Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mellékküldetésre mit kellett írni, nem vagyok benne biztos, hogy az jó lett.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Valaki segítene nekem egy kérdésben, egy játékhoz kellene a válasz, de nem vagyok benne biztos. Elkezdtem a játékot nemrég, de nem tudok biztosan válaszolni.
Hol találkozhatunk Conrad Vernerrel, és mi a hozzá kapcsolódó mellékküldetés neve?
Ezt találtam róla angolul, de nem nagyon tudom lefordítani, meg nem is szeretnék hülyeséget írni:
Conrad Verner is standing in the Upper Markets on the Wards, at the top of the stairs leading to the Lower Markets.
He can be found in the Citadel, at the top of the stairs in the upper Markets on the Wards.
Valaki megtenné, hogy elküldi nekem PÜ-ben a választ? Sejtem mi a megoldás, csak biztosíték kéne. Köszönöm.
A Halo-Mass Effect kapcsolathoz viszont tegnap találtam egy kapcsot: mindkét játékban van egy private Jenkins nevû karakter. 😄 És a VI-ok kinézetre nagyon hajaznak Cortanara.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
megvan a mass effect és patcheltem az 1.1 meg 1.2 es el
de nem indul el a betöltö képernyönél lefagy.
mi lehet a baj?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Positive Mental Attitude
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most játszom elõször a Mass Effect-el, és lenne egy kérdésem. Harc közben ugye van az akció menü, amit a Space lenyomásával lehet elõhozni. Én gamepad-al tolom a játékot, és ezt a menü felmappeltem egy gombra. Namost az a bajom ezzel, hogy folyamatosan nyomva kell tartani. Ez egyrész baromi kényelmetlen, másrészt meg szerintem bugos is, mert akármennyire szorítom a gombot, ahogy mozgatom a nyilat néha egyszerûen visszaugrik a játékba, aztán vissza a menübe.
Meg lehet oldani valahogy, hogy a menü gombnyomásra elõjöjjön, és gombnyomásra eltûnjön? Valami .cfg állítgatással vagy ilyesmivel? Köszi.
felraktam az 1.1 meg az 1.2 es patcheket és a betöltöképernyönél kifagy mi lehet a gond?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
mi lehet a gond?
segitsetek pls
http://www.abload.de/img/nvtelen8gsy.png
http://www.imdb.com/title/tt1073668/
anti hero
Why so serious?
lehet fura kérdés, de a guruhoz járó mass effecttet lehet teljesen angol nyelven (feliratokkal) is játszani?
anti hero
Why so serious?
Nem ismer valaki olyan modot, vagy trükköt amivel 60-as szint fölé lehetne fejlõdni??
És gyökeresen más az alapkoncepciójuk, ami feleslegessé tesz bármiféle hasonlítgatást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ME egyébként 2083-ban játszódik, kiírják játék elején, ott a kódex füzet formában és a játék közben a menüben.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
CSAK a Fradi
Tehát 2157 után 20 évvel, vagyis 2177-ben játszódik a játék. Én meg találtam már olyan évszámokat, hogy 2148 (ez van a játék eleji videóban, a youtube-on láttam), 2138, 2183.
Na most akkor ebbõl szûrje le az ember az igazságot.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Közben megpróbáltam utánanézni mikor játszódik a történet, de három évszámot is találtam, nem írják le a konkrétat sehol sem.
Írd inkább a termelõ szövetkezet rövidítésével: tsz, sokkal jobb...
RPG-kben így szokás már egy ideje 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha esetleg vissza akarsz menni.
@SaGa Jr.
Pontosan errõl van szó. Késõbb megtudod, tetteidnek milyen következményei vannak a világra, egyes karakterekre, stb. nézve. Erre találta ki a BioWare, hogy trilógiát csinál, ahol a döntéseid keresztülívelnek a három játékon. 😊 Úgyhogy nem maradt ez ki, sõt, ez a Mass Effect trilógia alapgondolata.