Rossz PC Játékok Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyet még énis csinálok paintben 5 perc alatt, pedig én nagyon nem értek az ilyenekhez
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Annyira köcsög azért nem lehet,ha csinált egy bannert.😉
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
| #1347: ez viszont marhajó😄D
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
mikor tanulmányozta, hogy mitl lenne jobb a kocsi 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jó volt a videó!😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Freddy szerintem bármilyen támogatást megkap a rajongóktól!
Szánalmaas ez a felfedõs dolog...:ASD:AS😄AS😄:ASD:AS😄:AD:AS😄AS😄A:SD:ASD:ASD:SDASDAS
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ma még jön bejegyzés, újra enyém minden.
Blog.hu-val beszélgetek éppen.
Kérlek benneteket, ne akarjatok vérbosszút meg ilyeneket, és ne közöljetek emberek adatait, akiknek lehet hogy semmi közül az egészhez.
banner is a helyére állt, HATRED sz@rja eltûnt 😊
http://9gag.com/gag/5135249