321
-nal vagy anélkül?
-
#159 Egyébként manapság nagy divatja van a szilikonnak, már kis hazánkban is szinte minden második nő megcsináltatja. Némi személyi kölcsönnel manapság az utolsó műkörmös vagy titkárnő is megengedheti magának, anyagi nehézsége gyakorlatilag nincs. A férfiaknak tetszik a nagy, telt, feszes cici, ezért egyre többen meg is csináltatják. Sőt, továbbmennék a gondolattal: a mai fiatal fiúk, akik a net műcici-dömpingjén nőttek fel, már természetes formának éppen a műciciket tartják. Ilyenformán a természetes mell számukra ronda és/vagy kicsi. Ezért az életben is a hasonló "adottságú" lányokat keresik, amilyeneket a netes képeken látnak.
A műcici egy lehetőségnek indult a kis-, vagy lógásnak indult mellűeknek, illetve azoknak a mellrákosoknak, akiknek le kellett operálni a betegség miatt. Mára - mint szinte minden - ez is elkurvult, és divatirányzat lett, főleg, hogy a férfiak nagy részének tetszik a nagy mell.
Én is eljutottam odáig, hogy ugyan D-kosaras melltartó kell, de gondolkoztam implantátumon. Nem is annyira a méret, mint inkább a műcici-alak miatt. -
#158 Én is fogtam már szilikonos mellet, és igenis van különbség tapintásban is, nem csak látványban. Egyébként a szilikonos mellek 100%-ról meg lehet állapítani, hogy az-e, ha valaki tudja, mik a jelei. -
#157 Hát jah...én nem mondom, hogy ez a műiség olyan rossz lenne, meg azt sem, hogy mindenki szabassa át magát. Na, de ki mondta, hogy ez a csaj operálva van? Lehet, hogy így sikerült. Akkor meg grat anyunak és apunak!:) -
viizo #156 regisztrációk: 2007-04-20
hosszú volt a suliban a lyukasóra és nagyon unatkoztál?
eldönthetnéd már, hogy "csukaviv", "mopsar", "peteemol", "koloncos" vagy "patkomar" néven írogatsz ide :///
rettenetesen szánalmas így futtatni egy topikot -
patkomar #155 Hát, mondom, hogy a volt pasim...:D de komolyan, ez sztem csak akkor jó dolog, ha magad akarod! Ne más miatt tegyél ilyet! -
viizo #154 felteszem, mert sztem ez nem dögös csaj :)
attól hogy vkinek lufimellei vannak, egyből dögössé válik?
ezt a csajt ráadásul pont a mellei rontják el :/ -
#153 és mi volt a válaszod? Leverted?:) -
patkomar #152 Nekem a volt pasim azt akarta, hogy csináltassam meg a melleimet! -
#151 Tegye fel a kezét, aki nem néz szívesen egy ilyen dögös csajt egy reklámban! Az egy őrült... -
#150 sztem az, hogy mi a természetes és mi kell a reklámokba, az teljesen más! Oda odaba**ós csajok kellenek! -
viizo #149 áruld már el légyszíves, Te pénzt kapsz a reklámért?
