11074
  • Akranor
    hmm akkor az első jobb volt? :)
  • Atkamon
    Neeem, van nagyon sok különbség... mondjuk nem értem, hogy miért nem az 1-el játszottál először, így nem lesz akkora élmény szerintem.
  • Akranor
    No vége a 2.résznek,de illő volna az elsőt is megismerni ha már így hozta az élet,hogy kimaradt nekem :(
    Miben más az első rész? full minden ua. alapelven működik?
  • Atkamon
    Attól még ugyanúgy gáz, hogy warezolsz:)
  • C7
    letöltöttem egy frissebb videókártya-drivert, és megy is, ennyi...
  • Optimus Prime
    Én is ezt ajánlom. Én még 5500-ért vettem, de annyit is megér.
  • Fenrir
    Tessék.
  • C7
    bevallom, nem eredeti van meg, vitality verzió lett beszerezve régebben, most elővettem (először), felrakom, crackelem, belépnék, de valamit nem tud beolvasni, mindig más a hibaüzenet, kilép és elcsinálja a felbontásomat amit csak újraindítással tudok helyreállítani... valakinek van vmilyen tanácsa?
  • gfreak
    de akkro a kettőben ne is cseszegesse Mordin-t :DDD hiszen még be is segített...Wrex különben nagyon nagy arc, kár érte...
  • CroftManor
    na majd felrakom ujra ha végigtoltam a kettőt. most azzal tolom :)
  • Fenrir
    Kb másfél hete játszottam végig, a párbeszédek persze elnyomkodtam végig és tudtam, hogy merre mit kell csinálni.
  • ollie
    Minden mellékküldetéssel? Már 30 óránál tartok és még csak most jön Ilos.
  • Atkamon
    Hát attól függ, hogy új karaktert indítasz, vagy azzal kezded el, akivel végigvitted.
  • CroftManor
    amugy ha az 1ben új játékot kezdek végigvitel után, akkor lenullázódnak a fejlesztés pontjaim vagy megmaradnak?
  • Fenrir
    Amúgy 2 nap alatt lazán végig lehet pörgetni az 1-et minden mellékküldetéssel, érdemes pár dolgot változtatni az előző mentéshez képest.
  • CroftManor
    mármind1, már át importáltam a kettőbe a mentéseimet, az a Wrex amúgyse volt túl szimpatikus, elég mogorva alak volt. Én az 1ben Ashleyvel meg Talival mentem
  • MrStokes
    Egy krogannal kevesebb, nagy kunszt! :D
    Egy kis plussz segitseg a genophage-nek :DD
  • Hoz_Hun
    Gondolom a családi vértjét sem szerezted meg neki. Egy rasszista csaj hátbalőte....
    Azt ugye tudod, hogy ez kihatással van az ME2-re? Valószínüleg az ME3-ra is.
  • MrStokes
    Max a 2. reszben nem lesz portekcios haverja Tuchanka-n. :)
  • CroftManor
    lehet, de már végigvittem :D már a kettővel tolom
  • Atkamon
    Ott van többféle lehetőség is:) Túl is élheti Wrex.
  • CroftManor
    nem lövettem le, egyszer csak ott termett Ashley és hátba lőtte Wrexet, mert rám akart lőni. Nem tudtam rábeszélni h nyugodjon le...
  • Hoz_Hun
    A "Bring Down the Sky" ajánlom! Nagyon jó kis misszió. A "Pinnacle Station" viszon elég tré. Leginkább rajongóknak való. Bár a fő "reward"-ja elég jópofa.
  • Hoz_Hun
    Te lelövetted Wrexet?!?
  • Optimus Prime
    Mázli, hogy én a Gyémánt Kiadást vettem meg, amihez ott volt CD-n a BDtS.
    De még ott van a Pinnacle Station, ami necces ha magyar kiadásod van.
  • Atkamon
    De ehhez is új játékot kell kezdened, mert ez is egy mellékküldetés.
  • ollie
    angol
    magyar
  • CroftManor
    Még egy dolog: Olvastam egy bizonyos Bring Down the Sky nevű DLCről, ezt hogyan érhetem el?
  • CroftManor
    hát az elég gáz akkor, egy iylen nagyszerű játékban nincs free-roam Na mind1, játszom a kettővel akkor.
  • Atkamon
    Nincs free-roam a sztori befejezése után.
  • CroftManor
    Nah, végigtoltam, nagyon klasz volt! De am érdekes, hogy mikor visszalépek a főmenübe, már nem is lehet befejezni a kimaradt mellék küldiket? Mert ha rámegyek a folytatásra, megint Sarent adja be, átváltozása után.
  • CroftManor
    nem toltam még végig, pénteken kezdtem el
  • Glutamin
    Ez most komoly? Képes voltál úgy végigtolni az első részt, hogy nem tudod a főbb karakterek nevét? Wrex, Ashley, Kaiden, Tali stb. Nem voltak azért annyira sokan.
  • Fenrir
    Amikor kreálod a karaktert akkor kell kiválasztani.
  • CroftManor
    Azt most nem vágom melyik, volt egy nagy fejű piros bőrű, de azt a csaj hátulról le lőtte mert nem bírtam szót érteni vele. Van még a lila ruhás fószer meg a sisakos csaj.
  • Fenrir
    Az a biotika, olyan kasztú karaktert kell indítani, pl Adeptus-t.
  • CroftManor
    nem tom mikor kezdem a kettőt, elég hosszúnak tűnik az 1. Am láttam gameplay vidiben hogy így a mágikus kütyüvel a karján felemelt robotokat a levegőbe, ezt hogy tudtam előhozni?
  • Atkamon
    Ja, eléggé befolyásolják, de ez majd igazán csak a második részben fog kitűnni, akkor majd lesz álleesés:D nekem legalábbis volt rendesen:D
  • CroftManor
    hmm most toltam vele egy huzamban 3-4 órát. Hát nagyon klasz, egy kicsit talán zavaró h sok a mellék küldetés és külön el kell mászkálni bolygókra hogy beszélj ezzel meg azzal.. de legalább a pénzed nő utána. Ahogy kivettem eddig, nagyon nem mindegy h mit válaszolsz, mert nagyban befolyásolják a játék menetét
  • CroftManor
    na tettem fel egy kis gameplayt