Szilikon vagy nem Szilikon?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
köszi

[/cserf][/fülünyúl]

Csacsi
Mindjárt nézek valamit.....de nem ígérek sokat, mert nem otthon vagyok.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kata
Képpel tudnál illusztrálni? Nem kell topless, egy bikinis kép is szuper lenne.

[/cserf][/fülünyúl]

Totis
[/off] Kata küldj képet <#idiota> [/on]

Oksi félre a tréfát. Az a gond tényleg, hogy a köztudatban a szilikon = lufi nagyságú mellek. Egyik távoli ismerõs megcsináltatta a melleit de nem lufi méretre hanem csak minimális növelés volt. Õ inkább formára ment rá. Eléggé szépen sikerült neki. Igaz nem is volt olcsó.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Csacsi
Elhiheted, hogy aki szilikonmellet fog, az nem fogja azt mind tudni, amit te tudsz, de azért mert a barátnõdé olyan, attól még másé lehet másmilyen. Én csak azt mondom, hogy ami a kedvesemnek van, az tökéletes "munka" lett. És mindketten elégedettek vagyunk az eredménnyel, mert egyikünk sem érzi, mû dolognak, mert nagyon is eredetinek hat minden tekintetben.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kata
Még nem. De lehet, hogy eccer az lesz. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én meg orvosmérnökit végeztem, és sok féléven át tanultunk az implantátumokról (természetesen mindenfélérõl: a titáncsavaroktól a szilikongéles szájfeltöltésig). Van szilikonos barátnõm, és természetes kíváncsiságból adódóan megtaperolhattam. Tapintásra és dinamikára is nagy különbség van, akármennyire is erõlteted, hogy nem. Persze szex közben tökmindegy.

Másrészrõl nagyon sok szilikonmell elég rondára sikerül. Kb. minden 20 szilikoncicibõl 1 ha tetszik és természetes hatású. Ezért nem csináltattam meg még, mert tartok ettõl. Mondjuk jórészt az az oka, hogy túl nagy méretváltozást akarnak a nõk, azaz nagyon kicsibõl nagyon nagyot.

[/cserf][/fülünyúl]

Csacsi
Hidd el, napi kapcsolatban vagyok a szilikonmellel, és hidd el teljesen természetesnek tûnik. van egy pici esése...rendesen mozog..és nem tapintható ki a szilikon, hacsak valaki nem azt keresei külön. De szex közben nem hinném, hogy pont azt keresné az ember.

Katájésem az!

Super Saiyan
lol.

>:C

Kata
Egyébként manapság nagy divatja van a szilikonnak, már kis hazánkban is szinte minden második nõ megcsináltatja. Némi személyi kölcsönnel manapság az utolsó mûkörmös vagy titkárnõ is megengedheti magának, anyagi nehézsége gyakorlatilag nincs. A férfiaknak tetszik a nagy, telt, feszes cici, ezért egyre többen meg is csináltatják. Sõt, továbbmennék a gondolattal: a mai fiatal fiúk, akik a net mûcici-dömpingjén nõttek fel, már természetes formának éppen a mûciciket tartják. Ilyenformán a természetes mell számukra ronda és/vagy kicsi. Ezért az életben is a hasonló "adottságú" lányokat keresik, amilyeneket a netes képeken látnak.
A mûcici egy lehetõségnek indult a kis-, vagy lógásnak indult mellûeknek, illetve azoknak a mellrákosoknak, akiknek le kellett operálni a betegség miatt. Mára - mint szinte minden - ez is elkurvult, és divatirányzat lett, fõleg, hogy a férfiak nagy részének tetszik a nagy mell.
Én is eljutottam odáig, hogy ugyan D-kosaras melltartó kell, de gondolkoztam implantátumon. Nem is annyira a méret, mint inkább a mûcici-alak miatt.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én is fogtam már szilikonos mellet, és igenis van különbség tapintásban is, nem csak látványban. Egyébként a szilikonos mellek 100%-ról meg lehet állapítani, hogy az-e, ha valaki tudja, mik a jelei.

[/cserf][/fülünyúl]

koloncos
Hát jah...én nem mondom, hogy ez a mûiség olyan rossz lenne, meg azt sem, hogy mindenki szabassa át magát. Na, de ki mondta, hogy ez a csaj operálva van? Lehet, hogy így sikerült. Akkor meg grat anyunak és apunak!:)

regisztrációk: 2007-04-20

hosszú volt a suliban a lyukasóra és nagyon unatkoztál? <#wilting>

eldönthetnéd már, hogy "csukaviv", "mopsar", "peteemol", "koloncos" vagy "patkomar" néven írogatsz ide :///

rettenetesen szánalmas így futtatni egy topikot <#levele> <#levele> <#levele>
Hát, mondom, hogy a volt pasim...:D de komolyan, ez sztem csak akkor jó dolog, ha magad akarod! Ne más miatt tegyél ilyet!
felteszem, mert sztem ez nem dögös csaj :)
attól hogy vkinek lufimellei vannak, egybõl dögössé válik? <#wow3>

ezt a csajt ráadásul pont a mellei rontják el :/
koloncos
és mi volt a válaszod? Leverted?:)

Nekem a volt pasim azt akarta, hogy csináltassam meg a melleimet!
koloncos
Tegye fel a kezét, aki nem néz szívesen egy ilyen dögös csajt egy reklámban! Az egy õrült...

koloncos
sztem az, hogy mi a természetes és mi kell a reklámokba, az teljesen más! Oda odaba**ós csajok kellenek!

