11074
-
Akranor #9313 hmm akkor az első jobb volt? :) -
#9312 Neeem, van nagyon sok különbség... mondjuk nem értem, hogy miért nem az 1-el játszottál először, így nem lesz akkora élmény szerintem. -
Akranor #9311 No vége a 2.résznek,de illő volna az elsőt is megismerni ha már így hozta az élet,hogy kimaradt nekem :(
Miben más az első rész? full minden ua. alapelven működik? -
#9310 Attól még ugyanúgy gáz, hogy warezolsz:) -
C7 #9309 letöltöttem egy frissebb videókártya-drivert, és megy is, ennyi... -
#9308 Én is ezt ajánlom. Én még 5500-ért vettem, de annyit is megér. -
#9307 Tessék. -
C7 #9306 bevallom, nem eredeti van meg, vitality verzió lett beszerezve régebben, most elővettem (először), felrakom, crackelem, belépnék, de valamit nem tud beolvasni, mindig más a hibaüzenet, kilép és elcsinálja a felbontásomat amit csak újraindítással tudok helyreállítani... valakinek van vmilyen tanácsa? -
#9305 de akkro a kettőben ne is cseszegesse Mordin-t :DDD hiszen még be is segített...Wrex különben nagyon nagy arc, kár érte... -
#9304 na majd felrakom ujra ha végigtoltam a kettőt. most azzal tolom :) -
#9303 Kb másfél hete játszottam végig, a párbeszédek persze elnyomkodtam végig és tudtam, hogy merre mit kell csinálni. -
#9302 Minden mellékküldetéssel? Már 30 óránál tartok és még csak most jön Ilos. -
#9301 Hát attól függ, hogy új karaktert indítasz, vagy azzal kezded el, akivel végigvitted. -
#9300 amugy ha az 1ben új játékot kezdek végigvitel után, akkor lenullázódnak a fejlesztés pontjaim vagy megmaradnak? -
#9299 Amúgy 2 nap alatt lazán végig lehet pörgetni az 1-et minden mellékküldetéssel, érdemes pár dolgot változtatni az előző mentéshez képest. -
#9298 mármind1, már át importáltam a kettőbe a mentéseimet, az a Wrex amúgyse volt túl szimpatikus, elég mogorva alak volt. Én az 1ben Ashleyvel meg Talival mentem -
#9297 Egy krogannal kevesebb, nagy kunszt! :D
Egy kis plussz segitseg a genophage-nek :DD -
Hoz_Hun #9296 Gondolom a családi vértjét sem szerezted meg neki. Egy rasszista csaj hátbalőte....
Azt ugye tudod, hogy ez kihatással van az ME2-re? Valószínüleg az ME3-ra is. -
#9295 Max a 2. reszben nem lesz portekcios haverja Tuchanka-n. :) -
#9294 lehet, de már végigvittem :D már a kettővel tolom -
#9293 Ott van többféle lehetőség is:) Túl is élheti Wrex. -
#9292 nem lövettem le, egyszer csak ott termett Ashley és hátba lőtte Wrexet, mert rám akart lőni. Nem tudtam rábeszélni h nyugodjon le... -
Hoz_Hun #9291 A "Bring Down the Sky" ajánlom! Nagyon jó kis misszió. A "Pinnacle Station" viszon elég tré. Leginkább rajongóknak való. Bár a fő "reward"-ja elég jópofa. -
Hoz_Hun #9290 Te lelövetted Wrexet?!? -
#9289 Mázli, hogy én a Gyémánt Kiadást vettem meg, amihez ott volt CD-n a BDtS.
De még ott van a Pinnacle Station, ami necces ha magyar kiadásod van. -
#9288 De ehhez is új játékot kell kezdened, mert ez is egy mellékküldetés. -
#9287 angol
magyar -
#9286 Még egy dolog: Olvastam egy bizonyos Bring Down the Sky nevű DLCről, ezt hogyan érhetem el? -
#9285 hát az elég gáz akkor, egy iylen nagyszerű játékban nincs free-roam Na mind1, játszom a kettővel akkor. -
#9284 Nincs free-roam a sztori befejezése után. -
#9283 Nah, végigtoltam, nagyon klasz volt! De am érdekes, hogy mikor visszalépek a főmenübe, már nem is lehet befejezni a kimaradt mellék küldiket? Mert ha rámegyek a folytatásra, megint Sarent adja be, átváltozása után. -
#9282 nem toltam még végig, pénteken kezdtem el -
#9281 Ez most komoly? Képes voltál úgy végigtolni az első részt, hogy nem tudod a főbb karakterek nevét? Wrex, Ashley, Kaiden, Tali stb. Nem voltak azért annyira sokan. -
#9280 Amikor kreálod a karaktert akkor kell kiválasztani. -
#9279 Azt most nem vágom melyik, volt egy nagy fejű piros bőrű, de azt a csaj hátulról le lőtte mert nem bírtam szót érteni vele. Van még a lila ruhás fószer meg a sisakos csaj. -
#9278 Az a biotika, olyan kasztú karaktert kell indítani, pl Adeptus-t. -
#9277 nem tom mikor kezdem a kettőt, elég hosszúnak tűnik az 1. Am láttam gameplay vidiben hogy így a mágikus kütyüvel a karján felemelt robotokat a levegőbe, ezt hogy tudtam előhozni? -
#9276 Ja, eléggé befolyásolják, de ez majd igazán csak a második részben fog kitűnni, akkor majd lesz álleesés:D nekem legalábbis volt rendesen:D -
#9275 hmm most toltam vele egy huzamban 3-4 órát. Hát nagyon klasz, egy kicsit talán zavaró h sok a mellék küldetés és külön el kell mászkálni bolygókra hogy beszélj ezzel meg azzal.. de legalább a pénzed nő utána. Ahogy kivettem eddig, nagyon nem mindegy h mit válaszolsz, mert nagyban befolyásolják a játék menetét -
#9274 na tettem fel egy kis gameplayt