Motorosok Vs. Autósok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nem kamiont vezetett...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
hacsak nem abban, hogy egy gép segítségével 4 mp alatt meg tudod változtatni 100km/h-val a sebességedet bármilyen irányba
szerintem a motorosok 95%-a épp ezért veszi meg ezt a játékszert
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
Esetleg meggyõzõdni arról, hogy nem kezdett-e már minket elõzni valaki???
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
Mondjuk én nem is tudok végsebességre nagyon száguldozni, mert supermoto-m van, olyan áttétellel, ami inkább gyorsulgatni jó. Amúgy túrázni is imádok vele, mármint terepen, természetesen ott sem észnélkül, és amennyire tehetem, a természetet is óvom. No meg az utcai gumi miatt sem lenne érdemes tulságosan repesztenem terepen. Persze itt fel tudnék hozni egy ellenpéldát, annak meg is ittam alevét, mert egy elég szépet zakóztam.
A régi motoromat meg 80%-ban túrázásra használtam, azzal csak addig mentem betonon aíg eljutottam a legközelebbi földes útig.
*Posse*T.W.D*
Nagyon gáz látni egy ilyet, versenypályán. Abszolúte szervezetlenül...több, mint valószínû, hogy nem volt veszély-jelzés sem. Ész (és szerintem képzettség) nélkül beszaladtak menteni.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Na jó még pár chopperes volt még akiket láttam és nem mentek mint a hülyék.
*Posse*T.W.D*
Fel kell ülni egy motorra és megtudod.....
Azzal hogy valaki 120-al megy, még magába semmit sem jelent. Autóval is lehet annyival menni, szóval a motorozás élménye nem abban rejlik.
Pl én a városban negyedikben, 2500-as fordulatom 50-el szépen el szoktam prüntyügni. Az érzés nem a sebességben van!!
mit értesz a motorozás érzése alatt?
hogy 120-al mehetsz?
A beírásomból nem igen derült ki, de én inkább motorosnak tartanám magam, de sokat közlekedem autóval is. Szóval a téma mindkét oldalán ott vagyok.
A motort a motorozás érzése miatt vettem meg. Nem száguldozni akarok, és nem balesetet okozni. De ezt csak az tudhatja, aki ült már motoron...
Látom Te az autósok oldalán állsz, mert ilyet írsz, és látom általánosítgatsz. Ez nem jó dolog!
Talán a topik elején írtam, hogy hülye embernek mindegy mit vezet...
Szóval a topik címének inkább annak kellene lennie:
Hülye vezetõk és normális vezetõk!
És nem az autósokat meg motorosokat kellene egymásnak ugrasztani! Bárki beláthatja, hogy mindkét oldalon vannak hülyék, akiket nem szabadna az útra engedni. És le kellene vetkõzni azt, hogy te motoros vagy, te autós, te biciklis, te teherautós. NEM! Mindenki KÖZLEKEDÕ!
valóban jó lenne, ha mindenki magába nézne, de épp emiatt nem fog
különösen a motorosok
nem fogják õszintén beismerni: miért vettek motort
Se nem csak a motorosokkal, se nem csak az autósokkal van itt a baj, hanem a vezetési morállal! Nem érdekel senkit a másik, autós szidja a másik autóst, teherautóst, a motorsnak meg azért is megmutatja! A hölye motoros, meg szinte csk bójának nézi az autósokat, amit kerülgetni kell, és hát ugye azok a szemét autósok!
Ez két szélsõséges eset, és mindenki , attól függ melyik táborban van, a másiknak azzal példálózik.
Ne hát ezzel van tele a hócipõm! Tûzoltó vagyok, láttam már sok csúnya dolgot, elhihetitek.
Volt egy eset amikor a postánál ment ösze két autós. Sárga villogó fényt ugye tudja mindneki mit jelent. Az autót vezetõ hölgy pedig ennyit mondott:
"Még gyorsan át akartam hajtani, mielõtt piros lett volna."
A láncot egybõl ledobtam. Igaz nem autos vs motoros téma, de szerintem nincs autós vs motoros probléma!!!!
Nem kellene pálcát törni sem motoros, sem autós felett. Inkább a hülye emberek felett kellene!
Olvastam itt is többektõl, milyen felháborodással írtak a másikról. Mindenki nézzen elõbb szét a saját háza táján, azt ajánlom. gondolkozzon el mielõtt beül/felül jármûvébe, és kezelje EMBER ÉS KÖZLEKEDÕ TÁRSKÉNT a másikat. Mindegy hogy mit vezet. Jó lenne egy normális közlekedési morolt itt, kis hazánkben is megvalósítani!! És senki ne azt mondja, hogy Õ egyedül hiába közlekedik normálisan, akkor sem változik semmi, mert ez nem igaz! Ha mindenki így gondolkozik akkor tényleg nem....Csak el kellene kezdeni, mindenkinek, és nem a másikra mutogatni!!!
Engem már nem érdekel, hogy kit kell felmosni az aszfaltról, kiere kell a lepedõt teríteni (csak rokon ne legyen soha!!). Az elsõre még emlékszem tizsztán, mintha most történt volna. A többit nem számoltam....
