Hospital Tycoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
bakker nem lehet kiíratni mihez milyen doki kell? a betegek rohangálnak bent és az egész bagás csak ül a pihenõben b@sznak dolgozni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

TIBI
És nincs tippetek, mitõl scrollozhat magától a kamera???

^^

Faterx
a *atred jó!
TIBI
Sürgõs segítségre lenne szükségem.Még az elsõ pályát sem tudtam elkezdeni, mert magától mozog a kameranézetem, képtelen vagyok így bármit csinálni.Amint rotálok, halad elõre magától egészen a falig, áthalad minden szobán, mintha azoknak nem is lenne fala.Kihúztam a joy-t, hátha az okozza, de maradt minden a régiben.Tapasztalt valaki ilyesmit?hatred verzió, egyébként minden más okésan mûködik, pontosabban mûködne, de még az elsõ recepciós asztalt se tudom így lerakni...<#falbav>

^^

nesto
Guillotine jó munkát!Mihelyst kész vagy ne habozz megosztani velünk! A space billentyû "felfedezése" nekem is beletellt egy jó negyedórába mire megtaláltam 😄 Nem vártam, hogy ennyien írtok majd, még csak egy napja nyitottam a forumot de máris tele van. Nekem pl. nem tetszik, hogy a szereplõket beszéltetni kell, meg egymást szórakoztatni. A sandbox módban játszok, egész nap egy kórházat viszek és semmi értelme:S jönnek a betegek, max 8van a kórházamba. minden megvan, minden fullon van, csak a szépség vagy 50%-on. Teleraktam már minden csicsával de nem akar feljebb menni. mindent összevetve jó játék, csak néhány dolgo nem tetszik benne.

Tuvok
Hmm, tisztára Sims 2 . Még a "mesélõ" gügyögése is, ami irtómód idegesít . Talán érdekes még a szobák meg tárgyak színezése . Rikító lilára vagy libazöldre lehet festeni a falat, de valami emberi szín nemigen van, így kicsit egyszínû és jellegtelen sztem . Tisztára mint egy babaház .

De maga a játék elsõ ránézésre hangulatos, tényleg teljesen Theme Hospital DDD-ben . A Research Machine marhajó, mintha vmelyik sci-fi sorozatból ismerõs lenne . :o)

Punker
nekem elég ha 9 óra körül kirakja ami van, addig a gyerekekkel és a kutyával bajlódok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A félkész verziót nem teszed letölthetõvé? Nekem speciel a feleségem játszana vele, aztán addig neki se áll...
dzsuvajoe

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Az bizony az 😊
dzsuvajoe
thnx

Punker

dzsuvajoe
Wooow😊 Kedvet hoztatok hozzá!
Honnan töltsem?

nahát erre soha..😄

köcce
space asszem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jó munkát<#taps>
aah vki mondja meg mivel tudom forgatni a cuccokat mer nekem nem megy és már idegesít.Azt írja ki,h < > ezzel tom,de hát ez semmi....
Guillotine
Egy kis ízelítõ.
Még látható néhány angol szöveg + helyesírási hiba.<#vigyor4>

www.guillotine.atw.hu

Akkor egy részleges magyarítást már kitolhatnál.
Guillotine
Megközelítõleg 60%-nál tartok a magyarítással.
Már csak a párbeszédek és a betegségek leírása van hátra.

www.guillotine.atw.hu

Faterx
readme.txt
TIBI
Szóval sokan már játszanak vele?Ezek szerint mégsem június 29-én fog csak megjelenni...<#taps>

^^

Tuvok
Végre van topikja .
Theme Hospitalt nagyon szerettem, fõleg a maga poénos volta miatt (nyelvvágás, fejpukkasztás, szõrtelenítés nagyfesszel stb), remélem ebben is meglesz ez a fajta hangulat .

PLackó
nem igazán jöttem rá,hogy lehet forgatni?

Sephi
Theme Hospital csak 3D-ben.

Naon jo!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
demo van kint? a theme hospital nagy kedvencem volt 😊

PLackó
Ez a vinnyogás nagggyon idegesítõ,nem lehet kilõni?
Meg elég gáz hogy 1 perces "zene" ismétlõdik újra és újra.
Lehet megvárom a magyarítást,utána játszok vele tovább.

jónak tûnik 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Boconadi
PLackó
<#eljen><#eljen>

ez a Theme Hospital ? (az egy rohadt jó game 😊)

Faterx
Jó munkát!
Guillotine
A program magyarítását elkezdtem.

www.guillotine.atw.hu

Most fejeztem be a 4. pályát, ideje lefeküdni.

