Hospital Tycoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Hatred
light00
Végre letöltöttem ezt a csodát, felraktam, meg minden, erree mijön, mii, neem, még nme panaszkoddott a gépemre, hanem:

"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.
"

Valaki valami ötlet? :S

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Faterx
A "szépség" kategória igen szubjektív dolog, nem is értettem sosem a játékokban.
Tuvok
szvsz más oka van .
elég a "szépsége" kórháznak, vagy nincs a feladatok között valami, amit nem csináltál meg ?
esetleg vmi szoba nincs megépítve ?
pálya újrakezdés amiatt mondjuk javasolt, hátha mond az advisor valamit errõl, ami elkerülhette a figyelmed .

Punker
kezdjem elõlrõl? kezd nagyon idegesíteni, már az össze s dokit fullra képzem lassan az oktatáson, de beteg az nem jön 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Guillotine
Az állapot is megfelelõ.

www.guillotine.atw.hu

Punker
22-nál megállt és semmi, eltelt vagy 1 hét de nulla forgalom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem 4., hanem 3., mivel 4. nincs is benne. 😄

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Egyébként már a 4. pályán vagyok az elsõ küldetésébe és eddig nem nagyon volt nálam semmi bug.

Nekem ott egyszer csak elfogytak valahol 24-25 betegnél, de utána csordogáltak lassan egyessével.

A kondíció az én értelmezésem szerint fizikális állapot, a teljesítõképesség szempontjából.

Én az Országh szótárt használom fordításhoz, 10+ soron írja a conditiont. Ezek közül az állapotot néztem ki.

light00
Erröl jut eszembe, oldschool Hospitalról valaki valamit? :S

light00
még dijákpénzböl élek 😞
(de gondoltam már erre-arra, dehát sokmindenre kell a pénz, annyira meg nem használom ki a gépet, csak oldschool játékokkal tolom (pl. SC 😄) )
de majd lehet nyári munkábol meglepem magam valamivel^^

Kandurex
Nem mondtak hülyeséget 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

light00
te vagy az elsö aki még ilyennel kinált. A többiek nem álltak meg 1 Gb alatt 😊

Kandurex
256mb ram az nagyon kevés! Próbáld kiegészíteni még ugyanennyivel (max. 2500-3000Ft lehet).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Yoda001
1:50 perc alatt?..<#wilting>

http://9gag.com/gag/5135249

Mo.Organ
Hospital tycoon

Én innen szedtem le 1:50 perc alatt.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Yoda001
thx

Tuvok
light00
üdv!
lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek egy viszonylag egyszerü gépen (64 Mb videokártya, 1,8 proci, 256-os RAM) szerintetek elpötyöghetnék ezzel a játékkal?
Régebben nagy Hospital-fanatikus voltam, az egyik játék, amit sohasem untam meg, mert mindig feldobott valamivel(amig tönkre nem ment...:CC)

Ja. és ha nem, akkor tudnátok segiteni, hogy a régi Hospitalt honnan tudom beszerezni?
htxvm elöre is.

Yoda001
valaki tud adni egy lniket ahol van crack? thx

TIBI
És ha elfogy a lóvéd, akkor sztrájk lesz?<#vigyor2> Ezt jól kifelejtették...

^^

Punker
ja és a poén hogy volt 40k lóvém, most meg 5 mert bevétel nincs a fizetéseket meg fizetni kell.....

Punker
az a gond hogy a story-ban nem jönnek a betegek!

