Anderson kapitány vagy az ellenszenves szenátor legyen a vezetõje az embereknek, akik kihasználva a többi faj félelmét, átveszik az irányítást.
Ha meg megmarad a tanács, akkor közéjük nevezheted vagy Andersont vagy a szenátort, 4. tagnak.
Teljesen mindegy, Shepard ugyis szarik az egészre, és elindul megkeresni a Reaper-eket.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
vagyis meik válaszoktól függ?
Nem tudtok vmit, amit tehetnék vele? :S
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
2. végigjátszásra el akartam érni a 60-at. minden mellékküldit megcsináltam (sztem) és a játék végén voltam lvl 59 és 21k xp kellett a 60-hoz (59-60-ra 180k kell összesen szal...)
még1x nem viszem ki, az 1x biztos.
Van valami megoldás pc-re amivel játszható a játék x360 gamepaddal?
Ma újra felraktam a mass effect-et és szerettem volna folytatni a régi mentéseimmel (1.01 patch + bring down the sky dlc). Ma feltelepítettem a játékot, ráraktam a bdts dlc-t az 1.01-es patchal és még ráraktam az 1.02-es patchot. Bemásolom a mentéseimet, de valamiért a menüben nem látszik a dlc (config ablakban igen!) és nem tudom elindítani semelyik mentésemet sem. valaki tudna segíteni?
Már a 3. végigjátszásnál tartok a legnehezebb szinten és megvan az összes medálom is a képességmedálokon kívül.. nagyon szeretném megszerezni de nem adja be akárhányszor használom õket. 75X kéne mindet de egyiket sem értem el pedig J
JÓVAL többször elsütöttem már õket.. mi lehet a probléma? ja és az pl az MI-hekkelést gépeken használom, az idegsokkot szerves ellenfeleken stb.. szóval ez sem lehet a probléma. lehet hogy bug van a játékban? valaki eljutott már idáig hogy ilyen problémái legyenek?
Köszönöm segítségeteket.
Tényleg még egy kérdés, már kipróbáltam és nem tudtam úgy irányítani a csapatot mint a dragon age-ben,csak annyit tudtam állítani hogy ki milyen módon támadjon de hogy ki kit támadjon azt már nem, most én nem veszek észre valamit vagy csak ennyit lehet állítani?
Kb hány órás a játék idõ?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a DLC az Exodus csillaghalmazba van.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
MassEffectLauncher.exe 1.01
MassEffectConfig.exe 1.02
UninstallMassEffect.exe 1.03
Kicsit kusza 😄
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A játékban hol mutatja a verziószámot?
Mert elvileg feltettem az 1.01, és utána az 1.02-es javítást, de sosem lehet tudni. :]
Most kezdem a játékot mert elég sok jót hallottam róla, és nem akarom bugosan játszani, mert ugye a javítások elég sok dolgot változtatnak benne.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Biztosra ment 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.