22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#4733 Én már megharcoltam a magamét. Most önmagamat kell legyőznöm. Egy úriember angolosan távozik (aka észre se vegyék). :D -
#4732 Okos ember észreveszi. De az okos és erős ember még ki is ássa magát! Nyertek? Ugyan. Csak övég a bolygó, mi pedig a lehető legkisebb kisebbség vagyunk. Nekem ez csak egyvalamit mond, hogy nekik esélyük sincs!
Ők csak akkor nyernek igazán, ha szépen fekszem és lassan kiszenvedek. De én inkább harcolok az utolsó utáni lehelletig. Aztán vár a lakoma a Valhallában! -
#4731 Nem akarás kérdése. Nyertek már réges-rég. Ez csak a végórák legutolsó, néhány nanomásodercnyi nyomorgása csupán. Okos ember felismeri, ha már élve elföldelték 6 méter mélyre és éppen simára döngölik odafent az agyagot, hogy legyen hova önteni az aszfaltot. Feküdj nyugodtan, tartsd zárva a szemed, ne menjen teli sárral, lassú szívverés, ne végy sok levegőt, úgy tovább tart, míg kiszenvedsz... -
#4730 Megértelek. Nagyon is jól. De ettől még nem szeretném hogyni, hogy nyerjenek. -
#4729 Én nem. Nem izgat. Kiírtanak, mosolygok hozzá. Én már tudom, hogy utánunk senki nem fog melózni, építeni és fizetni. Majd akkor rájönnek, de szerencsére más késő lesz. Engem vigyorogva temetnek! -
#4728 Látom hát. Ezért mondom, hogy szorítsuk ki őket! -
#4727 Minek. Látod mi folyik odakint. -
#4726 És mégis... Ilyen emberből kéne a legtöbb... Célzott tenyésztés? :D -
#4725 Mér? Mindig is az volt, csak a recesszív gének miatt termelődünk kis létszámban néha újra. -
#4724 Hehe... Azt mondod a "rendes ember" evolúciós zsákutca? SOkmindent megmagyarázna. :D -
#4723 Ugye. De én sem, így kihalunk és így van ez jól. -
#4722 Nem azok a bekopogós fajták. :P -
#4721 Áh, én má nem keresem őket. Keresse őket a halál. Ha becsöngetnek, az más, de különben... -
#4720 Ezt nem mondtam. Azthiszem már kifejtettem, hogy jobban szeretem a 2 végét emgfogni, mert abból jobbal átszik a két végeredmény.
Ezt a 2 kifutást ismertem meg eddig. Meg számtalan embert aki még egyikhez sem érkezett meg, csak valameik felé tart... Még azt sem mondom, hogy egyik felé vetető útról nem lehet átfordulni a másikba. Sőt... -
#4719 Boldog új évet minden ritka rendes keresőnek! -
#4718 "De ez már megint szélsőség. Vagy haszontalan csőcselék vagy nemesmagasztosméltóságos ember? És a kettő közt? Mi lesz azzal, aki nem tud kiteljesedni? Vesszen? Nincs több esélye?"
Nem kell vesznie, ha törekszik a "kiteljesedésre" / rajta van a "kiteljesedésen".
Ha erre nem törekszik és eltékozolja az életet akkor abból "vesszen" lesz...
"Ha Anubis elé kerül, akkor majd megszívja... én nem vagyok isten, hogy ítélhessek. Keresem a jót, és ha egy "szemét selejtnek" titulált emberben találok, akkor annak örülök. Jelzi, hogy nincs minden veszve."
Csak az olyan rossz lehet jó, amelyik tudatában van, hogy rossz, és már dolgozik az ügyön...
A többi rosszban a jó csak ritka véletlen anomália (ami a rosszaságnak a része).
A jó nem állapot amit el lehet érni, vagy csak úgy van valakiben, hanem folyamatos ernyedetlen törekedés, munkálkodás. -
#4717 'annyira nagy gond volt a gyerekvállalással ennek megoldására végül rengeteg arabot telepítettek be....'
Jobb lenne, ha utánanéznél a dolgoknak, srác...
