202
Hospital Tycoon
-
Cat #122 Letöltöttem a játékot, telepítem. Első pontnál kiírja, hogy csak windows xp vagy vista alatt fut. W2k-m van 4 éve folyamatosan. Töröltem egyből. Nem fogok egy játék miatt új oprendszert telepíteni. -
Brash #121 Szóval akkor van 12 küldetés és annyi a játék? Akkor nem eresztették el magukat -
Szeszmester #120 Ott nincs 2. pálya, épp azért sandbox :) -
Brash #119 Virág, szökőkút, szobrok, képek, ülőhelyek, TV... újságos polc. Minden félét tegyél szépen. Kintre is meg vizsgálókba is. -
#118 hehe, nekem meg pont ezzel müxik :))) -
#117 kérdem, vettem vagy 500 virágot hogy full legyen minden, majd 1 milla cash jöt tössze, de nem enged tovább :( -
#116 kérdezed vagy mondod? gondolom ja, mert nekem már minden tök fent van és még mindig nem enged át -
#115 sandbox mikor enged át a 2. pályára minden 100%-on van. -
#114 ahh, köszi, nekem sajna pont ezzel nem müködik :C
de mindegy, akkor ezt a játékot hagyom a nagyoknak, és ha lesz jobb gépem, megveszem akkor eredetiben. Addig is thx mindent. -
#113 #82 -
#112 O:
tudnál linket dobni, ha szépen megkérlek? -
K Ace #111 Egyszerű razor-os crack-et használok. -
#110 Haljak meg, nem indul el.
Milyen emulátort használsz? -
K Ace #109 A clonedvd-procyon változat tökéletes. Nekem is az van. -
#108 55%-r akeleltt nyomni az tmeg is csináltam, minden fullra van építve. -
#107 ahh, oké megértettem mit akart mondani^^
letöltöttem a cracket, fölraktam ( a Hatredest) el is olvastam a .nfot, de számomra sokminden nem derül ki, ahogy én láttam csak pár általánositás van benne, de mindegy, nem ez a léyneg. Elinditottam a játékot, betölt, nem lassu(!) fut, szépen, de mikor a story modban kiválasztom az elsö pályát akkor fogja magát és kilép a játékbol.
Sorry, hogy ennyit nyafogok, de szeretnék valamire jutni ezzel a gémmel :$ -
#106 Ja úgy igen, én a szinekre gondoltam, igazad van! -
#105 Az is megy csak az .nfo-t olvasd el, igen macerás -
#104 sok gaz és dekoráció, kevés szemét meg hányás -
#103 (nem akarok hülyeséget mondani, ha csak az van fennt torrenten, akkor sry) elvileg nem, legalábbis nem biztos, ugyanis nem azt szedtem le aminek hatred volt a neve, hanem vmi..öhm..."clonedvd-procyon" nevezetüt... -
#102 Hatred -
#101 Végre letöltöttem ezt a csodát, felraktam, meg minden, erree mijön, mii, neem, még nme panaszkoddott a gépemre, hanem:
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen."
Valaki valami ötlet? :S -
#100 A "szépség" kategória igen szubjektív dolog, nem is értettem sosem a játékokban. -
#99 szvsz más oka van .
elég a "szépsége" kórháznak, vagy nincs a feladatok között valami, amit nem csináltál meg ?
esetleg vmi szoba nincs megépítve ?
pálya újrakezdés amiatt mondjuk javasolt, hátha mond az advisor valamit erről, ami elkerülhette a figyelmed . -
#98 kezdjem előlről? kezd nagyon idegesíteni, már az össze s dokit fullra képzem lassan az oktatáson, de beteg az nem jön :( -
#97 Az állapot is megfelelő. -
#96 22-nál megállt és semmi, eltelt vagy 1 hét de nulla forgalom -
Brash #95 Nem 4., hanem 3., mivel 4. nincs is benne. :D -
Brash #94 Egyébként már a 4. pályán vagyok az első küldetésébe és eddig nem nagyon volt nálam semmi bug. -
Brash #93 Nekem ott egyszer csak elfogytak valahol 24-25 betegnél, de utána csordogáltak lassan egyessével. -
Szeszmester #92 A kondíció az én értelmezésem szerint fizikális állapot, a teljesítőképesség szempontjából. -
Szeszmester #91 Én az Országh szótárt használom fordításhoz, 10+ soron írja a conditiont. Ezek közül az állapotot néztem ki. -
#90 Erröl jut eszembe, oldschool Hospitalról valaki valamit? :S -
#89 még dijákpénzböl élek :(
(de gondoltam már erre-arra, dehát sokmindenre kell a pénz, annyira meg nem használom ki a gépet, csak oldschool játékokkal tolom (pl. SC :D) )
de majd lehet nyári munkábol meglepem magam valamivel^^ -
#88 Nem mondtak hülyeséget :) -
#87 te vagy az elsö aki még ilyennel kinált. A többiek nem álltak meg 1 Gb alatt :) -
#86 256mb ram az nagyon kevés! Próbáld kiegészíteni még ugyanennyivel (max. 2500-3000Ft lehet). -
#85 1:50 perc alatt?.. -
#84 Hospital tycoon
Én innen szedtem le 1:50 perc alatt. -
#83 thx