Napozók, óvakodjatok az UVA-tól!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Amúgy meg nagyapáink is napoztak, többet voltak a napon mint mi, és mégis eléltek 70-80 évig is. Csak most mindent felfujnak és megmagyaráznak korszakban vagyunk. Csak mértékkel minenbõl, ez a dolog nyitja.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
amugymeg tökmind1 mit mondanak a tudósok már ki se mennének az utcára merthogy káros (összeszedsz valami fertõzért, túlsok uv sugárzás ésatöbbi,ésatöbbi....)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
2. Wowos-e vagy? <#vigyor1>#vigyor1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
manapság már ritkán látni, de régen a földeken dolgozó emberek nem véletlenül viseltek hosszúujjú inget valamilyen kalappal. nem csak mert az volt a módi, de napi 8 óra kapálás után nem aludna az illetõ a hátán..
egyébként ezek szerint nem csak a napvédõkrémek károsak. az olcsó napszemüvegek is. valami kormozott üveg, ami a látható fényt szûri, de az uv-t lehet átengedi. ha csak hunyodognánk szemüveg nélkül, akkor jobban járnánk, mivel a szemüveg mögött a pupilla kitágul és csak több uv-sugárzás juthat be. egy eredeti polarizáló szemüveg az egyedüli, amit én fel mernék venni, meg a fényre sötétedõsök, amik anyagukban szûrnek.
\"The voices are back... Excellent.\"
Mellesleg endorfinfelszabadulással is jár, és a valamely hatóság által megállípított napi adagnál több term. D vitaminnak is vannak érdekes hatásai.
Én csak tudod szeretek néha radikális lenni 😉
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"A legjobb szer UVA ellen a WoW. Láttatok ti már szép barnára leégett WoW-ost?
Én még egyet sem, kivételek persze lehetnek, de a vasbeton födémen, 10 WoW-osból 9 állítja, hogy nem ment át az UVA". Erre mit írjon bárki is??? Nó komment<#lama>#lama>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én még egyet sem, kivételek persze lehetnek, de a vasbeton födémen, 10 WoW-osból 9 állítja, hogy nem ment át az UVA <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Eddig is mindenki tisztába volt vele, h órákon át nem egészséges napon lenni.De egy fél órát szerintem probléma nélkül el lehet "forgolódni" persze, nem csúcsidõbe...
Szal jó ez a melanóma,oxidatív,szabad gyökök,melanin, uv spektrum meg anyámkinnya, de én tudok jobbat az egész cikket 1 mondatban > A naptejek nem védik meg 100%kosan a bõrt a ráktól, mert még nem fejlesztették ki az UVA-elleni védelmet.Kb ennyi az egész.
Egy pozitívum, h a csajok jók a képen <#ravasz1>#ravasz1>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P