321
-nal vagy anélkül?
  • Kata
    Egyébként manapság nagy divatja van a szilikonnak, már kis hazánkban is szinte minden második nő megcsináltatja. Némi személyi kölcsönnel manapság az utolsó műkörmös vagy titkárnő is megengedheti magának, anyagi nehézsége gyakorlatilag nincs. A férfiaknak tetszik a nagy, telt, feszes cici, ezért egyre többen meg is csináltatják. Sőt, továbbmennék a gondolattal: a mai fiatal fiúk, akik a net műcici-dömpingjén nőttek fel, már természetes formának éppen a műciciket tartják. Ilyenformán a természetes mell számukra ronda és/vagy kicsi. Ezért az életben is a hasonló "adottságú" lányokat keresik, amilyeneket a netes képeken látnak.
    A műcici egy lehetőségnek indult a kis-, vagy lógásnak indult mellűeknek, illetve azoknak a mellrákosoknak, akiknek le kellett operálni a betegség miatt. Mára - mint szinte minden - ez is elkurvult, és divatirányzat lett, főleg, hogy a férfiak nagy részének tetszik a nagy mell.
    Én is eljutottam odáig, hogy ugyan D-kosaras melltartó kell, de gondolkoztam implantátumon. Nem is annyira a méret, mint inkább a műcici-alak miatt.
  • Kata
    Én is fogtam már szilikonos mellet, és igenis van különbség tapintásban is, nem csak látványban. Egyébként a szilikonos mellek 100%-ról meg lehet állapítani, hogy az-e, ha valaki tudja, mik a jelei.
  • koloncos
    Hát jah...én nem mondom, hogy ez a műiség olyan rossz lenne, meg azt sem, hogy mindenki szabassa át magát. Na, de ki mondta, hogy ez a csaj operálva van? Lehet, hogy így sikerült. Akkor meg grat anyunak és apunak!:)
  • viizo
    regisztrációk: 2007-04-20

hosszú volt a suliban a lyukasóra és nagyon unatkoztál?

eldönthetnéd már, hogy "csukaviv", "mopsar", "peteemol", "koloncos" vagy "patkomar" néven írogatsz ide :///

rettenetesen szánalmas így futtatni egy topikot
  • patkomar
    Hát, mondom, hogy a volt pasim...:D de komolyan, ez sztem csak akkor jó dolog, ha magad akarod! Ne más miatt tegyél ilyet!
  • viizo
    felteszem, mert sztem ez nem dögös csaj :)
    attól hogy vkinek lufimellei vannak, egyből dögössé válik?

ezt a csajt ráadásul pont a mellei rontják el :/
  • koloncos
    és mi volt a válaszod? Leverted?:)
  • patkomar
    Nekem a volt pasim azt akarta, hogy csináltassam meg a melleimet!
  • koloncos
    Tegye fel a kezét, aki nem néz szívesen egy ilyen dögös csajt egy reklámban! Az egy őrült...
  • koloncos
    sztem az, hogy mi a természetes és mi kell a reklámokba, az teljesen más! Oda odaba**ós csajok kellenek!
  • viizo
    áruld már el légyszíves, Te pénzt kapsz a reklámért?

