202
Hospital Tycoon
-
#82 gbw -
#81 üdv!
lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek egy viszonylag egyszerü gépen (64 Mb videokártya, 1,8 proci, 256-os RAM) szerintetek elpötyöghetnék ezzel a játékkal?
Régebben nagy Hospital-fanatikus voltam, az egyik játék, amit sohasem untam meg, mert mindig feldobott valamivel(amig tönkre nem ment...:CC)
Ja. és ha nem, akkor tudnátok segiteni, hogy a régi Hospitalt honnan tudom beszerezni?
htxvm elöre is. -
#80 valaki tud adni egy lniket ahol van crack? thx -
#79 És ha elfogy a lóvéd, akkor sztrájk lesz? Ezt jól kifelejtették... -
#78 ja és a poén hogy volt 40k lóvém, most meg 5 mert bevétel nincs a fizetéseket meg fizetni kell..... -
#77 az a gond hogy a story-ban nem jönnek a betegek! -
#76 Nekem csak sandboxban jelenkezett, de ott nagyon. Storyban mindenki végzi a dolgát ahogy kell. -
K Ace #75 Nekem semmi ilyen nincs. A munkás rendesen dolgozik, a takarító is. Egyedül a gyógyszerész nő szokott munkaidő közepén átmeni chatelni az orvossal. :D -
#74 Ha valamelyik doki skilljét akarod fejleszteni, akkor klikk a dokira, majd klikk az általad "többmonitoros cucc"-nak nevezettt glpezetre, utána klikk a megjelenő menüben lévő "Train" szóra.Attól, hogy csak beülteted a dokit, még nem lesz okosabb... -
#73 Erősen bugszagú a dolgoztatás. Nekem pl sandboxban állandó jelenség, hogy a mérnők nyugisan kávézik, miköben minden létező cuccot megesz a rozsda, vagy a takarító egyetlen hányást sikál hetek óta minden eredmény nélkül. Szóval vagy a törés rossz vagy a játék bugos még egy csöppet. -
#72 2. pályán azt írja X betegséget gyógyítsak, de nem jön 1 beteg se aki volt mind meggyógyult, ilyenkor mi van? -
#71 OFF: "#2217 : az internet a szegény emberek olcsó szórakozása. Akinek pénze van, az megéli azt, amit mi nézegetni szoktunk."
Bocsi, de ez mekkora zöldség :D -
#70 a CAR tycoon-nál nem volt jobb. Nekem ez a véleményem. -
Brash #69 A másik ok ha haldoklik, hogy fertőzött és esetleg nincs olyan embered aki fertőtlenitené. :) Vagy az is baj, ha mondjuk 2 vagy 3 gép egy helyiségben van mert nehezen kezelik egyszerre valamiért. Így jó külön kis helyiségekbe tenni inkább a gépeket mint egy nagyba. -
#68 No, akkor kipróbálom énis. Vártam már nagyon ezt a játékot. Kíváncsi vagoyk... -
#67 Ilyen nekem is volt! Rányomtam a recepciós csjara és "Lazy"-n volt barja, erre felvettem egy másik munkaerőt aki szorgosabb volt és rögtön megindúlt a sor... -
#66 Tudom,hogy vannak hibák benne.
Igazad van a condition = kondicionál,körülmény stb.
De itt max ez a 2 lehetőség áll fenn.
-
#65 Orvost! -
#64 Mit kell csinálni azokkal,akiknek már csak pár % az egészségük,de még a recepciósnál sem jelentkeznek le?csak ülnek,és egyszercsak meghalnak..
kit kell hozzá hívni? -
K Ace #63 Nah felraktam. Nekem nagyon bejön. Egy ideig el leszek vele biztos. Nekem leginkább ez a sci-fi is környezet jön be. Pl: arrol a reseharch-os gépröl először azt hittem vmi időgép. :D Egyetlen bajom, hogy a pályákat eleg sokaig tölti. Ugy 2 percig tölt nálam, de utanna siman megy. (768mb ram) -
Brash #62 Jó játék nagyon. Több rész van, így több kórház. Nem csak egy helyszín. -
Szeszmester #61 Ezen még van mit javítani... Ne vedd bántásnak, csak észrevételek.