Szóval mindenki figyeljen a másikra, és magára!
Ja, és annyit még. Nekem ezt mondta az oktatóm:
"Nem az tud jól közlekedni, aki nem okoz hibát, hanem az, aki a mások hibáit is el tudja kerülni!"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
:):):):):):))
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A motor benzinnel megy, nem joksival... :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Talán mindenki ismeri a kisromet-et, más néven romet ponyt.
Volt a motoros társaságba nem is egy, kuriózumként. Egy nap az egyik koma, aki vagy 2.20 volt magasságba és vagy 100 kiló, kölcsönkérte az egyiket, mert sürgõs dolga akadt és nem volt másik használható jármû a környéken.
Cirka 3-4 óra mólva visszajön, kissé viseletes állapotban mind õ, mind a moci. A kérdésre, hogy mi történt, a következõ válasz jött:
Hasítok a mester utcába, kanyar, döntök, majd surlódó hang. Lenézek, mire észre vettem, hogy elestem. :-)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ez az egyik.
A másik meg hol említetted te ezt egy percig is hogy csak a gyorsaságisokat szidod? Sehol...
Ezt a hozzászólást én megegyszer átgondolnám, mert akkora hülyeséget írtál, már bocs, hogy öröm nézni...
V9ykn8_TZL0
Miert? Rengeteg ember nem tud vezetni, nem ismerik a rohadt iranyjelzot, kreszt, szarnak meg a masik autosra is. Nem vagyok egy kezdo bringas, de probaljon vki a Budaorsi uton kifele bringazni. Sajnos ott kellene, mert elmeletileg a jardan nem szabad biciklizni ( 10 rugoval buntet a rendor ha olyan napja van), az a gyalgosok territoriuma. De ott keptelenseg, egyreszt mert busz sav van (jopar autos ezt se tudja), es egy savval beljebb kellene menni, de mivel az autosok nem tartjak a biciklist egyenrangu felkent, igy ugyanabban a savban eloznek, es neha iszonyat sebesseg kulonbseggel. Volt mar reszem abban milyen az amikor az Ulloin 30 centire a kormanytol huz el egy autos olyan 120-al, es szerencsem, hogy elek, mert a katyus utak miatt nem engedhetem meg azt a luxust, hogy teljesen a sav szelen menjek. A motorosokkal ugyanez a helyzet, csak ok gyorsabbak. Ennek ellenere O rajuk se vigyaznak az autosok, pedig sokkal serulekenyebbek. Mig az autoban ott a biztonsagi ov (erdemes nezni neha a forgalmat hany autos van bekotve...), legzsak, a motorost, es a biciklist semmi se vedi max a sisak, es ha van protektor akkor az.
Az autosoknak kellene jobban figyelni, a kisebbekre, de sajnos a "nekem van nagyobb farkam, en baszok" mentalitas ervenyes magyarorszagon tobbnyire. Amig ez nem valtozik, marmint a mentalitas, par emberben, addig hiaba tepjuk itt a szankat, barmok mindig is lesznek.
A hulyeseg amugy egyaltalan nem kozlekedesi forma fuggo. Lattam mindket oldalrol barom motorost, es autost is. De akar mondhatnam azt is, ami nagyon jo pelda szokott lenni nalam: Budaorsi ut, Nagyszollosi ut talalkozo. Van ott egy gyalogos atkelo a Budaorsin. Ott az autok nagy resze 50-80 km/h kozott kozlekedik. Atlagosan ott egy gyava embernek az atkeles 5 perc szokott lenni!! Az autosok nagyon ritkan allnak meg, ha nem lepsz le a jardarol, amig az addig okes is lenne kresz szerint, de ha 70-el jon, akkor eselye se lenne megallni, ha lelepnek. Sajnos szinte mindig force-olni kell a megallasukat egy eroteljes, " en most atmegyek ,akkor is ha megallsz, vagy nem" lelepes, elindulassal. Es ha jol emlekszem itt vki szidta a BMW-seket is. Nos ezen a szent helyen megfigyeltem mar, hogy 10 megallo autosbol (mar akik maguktol alltak meg), minimum 7 BMW-s volt!!! Es akkor ez hogy?
És akkor it még csak !!1!!! óráról van szó...
De persze nem 190-nel kell menni a Mecsekben, Mátrában Pilisben stb...
Lehet ésszel is, normálisan motorozni
Nem mindenki az adrenalinra hajt aki motort vezet. lásd robogók, futárok, postások stb.
Erre tudok egy pl.
Igaz eltér a motorozástól de a biztonság és a gyaloglás benne van. :)
"Egyik tanárom még sulis éveimben mindig kocsival járt be ....
A felesége már nagyon unta és mondta egyszer menjen már gyalog mert ugy sincs messze.
A tanárbácsi sajna hallgatott az asszonykára, gyalog indult neki az utnak. Egyszer csak jön egy bunkó, fel a járdára és a tanárbácsinak lõttek is."
Akkor hol itt a biztonság???
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.