Szilikon vagy nem Szilikon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Ugyis van valaki, aki nálad is szerencsétlenebb. Mindenkit lehet überelni. Még engem is, pedig ritka hülye teremtés vagyok 😄
(jol jönne már egy körte a házhoz:C)
(egy honap hosszu idö xD)
hát nekem inkább maradjon a természetes. Mellesleg az emberek különbözöek. Valakinek a dinnye, valakinek a körte 😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
az alant hozzászólók közül "csukaviv", "mopsar" és "peteemol" nevû júzerek is 2007-04-20-án regisztráltak... alregek :/

most vagy finnyás vagyok, vagy el vagyok kényeztetve 😊
de leginkább mindkettõ 😊
METZKER VIKI Playmate
Dj Junior nõje 😊
Keressetek rá iwiwen 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.