Szilikon vagy nem Szilikon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
[/cserf][/fülünyúl]
Oksi félre a tréfát. Az a gond tényleg, hogy a köztudatban a szilikon = lufi nagyságú mellek. Egyik távoli ismerõs megcsináltatta a melleit de nem lufi méretre hanem csak minimális növelés volt. Õ inkább formára ment rá. Eléggé szépen sikerült neki. Igaz nem is volt olcsó.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Másrészrõl nagyon sok szilikonmell elég rondára sikerül. Kb. minden 20 szilikoncicibõl 1 ha tetszik és természetes hatású. Ezért nem csináltattam meg még, mert tartok ettõl. Mondjuk jórészt az az oka, hogy túl nagy méretváltozást akarnak a nõk, azaz nagyon kicsibõl nagyon nagyot.
[/cserf][/fülünyúl]
A mûcici egy lehetõségnek indult a kis-, vagy lógásnak indult mellûeknek, illetve azoknak a mellrákosoknak, akiknek le kellett operálni a betegség miatt. Mára - mint szinte minden - ez is elkurvult, és divatirányzat lett, fõleg, hogy a férfiak nagy részének tetszik a nagy mell.
Én is eljutottam odáig, hogy ugyan D-kosaras melltartó kell, de gondolkoztam implantátumon. Nem is annyira a méret, mint inkább a mûcici-alak miatt.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
hosszú volt a suliban a lyukasóra és nagyon unatkoztál? <#wilting>#wilting>
eldönthetnéd már, hogy "csukaviv", "mopsar", "peteemol", "koloncos" vagy "patkomar" néven írogatsz ide :///
rettenetesen szánalmas így futtatni egy topikot <#levele>#levele> <#levele>#levele> <#levele>#levele>
attól hogy vkinek lufimellei vannak, egybõl dögössé válik? <#wow3>#wow3>
ezt a csajt ráadásul pont a mellei rontják el :/
miért kell 20 néven regisztrálni és ugyanazt a f*st belinkelni? :///
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
évfolyamban ugyis én viszem a pálmát. imádtam a szalagavatot, csak én voltam ott az illegalitás :D
24 - Exile -Nov.23
mellesleg nem korfüggö(annyira-18+ lol'd :D)), de mondjuk legalább 14+os, aki hozzá tudna szolni.
(jöhetnek a bölcsességek, h ilyen fiatalon mi fogalmam van róla, de láttam már melleket -.-)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Például ott van a Nõ vs. Guminõ topik...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
másrészt akiknek tényleg látványosan nincs semmi, azoknak nem is lehet betenni csak szintén minimális nagyságot, épp azért mert a bõr nem nyúlna akkorára, odafoltozni bõrdarabkát meg szintén nem lesz szebb mint volt...
jahm ezt az után mondom hogy volt osztálytársam, ugyan nem szilikonos, de akkor is iszonyat nagyok a mellei (most 17éves és nem a kisebbség tagja hiába néz ki úgy esetleg)
szóval. tessék voltam vele párszor buli keretin belül, ööö, nem olyan jó (szeirntem)

ellenben a mostani barátnõm... /nézd a galériám/
sokkal arányosabb és szebb cickói vannak,
nem jó a nagy mell a kisebb legalább mindig tart, a nagy meg csak melltartóban szép, ha meg nagy és anélkül szép akkor olyan kemény mint valami kavics :D
u dont have to listen anybody else but me
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ez az igazi.. :))
off
hát amit itt leszenvedett ez a HUNtalicska...<#wow2>#wow2><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Hobby: punk vagyok!
+
"ez így szólna helyesen parasztkám: muszály bunkónak lenned?!":DDD
de nem baj 2 hónapja regisztrált, de már oltogatni próbál itt embereket... nah mind1
off
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"