áruld már el légyszíves, Te pénzt kapsz a reklámért?

miért kell 20 néven regisztrálni és ugyanazt a f*st belinkelni? :///
koloncos
errõl ment itt a sztorizás tegnap egész nap!:) ...de tényleg ok, én ma is szívesen nézem:)

koloncos
Hát, neki feszül, nagyon úgy látom!:)

rotator
Én nem a szilikonosról beszéltem, hanem amelyik melltartóban feszül, de anélkül hmmm.... :)

Csacsi
Fogtál már rendesen megcsinált szlikonmellet? Volt olyan lány, akinek nem is tudtam, hogy szilikon melle van. Szóval ha rendesen meg van csinálva, és nem azért teszi be valaki a legnagyobbat, hogy felvágjon vele, hanem azért csinálja meg, mert neki úgy jobban tetszik, hogy pár számmal nagyobb, akkor igenis nincs különbség a kettõ között. Hidd el, tapasztalat.

Taranov
Érdekes információ, amit itt valaki alább említett, hogy a nagyon kicsi mellbe nem lehet szilikont ültetni. Én ismertem egy gyönyörû csajt, aki minden szempontból tökéletes lett volna, de a melle akkora volt, mint ennek a szõkének lejjebb. Ezen azt hiszem, hogy mûtét árán is érdemes lenne segíteni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
iwiwen keress rá msn címe alapján! :)

light00
Kinézetre lehet szép, de ha már megfogsz egy szilikonmellet..hát hogy is mondjam...inkább fözök egy tál kocsonyát és markolászom azt, van különbség?<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

jazzy
A kezedben mindegyik szép <#idiota>
rotator
A nagy legalább melltartóban szép. :)

light00
éncsak 18+, de legalább nem a legfiatalabb:P
évfolyamban ugyis én viszem a pálmát. imádtam a szalagavatot, csak én voltam ott az illegalitás :D

vica2
na akkor én mondhatom a magamét, mert már 2x 14+ -os vagyok :DDD

II Rocky II
a fatomba....szerintetek mindenki õszintén irja be a szül.dátumát???????lehet bakker hogy 50 éves vki oszátn meg benyomja hogy 16.....amugy ennek a huntalcsknnak télleg nagy a szája ahogy néztem.lehet télleg ilyen comboss valo életben is kitudja.Lehet hogy profi testépítõ erõbajnok kituggya...:Dde azért mégis vegyünk már viszábbb emberek........:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDnah pájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Dcsorok oks???köszi.csá

24 - Exile -Nov.23

Rise Against
nem! sohasenem. fasznak se kell a mûanyag -.-

nem szilikon...ennyi

Dragooon
nembaj<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

light00
amig nem hoztad föl senki nem nézte meg az adatlapod<#idiota>
mellesleg nem korfüggö(annyira-18+ lol'd :D)), de mondjuk legalább 14+os, aki hozzá tudna szolni.

Dragooon
egyébként ha már itt vagyok, nem szilikon
(jöhetnek a bölcsességek, h ilyen fiatalon mi fogalmam van róla, de láttam már melleket -.-)

nemszilikon

DeO
ha nem nagy akkor szilikon :D

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!

Dragooon

DJ Skyline
ássssztá! <#wow2>

zeli
Az ilyen topikok a végén mindig bekerülnek a gumiba, vagy zárás lesz a sorsuk néhány okos SG-s fórumozó miatt:S
Például ott van a Nõ vs. Guminõ topik...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

VRSDM
nekem nem kell a szilikon köszönöm szépen ;] én maradok a tejmirigyek fogásánál, meg a zsírokénál...

másrészt akiknek tényleg látványosan nincs semmi, azoknak nem is lehet betenni csak szintén minimális nagyságot, épp azért mert a bõr nem nyúlna akkorára, odafoltozni bõrdarabkát meg szintén nem lesz szebb mint volt...

jahm ezt az után mondom hogy volt osztálytársam, ugyan nem szilikonos, de akkor is iszonyat nagyok a mellei (most 17éves és nem a kisebbség tagja hiába néz ki úgy esetleg)

szóval. tessék voltam vele párszor buli keretin belül, ööö, nem olyan jó (szeirntem)

ellenben a mostani barátnõm... /nézd a galériám/
sokkal arányosabb és szebb cickói vannak,
nem jó a nagy mell a kisebb legalább mindig tart, a nagy meg csak melltartóban szép, ha meg nagy és anélkül szép akkor olyan kemény mint valami kavics :D

u dont have to listen anybody else but me

uhhhh, fura szitu

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ez az igazi.. :))
light00
hát..najo, ha ennyire szeretnéd, csak a te kedvedért :D

vica2
Neki viszont ajánlanám, szegény :(

vica2
De azért ezzel eljátszogatnátok mi, fiúkák???? :DDD

Brolly
Hát természetesen nem szilikon...
off
hát amit itt leszenvedett ez a HUNtalicska...<#wow2><#hehe><#banplz>
Hobby: punk vagyok!
+
"ez így szólna helyesen parasztkám: muszály bunkónak lenned?!":DDD
de nem baj 2 hónapja regisztrált, de már oltogatni próbál itt embereket... nah mind1
off

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"