Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most hogy mondod,nekem sem.😮
Eddig mûködött pedig...

Nekem nem hozza be az oldalt a Firefox.
füstöl minden,az nagyon biztos😊)
Ez a tizenéves beszédhibás menõcsávó szerintem sokkal gázosabb a tízéves törpikésnél.

Tigristank
Na de ez a kisfiú nem utánozta Freddyt, új stílust teremtett. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Szerintem tíz éves sincs...

Wreck86
Sztem ha vki csinál,az vigyen bele egyéniséget,poént,ne utánozza,mert az egybõl kap kritikát.😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

mama2
Én nem égetném le magam egy ilyen videóval. És nem utánoznám FreddyD-t. 2 dolog miatt: 1. Nem tudom hogy kell használni a frapsot, 2. FreddyD-t nem lehet utánozni, õ belõle csak egy van, õ a szarjáték videók készítésének mestere<#worship><#worship>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kemszi2
lehet õ csinálta 😊
Õ legalább nem olyan hülye, hogy ilyen videókat készítsen. Legalábbis remélem 😛 Btw, nem biztos, hogy olyan intelligens dolog kinevetni a gyerekeket.- Ezt most magamnak is írom.
BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

offkorz
nem ez a legnagyobb poén szvsz de röhögcsélj csak hülyegyerek,szerintem kb teis ugyaniylen vagy :-|

mama2
Aszongya:Most azért lassúúúúúú...mert a fraps(s-el mondja)sssssssssssssssssssssssssssssss...

mama2
Aszongya: Full Screen.........Ezt se tudom mííííXDDDDDDDDDDDDDDDDD. Amúgy azért ilyen a hangja, mert mutálódik. Nekem is ilyen volt, amikor mutálódtam😄.

Bazz, ezt végig se tudom nézni <#guluszem1><#banplz><#wilting><#help> Enyhén szánalomra méltó a gyerek.
Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ronihun
"egyébként az extrákbanvan még olyan h a te tornyaid... törpee,kupido,super törpee,kupidooo és ez azt tudja h lö...."

...

ronihun
repülõlééégy 😄😄D😄😄😄😄😄😄

...

offkorz
beteg ez a kissrác komolyan,ésa hangja ahogyan beszél hát beszartam énis,hangossan felnevettem és nembírtam abbahagyni már vertem az asztalt ilyen nincs 😄_SADAS:AD:S?SDA:😄SA_DAS

Tigristank

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Snexi
Tudna valaki linket adni a 2. és 3. videóhoz?Kiváncsi vagyok a kommentekre x)

Kandurex
ez horrorisztikus volt...passzek, a hangsúlyozása hihetetlen, ez egyáltalán magyar srác, vagy valami felvidéki huszár?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

offkorz
szánalmas ez.ilyen gyökér hogylehet valaki.<#wilting>

kemszi2
wttõl meg fõleg
kemszi2
kikészültem ezektõl
offkorz
bazmeg ?DAS:SDDSA?ADS:AS?ASDADSM?SA😄ASD:SD_

Seth
de,de,vagy várjá..... mindgyá mondom, Neeem

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Tigristank
De most miért? Ne mond, hogy nem tetszik. <#idiota>

Tigristank
Ez a legnagyobb rész szerintem:
"Vannak azok a törpék, azok ha feldühödnek dobnak követ, amit csak úgy lehet elpusztitani, hogy ha közel van hozzá, és úgy... úgy van... úgy... "mingyá" mondom... úgy sz robbantod szét, ... akkor, a, akkor szétrobban a kõ, és akkor viszont újat is dobhat."
<#idiota><#idiota><#idiota>

zeli
írták egyiknél, hogy abba ne hagyja 😄Dddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fsgh
a hangsúlyt a szó végére teszi...de hogy minek???😄Ddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
figyeljétek meg, követelni fogják tõle a videokat😄SADASDAsdas annyira szánalmas hogy már jó<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Seth
Ez alapján tuti nem próbálnám ki a Ricochet-t az tuti, és milyen rosszul tenném, betegre játszottam vele magam, nagyon jó kis falbontós cucc. Ja és most má tudom hol kell felhasználót váltani benne, hurrá ,az fontos<#idiota>

Snexi
De az a hang meg ahogy ugrál a hangsúlya xxxxxxDDDD Emlékszem egy hasonló gyerekre aki a Farenheit-et próbálta ugyanigy kifikázni 😄

Maxtreme
AZTAQRVA ááááááááááááááááááááááááááááááá xD xD

zeli
"kupidó az elég gyenge...igazából nem, de mind1...odahugyál"

végem van...fetrengek <#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Snexi
"És jönnek,ÓÓÓ" Itt szakadok a röhögéstõl anyám meg néz hogy mit érzek xD Nem bírom Lol

zeli
meg akarsz ölni minket?😄:😄:SAÉD:
LooooL, és a pléj elindul meglepõõõ móóóódon D:SA😄AÉ
nembíroM😄SA

Snexi
De az a hangsúly xD Föl nem raknék ilyen videót magamról xDDDDDDD

(csak a Tirexi féle Crysis Beta videóba voltam benne párszor,még szeptember végén)

Seth
nagyjából ennyi...nyi , hatalmas 😄

light00
köszi, mindkettõtöknek, mostmeg bejön, pedig már napok óta szenvedek ezekkel a beszúrásokkal :|

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Tigristank
Nem tudom, viszont akkor itt van linkben.

Van még két másik videója is: <#idiota>

zeli
aztakurvaD:SAÉDDAS:ÉAD😄SÉSA:É:SAÉD:SAÉ:É:ÉDSAD:É:_DAS
Light: itt a linkje 😄

light00
fenébe, nekem ezek mértnem jelennek meg? :\

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Wreck86
jajXD
nézzétek meg mit ír ki az "elsõ" arany érmére 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Snexi
"Úgy va..Úgy...mingyá mondom " xD Szánalmasak az ilyen 10 éves gyerekek akik rossz pc jatekos videót próbálnak csinálni 😄

Tigristank
Freddynek "konkurenciája" akadt. 😄

kemszi2
kíváncsian várom mit tartogat még nekünk😄
PJack
1 éves a rosszpécéjátékok 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.