miért kell 20 néven regisztrálni és ugyanazt a f*st belinkelni? :/// -
#148 erről ment itt a sztorizás tegnap egész nap!:) ...de tényleg ok, én ma is szívesen nézem:) -
#146 Hát, neki feszül, nagyon úgy látom!:) -
#145 Én nem a szilikonosról beszéltem, hanem amelyik melltartóban feszül, de anélkül hmmm.... :) -
#144 Fogtál már rendesen megcsinált szlikonmellet? Volt olyan lány, akinek nem is tudtam, hogy szilikon melle van. Szóval ha rendesen meg van csinálva, és nem azért teszi be valaki a legnagyobbat, hogy felvágjon vele, hanem azért csinálja meg, mert neki úgy jobban tetszik, hogy pár számmal nagyobb, akkor igenis nincs különbség a kettő között. Hidd el, tapasztalat. -
#143 Érdekes információ, amit itt valaki alább említett, hogy a nagyon kicsi mellbe nem lehet szilikont ültetni. Én ismertem egy gyönyörű csajt, aki minden szempontból tökéletes lett volna, de a melle akkora volt, mint ennek a szőkének lejjebb. Ezen azt hiszem, hogy műtét árán is érdemes lenne segíteni. -
#142 iwiwen keress rá msn címe alapján! :) -
#141 Kinézetre lehet szép, de ha már megfogsz egy szilikonmellet..hát hogy is mondjam...inkább fözök egy tál kocsonyát és markolászom azt, van különbség? -
#140 A kezedben mindegyik szép -
#139 A nagy legalább melltartóban szép. :) -
#138 éncsak 18+, de legalább nem a legfiatalabb:P
évfolyamban ugyis én viszem a pálmát. imádtam a szalagavatot, csak én voltam ott az illegalitás :D
-
#137 na akkor én mondhatom a magamét, mert már 2x 14+ -os vagyok :DDD
-
#136 a fatomba....szerintetek mindenki őszintén irja be a szül.dátumát???????lehet bakker hogy 50 éves vki oszátn meg benyomja hogy 16.....amugy ennek a huntalcsknnak télleg nagy a szája ahogy néztem.lehet télleg ilyen comboss valo életben is kitudja.Lehet hogy profi testépítő erőbajnok kituggya...:Dde azért mégis vegyünk már viszábbb emberek........:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDnah pájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Dcsorok oks???köszi.csá -
#135 nem! sohasenem. fasznak se kell a műanyag -.- -
Ricco87 #134 nem szilikon...ennyi -
#133 nembaj -
#132 amig nem hoztad föl senki nem nézte meg az adatlapod
mellesleg nem korfüggö(annyira-18+ lol'd :D)), de mondjuk legalább 14+os, aki hozzá tudna szolni. -
#131 egyébként ha már itt vagyok, nem szilikon
(jöhetnek a bölcsességek, h ilyen fiatalon mi fogalmam van róla, de láttam már melleket -.-) -
FFX #130 nemszilikon -
#129 ha nem nagy akkor szilikon :D -
#128 :O -
#127 ássssztá! -
#126 Az ilyen topikok a végén mindig bekerülnek a gumiba, vagy zárás lesz a sorsuk néhány okos SG-s fórumozó miatt:S
Például ott van a Nő vs. Guminő topik... -
#125 nekem nem kell a szilikon köszönöm szépen ;] én maradok a tejmirigyek fogásánál, meg a zsírokénál...
másrészt akiknek tényleg látványosan nincs semmi, azoknak nem is lehet betenni csak szintén minimális nagyságot, épp azért mert a bőr nem nyúlna akkorára, odafoltozni bőrdarabkát meg szintén nem lesz szebb mint volt...
jahm ezt az után mondom hogy volt osztálytársam, ugyan nem szilikonos, de akkor is iszonyat nagyok a mellei (most 17éves és nem a kisebbség tagja hiába néz ki úgy esetleg)
szóval. tessék voltam vele párszor buli keretin belül, ööö, nem olyan jó (szeirntem)
ellenben a mostani barátnőm... /nézd a galériám/
sokkal arányosabb és szebb cickói vannak,
nem jó a nagy mell a kisebb legalább mindig tart, a nagy meg csak melltartóban szép, ha meg nagy és anélkül szép akkor olyan kemény mint valami kavics :D
-
lord nihilus #124 uhhhh, fura szitu -
partyzoo #123
ez az igazi.. :)) -
#122 hát..najo, ha ennyire szeretnéd, csak a te kedvedért :D -
#121 Neki viszont ajánlanám, szegény :(
-
#120 De azért ezzel eljátszogatnátok mi, fiúkák???? :DDD
-
#119 Hát természetesen nem szilikon...
off
hát amit itt leszenvedett ez a HUNtalicska...
Hobby: punk vagyok!
+
"ez így szólna helyesen parasztkám: muszály bunkónak lenned?!":DDD
de nem baj 2 hónapja regisztrált, de már oltogatni próbál itt embereket... nah mind1
off