137
-
M2 #17 El kell járni évente szűrésre. -
Caro #16 :)
Én csak tudod szeretek néha radikális lenni ;) -
dez #15 Ha párszor napoztál már egy jót, nehéz lemondani róla. Az élet egyik nagyszerű elfoglaltsága. Lenne... Ez milyen dolog már, hogy a saját, ill. leginkább az ipari vezetők idiótasága miatt már napozni sem lehet. A megoldás nem szabad, hogy az legyen, hogy oké, akkor ezentúl nem napozunk! A gyerekeink meg eleve meg sem ismerhetik... Be kell foltozni azt a kurv@ ózonlyukat! -
Caro #14 Biztos nem normális aki napozik. Ez az én véleményem. -
imuthesz #13 a szoli is káros? -
#12 Kegyetlen volt ez a cikk A cikk írója is úgy unta mint a szart:D
"A legjobb szer UVA ellen a WoW. Láttatok ti már szép barnára leégett WoW-ost?
Én még egyet sem, kivételek persze lehetnek, de a vasbeton födémen, 10 WoW-osból 9 állítja, hogy nem ment át az UVA". Erre mit írjon bárki is??? Nó komment -
#11 akár a jelenlegi életkorunk is nőhet -
#10 Nem érint ez a téma -
dez #9 Nem biztos... Csak megsokszorozódik erre az esélyük. -
#8 A legjobb szer UVA ellen a WoW. Láttatok ti már szép barnára leégett WoW-ost?
Én még egyet sem, kivételek persze lehetnek, de a vasbeton födémen, 10 WoW-osból 9 állítja, hogy nem ment át az UVA -
#7 És akkor azok 10 év múlva bőrrákban halnak meg akik napi 4-5 órát a napon vannak egész nyáron? -
#6 szolireklám? :) -
AranyKéz #5 Végülis ha sokat várnak az árnyékban, nő az életkoruk -
Turul1 #4 végülis nő az életkorunk is... -
ImperatorEGO #3 "A dolog pozitívuma, hogy árnyékba vonulva megőrizhető a bőr fiatalsága és életkorunk is nőhet némileg."(esetleg az élettartamunk) -
who am I 7 #2 Az lehet..de tök fölösleges...
Eddig is mindenki tisztába volt vele, h órákon át nem egészséges napon lenni.De egy fél órát szerintem probléma nélkül el lehet "forgolódni" persze, nem csúcsidőbe...
Szal jó ez a melanóma,oxidatív,szabad gyökök,melanin, uv spektrum meg anyámkinnya, de én tudok jobbat az egész cikket 1 mondatban > A naptejek nem védik meg 100%kosan a bőrt a ráktól, mert még nem fejlesztették ki az UVA-elleni védelmet.Kb ennyi az egész.
Egy pozitívum, h a csajok jók a képen -
#1 nagyon jó cikk! grat