A graf tök jó és hangulatos, nagyon el van találva. Tényleg jó.
Kicsit zavart, hogy a termeket nem lehet rendesen managelni, itt leginkább a sorbanállók sorrendjének a megváltoztatására gondolok.
Bank nincs, nem lehet kölcsönt felvenni, ami elég gáz. 1 mód van: el kell adni egyéb dolgokat. Az ikonnál viszont nem az eladás szó szerepelt, ez kicsit megzavart.
A szobák berendezése elõször kicsit macerásnak és nem túl egyérteémûnek tûnt, de bele lehet rázódni. Egy termet bárminek lehet használni, a bent lévõ berendezésektõl függ a rendeltetése. Jó megoldás, jobb, mint a TH, csak rá kell érezni. Mondjuk kicsit macerás a cuccokat átpakolni, vagy kell egy üres szoba, vagy vmit el kell adni, ha két terem berendezéseit meg akarjuk cserélni. Az viszont nem tetszett, hogy elõre meghatározott méretû termeket lehet csak felhúzni, mind1.
Egyelõre csak néhány betegséggel találkoztam, aranyosak, de nincs benne annyi humor, mint a THban.
Az alkalmazottainkat egymással való interakcióra is rábírhatjuk, Sims Lite. Ebbe még nem merültem bele, de nem hinném, h komoly mélységei lennének.
Ami nagyon gáz, h mint a THban, itt is van jobb alul egy segítõnk, aki... vinnyog. Majd szétment tõle a fejem.
A szakmák kicsit túl lettek bonyolítva. Külön kell felvenni patikust, gépészt, takarítót, mûtõst... Szerintem TH jobb volt, 3 kaszt, takarítónál be lehetett állítani a priorításokat, dokiknak pedig voltak különleges képzettségek. Itt mindenkit adott szakmára kell, nemtom, nem jött be. Ja, a virágokat nem kell locsolni és fûtõtesteket sem kell elhelyezni. Ezeket nem tudom, miért nem rakták bele.
A történet módot egy szappanopera köré építették, csak a szöveget túl gyorsan kapkodja, meg olyan idétlen. Nem vicces. Felesleges, mind1. Viszont csak 12 küldi van, amibõl 4et már megcsináltam. A végefelé gondolom elég szivatós lesz. Meg van egy sandbox mód és ennyi. Nemtom, szerintem poénabb volt a TH, hogy kaptam a jobbnál jobb ajánlatokat a köv. kórházba, mintha ott több pálya is lett volna.
Az igazgatóként meghozandó döntéseket kivették (amikor jött a fax THban), ez is maradhatott volna.

Mindent összevetve tisztességes iparosmunka, nagyon tetszik, hiánypótló, de a király a trónján maradt 😊

[Walaki]D`Lair
Lesz vizit díj? 😄DD

Amúgy én nemrég tettem fel újra a Theme Hospitalt, imádom...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Transport~, Railroad~, Rollercoaster~. ezeket próbáltam, és bejött mind 😊 Nincs nagy motivációm kipróbálni a többit (begyöpösödöttség?) (annak ellenére hogy amikkel játszottam mind tetszettek és tetszenek), bár mostanában nem is szoktam játszani (legfeljebb starcraft-ozok), de ha adódik valami lehetõség akkor szivesen kipróbálom, de úgy érzem tovább tudok élni e nélkül, és nem kerülök kórházba... ;D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

TT folytatása: Chris Sawyer's Locomotion.

Trisztin
railroad t.,zoo t.,school tycoon...

és ezt is biztos kiprobálom...nyára betervezem 😉

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

LasDen
van egy oldal ahol megtalálható.....(legalábbis én ott láttam csak)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TIBI
Hú, gyerekek, teljesen meglepõdtem, mikor megláttam ezt a topicot!!!Végre a Tycoon-megszállottak jól kidumálhatják magukat!!!Én mára vártam ezt a progit, mivel a hivatalos honlapon még délután is jún.8-i megjelenés szerepel.Ezek szerint jó szokás szerint ez is csúszik?<#rinya>
Nem baj, addig folytatom a jó öreg Theme Hospitalt(a 13 éves fiamat nem lehet lerobbantani róla, amióta kipróbálta...).Úgy látszik, 1997-ben még tudtak játékokat csinálni 700 mega alatti terjedelemben is...Hogy mást ne mondjak: Theme Park, ez se volt rossz!
A Tycoon történelmet ugyan nem ismerem annyira, de rengeteg Tycoon-t játszottam már:
Railroad T., Rollercoaster T.-ok, Wildpark T., Prison T., Transport T....
És Ti?!

^^

LasDen
nágon szépen köszönöm.....képekrõl nem tûnik rossznak, de az nem minden 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
júúúúj,elmorzsoltam egy könnycseppet a régi idõk emlékére 😄
mennyit,de mennyit transport tycoonoztunk haverokkal,tesómmal
valaki leírhatná hogy ez milyen,gondolom az új játékok hagyományait felvéve játszhatatlan,unalmas,hemzseg a hibáktól,stb :\

amúgy a TT-nek nem lesz valami folytatása?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
de a Tycoon nincs licencelve v mi, mer én azt látom, hogy mindenféle kiadóktól szálingóznak a Tycoon játékok.....

remélem bízhatok wikis forrásban:
"Sid Meier's Railroad Tycoon is an economic simulation and computer strategy game. There are four versions; the original Railroad Tycoon (1990), Railroad Tycoon II (1998), Railroad Tycoon 3 (2003), and Sid Meier's Railroads! (2006)."

és Transport tycoon "Programmed by Chris Sawyer (TT in 1994, TTD in 1995),"

Railroad Tycoon volt az elsõ (ha jól emlékszem) 😊 de utánanézek gúglin vagy wikin ^^

Az jelenti a szó, h mágnás.
Talán a transport tycoon volt az elsõ ilyen névvel. Aztán sorban jöttek a hasonló játékok.

LasDen
félig meddig a tmához kapcsolódó kérdés....
Vki megtudná mondani hol találhatok a Tycoon történelemrõl vmit?
vagy elmondhatná vki, hogy mikor adták ki az elsõ gémet meg minden.....idegesít, hogy nemtok semmit.....

Trisztin
hát igen 😊

Aki a tycoon-okkal nem boldogul,annak lehet,hogy nem kéne a kezébe adni egy országot 😊)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören