Rossz PC Játékok Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csütörtökön majd gratulálok neki meg a tesójának 😄😄Ad
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hrutka Pal 4 president !!! xD
nah off off -.-
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Pont azért vagyok ilyen, mert nem vagyok társaságba. És itt keresném a társaságot, csak ti baszogattok.
Ha nem tetszik hogy ilyen vagyok, akkor sajnálom.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ez az ember jobban kiakasztott mint a kisgyerek :S
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
új nyereményjáték van amúgy az oldalon😄 ez a szinkronizálós cucc jó lesz 😄 majd az ilyen Garden Defense-s gyermekek is megvillogtathatják tudásuk
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!