Pl: játék betöltése vagy játékbetöltés. A játék betöltés azt jelenti, h poénból, játszásiból tölt. Profilváltás dettó.
A condition nem azt jelenti, h kondíció.
A történet mód szerintem mehet simán történetnek, mindegy.
További jó és eredményes munkát! -
#60 azt adtam el elöször :) -
#59 neméppen, már tudom hogy kell. be kell ültetni őket a többmonitoros cucc-ba és ott kicsit felfrissülnek :) -
#58 A játék frissítési gyakoriságát hogy lehet állítani? a 60-65 hertz nagyon zavar -
#57 megy az magától ha melóznak stb -
#56 Hogy lehet az orvosok skill-jét feljebb tolni? hiába beszélgettetem őket nem megy feljebb -
K Ace #55 Aki próbálta. Érdemes fölteni a játékot? Csak az az egy korhaz épület van. amit a képen látni? -
#54 ugyan ez a problémám!
ezért is várom a magyarítást,hátha rájövök hogy dolgoztathatnám őket. -
#53 Megoldódott a kameragondom: mégis a joy volt a ludas, de ehhez kihúzott állapotban hidegstart kellett, most már minden okés! -
#52 bakker nem lehet kiíratni mihez milyen doki kell? a betegek rohangálnak bent és az egész bagás csak ül a pihenőben b@sznak dolgozni..... -
#51 És nincs tippetek, mitől scrollozhat magától a kamera??? -
#50 a *atred jó! -
#49 Sürgős segítségre lenne szükségem.Még az első pályát sem tudtam elkezdeni, mert magától mozog a kameranézetem, képtelen vagyok így bármit csinálni.Amint rotálok, halad előre magától egészen a falig, áthalad minden szobán, mintha azoknak nem is lenne fala.Kihúztam a joy-t, hátha az okozza, de maradt minden a régiben.Tapasztalt valaki ilyesmit?hatred verzió, egyébként minden más okésan működik, pontosabban működne, de még az első recepciós asztalt se tudom így lerakni... -
#48 Guillotine jó munkát!Mihelyst kész vagy ne habozz megosztani velünk! A space billentyű "felfedezése" nekem is beletellt egy jó negyedórába mire megtaláltam :D Nem vártam, hogy ennyien írtok majd, még csak egy napja nyitottam a forumot de máris tele van. Nekem pl. nem tetszik, hogy a szereplőket beszéltetni kell, meg egymást szórakoztatni. A sandbox módban játszok, egész nap egy kórházat viszek és semmi értelme:S jönnek a betegek, max 8van a kórházamba. minden megvan, minden fullon van, csak a szépség vagy 50%-on. Teleraktam már minden csicsával de nem akar feljebb menni. mindent összevetve jó játék, csak néhány dolgo nem tetszik benne. -
#47 Hmm, tisztára Sims 2 . Még a "mesélő" gügyögése is, ami irtómód idegesít . Talán érdekes még a szobák meg tárgyak színezése . Rikító lilára vagy libazöldre lehet festeni a falat, de valami emberi szín nemigen van, így kicsit egyszínű és jellegtelen sztem . Tisztára mint egy babaház .
De maga a játék első ránézésre hangulatos, tényleg teljesen Theme Hospital DDD-ben . A Research Machine marhajó, mintha vmelyik sci-fi sorozatból ismerős lenne . :o) -
#46 nekem elég ha 9 óra körül kirakja ami van, addig a gyerekekkel és a kutyával bajlódok :) -
Borg #45 A félkész verziót nem teszed letölthetővé? Nekem speciel a feleségem játszana vele, aztán addig neki se áll... -
#44 Nezd meg ezt ez jon 40 el eleg turheto sztem. -
Borg #43 Az bizony az :)