Az igaz hogy a lányok, akik korán elkezdik a nemi életet (ugyanúgy a fiúk is) igencsak aktívak és gyakran cserélnek partnert, de ehhez az arabok idetelepítésének semmi köze :)
Viszont az ingyen óvszer, ingyenes kivizsgálás (nemi betegség), ill. kedvezményezett abortusz lett ennek az eredménye. -
#4716 Mi lesz vele? Ide kerül a földre, amég be nem látja, hogy téved. :D -
#4715 Ha Anubis elé kerül, akkor majd megszívja... én nem vagyok isten, hogy ítélhessek. Keresem a jót, és ha egy "szemét selejtnek" titulált emberben találok, akkor annak örülök. Jelzi, hogy nincs minden veszve.
Többivel egyetértek.
#4710: De ez már megint szélsőség. Vagy haszontalan csőcselék vagy nemesmagasztosméltóságos ember? És a kettő közt? Mi lesz azzal, aki nem tud kiteljesedni? Vesszen? Nincs több esélye? -
#4714 Ez a kérdés a keresztény szerzeteseknek is okozott pár álmatlan éjszakát. -
#4713 nyílván nem -
#4712 brilliáns brilliáns brilliáns -
#4711 Igen, és nyilván a Nagy Fáraó, és a hű szolgái kerültek a mennybe. :) -
#4710 A kínaiak több ezer éven át vitatkoztak, hogy a "Xing" azaz az emberi alaptermészet (amivel születünk) vajon eredendően jó, és a gonoszság később jelenik meg, vagy eredendően rossz, és esetleg megjavulhat bizonyos dolgok hatására? Én ammondó vagyok: Xing = Ren tehát: Az emberi alaptermészet = emberség. Az, hogy milyen utat választunk, és semmirekellő csőcselék szegmensé sülyedünk, vagy felemelkedünk és "nemes" Emberként, méltósággal élünk és munkálkodunk, már a saját döntéseinken múlik. (Ok, még bejön pár faktor, de alapvetően.) -
#4709 "Emberek vagyunk, hibákkal."
És igen, mindenki ezzel a kifogással jön ha korholni kezdik, hogy felmentse magát a hibák kijavítása alól.
A mondás úgy lenne helyes, hogy emberek vagyunk, hibákkal és feladatunk, hogy hibáinkat korrigáljuk, olyan szorgosan, mint ahogy ivóvizünket tisztítjuk, vagy mint ahogy a rizsből kiválogatjuk a hibás szemeket, vagy mint ahogy érceket finomítunk sat. - ám ez az utolsó szakasz mindig elsikkasztódik...
"Miért kellene őket a szemét közé vetni, mert nem teljesen tiszták?"
Mond Anubis-nak... -
#4708 Ejhhhh... ők is olyan fekete fehérek voltak.... -
#4707 Szélsőséges volna vállalni a felelősséget a saját gondolatainkárt és tetteinkért?
Szélsőséges volna döntéseket hozni, és gondolni valamit valahogy?
Nem, nem így értettem. Eddigi hsz-eidben az jött le nekem, hogy az emberiséget és az emberi természetet úgy általában nem tartod túl sokra, az lenne a szélsőséges, ha ez a negatív világkép határozna meg. Nekem csak a "jó lesz még valamire" típusú dolog hiányzott, az ilyenekből bármi kisülhet. De tökéletesen megmagyaráztad, és egyet i értünk. :)
#4699: Szerintem az emberek túlnyomó többsége nem desztillált vizet iszik, mégsem pusztulnak bele a csapvízbe vagy a palackos vizekbe. Nem tökéletesen tiszta, de nem is egészségtelen... Emberek közt is sok olyan van, akik bár nem " " tökéletesek" ", vannak hibáik, mégis sok mindent lehet tőlük tanulni. Miért kellene őket a szemét közé vetni, mert nem teljesen tiszták? Emberek vagyunk, hibákkal. -
#4706 Az egyiptomiakhoz, azon belül Anubis-hoz kell fordulnunk:
A félhomályos oszlopcsarnok közepén egy kétkarú mérleg; egyik tányérján egy tollpihe, a másikon egy emberi szív. A mérleg mellett a sakálfejű isten, Hórusz jelzi a trónon ülő Ozirisznek, hogy a halott lelke a túlvilág mely tájára kerülhet, a Mennybe vagy a Pokolba. Thot, a halottak istene feljegyzi az eredményt... -
Annyival kiegészítve, hogy az emberek többségében az élet értelme homályban marad. S inkább keresik a piát mint a választ.
Nomeg az életterv... az nonszensz...
