Motorosok Vs. Autósok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Visszakérdezek: minek a repülõgép, helikopter, tengeralattjáró, sõt az autó, de még a kerékpár is? Gyalog is el lehet jutni A-ból B-be biztonságosan, pár tízezer év bizonyította nem?:)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Arra nem számíthatsz, hogy valaki 200-zal tép el melletted. Ez váratlan helyzet.
Ez egy tesztkérdés volt. A másik válasz lehetõség az volt, hogy beleírták : és váratlan. Ez volt a rossz válasz. Arra sem számíthatsz, hogy eléd zuhan egy helikopter.
"Sokszor én is szoktam hasonlóan jelezni az elõzendõnek hogy motorral jövök, mondjuk nem követem száz métereken keresztül az autót ilyen közelrõl. De mint látható némelyik mazsolának ez sem elegendõ jelzés."
Kimaradt belõle, hogy ÉS JELZEM IRÁNYVÁLTOZTATÁSI SZÁNDÉKOMAT, ...
csupán A-ból szeretne B-be biztonságosan eljutni?
arra ott az autó
"szabadabb" szeretne lenni, utazni a természetben?
akkor ott a bicikli
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Könnyû mindent az autósokra kenni...
ennél jóval több baleset következik be a motorosok hibájából
elvee, ki az aki motort vesz?
aki "szabadságra" vágyik, amit úgy képzel el, hogy minél gyorsabban megy és áthágja a szabályokat
szóval a nem normálisak
nem kell csodálkozni, ha utoléri õket a sorsuk
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Ugyanis kocsival biztonságosabban elõzöl mondjuk egy 200+ lóerõs cuccal mint egy 40 lóerõssel, mig motornál mindkettõvel lehet biztonságosan elõzni, de a 100+ lóerõhöz már gondolkodni kell, mit is csinálsz ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként is mindegy mekkora volt a táv, olyan jármûvel csattant ami éppen elõzte és kész, ezt mindenféleképp szabálytalan. Persze ha nem szándékosan csinálta, akkor már komolyabb kategória.
Légy nyugodt ez az autósokkal is így van:) Ha van az illetõ alatt egy erõsebb autó, akkor nem tûr senkit maga elõtt, jön az "elõzésikényszer" stb.
\"Never say never!\" W Churchill
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mellesleg télleg elég az ilyen cuccokból mint ez a Seatos ... gyakran elõfordul hogy megyek a 44-esen, elõttem tötyörgõ, elõtte kamion. Megy a hülye a kamion mögött, nem lát kifelé semmit, de abban a pillanatban hogy kirakom az irányjelzõt hogy elõznék már rántja is a kormányt, és bevág elém ... de gyorsulni nem gyorsul ... szembõl meg villognak, mert a barom miatt mindenkinek fékezni kell ...
Sok ilyen van itthon is sajna :(
Oda kellene figyelni, és sok-sok türelem kellene :(
Én csak azt nem értem, ez téged miért zavar? Hát azért motor, hogy elférjen, nem kell irigykedni mert õ jobban halad. Párizsban, Rómában mit gondolsz hogy közlekedik a kb. 20x több robogó? Nem gyõzöd kapkodni a fejed, menet közben is bújkálnak, de egyáltalán nem zavarnak a közlekedésben, picit figyelni kell rájuk, ennyi. Apró figyelmességgel eléred, hogy a másik halad, de nem, nálunk az a lényeg, hogy tegyünk keresztbe a másiknak, méghogy jót tegyünk vele, ugye. Mondom ezt úgy, hogy életembeen 2x ültem motoron, szóval inkább autóban szoktam ülni.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Never say never!\" W Churchill
Together we'll fly someday...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azokban is van tanulságos ... és elrettentõ.
Esetleg képek.
Egy kis OFF:
... mostanában elég gyakran olvasgatok motoros oldalakat, kezdek egyenesbe jönni, szeretném követni a családi hagyományokat, 30-as fejjel letenném nagymotorra a jogsit, és szeretnék venni valami kezdõmotort ... Eszembe sem jutottak a sportmotorok, 500-as túramocik körül nézelõdök (Bevallom azért a 600-as Bandit megmozgatja a fantáziám, de nem tudom nem lenne e sok kezdésnek ...)
Ahogy nézegetem ezeket az oldalakat, majd mindegyiknél be vannak linkelve a motorbalesetes oldalak, mindenhol felhivják a figyelmet arra, hogy óvatosan, körültekintve vezessen az ember fia, hogy fontos a jó ruha, bukó, stb, de a legfontosabb, az hogy senkinek ne essen bántódása ...
Szüleim fiatalkorukban egész Európát körbemotorozták, külön mocival, ráadásul :) A család minden iskolámat segitette, az autósjogimat is fater fizette ...
VISZONT!!! 18 évesen szerettem volna nagymotorra is letenni a jogsit (Akkor már 4 éve legálisan nyúztam a Szimót :) ) ... Amire az volt a családi válasz, hogy majd csak ha megkeresem magam rá a pénzt ...
