1863
Rossz PC Játékok Sorozat
  • Tigristank
    "Ne vigyorogjál, álljál már fel, te szar! Kelj fel! Kelj fel." :DDDD
  • LasDen #1542
    sztem nagyon jó volt.....én sokat röhögtem rajta :D
  • ronihun
    Új video
  • fery02
    Az 5.-ben megnézted a Video response-t (kimaradt jelenetek) is? :D Azok is hatalmasak, ez a csávó tud valamit, szerintem is ő lett volna a másik esedékes. A nyertes videója végülis annyira nem rossz, csak nekem kicsit unszimpatikus a csávó, főleg a megköszönő videójában. Egy kicsikét túlzásba viszi a poénkodást, meg kicsit gyerekes is, bár nem hülye a srác.
  • Nuki
    1.Szó-szó, habár nagyon ötletesek ezek a bevágott jelenetek (főleg a Jim Carrey-s :)
    2.Nem rossz.
    3. -
    4. -
    5.Az öt közül ez a legjobb, kimagaslóan :D

Szerintem a nyertes megérdemelten nyert, talán az 5. még esélyes lehetett volna ezek közül :)
  • Nuki
    Próbáld ki milyen egyetemistának lenni vizsgaidőszakban.

Ha tényleg lenne ideje csinálná, hidd el.
  • toysoldier
    :DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd
  • offkorz
    :DSAFA?SSDSAdSAD_SA
  • zeli

folyamatábra is kell neki, hogy értse.....

• offkorz
    nem,énvagyok,és alám beszélnek :-c
  • mama2
    Ez FreddyD a videók alatt, és úgy beszélnek alá?
  • Wreck86
    a 4es az ultrafetrengős kategória XD
  • fery02
    Bocsi, közben gyűjtöttem még kedvenceket, így nem 3, hanem 5. :D
  • fery02
    Én ezt a 3-at tartottam érdemesnek arra, hogy le is töltsem avi-ba: (a nyertes videó nincs köztük, azt nem annyira tetszett, mint ezek)
    1. http://www.youtube.com/watch?v=tiwuiedpue8
    2. http://www.youtube.com/watch?v=E99n3-zLlrM (bár ebből az első másfél perc szerintem értelmetlen)
    3. http://www.youtube.com/watch?v=1-b2WteSCTk
    4. http://www.youtube.com/watch?v=lqrTI-UKNpA (ez azért, mert hihetetlen szinten beteg, aki csinálta :D)
    5. http://www.youtube.com/watch?v=4HYPYq9XAW0
  • Cat 02 #1529
    Egyébként a csúcson kell abbahagyni, de ő már lekésett róla.
  • ronihun
    mit?
  • gyuri12
    Még ma este lesz új videó(valószínűleg).
  • LasDen #1526
    aztán ezt te honnan tudod?????
  • ronihun
    Régebben az első videoinál
    Mesterlövész:2007.április 17.
    Mesterlövész II:2007 április 17.
    Wanted Guns:2007 április 19.
    Ski Park Manager:2007 április 28.
    Barbie Super szarság:07.Május 4.
    Boxos:2007.május 6.
    Még aznap megint Mesterlövész III.
    Ez nem sokáig tartott Elkezdte a rajongok videoit felrakni de azért még jöttek videok csak kicsit ritkábban ez volt juniusban.Juliusban azért még jöttek videok de több volt a kép meg hirek meg ilyenek.Augusztusban egyre ritkában jött video.Szeptemberbe volt pár aztán Októberbe egyetlen videó volt és utána ilyen Irate Gamer jajjde koppintott meg Nerdes vidik.Igy töb mint egy évvel a kezdése elött szinte havi egy video...És ez azért van sztem mert ezt már ö is megunta ezért mondja néha h lehet h abbahagyja .Én megértem h nincs kedve már ezt csinálni cska akkkor jelentse be h nincs mostanába kedve ehhez és majd ritkán leszu j video addig ilyen sok más lesz. Ennyi ne zt mondja h nincs ideje (persze tudom h van olyn h nincs ideje) de az is biztos h nincs már kedve.
  • zeli
    Amúgy ezeket én sem szoktam elolvasni, meg ilyen bugvideókat, és Nerd-ös videókat sem nézem meg. Ha jön nagyritkán videója, azt megnézem, de a sok töltelék nem érdekel. Nem baj az, ha vannak ilyenek, aki akarja nézze meg, de akkor csináljon ennek egy külön blogot, és ott írja ezeket. A sok fan biztos átmenne olvasni...Itt meg csak maga a rossz játékok sorozat menne...
  • homeless
    Ja és gondolom azért nyomatja ezeket, hogy kitöltse a 2 videó közötti időt. De csak szétbassza vele az oldalt. De már mindegy ez már úgyis így marad, mert lesz 20-30 olvasó akik erősen tiltakozni fognak az ellen, hogy megszűnjenek ezek a faszságok, meg a kúrva anyámat is szídni fogják, hogy hogy merészelek ilyet kitalálni.
  • csgj
    Felőlem :D Építő jellegű kritikának jók, nem?
  • homeless
    Én leszarnám amúgy, hogy ritkán jön új videó, de legalább ne lenne tele minden odanemillő szarral, meg képekkel, meg nerd-el... Eltűnik az a pár videó eközött a sok szar között:(

#1520: küldjed
  • Cat 02 #1520
    Lol ezeket elküldöm neki oks ? :D
  • csgj
    Jaja... FreddyD videói mind nagyon frankók, csak most már atomritkán látni belőlük újat. Mindig azt írja, hogy nincs ideje. Nos, lenne ideje, ha kicsit lenyugodnának a rajongók, meg utánzók, és Freddy sem állandóan Nerd videóit nyomatná.
  • homeless
    Szerintem egy szar lett az oldal. Tele van mindenféle olvasók által beküldött hányadékkal, meg videók bugokról... Ki a faszt érdekel? Régen csak freddy videói voltak fent. Meg 2 havonta kijön egy új videó:S
  • zeli
    Én csak felnéztem tegnap az oldalra, s a győztest megnéztem, de annyira nem tetszett. Írtak még 1-2 jót, majd lehet belenézek :)
  • Nuki
    LInkeljétek be a szerintetetek legjobbakat :) !!!

Mert nekem ez a videó nagyon tetszet, habár nem láttam a többit :P
  • Cat 02 #1515
    Yamaha :D zongora ftw
  • zeli
    hmm, tényleg ez a videó nyerte meg a nyereményjátékot?:O
    A többit nem is merem megnézni.
  • gyuri12
    Legalább úgy nyalj Freddynek,hogy ő is a helyszínen van.
  • ronihun
    ez igy van akárki akármit mond rosszabbak sokkal...
  • mama2
    Te miről beszélsz? Freddy nem kurvult el, ő a Mester, vele van az erő!!
  • Cat 02 #1510
    Elsőkhöz képest kritikán aluliak (sztem) :)
  • kemszi2
    sztem nem rosszak a videói,de 1 ilyen kis országba bőven elég 1 Freddy is
  • Cat 02 #1508
    Freddy is elkurvult, első 2 videója még jó volt, azóta eröltetett szarok, a többi "utánzós" meg no comment.
  • Tigristank
    A vicc az egészben, hogy aki ezt készítette, az idáig minden kisjátékok videót fikázott.
  • kemszi2
    mekkora divat lett ez....egyik szarabb a másiknál.
  • offkorz
    lelőném őket,ultraszánalom. :-|
  • Rage47
    szánalmas video:/