"Egy nekem tízezer, ha a legkülönb."
""Embert keresek!".
Ezt olyankor felelte, amikor pl. fényes nappal kezében lámpással sétált az utcán, és megkérdezték tőle, mért hord égő lámpást fényes nappal. Válaszával arra utalt, hogy embernek lenni többet jelent, mint kétlábon járni, enni, inni, aludni, szaporodni. Az ember ritka érték, és még fényes nappal, lámpafénynél is ritkán találni meg azt a lényt, aki joggal viseli magán az ember jelzőt." -
#4704 hmmmmm -
#4703 Szélsőséges volna vállalni a felelősséget a saját gondolatainkárt és tetteinkért?
Szélsőséges volna döntéseket hozni, és gondolni valamit valahogy?
Hidd el, nem fekte-fahér alapon látom a világot. Inkább csak szürke árnyalatokat különböztetek meg. Ettől függetlenül, ha nem hinném hogy ha elég munkát fektetek bele, e szürkéből, itt-ott előtűnik a fehér, akkor mi értelme lenne egyáltalán levegőt vennem reggel?
Látom én a sok szennyet amit az emberiség képes magakörül csinálni. Minden szinten. Mind fizikai, mind társadalmi, mint pszihológiai (stb). De ettől még azt is látom, hogy az ember milyen hihetetlen csodákra is képek. Hogy mit képes elérni. És ezért úgyvélem, megéri keresgetni azokat a gyöngyszemeket. Igen, lehet hogy közben a "kezünkbe akard" egy-két dolog, ami bár nem gyöngyszem, de nem is szemét. Olyan "jó lesz még valamire" típusú dolog. De ettől még nem kell ezzel beérni! KEresni kell tovább!
Én a magam részéről inkább választok bármikor egy nehezebb utat ami elvezet egy magasabb célhoz, mint egy szép lagymatag utat, ami csak úgy vezet de max középszerű eredményre. Ma a legtöbben az utóbbit teszik. Ellébecolnak, az se baj ha lefelé visz az út, csak mászni ne kelljen. ÉS így várnak boldogságot? Így várják hogy bármi jobbra forul? Hát nem fog! Ahoz befektetett energia kell! -
#4702 "mint egy szappanopera, ahol a szereplőket külön lehet válogatni jókra és gonoszakra..." -
#4701 Ha fölnyitnának, azt hiszem a te gyomrodban is találnának pár hajszálat.. :) -
#4700 A legjobb példát hoztad. :D -
#4699 "Vegyük figyelembe, hogy a szemét és a gyöngyszem közt sok az átmenet."
Hány %-osan biológiailag és/vagy vegyileg és/vagy sugár fertőzött vizet innál meg?
Csak mert a tiszta víz és a nem tiszta víz között is van átmenet... -
#4698 #4644: Sajnos énis ebbe az "elfelejtek reagálni" kategóriába tartozom/tartoztam, de igyekszem javulni. :g Szóval ha ez segít: én az olyan leveleket szeretem, ami nem egy olyan sablonszöveg, hogy bárkinek el lehet küldeni. Jó ha reagálsz az adatlapján olvasottakra, de nem úgy nyomulni, hogy megijedjen... Hű jobban nemtom elmondani... Mindenesetre nekem egy ilyen levéllel kezdődött a mostani kapcsolatom. :)
Amúgy ha neten nem megy, szerintem is a legjobb valami hobbi alkalmával barátkozni, abból bármi kialakulhat.
#4653: Nekem pont így. :Ð
#4693: Vegyük figyelembe, hogy a szemét és a gyöngyszem közt sok az átmenet. :)
Szélsőséges gondolkodás, általánosítás, nem jó dolog. -
#4697 -
#4696 Meggyőződésem, hogy a világ legalább részben azért tart ott ahol, mert mindnekinek aki képes lenne jobbá tenni, a sok nehézség láttán elmegy a kedve. A sok mocsok láttán megfásul. A sok sárdobálás miatt inkább félreáll. Ezt nem lenne szabad. És ezt mindenre értem. Mind az "igaz emberek" keresésére, mind a rendes nők/férfiak keresésére, mind az élet minden területére. Hisz valami csak akkor veszett ügy, ha feladtuk a szívünkben. -
#4695 -
Rundstedt17 #4694 Hát igen de mostanában nagyon elment a kedvem:).....