Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol
offkorz
egy rexor klón. :-|

Tóth Tamás
Rexor
Jászberény

Rage47
ezt már akkor küldte freddyD-nek mikor bannolták sg-rõl😊 nemrég
toysoldier
de nézd már meg h milyen banner 😄
ilyet még énis csinálok paintben 5 perc alatt, pedig én nagyon nem értek az ilyenekhez

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tugyiti
😄DDdddd
sweech
már akkor is azt hitte, hogy ért a photoshophoz

😊
Annyira köcsög azért nem lehet,ha csinált egy bannert.😉

Rage47
vki csináljon egy másikat és sokkal jobbat😊
toysoldier
😄DDd

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

sweech
mert rexor még nálad is köcsögebb :0

mert az miért baj?😮

zeli
én blokkoltam AdBlock-kal, nem látszik 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dragooon
tökre zavaró a blogjában, hogy Rexor csinálta a bannert 😞

| #1347: ez viszont marhajó😄D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

PJack
ez szar :|

Pain is inevitable. Suffering is optional.

offkorz
ezen befostam :S_ADA_SDSD

mama2
Lol, de ez még LOLabb:http://www.youtube.com/watch?v=tOPArwajpcc

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PJack

LasDen
rohadt jó volt 😄
mikor tanulmányozta, hogy mitl lenne jobb a kocsi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zeli
na most már jó....
jó volt a videó!😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
csak nálam szar a YouTube?:c

PJack
végre új videó 😊

ChuckyHUN
:ASD:AS😄AS😄A:SD:ASD:ASD:AD:ASD:AS😄AS😄:ASD:ASD:S😄A😄AS😄:ASD:AS😄AS😄:ASD:AS😄A:SD:AS😄A:SD:ASAD:SD:AS😄A:SD:ASD:AS😄:ASD:ASD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kemszi2
<#taps>
Vettük béta vezér. Értettük. Vége.
ChuckyHUN
FOLYTATJA!!!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

😊

Csuhai G
Folytatja! <#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Atisz
Én eddig is a youtube-on néztem, sztem töltse ezután is oda.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sweech
LasDen
osztán honnan tudják, hogy õ az?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tihs

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

biztos?

mama2
Ez egy cigány gyerek:SSS. Gondolhattam volna:SS

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Figyelem😄 felfedték HATRED igazi kilétét: akit érdekel: http://www.kepfeltolto.hu/i/?69463
ChuckyHUN
Egyetértek!
Freddy szerintem bármilyen támogatást megkap a rajongóktól!
Szánalmaas ez a felfedõs dolog...:ASD:AS😄AS😄:ASD:AS😄:AD:AS😄AS😄A:SD:ASD:ASD:SDASDAS

Nitramk
Én csak azt bánomn hogy egy ilyen köcsög miatt most lehet hogy abbahagyja az egész sorozatot. A Big Rigs óta minden nap felmentem, és megnéztem hogy frissített-e, van-e új videó. Szinte az életem része lett, és most jön egy ilyen f*sz és elcsesz mindent. Remélem folytatja. Nem értem miért gondolgodik ezen. :-/

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

kemszi2
jaja
A www.rosszpcjatekok.blog.hu-t 100% hogy nem törték fel. Amit feltörtek az freddyD otherworld.hu oldala, és onnan szerezték meg a jelszavát. Onnan tudom, hogy ránéztem erre az oldalra és egy förmedvény. Nem tudom, hogy ki csinálta, de egyszerûen rossz ránézni(nem a design miatt). Minden egyes változó sebezhetõ szinte mindenfélével. A másik meg a szerver amin az oldal van. Na az is egy "szép munka". Ha már ilyen gány oldalt hostolnak rajta, akkor legalább lenne normálisan konfigurálva, ugyanis az otherworld.hu-n keresztül valószínüleg fel lehet törni az egész szervert, bár ez kicsit több idõ, ezt nem néztem. De magát az oldalt 10 perc feltörni. Egyszerûen felelõtlenség ilyen szervert meg oldalt kirakni netre. Hatred 100%, hogy nem csak freddyD jelszavát nyúlta le hanem az otherworld összes regisztrált felhasználójának a jelszavát, email címét meg ki tudja még mit. Ha letagadja akkor vagy hazudik vagy egy másik sebezhetõ oldalon(amin freddyD regisztrálva volt) keresztül szerezte meg a jelszavát. Az szinte biztos, hogy nem a blog.hu-n keresztül. Azért ide írom, mert www.rosszpcjatekok.blog.hu-n lezárták a commenteket.

ChuckyHUN
Remélem ez a HATRED még meg fogja ezt bánni. Kezdetek óta nézem a blogot, hetente legalább 5x... és multkor erre megyek fel, hát fasza----

zeli
hát, reménykedjünk..

kemszi2
máég nem biztos "A hogyan továbbról kérek gondolkodási idõt. "
zeli
Azért örülök, hogy helyre állt a rend, s Freddy folytatja a munkát!

kemszi2
na ez érdekes kis akció volt...
mama2
...A víz a csapból<#idiota>

és még folyhat...

Tényleg szánalmas ez az egész ami itt folyt :|

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hogy lehet valaki ennyire szemét. Bárcsak tudnék tenni valamit.
😊))

mama2
YEEEEEEEEEEEEE ez az😄.

Yoda001
freddyD · http://rosszpcjatekok.blog.hu 2008.04.07. 13:18:29
ma még jön bejegyzés, újra enyém minden.
Blog.hu-val beszélgetek éppen.

Kérlek benneteket, ne akarjatok vérbosszút meg ilyeneket, és ne közöljetek emberek adatait, akiknek lehet hogy semmi közül az egészhez.

banner is a helyére állt, HATRED sz@rja eltûnt 😊

http://9gag.com/gag/5135249