miért kell 20 néven regisztrálni és ugyanazt a f*st belinkelni? :///
  • koloncos
    erről ment itt a sztorizás tegnap egész nap!:) ...de tényleg ok, én ma is szívesen nézem:)
  • koloncos
    Hát, neki feszül, nagyon úgy látom!:)
  • rotator
    Én nem a szilikonosról beszéltem, hanem amelyik melltartóban feszül, de anélkül hmmm.... :)
  • Csacsi
    Fogtál már rendesen megcsinált szlikonmellet? Volt olyan lány, akinek nem is tudtam, hogy szilikon melle van. Szóval ha rendesen meg van csinálva, és nem azért teszi be valaki a legnagyobbat, hogy felvágjon vele, hanem azért csinálja meg, mert neki úgy jobban tetszik, hogy pár számmal nagyobb, akkor igenis nincs különbség a kettő között. Hidd el, tapasztalat.
  • Taranov
    Érdekes információ, amit itt valaki alább említett, hogy a nagyon kicsi mellbe nem lehet szilikont ültetni. Én ismertem egy gyönyörű csajt, aki minden szempontból tökéletes lett volna, de a melle akkora volt, mint ennek a szőkének lejjebb. Ezen azt hiszem, hogy műtét árán is érdemes lenne segíteni.
  • DJ Skyline
    iwiwen keress rá msn címe alapján! :)
  • light00
    Kinézetre lehet szép, de ha már megfogsz egy szilikonmellet..hát hogy is mondjam...inkább fözök egy tál kocsonyát és markolászom azt, van különbség?
  • jazzy
    A kezedben mindegyik szép
  • rotator
    A nagy legalább melltartóban szép. :)
  • light00
    éncsak 18+, de legalább nem a legfiatalabb:P
    évfolyamban ugyis én viszem a pálmát. imádtam a szalagavatot, csak én voltam ott az illegalitás :D
  • vica2
    na akkor én mondhatom a magamét, mert már 2x 14+ -os vagyok :DDD
  • II Rocky II
    a fatomba....szerintetek mindenki őszintén irja be a szül.dátumát???????lehet bakker hogy 50 éves vki oszátn meg benyomja hogy 16.....amugy ennek a huntalcsknnak télleg nagy a szája ahogy néztem.lehet télleg ilyen comboss valo életben is kitudja.Lehet hogy profi testépítő erőbajnok kituggya...:Dde azért mégis vegyünk már viszábbb emberek........:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDnah pájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Dcsorok oks???köszi.csá
  • Rise Against
    nem! sohasenem. fasznak se kell a műanyag -.-
  • Ricco87
    nem szilikon...ennyi
  • Dragooon #133
    nembaj
  • light00
    amig nem hoztad föl senki nem nézte meg az adatlapod
    mellesleg nem korfüggö(annyira-18+ lol'd :D)), de mondjuk legalább 14+os, aki hozzá tudna szolni.
  • Dragooon #131
    egyébként ha már itt vagyok, nem szilikon
    (jöhetnek a bölcsességek, h ilyen fiatalon mi fogalmam van róla, de láttam már melleket -.-)
  • FFX
    nemszilikon
  • DeO
    ha nem nagy akkor szilikon :D
  • Dragooon #128
    :O
  • DJ Skyline
    ássssztá!
  • zeli
    Az ilyen topikok a végén mindig bekerülnek a gumiba, vagy zárás lesz a sorsuk néhány okos SG-s fórumozó miatt:S
    Például ott van a Nő vs. Guminő topik...
  • VRSDM
    nekem nem kell a szilikon köszönöm szépen ;] én maradok a tejmirigyek fogásánál, meg a zsírokénál...

másrészt akiknek tényleg látványosan nincs semmi, azoknak nem is lehet betenni csak szintén minimális nagyságot, épp azért mert a bőr nem nyúlna akkorára, odafoltozni bőrdarabkát meg szintén nem lesz szebb mint volt...

jahm ezt az után mondom hogy volt osztálytársam, ugyan nem szilikonos, de akkor is iszonyat nagyok a mellei (most 17éves és nem a kisebbség tagja hiába néz ki úgy esetleg)

szóval. tessék voltam vele párszor buli keretin belül, ööö, nem olyan jó (szeirntem)

ellenben a mostani barátnőm... /nézd a galériám/
    sokkal arányosabb és szebb cickói vannak,
    nem jó a nagy mell a kisebb legalább mindig tart, a nagy meg csak melltartóban szép, ha meg nagy és anélkül szép akkor olyan kemény mint valami kavics :D
  • lord nihilus
    uhhhh, fura szitu
  • partyzoo

ez az igazi.. :))
  • light00
    hát..najo, ha ennyire szeretnéd, csak a te kedvedért :D
  • vica2
    Neki viszont ajánlanám, szegény :(

• vica2
    De azért ezzel eljátszogatnátok mi, fiúkák???? :DDD

• Brolly
    Hát természetesen nem szilikon...
    off
    hát amit itt leszenvedett ez a HUNtalicska...
    Hobby: punk vagyok!
    +
    "ez így szólna helyesen parasztkám: muszály bunkónak lenned?!":DDD
    de nem baj 2 hónapja regisztrált, de már oltogatni próbál itt embereket... nah mind1
    off