Hmuda
Nekem csak sandboxban jelenkezett, de ott nagyon. Storyban mindenki végzi a dolgát ahogy kell.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nekem semmi ilyen nincs. A munkás rendesen dolgozik, a takarító is. Egyedül a gyógyszerész nõ szokott munkaidõ közepén átmeni chatelni az orvossal. 😄

Ati

TIBI
Ha valamelyik doki skilljét akarod fejleszteni, akkor klikk a dokira, majd klikk az általad "többmonitoros cucc"-nak nevezettt glpezetre, utána klikk a megjelenõ menüben lévõ "Train" szóra.Attól, hogy csak beülteted a dokit, még nem lesz okosabb...<#wave>

^^

Hmuda
Erõsen bugszagú a dolgoztatás. Nekem pl sandboxban állandó jelenség, hogy a mérnõk nyugisan kávézik, miköben minden létezõ cuccot megesz a rozsda, vagy a takarító egyetlen hányást sikál hetek óta minden eredmény nélkül. Szóval vagy a törés rossz vagy a játék bugos még egy csöppet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Punker
2. pályán azt írja X betegséget gyógyítsak, de nem jön 1 beteg se aki volt mind meggyógyult, ilyenkor mi van?

gduck
OFF: "#2217 : az internet a szegény emberek olcsó szórakozása. Akinek pénze van, az megéli azt, amit mi nézegetni szoktunk."

Bocsi, de ez mekkora zöldség 😄 <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mo.Organ
a CAR tycoon-nál nem volt jobb. Nekem ez a véleményem.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

A másik ok ha haldoklik, hogy fertõzött és esetleg nincs olyan embered aki fertõtlenitené. 😊 Vagy az is baj, ha mondjuk 2 vagy 3 gép egy helyiségben van mert nehezen kezelik egyszerre valamiért. Így jó külön kis helyiségekbe tenni inkább a gépeket mint egy nagyba.

Carlos
No, akkor kipróbálom énis. Vártam már nagyon ezt a játékot. Kíváncsi vagoyk...

Þór vígi þessi rúnar

Titan
Ilyen nekem is volt! Rányomtam a recepciós csjara és "Lazy"-n volt barja, erre felvettem egy másik munkaerõt aki szorgosabb volt és rögtön megindúlt a sor...

Guillotine
Tudom,hogy vannak hibák benne.
Igazad van a condition = kondicionál,körülmény stb.
De itt max ez a 2 lehetõség áll fenn.

www.guillotine.atw.hu

Carlos
Orvost! <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

PLackó
Mit kell csinálni azokkal,akiknek már csak pár % az egészségük,de még a recepciósnál sem jelentkeznek le?csak ülnek,és egyszercsak meghalnak..
kit kell hozzá hívni?

Nah felraktam. Nekem nagyon bejön. Egy ideig el leszek vele biztos. Nekem leginkább ez a sci-fi is környezet jön be. Pl: arrol a reseharch-os gépröl elõször azt hittem vmi idõgép. 😄 Egyetlen bajom, hogy a pályákat eleg sokaig tölti. Ugy 2 percig tölt nálam, de utanna siman megy. (768mb ram)

Ati

Jó játék nagyon. Több rész van, így több kórház. Nem csak egy helyszín.

Ezen még van mit javítani... Ne vedd bántásnak, csak észrevételek.
Pl: játék betöltése vagy játékbetöltés. A játék betöltés azt jelenti, h poénból, játszásiból tölt. Profilváltás dettó.
A condition nem azt jelenti, h kondíció.
A történet mód szerintem mehet simán történetnek, mindegy.

További jó és eredményes munkát!

Punker
azt adtam el elöször 😊

nesto
neméppen, már tudom hogy kell. be kell ültetni õket a többmonitoros cucc-ba és ott kicsit felfrissülnek 😊

SpiritFire
A játék frissítési gyakoriságát hogy lehet állítani? a 60-65 hertz nagyon zavar

Voltam nyitás után!

Punker
megy az magától ha melóznak stb

nesto
Hogy lehet az orvosok skill-jét feljebb tolni? hiába beszélgettetem õket nem megy feljebb

Aki próbálta. Érdemes fölteni a játékot? Csak az az egy korhaz épület van. amit a képen látni?

Ati

PLackó
ugyan ez a problémám!
ezért is várom a magyarítást,hátha rájövök hogy dolgoztathatnám õket.

TIBI
Megoldódott a kameragondom: mégis a joy volt a ludas, de ehhez kihúzott áll<#vigyor2>apotban hidegstart kellett, most már minden okés!

^^