Most kezdem megérteni, hogy (Ebben is ...) igazuk volt ... és talán mások is elgondokodhatnának ezen ...
Bocs az offért ...
Azért, mert összehazudott 10 millát egy dzsipre, már azt képzeli, hogy neki több joga van az úton haladni, mint a trabis öregúrnak.
Ez itt a baj kéremszépen.
Ezen a hozzáálláson kéne változtatni és negyed ennyi baj nem lenne...
Szerintem 2x olyan szigurú B kategóriás szabályokat létrehozni, a mostaniak helyett, és nem okoznának ennyi balesetet a személyautók. Hiába a 60% a motorosok javára .. Ez humbukk ..
Egy ismerõsöm 36 évesen halt meg, ebbõl több mint 20 évet lemotorozott .. Pedig szabályosan haladt. Csak a 70 éves nagypapi felejtett elsöbbséget adni ..
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Tegnap este nagyon ideges voltam több okból is, és motorozással próbáltam elfeledni bánatom, ahogy te is említetted.
Bp-Vác útvonalat megjártam, Legyorsabban 110el mentem. Élveztem a szelet, a napsütést, a jóidõt meg a többit amit motorozás közben lehet :)
Egybõl elfelejtettem minden gondomat, jól éreztem magam, aztán újjult erõvel vágtam bele a további teendõkbe :)
Motorozás csökkenti a feszültséget. Már akinek ugye...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De nem mindenki csinál balesetet.
És nem is mindig a motoros a hibás ...
Pontosan ez a balesetveszélyes. A megengedett sebességhatár kétszeresével menni.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ez nagyon DURVA volt.
Belinkelném de sztem repülnék is innen ... pedig sztem sokakat elrettentene egy s más dologtól ...
De ha be is ér kimész elé?
Mert sztem nem. :)
És attól hogy 2x olyan sebességgel közlekedik nem biztos hogy magától okozna balesetet.
A képrõl még annyit.
Visszanéztem ... helyen a hozzászólásokat és ezt találtam.
""két motorral voltak, kanyarban elõzött a Corsa, frontális csatt, ott is maradtak mind a hárman. Aznap reggel köszöntem el a csajtól, hogy "vigyázz magadra", mert Komáromból hajnalban ment le a barátjához, Alsóörsre. Õ vigyázott is. Csak egy gusztustalan, felelõtlen, agyhalott alak nem..."
A videó is ezt tükrözi! Akinek jó volt a ruhája legtöbb esetben túlélte. Azonban ha a szerencse nincs veled akkor kevés akármilyen védõfelszerelés is... (gondolok arra az esetre, amikor becsúszott a kocsi alá. Az egész út tiszta volt, csak egy autó állt ott, pont annak ment neki. Egyik ismerõsöm ugyan így halt meg az Eger-Mezõkövesd szakaszon... Õ túl élhette volna rendes ruhával, de nem vett.) Ne spóroljatok ilyenekkel!!! Én egyszer nem vettem fel a felsõmet, akkor jött ki egy cigóasszony elém. Másfél hónapig gipszben volt a karom, és körül voltam tekerve idióta kötésekkel. Pedig csak 1x nem vettem fel!
Apámnak az unokatestvére elvesztette a lábát egy hülye autós miatt. És õ nem sportmotorral ment, hanem csopperral. A rendõrségi vizsgálatok egyértelmûen a kocsis hibájára utaltak. Pedig csak motorozott, ahogyan azt majdnem minden nap megtette.
A frontális ütközésben meghalt motorost is ismertem... Egyik ismerõsöm barátja volt. Nem tehetett róla, hogy meghalt, mert nem hibázott. Õ is csak motorozott, ahogyan azt majdnem minden nap megtette.
Másik haverom Rudi két barátját vesztette el motoros balesetben. Az M3-mas autópályán Mezõkövesd közelében motoroztak ketten, egy motoron. (egy honda CBR 929R -el) Elõzésbe kezdtek, amikor index nélkül kivágott eléjük egy rs4-es audi. Hátulról bele mentek, a hátsó leesett és azonnal életét vesztette. Az elülsõ ember pedig a kórházban halt meg, mert már nem tudtak rajta segíteni. Pedig õk is csak motoroztak ugyan úgy, ahogyan azt majdnem minden nap megtették.
Még nagyon sokan vannak így, akik nem azért motoroznak, hogy feszítsenek, hanem mert élvezik. Mert szeretnek motorozni, élvezni azt, csak azért, hogy elfeledjék a hétköznapi gondjaikat egy idõre, és ezt nem csak azzal lehet megoldani, hogy gyorsan és extrémen megyünk. A szép lassú motorozásnak is vannak elõnyei. SÕTT!
Úgyhogy szeretném, és szeretnénk, ha ezt a két "motorosfajzatot" eltávolítanátok egymástól ugyanúgy ahogyan az autósokat is két részre lehet bontani.
Ugyan így van rendes és idióta autós is.
+fav, read only...